رفتن به مطلب

خودکشی.....خوب، بد یا زشت؟

Fo.Roo.GH

ارسال های توصیه شده

این تاکید وقطعیتتون برچه اساسی هست؟

فرض کن یه اتفاقی برات میفته که کامل فلج میشی و فقط میتونی نفس بکشی...نود و نه درصد مطمئن هستی که هیچ راه برگشتی هم نیست و تمام مسئولیتت هم روی دوش اطرافیانت افتاده

البته ببخشیدا باید میگفتم دور از جون تو و بقیه

تو این موقعیت چی کار میکنی؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 143
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فرض کن یه اتفاقی برات میفته که کامل فلج میشی و فقط میتونی نفس بکشی...نود و نه درصد مطمئن هستی که هیچ راه برگشتی هم نیست و تمام مسئولیتت هم روی دوش اطرافیانت افتاده

البته ببخشیدا باید میگفتم دور از جون تو و بقیه

تو این موقعیت چی کار میکنی؟؟

فروغ جان این چیزی که شما میگی کاملا مغایر گفته های دوستمون با نگرش ایده الیستی به زندگی وجامعه انسانی است

نقض گفتار شما افرادی مثل هاوکینگ که تحولی درزندگی بشریت ایجاد کردن!

اما دراون شرایط همونطوری که اطلاع داری سوییس تنها کشوری هست که این کار یعنی مرگ اختیاری توش مجازه واین حالت خاص درقبال امار خودکشی یه چیزی درمایه های صرف نظر کردنیه

قبلا درمورد این موضوع یه بار بحث شد ومن به شخصه با این کار درصورت اطمینان از برگشت ناپذیر بودن شرایط موافق بودم

خودکشی حاصل ضعف فکری وروحی هست

من با گفته های حمید هم موافقم که شخص خودکشی کننده هنجارهای اجتماعی رو هم میشکنه وچیزی فراتر از مالکیت جسم خودش رو به نابودی میکشونه

حالا بیایین بگین من درشرایطش نیستم شما از کجا میدونید من درشرایط بدتری از افرادی که خودکشی کردند نبودم وبازهم امیدوارانه با زندگی جنگیدم

ایا ارمسترانگ قهرمان سرطانی دوچرخه سواری دنیا با دید شماها باید خودش رو میکشت؟

اسلوب فکری درزمینه خودکشی هم خیلی تاثیر گذار هست

وقتی باورهای ادمی به شدت ضعیف باشند خیلی زودتر به پوچی میرسند

این تفاوت بارزی بین دین داران وبی دین ها هست

هرچند من خودم از دین فاصله دارم ولی تعهدات دینی باعث میشه مسئولیت اجتماعی به گردن معتقدانش باشه وحداقل امیدهارو توذهن ودل خودش پذیرا باشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
فروغ جان این چیزی که شما میگی کاملا مغایر گفته های دوستمون با نگرش ایده الیستی به زندگی وجامعه انسانی است

اما دراون شرایط همونطوری که اطلاع داری سوییس تنها کشوری هست که این کار یعنی مرگ اختیاری توش مجازه واین حالت خاص درقبال امار خودکشی یه چیزی درمایه های صرف نظر کردنیه

قبلا درمورد این موضوع یه بار بحث شد ومن به شخصه با این کار درصورت اطمینان از برگشت ناپذیر بودن شرایط موافق بودم

من با گفته های حمید هم موافقم که شخص خودکشی کننده هنجارهای اجتماعی رو هم میشکنه وچیزی فراتر از مالکیت جسم خودش رو به نابودی میکشونه

حالا بیایین بگین من درشرایطش نیستم شما از کجا میدونید من درشرایط بدتری از افرادی که خودکشی کردند نبودم وبازهم امیدوارانه با زندگی جنگیدم

هرچند من خودم از دین فاصله دارم ولی تعهدات دینی باعث میشه مسئولیت اجتماعی به گردن معتقدانش باشه وحداقل امیدهارو توذهن ودل خودش پذیرا باشه

سجاد جان این فقط یه مثال بود برای اون سوالی که کردی در مورد قطعیت...

ببین من نه خودکشی رو تایید میکنم نه رد

خودم جز کسانی هستم که حداقل تا همین دو سه ماه پیش فکر میکردم این کار مال ادم ضعبفه و کسی اگه بدترین شرایط رو داشته باشه اگه ضعبف نباشه برای زندگی میجنگه

اما الان فکر میکنم شاید بهتر باشه باز هم چشمها رو شست....شاید همیشه هم خودکشی نشونه پوچی نباشه

شاید همیشه نشونه ضعف نباشه...شاید گاهی شجاعت محض باشه!!

همه اینا ممکنه به نظرت مسخره بیاد اما من فکر میکنم ارزش فکر کردن رو داره

بازم میگم کاش ادما رو با هم مقایسه نکنیم...حتی شرایط رو هم باز گو نکنیم فقط به ریشه و راهکار فکر کنم به جای قضاوت و شماتت!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
سجاد جان این فقط یه مثال بود برای اون سوالی که کردی در مورد قطعیت...

ببین من نه خودکشی رو تایید میکنم نه رد

خودم جز کسانی هستم که حداقل تا همین دو سه ماه پیش فکر میکردم این کار مال ادم ضعبفه و کسی اگه بدترین شرایط رو داشته باشه اگه ضعبف نباشه برای زندگی میجنگه

اما الان فکر میکنم شاید بهتر باشه باز هم چشمها رو شست....شاید همیشه هم خودکشی نشونه پوچی نباشه

شاید همیشه نشونه ضعف نباشه...شاید گاهی شجاعت محض باشه!!

همه اینا ممکنه به نظرت مسخره بیاد اما من فکر میکنم ارزش فکر کردن رو داره

بازم میگم کاش ادما رو با هم مقایسه نکنیم...حتی شرایط رو هم باز گو نکنیم فقط به ریشه و راهکار فکر کنم به جای قضاوت و شماتت!!

قضیه قضاوت وشماتت نیست

خودسوزی راهب بودایی برای اعتراض به خفقان درمنطقه و فریاد زدن ظلم خودکشی مذمومی نیست ولی بازهم تاییدش نمیکنم!

خودکشی نشونه پوچی نیست خود پوچی هست!

درجواب مونا گفتم هزاران بار بهش فکر کردم وفقط نه یکبار!!

ریشه وراهکارش اینه خودمون رو بیشتر وبهتر بشناسیم

به همین سادگی

• Like 1
لینک به دیدگاه
قضیه قضاوت وشماتت نیست

خودسوزی راهب بودایی برای اعتراض به خفقان درمنطقه و فریاد زدن ظلم خودکشی مذمومی نیست ولی بازهم تاییدش نمیکنم!

خودکشی نشونه پوچی نیست خود پوچی هست!

درجواب مونا گفتم هزاران بار بهش فکر کردم وفقط نه یکبار!!

ریشه وراهکارش اینه خودمون رو بیشتر وبهتر بشناسیم

به همین سادگی

خطوط موازی هم بالاخره به هم میرسند :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خطوط موازی هم بالاخره به هم میرسند :a030:

کافیه از تعلیمات وقیدهای اقلیدسی بالاتر رو نگاه کنی تا درفضاهای ریمانی خطوط موازی همگرا بشن!:rose:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظرم خود فرد به اين قطعيت برسه كافيه.

تعهد فردیتون درقبال زندگی اجتماعی چی میشه؟

خود فرد به صورت انفرادی داره زندگی میکنه یا درجامعه ای زندگی میکنه که اتوپیاست؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

برا همينه كه اكثريت ترجيح ميدن ديني وجود داشته باشه، چون در مواقع ترس و اضطراب و تنهايي بهشون آرامش ميده ولي اين آرامشه كاذبه.

برعكس شما به نظر من خودكشي خيلي شجاعت ميخواد؛ دو راه وجود داره، فردي كه خودكشي ميكنه يا بي دينه كه در اين صورت ميدونه با كشتن خودش برا هميشه نابود ميشه (به اين توجه كنيد كه زندگي خيلي شيرينه، تو يه كتاب خووندم كه انسان حاضره رو يه طناب باريك كه زيرش چيزي نيست جز تاريكي زنده بمونه ولي سقوط نكنه و بميره) و يا دينداره كه در اونصورت هم اعتقاد داره به بهشت و جهنم و ميدونه در صورت خودكشي چيزي جز عذاب ابدي در انتظارش نيست.

مثال هاي شما حداقل در مورد هاوكينگ كه نقض حرفاي خودتونه، ميدونيد كه هاوكينگ بي خداست.

• Like 3
لینک به دیدگاه
تعهد فردیتون درقبال زندگی اجتماعی چی میشه؟

خود فرد به صورت انفرادی داره زندگی میکنه یا درجامعه ای زندگی میکنه که اتوپیاست؟

فكر كنم ديدگاه شما يه كم كمونيستي باشه، به نظر من خود فرد مهمتره. تعهد اجتماعي وقتي كه فرد بيكاره، بي پوله، بي كسه، غذا برا خوردن نداره، لباس برا پوشيدن نداره و بيماره بي معنيه. وقتي كه اجتماع به تعهداتش در قبال فرد عمل نميكنه گمون نكنم چندان بي مسئوليتي باشه كه فرد به تعهدات اجتماعيش عمل نكنه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
برا همينه كه اكثريت ترجيح ميدن ديني وجود داشته باشه، چون در مواقع ترس و اضطراب و تنهايي بهشون آرامش ميده ولي اين آرامشه كاذبه.

برعكس شما به نظر من خودكشي خيلي شجاعت ميخواد؛ دو راه وجود داره، فردي كه خودكشي ميكنه يا بي دينه كه در اين صورت ميدونه با كشتن خودش برا هميشه نابود ميشه (به اين توجه كنيد كه زندگي خيلي شيرينه، تو يه كتاب خووندم كه انسان حاضره رو يه طناب باريك كه زيرش چيزي نيست جز تاريكي زنده بمونه ولي سقوط نكنه و بميره) و يا دينداره كه در اونصورت هم اعتقاد داره به بهشت و جهنم و ميدونه در صورت خودكشي چيزي جز عذاب ابدي در انتظارش نيست.

مثال هاي شما حداقل در مورد هاوكينگ كه نقض حرفاي خودتونه، ميدونيد كه هاوكينگ بي خداست.

فكر كنم ديدگاه شما يه كم كمونيستي باشه، به نظر من خود فرد مهمتره. تعهد اجتماعي وقتي كه فرد بيكاره، بي پوله، بي كسه، غذا برا خوردن نداره، لباس برا پوشيدن نداره و بيماره بي معنيه. وقتي كه اجتماع به تعهداتش در فبال فرد عمل نميكنه گمون نكنم چندان بي مسئوليتي باشه كه فرد به تعهدات اجتماعيش عمل نكنه.

اولا که انگ زدن به یه نفر بدون شناخت صریح از افکار وعقایدش اصلا کاردرستی نیست

من به هیچ فرقه وحزب وگرایشی تعلق خاطر هم ندارم چه برسه که وابستگی داشته باشم!

دوما مورد هاوکینگ رو درمورد دین واعتقاد نزدم درمورد داشتن مشکلات زدم پس بهتره خلط مبحث نفرمایید. درضمن هاوکینگ بی دین هست نه بیخدا!

حداقل به کتاب جدیدش ومصاحبه هاش مراجعه فرمایید

سوما درفلسفه شما میتونید خدا رو رد کنید اما نمیتونید اثبات کنید که خدایی وجود نداره واکثر دینداران اگاه نه از باب فلسفه که از مجرای عرفان وشناخت به تعبد میرسند(به من هم مربوط نیست که هرکس با عقاید خودش شاد وخوش باشه) اما بر فرض قبول کاذب بودن ارامش ادیان میخوام ببینم پیشنهاد شما برای گزینه جایگزین چیه؟

با چه طرز فکر واسلوب رفتاری میخواین ارامش رو به مردم هدیه بدین(من مدافع اخلاق وادیان نیستم واعتقادی هم به هیچی ندارم پس نیازی به توجیه من درزمینه خوب وبد بودن چیزی نیست)

بالاترین امار خودکشی دردنیا مربوط به کشورهای خاوردور هست که یا مذهب شینتو دارند یا بودا واگر کمی دراین ادیان وفلسفه ها واموزه هاشون مطالعه کنید میبینید که نوعی دید پوچ نسبت به زندگی دراینها موج میزنه والبته از دید ادیان اصطلاحا اسمانی اونا کافر محسوب میشن!

تئوکراسی حاکم بر اونا هم نتونسته کمکی برای این احوالشون بکنه

واما نکته اخر

زندگی وحیات ارزشمندترین داشته انسان به عنوان موجودی زنده مانند سایر موجودات هست وچیزی که موجب تمایز انسان از بقیه جانداران میشه قدرت فکر وتوانایی انتخاب اونه

اگر قرار باشه مثل موشهای اسکاندیناوی با مواجه شدن باکمبودها خودمونو تو اب بندازیم بهتره راهی برای استحاله هویتی خودمون هم پیدا کنیم

• Like 5
لینک به دیدگاه
اولا که انگ زدن به یه نفر بدون شناخت صریح از افکار وعقایدش اصلا کاردرستی نیست

من به هیچ فرقه وحزب وگرایشی تعلق خاطر هم ندارم چه برسه که وابستگی داشته باشم!

دوما مورد هاوکینگ رو درمورد دین واعتقاد نزدم درمورد داشتن مشکلات زدم پس بهتره خلط مبحث نفرمایید. درضمن هاوکینگ بی دین هست نه بیخدا!

حداقل به کتاب جدیدش ومصاحبه هاش مراجعه فرمایید

سوما درفلسفه شما میتونید خدا رو رد کنید اما نمیتونید اثبات کنید که خدایی وجود نداره واکثر دینداران اگاه نه از باب فلسفه که از مجرای عرفان وشناخت به تعبد میرسند(به من هم مربوط نیست که هرکس با عقاید خودش شاد وخوش باشه) اما بر فرض قبول کاذب بودن ارامش ادیان میخوام ببینم پیشنهاد شما برای گزینه جایگزین چیه؟

با چه طرز فکر واسلوب رفتاری میخواین ارامش رو به مردم هدیه بدین(من مدافع اخلاق وادیان نیستم واعتقادی هم به هیچی ندارم پس نیازی به توجیه من درزمینه خوب وبد بودن چیزی نیست)

بالاترین امار خودکشی دردنیا مربوط به کشورهای خاوردور هست که یا مذهب شینتو دارند یا بودا واگر کمی دراین ادیان وفلسفه ها واموزه هاشون مطالعه کنید میبینید که نوعی دید پوچ نسبت به زندگی دراینها موج میزنه والبته از دید ادیان اصطلاحا اسمانی اونا کافر محسوب میشن!

تئوکراسی حاکم بر اونا هم نتونسته کمکی برای این احوالشون بکنه

واما نکته اخر

زندگی وحیات ارزشمندترین داشته انسان به عنوان موجودی زنده مانند سایر موجودات هست وچیزی که موجب تمایز انسان از بقیه جانداران میشه قدرت فکر وتوانایی انتخاب اونه

اگر قرار باشه مثل موشهای اسکاندیناوی با مواجه شدن باکمبودها خودمونو تو اب بندازیم بهتره راهی برای استحاله هویتی خودمون هم پیدا کنیم

من انگي به شما نزدم، دليل عصبانيت شما رو هم متوجه نميشم، فقط به نظرم اينكه بخوايم اجتماع رو مهمتر از فرد بدونيم يه كم كمونيستي باشه.

در مورد هاوكينگ هم آخرين مطلبي كه ازش خووندم گفته كه خدايي وجود نداره، مگر اينكه بعدش چيز ديگري گفته باشه.

در مورد فلسفه هم من هيچ تخصص و هيچ علاقه اي بهش ندارم. از نظر علم كه وجود خدا رد شده، (حداقل اثبات نشده).

قبول واقعيت به نظر من بهترين راه حله. تا وقتي انسانها براي مواقع ياس و نااميدي دنبال مسكن ميگردن هيچ مشكلي حل نميشه، بهترين راه قبول واقعيت و سعي در بهتر كردن اوضاع هستش. ميدونيد كه مردم كشورهاي بي دين اسكانديناوي خوشبخت ترين مردم دنيا هستن؟

در مورد سخنتون درباره تمايز انسان با ساير موجودات هم بهتره علمي صحبت كنيد، هيچ مدرك علمي دال بر متمايز بودن انسان از ساير جانوران به واسطه قدرت فكر و انتخاب وجود نداره. چرا احتمال نميديد كه عمل موش هاي اسكانديناوي هم شايد ناشي از قدرت فكر و انتخابشون باشه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
من انگي به شما نزدم، دليل عصبانيت شما رو هم متوجه نميشم، فقط به نظرم اينكه بخوايم اجتماع رو مهمتر از فرد بدونيم يه كم كمونيستي باشه.

در مورد هاوكينگ هم آخرين مطلبي كه ازش خووندم گفته كه خدايي وجود نداره، مگر اينكه بعدش چيز ديگري گفته باشه.

در مورد فلسفه هم من هيچ تخصص و هيچ علاقه اي بهش ندارم. از نظر علم كه وجود خدا رد شده، (حداقل اثبات نشده).

قبول واقعيت به نظر من بهترين راه حله. تا وقتي انسانها براي مواقع ياس و نااميدي دنبال مسكن ميگردن هيچ مشكلي حل نميشه، بهترين راه قبول واقعيت و سعي در بهتر كردن اوضاع هستش. ميدونيد كه مردم كشورهاي بي دين اسكانديناوي خوشبخت ترين مردم دنيا هستن؟

در مورد سخنتون درباره تمايز انسان با ساير موجودات هم بهتره علمي صحبت كنيد، هيچ مدرك علمي دال بر متمايز بودن انسان از ساير جانوران به واسطه قدرت فكر و انتخاب وجود نداره. چرا احتمال نميديد كه عمل موش هاي اسكانديناوي هم شايد ناشي از قدرت فكر و انتخابشون باشه؟

من در پست ایشان عصبیت ندیدم . شما هر کی که بهتون جواب میده و لی همعقیده شما نیست فکر میکنید عصبیه ؟؟!! فکر نمیکنید خود شما با دیدن نظرات دیگران عصبی میشی ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب باشه قبول یکی دیگه بود گفت حرفام بوی کمونیسم میده!

ولی کاش یگفتی اگر شباهتی دیدید درحرفام به کدوم کمونیسم(ودراصل مارکسیسم)شبیه تره

تاویل خود مارکس که گفت من کمونیست نیستم تعبیر لنین یا تعبیر ساختارگرایانه استالین یا نظریات تروتسکی یا ساختارشکنی مائو واز این دست

شاید هم دوست داشته باشید مثل دریدا رفتار کنید که بسی خوشحال میشویم

به هرحال

من وعصبانیت؟

خیلی خوشحال میشم یکی بعد 17-18 سال پیداش بشه بتونه منو عصبانی کنه!

من ذاتا تند حرف میزنم ولی عصبانیت رو نمیشناسم بنابراین دلیلی هم نداره چیزی رو متوجه بشید

درمورد فرد واجتما هم خوشحال میشم نظراتتون رو درتاپیکی جداگانه درتالار جامعه شناسی بخونم واگر مخالفتی بود ابراز واگر موافقتی بود بیشتر یاد بگیرم

درمورد هاوکینگ هم شاید من بلد نبودم بهتر بخونم . گفته بود نیازی ندارم خدایی داشته باشیم نه اینکه گفته باشه کلا خدایی نیست

عدم نیاز با نبود زمین تا اسمون فرق داره!

از نظر علم كه وجود خدا رد شده، (حداقل اثبات نشده).

ببینید مسئله من با حرف شما همین قطعیت بود

حکم نهایی رو چنان صادر میکنید که جای هیچ شبهه وشکی رو باقی نذاره!

خب متاسفانه من علاقه مند به فلسفه هستم وهیچی هم ازش نمیدونم!

میتونید این رد شدن رو از نظر علمی واضح وشیوا برامون بیان کنید؟اگر این کار شده بود که عزیز من این همه بحث وجدل درکار نبود

من به تنها ایده فکری که کمی بیشتر از بقیه تمایل دارم مکتب دوم فکری فرانکفورت وافکار افرادی چون هورکهایمر وهابرماس وپوپر هست ودلیلی هم نداره همه حرفاشون رو قبول کنم یا به دلیل وجود تناقض همه حرفاشون رو رد کنم...چیزی که عقلانیت گرایی میگه اینه که از مطلق گرایی گریزان باشیم همونطوری که هاوکینگ درابتدای کتاب تاریخچه زمانش نقل قولی از برتراند راسل میکنه ومن واقعا متحیر موندم از کار دوستان علم گرا وبالاخص اتئیست که چطور کاری که خیلی بزرگتر از اونا هیچ قطعیتی درش نمیبینن اینا بدون تبیین نظریه سازی میکنن

کافیه برای رد خیلی از ایده هاشون از خودشون کمک بگیری وبا مراجعه به علم نئوتیک پاسخ خیلی از سوالهارو ببینی

من بیشتر گفته های داوکینزرو میخونم ودنبال میکنم وامیدوارم روزی خودش از این دوگانگی فکری که تو حرفاش اسیرشه بیرون بیاد تا یه حرف قطعی برای گفتن داشته باشه!

قبول واقعيت به نظر من بهترين راه حله.

:icon_gol:

منم با نظرتون تا حد زیادی موافقم ولی متاسفانه یکطرفه دیدن مسایل ومشکلات درطول تاریخ منجر به ظهور ایده های بسیار نابی شده که نتیجش ایجاد مشکلات بزرگتر وبزرگتر بوده

به ریشه های ظهور نازیسم وفاشیسم یه نگاهی بندازید

واقعا انسانی وارمانگرایانه بوده ایده های اولیه ولی ماحصل این ایده ها چی شد؟

مردم كشورهاي بي دين اسكانديناوي

بازهم که حکم کلی دادید دوست عزیز

سکولار بودن به معنی بی دین بودن مردم نیست

لطفا بین اینها تمایز قائل بشید

حکومت ها وروش حکومتی اونها مبتنی بر سکولاریسم وانواع اون هست وانصافا موافقم که یک زندگی خوب رو برای مردمانشون به ارمغان اوردن

یه جستجو وپرس وجوی کوچولو میتونه امارهای مشخص وروشنی از میزان تدین مردم ودور بودن حکومت اونها از دین رو براتون روشن کنه

امیدوارم خودتون این گفتتون رو دوباره مطالعه کنید

من هیچ جوابی دراین زمینه براتون ندارم همونطوری که قبلا هم نداشتم!

کلا سطح سواد من درحد یادگیری هست واون چیزایی که یاد میگیریم تا حالا مدرکی دال بر داشتن قدرت تفکر وانتخاب درسایر موجودات همچون انسان رو نشون نداده مگر اینکه علم بزرگتری باشه که من بی اطلاع باشم ازش وشما بخواهید به ما یاد بدید

فک کنم کلا از بحث تاپیک خیلی دور شدیم وبهتره این بحث رو اینجا ادامه ندیم

بحث درمورد خودکشی بود وایده ارمانگرایانه شما مبتنی براینکه اگر انسان از اهدافش دور باشه وزمینه عملی تغییر فراهم نباشه بهتره تا انسان خودش رو بکشه واین یک عمل مبتنی بر قدرت ذهن وروح هست رو میزاریم به عهده قضاوت همگان

من موندم چرا مردم بدبخت افریقا ،افغانستان،وهزاران مثال دیگر درتاریخ تا حالا خودشونو نکشتن یا به این باور زیبا نرسیدن!!

اصلا به قول یکی هرکی دوست داره خودش رو بکشه خب بره بکشه راه باز جاده دراز

ما به همین زندگی ننگین مفتخریم!

اونایی که میتونن یه اعلامیه هم برای ما بفرستن تا حلواشونو نوش جان کنیم!

• Like 6
لینک به دیدگاه

تا وقتی بشه نفس عمیق بکشم دوست ندارم خود کشی کنم!

نمیدونم این امکان از کی گرفته شده تا حالا که صفت بدبخت رو برا خودش انتخاب کرده

• Like 4
لینک به دیدگاه
ای بابا!! خانم چه اصراریه رو حرفی که ربطی به تاپیک نداره تکرار کنید!!

خودکشی به هیچ وجه جنایت محسوب نمیشه کما اینکه شاید صدای اعتراضی باشه به وضعیت مغشوش جامعه...هر کسی حداقل اختیار زندگی و جان خودش رو داره

چرا این موضوع رو با تروریست و جنایات علیه حقوق بشری یکی میکنید؟؟

برای اینکه خدمتتون عرض کردم، خودکشی تنها اثر فردی نداره.

روی خانواده و اطرافیان تاثیر منفی میذاره.

اگر کسی در دنیا تنها بود و هیچکس را هم نداشت،میتونه بره در طبیعت و از بالای کوه خودش را بندازه پایین.

نه اینکه در یک مجتمع خودش را از پشت بام بندازه پایین و اعصاب همه را به هم بریزه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
برای اینکه خدمتتون عرض کردم، خودکشی تنها اثر فردی نداره.

روی خانواده و اطرافیان تاثیر منفی میذاره.

اگر کسی در دنیا تنها بود و هیچکس را هم نداشت،میتونه بره در طبیعت و از بالای کوه خودش را بندازه پایین.

نه اینکه در یک مجتمع خودش را از پشت بام بندازه پایین و اعصاب همه را به هم بریزه.

دوست عزيز من هم در چندين پست گفتم...همون جامعه ايكه آسيب ميبينه از خودكشي يه فرد از قبل در برابر اين فرد مسئول بوده و هست...

شما يه معتاد رو فرض كنيد...اين ادم تصميم ميگيره ترك كنه...جامعه چقدر همراهيش ميكنه؟؟هيچي!

اين ادم ترك كرد

جامعه چقدر باورش ميكنه؟؟

هيچي!

كسي نه حاضره بهش كار بده...نه حاضره باهاش ازدواج كنه و نه ....

نميگم نبوده ها!! قطعا ادماي خيلي بااراده هم هستن و همينه كه خودكشي رو محكوم ميكنه

اما كلي در نظر بگيريد واقعا جامعه در مورد خيلي مسائل روحي و رواني كم ميذاره براي افرداش و درست موقعي كه طرف يه تصميم كاملا انفرادي و انحطاطي گرفت سر و كله ش پيدا ميشه كه قضاوت كنه!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
تا وقتی بشه نفس عمیق بکشم دوست ندارم خود کشی کنم!

نمیدونم این امکان از کی گرفته شده تا حالا که صفت بدبخت رو برا خودش انتخاب کرده

مهم همین هست.

خیلی ها تو عمرشون سختی نکشیدن و نمیدونند سختی چیه.

بزرگترین سختیشون هم شاید سرما خوردگی یا کتک خوردن از باباشون باشه.

به نظر من احمقانه هست که مثلا یک انسان 10 سال زندگی در زندان را تحمل کنه و خودکشی نکنه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوست عزيز من هم در چندين پست گفتم...همون جامعه ايكه آسيب ميبينه از خودكشي يه فرد از قبل در برابر اين فرد مسئول بوده و هست...

شما يه معتاد رو فرض كنيد...اين ادم تصميم ميگيره ترك كنه...جامعه چقدر همراهيش ميكنه؟؟هيچي!

اين ادم ترك كرد

جامعه چقدر باورش ميكنه؟؟

هيچي!

كسي نه حاضره بهش كار بده...نه حاضره باهاش ازدواج كنه و نه ....

نميگم نبوده ها!! قطعا ادماي خيلي بااراده هم هستن و همينه كه خودكشي رو محكوم ميكنه

اما كلي در نظر بگيريد واقعا جامعه در مورد خيلي مسائل روحي و رواني كم ميذاره براي افرداش و درست موقعي كه طرف يه تصميم كاملا انفرادي و انحطاطي گرفت سر و كله ش پيدا ميشه كه قضاوت كنه!!

ببینید،حرف های شما درسته ولی اینها هیچکدوم توجیهی برای اعتیاد و خودکشی و....نمیشه.

درسته جامعه بیماره و اسباب رخ دادن خیلی از ناهنجاری هاست،اما مسلما شرایط سخت برای خیلی های دیگه هم هست.

و نباید تسلیم شد حتی تا آخرین نفس.

ما چند ترم پیش تو خوابگاه دختران در دانشگاهمون خودکشی یک خانم داشتیم فقط به خاطر شکست عشقی.

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...