* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ برای ساختن ماکت درخت راه های زیادی هستش، یه چند تاشو من مینویسم؛ اگه شما ها هم روشهای دیگه ای رو بلدید خوبه تو همین تاپیک بگید؛ درخت 1 - میشه اسکاچ سبز که برا ظرفشویی استفاده میشه رو با استفاده از مولینکس خیلی خورد کرد؛ بعد یک چوب کبریت یا هرچیزی که میتونه به عنوان ساقه درخت باشه رو بردارید؛ یک مقدار از اسکاچی که خورد کردید رو بذارید کف دستتون ؛ بعد وسط دستتون پهن کنید و وسطش چسب بریزید و ساقه رو در وسطش بذارید و اسکاچ رو دورش بگیرید لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ درخت 2 : میشه اسفنج رو به شکل توپی و به اندازه ای که میخواید درختتون قطرش باشه ؛ گرد کنید ؛ بعد روش رو چسب فوم بریزید (یا یجا چسب فوم بریزید و توپ رو روش بغلتونید) بعد پودر سبزه رو روش بریزید و یک چوب کبریت یا خلال دندان را به عنوان ساقه سرش رو چسب بزنید و یکم داخل توپ ببرید و صبر کنید خشک شود لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ درخت 3 : اسفنج رو گرد کنید و روشو رو رنگ سبز بزنید لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ درخت 4 : خب با توجه به عکس؛ میبینیم که هم درخت راحتیه هم قشنگ؛ مقوا سبز و خلال دندان فقط لازم داره؛ مقوا رو به اندازه ای دایره ای مختلف ببرید و... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ درخت 5 : جارو نپتون هستا ، از این جارو دستیا؛( نمیدونم نپتون درستشه یا نه) دیدید داخلش یه چیزیه میچرخه آشغالا رو جمع میکنه؛ اونو بیرون جدا هم میفروشن؛ اونو بخرید , روشو چسب بریزید ؛ بعد تو پودر سبزه بغلتونید ؛ کاجای خوشکلی میشن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ درخت 6 : اولین درختی که تو ترم 1 یادمون دادن؛ با پاکن بود؛ اینطور که اول پاکن رو رنده میکنیم بعد مثل روش درخت 1 پاکن رو وسط دستمون میریزیم و یکم چسب وسطش میریزم،بعد یه خلال دندون وسط میذاریم و دستمونو که ببندیم پاکن دورش گرفته میشه، میشه درخت تو روز برفی لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من همیشه از درختهای خیلی سبز تو ماکت بدم میاد... لند اسکیپ هم اکثر مواقع سفید میساختم....از مروارید به جای درخت استفاده میکردم.... سخت نیست دیگه مروارید بخرید ...بچسبونید.... یا اگر کارتون با پلکسی هست....بگید رو سایت پلانتون خط سایت رو پلکسی بندازن از تیله به جای درخت استفاده کنید.... 15 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ یه چیزایی هست گردن روشن میشن شبیه مرواریدن اما مثل چراغ روشن میشن اونا اسمش چیه به من بگین 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ بقیه تا حالا ماکت درخت نساختن؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من یه بار ماکتم در حد 1/500 بود درختام کوشولو می شدن از این میله های چوبی گرفتم خیلی کوچولو بریدم بعد مقوای کرمی متمایل به قهوی داشتم نواری بریدمشون از بالا به میله چسبوندم بعد چرخوندم دورش یه خوره تهشو باز کردم شبیه مخروط شه عین درخت کاج شد ولی فنریش اینقد بامزه بود که نگو ماکتمم با بالسا بود خیلی هماهنگ شد:دی 14 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ اگه چندتا عکس میزاشتین از نمونه کارا دیگه عالی میشد. ممنون 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ با مفتول نازک و چسب چوب هم میشه درست کرد..فقط چسب چوبش بی رنگ نباشه.. 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ اگه چندتا عکس میزاشتین از نمونه کارا دیگه عالی میشد. ممنون عکس دارن؛ آپلود سنتر سایت مشکل پیدا کرده؛ تا چند روز دیگه عکسا برمیگرده لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ از پیله کرم ابریشم هم میشه برای ساخت درخت استفاده کرد 12 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ ذرت بو داده رو بزار سر خلال دندون یا چوب کبریت بعد روش چسب بزن فرو کن تو خاک اره درخت کوچولوی خوشگلی میشه با مقوا:مقوارو به شکل یه مربع یا مستطیل کوچیک ببر از وسط تاکن یا یه خط بنداز که حد فاصل ساقه و تاج مشخص شه بعد طرف تاج رو ریش ریش کن بعد طرف ساقه رو لوله کن طرف ریش ریش رو فر بده به داخل خیلی خوشگل میشه اگه تونستم عکساشو میزارم 7 لینک به دیدگاه
Mehr@z 1092 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون از همه دوستان برای معرفی درخت کلا از ماکت با رنگ واقعی خوشم نمیاد. نه که خوشم نیادا. اصلا متنفرم. ماکتام همه تک رنگ هستند. چندتا عکس میزارم ار ماکتای خودمو چنتا از هم کلاسیام که کاراشون متفاوته. تو این ماکت یکی از دوستام از تیله استفاده کرده تو این ماکت از تاس به جای درخت استفاده کردند درختای این ماکت در خراطی درست شد نمیدونم پنبه یا پشم شیشه یا چیه جنسش. ولی زیاد خوشم نماد ازش مروارید 13 لینک به دیدگاه
Mehr@z 1092 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ برای این درختا 4 مروارید به هم چسپیده شده از خود مقوای بیس ماکت برای ساخت درخت استفاده شده همون مروارید. البته سطحش با خاک اره پوشیده شده که همرنگ بیس و خود ماکت بشه من کلا معتقدم درخت باید به خطوط ماکت بیاد لزومی نداره حتما یک کره یا مخروط باشه . میتونید در تصویر زیر درختا رو ببینید؟ خوب اگه نتونستید تشخیص بدید تو پرسپکتیو ببینید. من که هنوزم خیلی دوستش دارم 17 لینک به دیدگاه
saman_s 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام اره ميشه از طريق مهره تسبيح هم استفاده كرد به اين طريق كه ما مهره تسبيح وسوزن ته گرد و پودر چمن وچسب نياز داريم وبه اين طريق هم مي توانيم درخت با مقياس دلخواه هم درست كنيم . 7 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ میشه شاخه های ریز انگور رو شبیه درخت ببرین بعد روش پودر چمن بریزین لینک به دیدگاه
maede dehghani 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ لطفابرای طراحی landscapeبگین چه فصلی قشنگتر میشه وواسه درختاش یه ایده توپ بدید مقیاس1.500 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده