fba 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان.شرمنده چند روزی هست گیر دادم به آنتن.امیدوارم مفید باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ اتفاقا" منم مثل شما.....يه مدتيه كه بخاطر مشكلي كه تو كارم پيش اومده دنبال مطلب مفيدي ميگردم. دانلود كردم و ميخونم.چند روز ديگه بحثي ميزاريم درباره آنتنها كه فكر ميكنم جذاب باشه. 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ مطلبي كه دوستمون گذاشت خيلي خوب بود.البته من قبلا" اين فايل رو گرفته بودم و خونده بودم.آنتنها رو بصورت كلي تشريح ميكنه. مشكل من اما در آنتنهاي hf هست.تو يه تاپيك مجزا با هم بحث ميكنيم.فقط خواهشا" اگه كسي از دوستان درباره آنتنها مطلب خوبي داره ارائه كنه. از دوستان عزيز هم شرمنده ام.خصوصا" از مديريت تالار.چه تيم جديد و چه قبل كه بيشترين زحمت رو متقبل شده بود...هنوز نفهميدم امين چي شد كه رفت.اگه قرار بود از بين بچه هاي پوياي انجمن 5 نفر رو جدا كنم قطعا" يكيش امين بود.اميدوارم به زودي برگرده. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده