رفتن به مطلب

معرفي سرويس شماره‌گيري ثابت تلفن همراه

ارسال های توصیه شده

با فعال‌سازي سرويس شماره‌گيري ثابت، مشترکين تلفن همراه مي‌توانند امکان شماره‌گيري با سيم‌کارت خود را صرفا به تعداد مشخص و معين (اين تعداد با توجه به گوشي تلفن همراه بين 15الي 25شماره متغير است) محدود كنند؛ اين سرويس براي تمامي مشترکين فعال بوده و فقط به اعمال تنظيمات در گوشي نياز دارد.

به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مشترکين تلفن همراه اعتباري همراه اول مي‌توانند با استفاده از سرويس همراهان اول 5 نفر از اعضاي خانواده و يا دوستان خود را در ليست همراهان اول خود قرار داده و در مدت زماني سه ماه از 20 درصد تخفيف در مکالمه با اين شماره تلفن‌ها بهره‌مند شوند.

روش‌هاي تلفن گوياي 444 (ivr)، پيام کوتاه (sms)، کدهاي ميان‌بر (ussd) و پرتال همراه اول اين امکان را به مشترکين مي‌دهد تا بتوانند از اين سرويس استفاده كنند.

مشترکين تلفن همراه اعتباري مي‌توانند تمامي شماره تلفن‌هاي همراه اول با پيش شماره 91 و شماره تلفن‌هاي ثابت را به ليست همراهان اول خود اضافه كنند.

به گزارش ايسنا، اضافه كردن شماره تلفن‌هاي ساير اپراتورها در ليست همراهان اول امکان‌پذير نيست؛ حذف شماره اعضاء گروه و مشاهده شماره اعضاء گروه رايگان است اما ساير سرويس‌ها از قبيل پيام کوتاه، mms و... شامل تخفيف نيستند.

در صورتي که مشترک در خارج از کشور از سرويس رومينگ استفاده كند هم هزينه تماس با اعضاي گروه شامل تخفيف نمي‌شود.

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

• Like 3
لینک به دیدگاه
من اصلا متوجه نشدم منظورش چیه !!!!!!!

چیشو متوجه نشدی خو!!!؟؟؟:girl_in_dreams:

اگه 5نفر از شماره ی دوستانتو به لیست همراهان اول اضافه کنی تو 3 ماه 20 درصد تخفیف میگیری!

فقطم باید پیش شماره ی 91 داشته باشه و تلفن های ثابت

اضافه کردن شماره های سایر اپراتور هام ممکن نی

البت قبلش باید فعالش کنی!!!:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینم از یه خیرگزاریه دیگه!!!:ws37:

معرفی سرویس شماره‌گیری ثابت تلفن همراه

با فعال‌سازی سرویس شماره‌گیری ثابت، مشترکین تلفن همراه می‌توانند امکان شماره‌گیری با سیم‌کارت خود را صرفا به تعداد مشخص و معین (این تعداد با توجه به گوشی تلفن همراه سیم‌کارت

متغیر است) محدود کنند؛ این سرویس برای تمامی مشترکین فعال بوده و فقط به اعمال تنظیمات در گوشی نیاز دارد.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایسنا، مشترکین تلفن همراه اعتباری همراه اول می‌توانند با استفاده از سرویس همراهان اول ۵ نفر از اعضای خانواده و یا دوستان خود را در لیست همراهان اول خود قرار داده و در مدت زمانی سه ماه از ۲۰ درصد تخفیف در مکالمه با این شماره تلفن‌ها بهره‌مند شوند.

روش‌های تلفن گویای ۴۴۴ (ivr)، پیام کوتاه (sms)، کدهای میان‌بر (ussd) و پرتال همراه اول این امکان را به مشترکین می‌دهد تا بتوانند از این سرویس استفاده کنند.

مشترکین تلفن همراه اعتباری می‌توانند تمامی شماره تلفن‌های همراه اول با پیش شماره ۹۱ و شماره تلفن‌های ثابت را به لیست همراهان اول خود اضافه کنند.

اضافه کردن شماره تلفن‌های سایر اپراتورها در لیست همراهان اول امکان‌پذیر نیست؛ حذف شماره اعضاء گروه و مشاهده شماره اعضاء گروه رایگان است اما سایر سرویس‌ها از قبیل پیام کوتاه، mms و… شامل تخفیف نیستند.

در صورتی که مشترک در خارج از کشور از سرویس رومینگ استفاده کند هم هزینه تماس با اعضای گروه شامل تخفیف نمی‌شود.

• Like 1
لینک به دیدگاه

چیشو متوجه نشدی خو!!!؟؟؟:girl_in_dreams:

اگه 5نفر از شماره ی دوستانتو به لیست همراهان اول اضافه کنی تو 3 ماه 20 درصد تخفیف میگیری!

همینو متوجه نشدم.....

الان 5 نفر را بر فرض به لیست همراهان اولم اضافه کنم.

چه مزیتی برای من یا مخابرات داره؟ :JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
همینو متوجه نشدم.....

چه مزیتی برای من یا مخابرات داره؟ :jc_thinking:

وقتی به اونا زنگ میزنی 20 درصد ارزون تر حساب میشه دیگه

• Like 2
لینک به دیدگاه
همینو متوجه نشدم.....

چه مزیتی برای من یا مخابرات داره؟ :JC_thinking:

مزیتی واسه مخابرات نداره فقط ضرر داره:ws37:

مزیتش واسه تو هم اینه که اگه با هر کدوم از این 5 نفر صحبت کنی یا اس بدی 20 درصد تخفیف میگیری:girl_yes2:

همراه اول میخواست یه لطفی به مشتریاش بکنه:ws43:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مزیتی واسه مخابرات نداره فقط ضرر داره:ws37:

مزیتش واسه تو هم اینه که اگه با هر کدوم از این 5 نفر صحبت کنی یا اس بدی 20 درصد تخفیف میگیری:girl_yes2:

همراه اول میخواست یه لطفی به مشتریاش بکنه:ws43:

ولی فکر نکنم اینطوری باشه !!!!

شاید حتما باید با این افراد در طول ماه مدت زمانی تماس بگیری.

مثل این طرح قرمز ایرانسل. :JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه

نه بابا

ایرانسل هم داره این طرح رو...اسمش فهرست طلاییه

5 نفرو میزاری تو لیست با اونا بصحبتی تخفیف میگیری

کزیتش برای اونا اینه که بیشتر صحبت میکنی و تبلیغات و این حرفا :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه بابا

ایرانسل هم داره این طرح رو...اسمش فهرست طلاییه

5 نفرو میزاری تو لیست با اونا بصحبتی تخفیف میگیری

مزیتش برای اونا اینه که بیشتر صحبت میکنی و تبلیغات و این حرفا :ws37:

مسئولیتش با خودته ها، من رفت تو پاچم میام پولشو ازت میگیرم. :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب مهلت داره دیگه!!!

تا سه ماه:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...