رفتن به مطلب

خشونت علیه زنان

هوتن

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 100
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نیوشا جا حین عقد هر شرطی میشه گذاشت

ولی استانداردش برای زن مهریه و برای مرد حق طلاقه

ازدواج دائم هم مثل ازدواج موقته

ازدواج موقت.......................ازدواج دائم

حق مرد: مدت..................کل عمر زن

حق زن: مهریه...................مهریه

مرد میتونه مدت رو ببخشه یا طلاق بده و زن میتونه مهریه رو ببخشه

هرکسی چیزی رو میبخشه که صاحب اونه

عبارت صیغه

زوجت و انکحت علی مهر المعلوم

یعنی زوجه تو شدم و به نکاح تو در اوردم خود را در برابر این مهریه که با من قرار گذاشتی

به نکاح در اوردن یعنی هر زمان شما اراده کردی منم تمکین کنم

در حقیقت در اسلام ازدواج به اون معنایی که تو مسیحیت مطرحه وجود نداره زنها نکاح خودشون رو میفروشن و خوب مرد هم هر وقت نخواست میتونه بگه خانم من این نکاح شما رو خریدم اینم پولش نخواستم

و اگر هم باز مرد خواست میگه خانم نکاحتو فروختی اینم پولش یا علی من مالکم از حقم هم نمیگذرم

این قانون عربی حالا بصورت اسلامی هست و خودتون هم قبولش دارید ای طایفه زنان

وگرنه اونوقت که مهریه میبرن چشماتون برق نمیزد و خوشحالی نمیکردین

هیچ کجا پولی بی جهت پرداخت نمیشه

ایا تا حالا با خودتون فکر نکردین که چه برتری به یک پسر دارید که یک پسر باید 500 میلیون پول بذاره رو خودش تا با شما برابر بشه

خیر اینگونه نیست

راهکار

خانم ها بیخیال مهریه شن و مثل خارجی ها بشینن سر سفره عقد مردها هم حق طلاق رو بی خیال شن

وا چه کاریه؟

بیخیال مهریه نمیشیم:girl_yes2:

تو شرایط عقد حق طلاقو هم میگیریم!!! :girl_yes2:

همینی که هست!! :girl_yes2:

هر کی ام نخواست راه باز است و جاده دراز!:girl_yes2:

بعدی لطفا! :girl_yes2:

• Like 2
لینک به دیدگاه
متن جالبی خوندم در مورد خشونت علیه زنان

امیدوارم تکراری نباشه که اگر هم باشه تلنگری به مردها تا فکر کنند

زخمی که نمی بینیم ...

می دانید؟ خشونت همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست. خشونت، تحقیر، آزار گاهی یک نگاه است. نگاه مردی به یقه ی پایین آمده ی لباس زنی وقتی که دولا شده و چایی تعارف می کند. نگاه برادری است به خواهرش وقتی در مهمانی بلند خندیده. نگاهی که ما نمی بیینیم. که نمی دانیم ادامه اش وقتی چشم های ما در مجلس نیستند چیست. ترسی است که ارام آرام در طول زمان بر جان زن نشسته

خشونت بی کلام، بی تماس بدنی، مردی است که در را که باز می کند زن ناگهان مضطرب می شود، غمگین می شود. نمی داند چرا. در حضور مرد انگار کلافه باشد. انگار خودش نباشد. انگار بترسد که خوب نیست. که کم است. که باید لاغرتر باشد چاق تر باشد زیباتر باشد خوشحال تر باشد سنگین تر باشد ***ی تر باشد خانه دارتر باشد عاقل تر باشد. خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن می زند به صورتش تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد. مرد می تواند زن را له کند بدون اینکه حتی لمس اش کند. بدون اینکه حتی بخواهد لهش کند. این ارث مردان است که از پدران پدرانشان بهشان رسیده

خشونت، آزار، تحقیر امتداد همان "مادر ... ها، ... ها، خواهر ...ها، مادرش را فلان ها، عمه اش را بیسار"هایی است که به شوخی و جدی به هم و به دیگران می گوییم. خشونت، آزار، تحقیر همان "زن صفت، مثل زن گریه می کردی"هایی است که بچه هایمان از خیلی کودکی یاد می گیرند

خشونت، آزار ، تحقیر ، پله های بعدی نردبانی هستند که پله ی اولش با فلانی و بیساری معاشرت نکن چون... فلان لباس را نپوش چون...است. چون هایی که اسمشان می شود " عشق". عشق هایی که می شوند ابزار کنترل. که منتهی می شوند به زنانی بی اعتماد به نفس، بی قدرت، غمگین، تحقیر شده، ترسان، وابسته، تهدید به ترک شده و شاید کتک خورده که فکر می کنند همه ی زخم هایشان از عشق است. که مرد عاشق زخم می زند و زخم بالاخره خوب می شود.

خشونت توجیه آزار روحی، کلامی، جسمی، جنسی مردی است که مست است. مستی انگار عذر موجهی باشد برای ناموجه ترین رفتارها.

می دانید؟ کتک بدترین نوع خشونت علیه زنان نیست. کبودی و زخم و شکستگی خوب می شوند. قدرت و شادابی و باور به خویشی که از زن در طول ماهها و سالها گرفته می شود گاهی هیچ وقت، هیچ وقت، ترمیم نمی شود

خشونت دست سنگین پدری است که بر صورت دخترک 9 ساله اش بلند می شود اما هرگز فرود نمی آید. خشونت گردنکشی برادری است که نگاه پسرک معصوم همسایه را کور می کند و خواهر را ناامید می کند از عشق پاک و دیوار به دیوار همسایگی . خشونت آروغ زدن های شوهر است به جای دستت درد نکند برای دستپخت عالی یک صبح تا ظهر حبس شدن در آَشپزخانه . خشونت قانون نابرابر حق قیومیت پدربزرگی است که در فقدان پدر ، صاحب بلامنازع نوه ی دختری اش می شود بی اینکه حضور مادر در جایی دیده شده باشد. خشونت حق ارثی است که پس از مرگ پدر به تو داده می شود نیم آن چیزی که برادرت می گیرد و تازه منت بر سرت می گذارند که نان آور خانه ات دیگری است . خشونت خود ما زنانیم که تمامی اینها را می پذیریم بی هیچ اعتراضی و آن کسی را هم که در میانمان به اعتراض بلند می شود با القاب زن فلان و بهمان به سخره می گیریم .

خشونت خود خودمانیم و از ماست که بر ماست

حمید مال فرزانه خانومه نه؟

عالیه

چیزی که فکر نکنم هیچکدوم از ما تجربش نکرده باشیم

متاسفانه ریشه این مسئله بالاتر از اموزه های امروزی ودیروزی منشا درهویت فکری ما داره

چیزی که نسل به نسل ودرطول تاریخ بزرگتر شده وبزرگتر شده وبه قول مصدق ما میراث دار یک عصبیت تاریخی هستیم

حالا چه سیاسیش چه فرهنگیش وچه روابط انسانیش

احساس امنیت واحراز هویت بازیچه ای شده تا سو استفاده های وحشتناکی از این وجود پروبال بگیره

مهم نیست کی مقصره وچقدر مقصره مهم اینه که بفهمیم یک انسان به چنین سرنوشتی دچار شده واین یک انسان بیش از نصف جامعه ماست وبه جرات میتونم بگم بالای 95 درصد بانوان جامعه ما چه از طرف والدین چه از طرف همسر چه از طرف خانواده وفامل وچه از طرف اجتماع مردان دچار این مشکل هستند

ایا بازهم باید دولت ودین وجامعه بیاد به ما یاد بده که چطوری احترام متقابل وامنیت ذهنی وروحی یک نفر دیگه رو رعایت کنیم؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
ساموئل بکت میگه، " آنگاه که خسته شدی، آنگاه که از پای در آمدی، مهم نیست. باز مقاومت کن، باز بجنگ و شکست بخور. این بار، اگر شکست بخوری شکست بهتری خواهی خورد."

اول اینکه وقتی توی زندگی کسی نباشی نمی تونی درموردش قضاوت کنی و نسخه بپیچی

دوم همیشه بهتر ین ابزار برای حل مشکلات ارامش و داشتن دیدی دل سوزانه منطقی و عادلانه است با نگرش انتقام جویانه و تلافی کردن فقط شرایط بدتر میشه باید امید داشت با مشکلات جنگید صبور بود ....

سوم طلاق شاید اخرین راه حل باشه

چهارم بعضی درد ها در گنحایش درک و فهم ما نمی گنجه خیلی سنگین و خرد کننده اند اونقد که نمیشه درموردشون حرف زد ادمی اگه مبتات شد فقط باید بسوزه و بسازه چون هیچ درمان قطعی ندارن

همشو با هم گل گفتی آرش!! :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
راستش از این گرو کشی خیلی بدم میاد اگه قانون درست بود داشتن یک حق قانونی که حق همه انسانهاست به صورت معامله نمیشد برای همینه که میگم قانون نیاز به تغییر داره و البته باضمانت اجرایی

چون من از یک حقوقدان شنیذم که می گفت بعضی قوانین در مورد زنان مثل اجازه از همسر قبلیبرای ازدواج مجدد با کمی پول حل میشه و کسی پاسخ گو نیست

خلاصه دنیا دنیای شما اقایون و راستشو بخوای اکثره این حرفایی که در مورد عدالت از یک مرد میشنوی فقط حرفه ولی تو عمل متاسفانه چیز دیگریست مثل حرف اول شما که کلی در مورد وضع بد خانوما بود والان که در مورد دفاع از مرداست

اشتباه نقل قول نکردی؟:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه

چه بحث باحالی :ws37:خیلی وقت بود توی هیچ فرومی همچین بحثی ندیده بودم!

به نظرم توی هر خشونتی علیه زنان مقصر خود خانومان تا حد زیادی.و جامعه ای که میخواد دید خودشو قالب کنه.چه فمنیسم افراطی توی غرب چه مذهبی افراطی همین دور وبر خودمون.

یه جایی یه مطلبی خوندم که:دست خودت نیست.زن که باشی تمام دیوانگی های عالم را بلدی!یه بخش بزرگی از این دیوانگی اینه که حس کنی یه نفرو دوست داری بعد اینکه به خاطرش از کوچکترین حقوق بدیهیتم بگذری و فکر کنی اینه رسم درستش.مثلا اختیارتو بگیره،برات تصمیم بگیره،لباس پوشیدنتو تعیین کنه،برنامه روزانه تو بچینه،روابطتو تنظیم کنه،قدرت تشخیصتو رسما نادیده بگیره!بعد همه اینا در ازای چی؟یه زندگی خطی پوچ و نقش تو به عنوان یه زن خوب!!!!!زن خوبی که معلوم نیست کی تعریفش کرده.

اگه خود خانوما به خودشون ایمان بیارن (در جهت صحیحش!)این خشونتا اتفاق نمیفته.هرجا ظلمی هست مظلومم تا حد زیادی مقصره.

• Like 6
لینک به دیدگاه

هر چی پیش می ریم تو عصر حاضر می بینیم که خشونت کم می شه,کاری به آمار ندارم! اطراف خودمون! همسایگیمون ,آشناهامون و ... اما اگه اون خشونتی که منظور شما هست,خشونت غیر فیزیکی! این امریه که از طرف زن ها هم بر مردها وارد می شه! شاید ریشه تو دوران کودکی داشته باشه! با فرستادن اجباری فرزندان به خصوص پسرها به کلاس های درسی و غیر درسی! با فرستادن پسرها به نونوایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا الان وقتشو داره یا نه؟ با مسئولیت دادن به پسرها! هرچند متناسب با سن و وضعیتش نباشه! به نظرم تاپیک خوبیه و باعث می شه در موردش خوب فکر کنیم! اما من فکر می کنم همیشه همه چی رو به گردن مردا نندازیم! اینطوری باعث می شیم از حقوق خودمون بگذریم!

• Like 4
لینک به دیدگاه
چه بحث باحالی :ws37:خیلی وقت بود توی هیچ فرومی همچین بحثی ندیده بودم!

به نظرم توی هر خشونتی علیه زنان مقصر خود خانومان تا حد زیادی.و جامعه ای که میخواد دید خودشو قالب کنه.چه فمنیسم افراطی توی غرب چه مذهبی افراطی همین دور وبر خودمون.

یه جایی یه مطلبی خوندم که:دست خودت نیست.زن که باشی تمام دیوانگی های عالم را بلدی!یه بخش بزرگی از این دیوانگی اینه که حس کنی یه نفرو دوست داری بعد اینکه به خاطرش از کوچکترین حقوق بدیهیتم بگذری و فکر کنی اینه رسم درستش.مثلا اختیارتو بگیره،برات تصمیم بگیره،لباس پوشیدنتو تعیین کنه،برنامه روزانه تو بچینه،روابطتو تنظیم کنه،قدرت تشخیصتو رسما نادیده بگیره!بعد همه اینا در ازای چی؟یه زندگی خطی پوچ و نقش تو به عنوان یه زن خوب!!!!!زن خوبی که معلوم نیست کی تعریفش کرده.

اگه خود خانوما به خودشون ایمان بیارن (در جهت صحیحش!)این خشونتا اتفاق نمیفته.هرجا ظلمی هست مظلومم تا حد زیادی مقصره.

هر چی پیش می ریم تو عصر حاضر می بینیم که خشونت کم می شه,کاری به آمار ندارم! اطراف خودمون! همسایگیمون ,آشناهامون و ... اما اگه اون خشونتی که منظور شما هست,خشونت غیر فیزیکی! این امریه که از طرف زن ها هم بر مردها وارد می شه! شاید ریشه تو دوران کودکی داشته باشه! با فرستادن اجباری فرزندان به خصوص پسرها به کلاس های درسی و غیر درسی! با فرستادن پسرها به نونوایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا الان وقتشو داره یا نه؟ با مسئولیت دادن به پسرها! هرچند متناسب با سن و وضعیتش نباشه! به نظرم تاپیک خوبیه و باعث می شه در موردش خوب فکر کنیم! اما من فکر می کنم همیشه همه چی رو به گردن مردا نندازیم! اینطوری باعث می شیم از حقوق خودمون بگذریم!

با بحثای هردودوست عزیز موافقم :icon_gol:

ولی به دلیل دید غالب چه درظاهر وچه درباطن جامعه چیزی که فعلا زیر پوستی جریان داره حرفای پست اول تاپیکه

امیدوارم روزی برسه که مردم ازادی رو بشناسن وبه حریم ازادی احترام بزارن!

• Like 6
لینک به دیدگاه

وضعیت در کشورهای غربی هم،اونقدر بر وفق مراد زنان نیست.

اونجا هم زنان شدن برده جنسی و بهشون بدترین نوع تجاوزات صورت میگیره.

دیگه این فیلم های تحقیر آمیز بی حرمتی پی در پی به زن در جلوی دوربینها که در تیراژ میلیون هر روز تولید میشه خودش گواهه.

به نظر من زنان به صورت جهانی باید بلند بشن.

• Like 5
لینک به دیدگاه
وضعیت در کشورهای غربی هم،اونقدر بر وفق مراد زنان نیست.

اونجا هم زنان شدن برده جنسی و بهشون بدترین نوع تجاوزات صورت میگیره.

دیگه این فیلم های تحقیر آمیز بی حرمتی پی در پی به زن در جلوی دوربینها که در تیراژ میلیون هر روز تولید میشه خودش گواهه.

به نظر من زنان به صورت جهانی باید بلند بشن.

اره خب تو غرب هم هست اما اينجوريا كه دم ودستگاه نظام وراديو تلوزيون هم بر عليه شون تبليغ ميكنن نيست همين برده هاي جنسي كه ميگي يا همون بازيگراي فيلما ناجور هيچ كدوم حق بيمه شدن ندارن يعني كاري كه انجام ميدن از نظر حكومت قانوني نيست حتي اون رو سبي ها هم بيمه ندارن خود اون كشورها هم تا حدودي با اين باندها مبارزه ميكنن ...

و اين كار در مقابل ساير ازادي هاي ديگه كه به زنان ميدن حتي به چش نمياد

• Like 5
لینک به دیدگاه
اره خب تو غرب هم هست اما اينجوريا كه دم ودستگاه نظام وراديو تلوزيون هم بر عليه شون تبليغ ميكنن نيست همين برده هاي جنسي كه ميگي يا همون بازيگراي فيلما ناجور هيچ كدوم حق بيمه شدن ندارن يعني كاري كه انجام ميدن از نظر حكومت قانوني نيست حتي اون رو سبي ها هم بيمه ندارن خود اون كشورها هم تا حدودي با اين باندها مبارزه ميكنن ...

و اين كار در مقابل ساير ازادي هاي ديگه كه به زنان ميدن حتي به چش نمياد

متاسفانه یکی از دوستانم چند وقت پیش یک مجموعه از فیلم هایی را بهم نشون داد که من سر درد گرفتم.

که چطور چندین مرد،بگذریم..:ws44:

به نظرم تو غرب خشونت جنسی علیه زنان،خیلی داره شدت میگیره،تو اکثر مسابقاتشون هم راحت زنان را برهنه میکنن و فقط بدنشون اهمیت داره.

تو اینجا هم نه بدن اهمیت داره و نه فکرشون.

• Like 4
لینک به دیدگاه
متاسفانه یکی از دوستانم چند وقت پیش یک مجموعه از فیلم هایی را بهم نشون داد که من سر درد گرفتم.

به نظرم تو غرب خشونت جنسی علیه زنان،خیلی داره شدت میگیره،تو اکثر مسابقاتشون هم راحت زنان را برهنه میکنن و فقط بدنشون اهمیت داره.

اره خب اين چيزي كه شما ميگي خيلي كليه همه جاي دنيا شايع اس مخصوص غرب نيست همين ايران بد تره فقط صداش در كمتر در مياد

اما اينجا علاوه بر اينها خيلي تبعيض هاي ديگه هم هست كه غربي ها ندارن تبعيض هاي روحي رواني كه اثراتش خيلي بيشتر وماندگارتره تا نسل هاي بعد

• Like 5
لینک به دیدگاه

خشونت فقط جسمي و فشار هاي ناشي از كار و ضد و خرد نيست به نظرم هیچ چیز به اندازه بی محلی و کم توجهی یک زن را دلسرد نمی کنه هم تو خانواده هم تو جامعه خب الان چقد دين و حكومت راه كارهاي دادن براي مشاركت وتوجه بيشتر زن ؟ نسبتش با مردا چقدره ؟ چون فرهنگ سازي نكردن همين نسبت مشاركت هم تو شرايط فعلي زياد به نظر مياد

• Like 1
لینک به دیدگاه
اره ولی معمولا دلشون نمیاد

یکی از راه های ابتداییش که من خیلی دوست دارم ولی استفاده نمیکنم برانگیختن حس حسادت مردونه است

اونقدر حال میده:biggrin:

كار درستي نيست...فقط لج و لجبازي بيشتر ميشه. و نتيجه منفي داره در نهايت...

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببین اونجا اگه یه تجاوز صورت بگیره طرف براش در حد یه تجربه تلخه که خانواده و جامعه و ... همه در تلاشند که به زندگی عادی برگردونند ولی اینجا همچین اتفاقی یعنی اون دختر دیگه حق زندگی نداره یا خودش خودکشی میکنه یا بازم خودش مجبور میشه خودکشی کنه یا زندگیش فرقی با زندگی .. نخواهد داشت

كار درستي نيست...فقط لج و لجبازي بيشتر ميشه. و نتيجه منفي داره در نهايت...

من که نگفتم درسته من گفتم حال میده lol.gif

گفتم که خودم این کارو نمیکنم

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...