رفتن به مطلب

خشونت علیه زنان

هوتن

ارسال های توصیه شده

در قانون اسلام هم که ایران هست این 6 تا حق وجود داره که میشه به خانوما داد ولی همسرش باید این کار و بکنه پس در مورد همین قانون صحبت می کنیم و گرنه تو قوانین کشور های دیگه که اصلا لازم نیست

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 100
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ازدواج در اسلام

حق زن: مهریه

حق مرد: همینایی که گفتی

اگه روش اسلام رو دوست نداریم

میتونیم به قانون هر کشوری که خواستید رجوع کنید

این جزء منشور حقوق بشر هست

مثلا میتونید برید سفارت فرانسه و با قانون فرانسه ازدواج کنید و حقوق همان قانون هم بر شما لازم میشه

بحث حقوقی کردم خواهشا برداشت احساسی نکنند دوستان

در واقع شما همون اول با متنی که نوشتین در مورد قوانینی صحبت کردین که در اسلام یا ایران هست و در حق زن ظلم کرده و مسئله علاقه شخصی نیست که من اینو دوست ندارم یا اونو

• Like 2
لینک به دیدگاه
در قانون اسلام هم که ایران هست این 6 تا حق وجود داره که میشه به خانوما داد ولی همسرش باید این کار و بکنه پس در مورد همین قانون صحبت می کنیم و گرنه تو قوانین کشور های دیگه که اصلا لازم نیست

نیوشا جا حین عقد هر شرطی میشه گذاشت

ولی استانداردش برای زن مهریه و برای مرد حق طلاقه

ازدواج دائم هم مثل ازدواج موقته

ازدواج موقت.......................ازدواج دائم

حق مرد: مدت..................کل عمر زن

حق زن: مهریه...................مهریه

مرد میتونه مدت رو ببخشه یا طلاق بده و زن میتونه مهریه رو ببخشه

هرکسی چیزی رو میبخشه که صاحب اونه

عبارت صیغه

زوجت و انکحت علی مهر المعلوم

یعنی زوجه تو شدم و به نکاح تو در اوردم خود را در برابر این مهریه که با من قرار گذاشتی

به نکاح در اوردن یعنی هر زمان شما اراده کردی منم تمکین کنم

در حقیقت در اسلام ازدواج به اون معنایی که تو مسیحیت مطرحه وجود نداره زنها نکاح خودشون رو میفروشن و خوب مرد هم هر وقت نخواست میتونه بگه خانم من این نکاح شما رو خریدم اینم پولش نخواستم

و اگر هم باز مرد خواست میگه خانم نکاحتو فروختی اینم پولش یا علی من مالکم از حقم هم نمیگذرم

این قانون عربی حالا بصورت اسلامی هست و خودتون هم قبولش دارید ای طایفه زنان

وگرنه اونوقت که مهریه میبرن چشماتون برق نمیزد و خوشحالی نمیکردین

هیچ کجا پولی بی جهت پرداخت نمیشه

ایا تا حالا با خودتون فکر نکردین که چه برتری به یک پسر دارید که یک پسر باید 500 میلیون پول بذاره رو خودش تا با شما برابر بشه

خیر اینگونه نیست

راهکار

خانم ها بیخیال مهریه شن و مثل خارجی ها بشینن سر سفره عقد مردها هم حق طلاق رو بی خیال شن

• Like 4
لینک به دیدگاه

نقل قول:

"زن باید توانایی استقلال کامل از مردش را داشته باشد. اگر می‌خواهد در خانه بنشیند و بچه داری کند این تصمیم اوست. اما آن توانایی را باید قبلا کسب کرده باشد (و یا تصمیم بگیرد که کسب کند) که بتواند هر لحظه به مردش بگوید من از فردا نیازی به پولت ندارم و خودم کار می‌کنم. مردی که احساس کند زنش توانایی استقلال ندارد و وابسته ی مالی اوست، احتمال زورگویی و سوء استفاده کردنش به میزان چشمگیری بیشتر می‌شود. این یکی از قوانین جهانشمول و نانوشته‌ی زندگی است که هر زنی باید قبل از تصمیم به ازدواج به خاطر بسپارد.س كس یزم نیست؛ خوی دیکتاتوری و قدرت‌طلبی انسان است که هر لحظه و هر جایی بارها و بارها واقع می‌شود."

• Like 3
لینک به دیدگاه
یعنی این تمکینش منو کشته...اه اه :banel_smiley_4:

خوب دیگه عربیه دیگه

مثلا فک کن حاج اقا میاد خونه

میگه

حاج خانوم

بعله

حاج خانوم امشب اماده باشید برای تمکین

بعله حاج اقا هرچی شما بفرمایین

اسلامیش اینجوریه

• Like 2
لینک به دیدگاه

عبارت صیغه

یعنی زوجه تو شدم و به نکاح تو در اوردم خود را در برابر این مهریه که با من قرار گذاشتی

در حقیقت در اسلام ازدواج به اون معنایی که تو مسیحیت مطرحه وجود نداره زنها نکاح خودشون رو میفروشن و خوب مرد هم هر وقت نخواست میتونه بگه خانم من این نکاح شما رو خریدم اینم پولش نخواستم

و اگر هم باز مرد خواست میگه خانم نکاحتو فروختی اینم پولش یا علی من مالکم از حقم هم نمیگذرم

ایا تا حالا با خودتون فکر نکردین که چه برتری به یک پسر دارید که یک پسر باید 500 میلیون پول بذاره رو خودش تا با شما برابر بشه

خیر اینگونه نیست

راهکار

خانم ها بیخیال مهریه شن و مثل خارجی ها بشینن سر سفره عقد مردها هم حق طلاق رو بی خیال شن

خیلی جالبه این که شد لج و لج بازی که پس این همه حرف قشنگ که زدین چی شد؟

همه این حرف هایی که زدین رو همه می دونن و مهریه برابری نیست و در ضمن مهری رو میشه تیکه تیکه داد پس مرد اسیب نمیبینه

ولی به نظر من زمانی مهریه از حالت هدیه در اومد و زیاد شد که زنان ایران دچار مشکل حقوقی در ایران شدن و هیچ پناهی جز مهریه ندیدند

شما خودتو یک لحظه جای یک خانوم بگذار که مهریه اصلا نداره یا قابله پرداخته

با خوشحالی وارد یک زندگی میشی بعد اگه زندگیت دچار مشکل شد و راهی جز جدا شدن نبود

وقتی می خوای جدا بشی اجازهی طلاق نداری مگر همسرت بخواد

می تونه فرزندتو ازت بگیره

یعنی هر لحظه که اراده کنه بدون هیچ دلیلی می تونه ازت جداشه طلاق بگیره و فرزندتم با خودش ببره و تو رو با کمی پول تنها بزاره به همین راحتی

و تو نسبت به اون زندگی بجز کمی پول هیچ حقی نداری من با این قضیه مشکل دارم و بی عدالتی های دیگه و فشار جامعهای که رو خانوم ها هست ولی رو اقایون نیست

و اینکه یک خانوم باید شانس داشته باشه همسرش خوب باشه وگرنه راه های قانونی زیادی هست که می تونه از طریق اون مرد همسرشو ازار بده

وگرنه مطمئن باش اگر این قوانین نبود مهریه مانند یک هدیه ناقابل بود

• Like 4
لینک به دیدگاه

همه این حرف هایی که زدین رو همه می دونن و مهریه برابری نیست و در ضمن مهری رو میشه تیکه تیکه داد پس مرد اسیب نمیبینه

ولی به نظر من زمانی مهریه از حالت هدیه در اومد و زیاد شد که زنان ایران دچار مشکل حقوقی در ایران شدن و هیچ پناهی جز مهریه ندیدند

با خوشحالی وارد یک زندگی میشی بعد اگه زندگیت دچار مشکل شد و راهی جز جدا شدن نبود

یعنی هر لحظه که اراده کنه بدون هیچ دلیلی می تونه ازت جداشه طلاق بگیره و فرزندتم با خودش ببره و تو رو با کمی پول تنها بزاره به همین راحتی

و تو نسبت به اون زندگی بجز کمی پول هیچ حقی نداری من با این قضیه مشکل دارم و بی عدالتی های دیگه و فشار جامعهای که رو خانوم ها هست ولی رو اقایون نیست

و اینکه یک خانوم باید شانس داشته باشه همسرش خوب باشه وگرنه راه های قانونی زیادی هست که می تونه از طریق اون مرد همسرشو ازار بده

اینا قانون اسلامه

وگرنه من ترجیح میدم عین یه مسیحی ازدواج کنم

و چونه سر پول نزنم

و خیلی عاشقونه برم سر زندگی و بعد هم پاش بایستم

ولی اگه اسلامی ازدواج کنم خوب دیگه طبق قانون یه بار یه حقی ازم گرفتن بجاش یه حق دیگه دادن

• Like 1
لینک به دیدگاه

میدونی من میگم نه مهریه باشه و نه این حق طلاق و حضانت فرزند

خوب این قانون امادش هست تو کشورای اروپایی چرا استفاده نکنیم؟

طبق منشور حقوق بشر میتونیم به قانون دیگه ای مراجعه کنیم جهت ازدواج

تا اینکه بخوایم زور بزنیم قانون اسلام عوض کنیم

• Like 2
لینک به دیدگاه

عبارت صیغه

خیر اینگونه نیست

راهکار

ما هم اینو می خوایم اما آقایون حق طلاق می خوان با مهریه کم:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه

راستش نمیدونم ولی دوست دارم همه زنان ایرانی رو شاد ببینم البته همینطور مردان برای همین دوست دارم قانون عادلانه ای باشه تا اینکه من ازش فرار کنم

ولی با این وجود توی این وضعیت میشه بازم دو نفر زن و مرد حداقل با هم عادل باشن

• Like 3
لینک به دیدگاه
راستش نمیدونم ولی دوست دارم همه زنان ایرانی رو شاد ببینم البته همینطور مردان برای همین دوست دارم قانون عادلانه ای باشه تا اینکه من ازش فرار کنم

ولی با این وجود توی این وضعیت میشه بازم دو نفر زن و مرد حداقل با هم عادل باشن

تو شرایط الان چون قانون جالب نیست بستگی به دو طرف داره که چجوری باهم راه بیان

• Like 2
لینک به دیدگاه
ما هم اینو می خوایم اما آقایون حق طلاق می خوان با مهریه کم:w58:

راستش از این گرو کشی خیلی بدم میاد اگه قانون درست بود داشتن یک حق قانونی که حق همه انسانهاست به صورت معامله نمیشد برای همینه که میگم قانون نیاز به تغییر داره و البته باضمانت اجرایی

چون من از یک حقوقدان شنیذم که می گفت بعضی قوانین در مورد زنان مثل اجازه از همسر قبلیبرای ازدواج مجدد با کمی پول حل میشه و کسی پاسخ گو نیست

خلاصه دنیا دنیای شما اقایون و راستشو بخوای اکثره این حرفایی که در مورد عدالت از یک مرد میشنوی فقط حرفه ولی تو عمل متاسفانه چیز دیگریست مثل حرف اول شما که کلی در مورد وضع بد خانوما بود والان که در مورد دفاع از مرداست

• Like 1
لینک به دیدگاه
زن ها هم بدون خشونتی مث کتک زدن و ... میتونن مرد ها رو خردددددددددددد کنن:ws37:

اره ولی معمولا دلشون نمیاد

یکی از راه های ابتداییش که من خیلی دوست دارم ولی استفاده نمیکنم برانگیختن حس حسادت مردونه است

اونقدر حال میده:biggrin:

• Like 5
لینک به دیدگاه

یکی از راه های ابتداییش که من خیلی دوست دارم ولی استفاده نمیکنم برانگیختن حس حسادت مردونه است

اتفاقا خیلی از زنا دلشون میاد ...و و قتی هم دلشون بیاد طرفو نابود میکنن:icon_razz:

• Like 8
لینک به دیدگاه

نه کار بدیه

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...