هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ و این بار هم میبینیم که مقصر اصلی... هیچ چیز بیشتر از دیدن افرادی مثل شما من رو خوشحال نمیکنه هوتن جان (میگم هوتن من یه چیزی تو فکرمه نمیدونم درسته یا نه.شما اسمت حمید نبود؟!!) بله اسم من حمید هست ممنون لطف داری 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ پیر دختر و پیر پسر به کسانی میگن که از حدود 30 گذشتن و هنوز *** رو تجربه نکردنو در توهمات 15 سالگی موندن که بر این توهمات شرایط فکری و سنی سن بالا هم افزون شده علاوه بر اون این ناکامی جنسی باعث بروز رفتارهای مشترکی در اونها میشه خوب میتونیم یه سرچ بزنیم با عنوان روانشناسی پیر دخترها یا پیر پسرها ببینیم چی میاد پسرها معمولا خیلی وسواسی میشن و دخترها هم یه جور دیگه بحث پوشوندن هم متفاوته بعضی خانمها خیلی وسواسی این کارو میکنن جوری که بیشتر باعث جلب توجه میشه به نظر من حجاب یعنی کاری کنیم که جلب توجه نکنه مثال فرض کنید رفتیم کنار دریا تو مثلا تایلند همه با شورت و کرست خوابیدن زیر افتاب بعد یهو یه خانمی با مقنعه و چادر بیاد تو این ساحل مطمئن باش توجه همه رو جلب میکنه در حالیکه اگه مث بقیه باشه شاید اصلا کسی نگاشم نکنه حجاب نسبیه شما وقتی میری دهات باید پوشیه هم بزنی وقتی تو شهری یه جور اگه رفتی اروپا یه جور دیگه مهم اینه که ادم یه ریختی نیاد بیرون که تابلو باشه دقیقا مثالی که واسه پوشش زدی مثالیه که خودم همیشه به دوستان و اطرافیانم میگم واسه همین هم از پستت تعجب کردم اما در مورد همین ناکامی جنسی کی موثر و مقصره؟؟ تو همون اروپا خیلی ها ممکنه ازددواج نکنن ولی مطمئنا بی تجربه *** نمیمیرن! ریشه یابی همین موضوع به نظر کافیه که به ادمای مریض جامعه خودمون دید تحقیر امیز نداشته باشیم در مورد رفتار های همون پیردخترا : یا طرف شما رو حریص میبینه و خودشو میپوشونه یا به قول شما عشوه شتری میاد کدومش؟؟اغگه به چشم یه ادم حریص میبینه عامل چیه و چرا؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خوب من هم دارم از اول همین رو میگم، باید تا جایی که میشه اون عوامل اجبار را از خودش دور کنه،مگر مردها را مجبور نکردند که لباس آستین بلند بپوشند و شلوار لی نپوشند و...... کی توجهی کرد؟ یه مدت اجراش کردن بعدا مجبور به تسلیم شدن. اگر خانم ها همین سیاست را در برابر چادر داشتند، شاید وضعیت بهتر بود. حجاب داشتن یک چیز شخصیه و کسی خواست میتونه داشته باشه، اما چادر از نظر من یک پوشش حکومتی و کاملا بی منطق و محدود کننده است. الان پوشش چادر در امامزاده ها و اماکن مقدس اجباریه، یک خانم خیلی راحت میتونه نره، وقنی میره باید منتظر عواقب بعدیش هم باشه..... زنان یک کم ترسو تر هستند، البته درسته عوامل ترس زیاده، اما نیاز به همت خودشان هم هست. یکی از عوامل اجبار ما مردها هستیم.ما باید از خودمون شروع کنیم.شما مثلا مادر گرامیتون بخواد بره امامزاده چیکار میکنی؟نمیذاری بره؟اون واسه اعتقادش داره میره.کاری به درست و غلط بودن اعتقادش ندارم الان.میخوام ببینم مثلا چه کارهایی واسه این انجام دادی تا حالا؟ بله اسم من حمید هستممنون لطف داری ایول پس هنوز پیر نشدم. 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ دقیقا مثالی که واسه پوشش زدی مثالیه که خودم همیشه به دوستان و اطرافیانم میگم واسه همین هم از پستت تعجب کردم اما در مورد همین ناکامی جنسی کی موثر و مقصره؟؟ تو همون اروپا خیلی ها ممکنه ازددواج نکنن ولی مطمئنا بی تجربه *** نمیمیرن! ریشه یابی همین موضوع به نظر کافیه که به ادمای مریض جامعه خودمون دید تحقیر امیز نداشته باشیم در مورد رفتار های همون پیردخترا : یا طرف شما رو حریص میبینه و خودشو میپوشونه یا به قول شما عشوه شتری میاد کدومش؟؟اغگه به چشم یه ادم حریص میبینه عامل چیه و چرا؟؟ فروغ جان مثال میزنم برات طرف 40 سالشه یه صد میلیون هم بزارن روش ادم حاضر نمیشه یه لحظه نگاش کنه بعد میبینی یه مرد میاد تو اتاق خیلی جدی کار اداریشو انجام میده میره وقتی رفت به رفیقش بر میگرده میگه دیدی چجوری نگام میکرد اینم چشش دنبال منه من اگه میخواستم به اینجور بی سر و پاها پا بدم زن همون خواستگارای دکتر مهندسم میشدم میره دکتر میاد میگه اخ دکترا هم این دوره زمونه بد شدن مرتیکه وقتی داشت فشارمو میگرفت دستش یه حالتی داشت خورد به دستم میره بقالی پنیر بخره طرف میگه پنیر چرب دوست دارین یا خشک پیش خودش میگه اهان دیدی مرتیکه داره حرفای مستهجن میزنه ببینه مزه دهن من چیچیه میره قصابی قصابه میگه خانم راسته هم براتون بذارم باز پیش خودش صد تا فک میکنه اره بابا اینجورین راستش من اگه یه زن مطلقه 40 ساله باشه با یه دختر 40 ساله زن مطلقه رو صد بار بیشتر ترجیح میدم خل میشن مرد و زنایی که س.ک .س ندارن و سنشون بالا میره 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ یکی از عوامل اجبار ما مردها هستیم.ما باید از خودمون شروع کنیم.شما مثلا مادر گرامیتون بخواد بره امامزاده چیکار میکنی؟نمیذاری بره؟اون واسه اعتقادش داره میره.کاری به درست و غلط بودن اعتقادش ندارم الان.میخوام ببینم مثلا چه کارهایی واسه این انجام دادی تا حالا؟ خوب این مثال هایی که زدی هیچکدومش در مورد ما صدق نمیکنه....... اینکه مثلا بنده بیام در اعتقادات اعضای خانواده ام دخالت کنم........ اتفاقا یکبار شاهچراغ رفتیم فقط برای سیاحت، گفتند خانم ها باید حتما چادر داشته باشند، با وجودیکه حجاب با مقنعه و روسری اطرافیان ما کامل بود. اصرار بر چادر را که از سوی مسئول اونجا دیدیم ، خیلی راحت برگشتیم و داخل مجموعه نشدیم با وجودیکه شاید میخواستم ببینم اون تو چه خبره. آدم خیلی وقت ها بسیاری از منافع شخصیش را باید در راستای باورهاش از بین ببره. 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ حالا که بحث داره خوب پیش میره من در خصوص مذهب یه چیزی بگم. شاید بی ارتباط با موضوع هم نباشه. ببینید مذهب اومده برای اصلاح کردارها، زندگی، تفکر و خیلی از چیزای دیگه. ولی من احساس میکنم برای اینکه مورد پذیرش قرار بگیره باید تا حدود زیادی تسلیم خواسته های اون ملت بشه. نمونش هم همین حقوق زن در اسلامه که ایرادهای بزرگی به این مسئله میگیرن. در جامعه ای که زن با احشام تفاوتی نداره و تنها تصویر موجود از انسان حول مرد میچرخه صحبت از برابری زن و مرد و حقوق یکسان عملا کاری ناممکن خواهد بود. اسلام اومده تا جایی که بهش لطمه نخوره و میتونسته مانور بده یکسری ناهنجاری های زندگی جامعه عرب تازی رو به چالش کشیده و اصلاحات رو تا جایی که میتونسته انجام داده. ولی بیش از اون راه بر دین بسته بوده. چون در خیلی از زمینه ها اگر میخواسته فراتر بره مشروعیت خودش رو در این جامعه از دست میداده. من احساس میکنم هر نقدی در دنیای امروز به این دین وارد هست به این دلیل صورت میگیره که: 1 - اسلام در شرایط اسف باری بر مردمان معلوم الحالی نازل شد که تا حدود زیادی هم نتونست خیلی رشد و بسط پیدا کنه و به محوریت حق مطلق نرسید. 2 - شرایط جامعه عرب به گونه ای متمایز از تمام دنیا بود و به قدری پیچیده بود که یک دین کامل به طور جداگانه براش نازل شد. پس باید با مقتضیات زمانی و مکانی اونجا هماهنگی هایی هم پیدا میکرد و این هماهنگ شدن ها گاها با عقل انسان امروزی در تضاد قرار میگیره. اما اون چیزی که این دین رو از این دو نقص هم مبرا میکنه اینه که خود این دین به صراحت تمام میگه احکام دین با توجه به مکان و زمان و مقتضیات زندگی بشر اگر با عقل در تناقض قرار بگیره تغییر میکنه و هیچ استثنایی رو برای هیچ حکم و دستوری قرار نمیده. پس با این تبصره این دین کامله و من با عقل خودم میتونم بگم چند همسری از نظر اسلام مجاز شمرده میشه چون در دنیای عرب دینی که چند همسری رو به چالش بکشه مشروعیت نداره. پس وقتی اینکار در دنیای امروز خشونت و اجهاف در حقوق زن به شمار میاد دیگه نیازی نیست من در این مورد خاص از همون حکمی پیروی کنم که مردمان و اقوامی در کره زمین بنا به مقتضیات خودشون 1400 سال پیش اون رو اجرا میکردن. از این حیث هم بگم که اینها فقط برداشت های شخصی بنده است و هیچ عنادی با تفکر و طرز فکر دیگران ندارم. 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خوب این مثال هایی که زدی هیچکدومش در مورد ما صدق نمیکنه....... اینکه مثلا بنده بیام در اعتقادات اعضای خانواده ام دخالت کنم........ اتفاقا یکبار شاهچراغ رفتیم فقط برای سیاحت، گفتند خانم ها باید حتما چادر داشته باشند، با وجودیکه حجاب با مقنعه و روسری اطرافیان ما کامل بود. اصرار بر چادر را که از سوی مسئول اونجا دیدیم ، خیلی راحت برگشتیم و داخل مجموعه نشدیم با وجودیکه شاید میخواستم ببینم اون تو چه خبره. آدم خیلی وقت ها بسیاری از منافع شخصیش را باید در راستای باورهاش از بین ببره. :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: درسته.میبینییه جا طرف خودش اعتقاد داره چادر میپوشه.یه جا ممکنه اعتقاد هم نداشته باشه اما محدود میشه به خاطر ... 4 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ راستش بعضی اوقات مشکل ما خانوم ها اینه که هوای همو نداریم خودمونم خودمونو محدود می کنیم نمی دونم تقصیر کیه ولی می دونم که درست نیست وهیچکی به غیر از خودت به دادت نمی رسه پذیرفتن مساله حجاب اولین اشتباه ممکن بود که بقیه موارد تحقیر رو هم به دنبال داشت وقتی کسی بتونه در مورد چیزی که می پوشی نظر بده دیگه وای به حال مسائل مهمتر 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ فروغ جان مثال میزنم براتطرف 40 سالشه یه صد میلیون هم بزارن روش ادم حاضر نمیشه یه لحظه نگاش کنه بعد میبینی یه مرد میاد تو اتاق خیلی جدی کار اداریشو انجام میده میره وقتی رفت به رفیقش بر میگرده میگه دیدی چجوری نگام میکرد اینم چشش دنبال منه من اگه میخواستم به اینجور بی سر و پاها پا بدم زن همون خواستگارای دکتر مهندسم میشدم میره دکتر میاد میگه اخ دکترا هم این دوره زمونه بد شدن مرتیکه وقتی داشت فشارمو میگرفت دستش یه حالتی داشت خورد به دستم میره بقالی پنیر بخره طرف میگه پنیر چرب دوست دارین یا خشک پیش خودش میگه اهان دیدی مرتیکه داره حرفای مستهجن میزنه ببینه مزه دهن من چیچیه میره قصابی قصابه میگه خانم راسته هم براتون بذارم باز پیش خودش صد تا فک میکنه اره بابا اینجورین راستش من اگه یه زن مطلقه 40 ساله باشه با یه دختر 40 ساله زن مطلقه رو صد بار بیشتر ترجیح میدم خل میشن مرد و زنایی که س.ک .س ندارن و سنشون بالا میره متوجهم عزیز ولی اینا همش مثال بود....راه کار چیه؟؟علت کجاست/؟؟کی و یا چی اینقدر اون دختر رو عقده ای و عصبی کرده ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خوب یه سوالی دارم از اقایون چرا وقتی موقع ازدواج خانوما ازتون بخوان اون 5الی 6 حقی که می تونن بگیرن که شما هم اونو دارین فقط به خانومتون هم میدین که یکیش حق طلاق هست اکثرن از زیرش در میرن؟ 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ این به خاطر جامعه است و اینکه مردان ایرانی خیلی حریص شده اند، برای همین میترسند در تاریکی از کنار من برای مثال رد بشن..... خیلی بده. من هم نسبت به این قضیه اصلا حس خوبی ندارم..... اما خیلی از زن ها با این دید، سریع موهاشون را میپوشانند که بنده یک آدم حریصی هستم که با دیدن مو تحریک میشم. اتفاقا اینجا بیشتر توهین به من هست تا توهین به آن خانم. زیرا او مرا موجودی هوس باز با آستانه تحریک بیش از حد پایین تصور کرده که اگر مویش را دیدم عنان از کف میدهم. وقتی تو جامعه ای زندگی کنی که دید مردم اینجوریه مجبوری برخلاف میلت یه کارایی و انجام بدی.... با پیراهن میری مهمونی میبینی خیلی از مردا از گوشه و کنار با نگاه های انچنانی نگات میکنن بعضیاشونو میبینی بعضیاشونم شاید اصلا نبینی ولی همونایی که دیدی و ازارت داده باعث میشه دفعه بعد با شلوار و لباس استین بلند بری شاید روسری هم بپوشی! خوب من هم دارم از اول همین رو میگم، باید تا جایی که میشه اون عوامل اجبار را از خودش دور کنه،مگر مردها را مجبور نکردند که لباس آستین بلند بپوشند و شلوار لی نپوشند و...... کی توجهی کرد؟ یه مدت اجراش کردن بعدا مجبور به تسلیم شدن. اگر خانم ها همین سیاست را در برابر چادر داشتند، شاید وضعیت بهتر بود. حجاب داشتن یک چیز شخصیه و کسی خواست میتونه داشته باشه، اما چادر از نظر من یک پوشش حکومتی و کاملا بی منطق و محدود کننده است. الان پوشش چادر در امامزاده ها و اماکن مقدس اجباریه، یک خانم خیلی راحت میتونه نره، وقنی میره باید منتظر عواقب بعدیش هم باشه..... زنان یک کم ترسو تر هستند، البته درسته عوامل ترس زیاده، اما نیاز به همت خودشان هم هست. مردا با زنا خیلی فرق دارن جذابیتی که بدن زن داره بدن مرد نداره ....چن بار دیدی یه زن به یه مرد با نگاه دریده ای نگاه کنه و اون مردم مثلا معذب بشه!!!!!! در صورتی که برای زنا این موضوع خیلی اتفاق میفته وقتی تو یه جامعه مریض زندگی میکنی مجبور میشی خودت و بپوشونی تا مرض جامعه اول درمان بشه تازه خیلی جاها مجبوری به خاطر ترس از قضاوت نشدن یه کارایی و بکنی که شاید خودتم اعتقادی بهش نداشته باشی فروغ جان مثال میزنم براتطرف 40 سالشه یه صد میلیون هم بزارن روش ادم حاضر نمیشه یه لحظه نگاش کنه بعد میبینی یه مرد میاد تو اتاق خیلی جدی کار اداریشو انجام میده میره وقتی رفت به رفیقش بر میگرده میگه دیدی چجوری نگام میکرد اینم چشش دنبال منه من اگه میخواستم به اینجور بی سر و پاها پا بدم زن همون خواستگارای دکتر مهندسم میشدم میره دکتر میاد میگه اخ دکترا هم این دوره زمونه بد شدن مرتیکه وقتی داشت فشارمو میگرفت دستش یه حالتی داشت خورد به دستم میره بقالی پنیر بخره طرف میگه پنیر چرب دوست دارین یا خشک پیش خودش میگه اهان دیدی مرتیکه داره حرفای مستهجن میزنه ببینه مزه دهن من چیچیه میره قصابی قصابه میگه خانم راسته هم براتون بذارم باز پیش خودش صد تا فک میکنه اره بابا اینجورین راستش من اگه یه زن مطلقه 40 ساله باشه با یه دختر 40 ساله زن مطلقه رو صد بار بیشتر ترجیح میدم خل میشن مرد و زنایی که س.ک .س ندارن و سنشون بالا میره یادمه تو تاپیکی که من درباره بکارت زده بودم شرکت کرده بودی دیدی که نظر پسرای همین نسل همین عصرمون درمورد باکره بودن دخترا چیه .... پس بعضی چیزا تحمیلیه فک کردین دختری که 40 سالشه و این مسئله تجربه نکرده خودش دلش خواسته؟ کسایی که اعتقاد مذهبی و حلال و حرومشم براشون مهمه چرا نمیرن صیغه بشن؟! الان که دیگه دخترا رو از یه سنی به بعد صیغه هم میکنن! دلیلش خیلی چیزاست....ترس از ابرو...ترس از مورد قضاوت واقع شدن ....ترس از تنها موندن و خیلی چیزای دیگه .... بچه های این فروم تازه خیلی روشن فکر بودن برو مهندسان افکارشون و بخون ببین چیا گفتن این که بکارته برو ببین درمورد اینکه یه دختری دوست پسر داشته باشه چیا گفتن تا برسه به این موضوع! 9 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ حالا که بحث داره خوب پیش میره من در خصوص مذهب یه چیزی بگم. شاید بی ارتباط با موضوع هم نباشه. ببینید مذهب اومده برای اصلاح کردارها، زندگی، تفکر و خیلی از چیزای دیگه. ولی من احساس میکنم برای اینکه مورد پذیرش قرار بگیره باید تا حدود زیادی تسلیم خواسته های اون ملت بشه. نمونش هم همین حقوق زن در اسلامه که ایرادهای بزرگی به این مسئله میگیرن. در جامعه ای که زن با احشام تفاوتی نداره و تنها تصویر موجود از انسان حول مرد میچرخه صحبت از برابری زن و مرد و حقوق یکسان عملا کاری ناممکن خواهد بود. اسلام اومده تا جایی که بهش لطمه نخوره و میتونسته مانور بده یکسری ناهنجاری های زندگی جامعه عرب تازی رو به چالش کشیده و اصلاحات رو تا جایی که میتونسته انجام داده. ولی بیش از اون راه بر دین بسته بوده. چون در خیلی از زمینه ها اگر میخواسته فراتر بره مشروعیت خودش رو در این جامعه از دست میداده. یعنی میشه گفت تفاوت گالیله و خدای اسلام در این است که گالیله اومد بیشتر مانور داد و مشروعیت خودش رو پیش یه سری افرادی که بهره ای از علم نبرده اند از دست داد اما خدای اسلام این کار رو نکرد تا مشروعیتش رو پیش اعراب جاهل از دست نده؟توی پرانتز میشه گفت اسلام اون موقع مشروعیتی نداشت که بخواد از دست بده.در بدوش من احساس میکنم هر نقدی در دنیای امروز به این دین وارد هست به این دلیل صورت میگیره که: 1 - اسلام در شرایط اسف باری بر مردمان معلوم الحالی نازل شد که تا حدود زیادی هم نتونست خیلی رشد و بسط پیدا کنه و به محوریت حق مطلق نرسید. 2 - شرایط جامعه عرب به گونه ای متمایز از تمام دنیا بود و به قدری پیچیده بود که یک دین کامل به طور جداگانه براش نازل شد. پس باید با مقتضیات زمانی و مکانی اونجا هماهنگی هایی هم پیدا میکرد و این هماهنگ شدن ها گاها با عقل انسان امروزی در تضاد قرار میگیره. این که یک دین کامل به طور جداگانه برای جامعه عرب نازل شده ان هم با مقتضیات زمان و مکان خب میشه گفت اسلام هم باید با سپری شدن اون دوران خاک بشه دیگه. یعنی شما میگی شرایط جامع ی عرب اون دوران پیچیده تر از شرایط جامعه ی الان انسان ها است که برای اونا یک دین کامل به طور جداگانه میاد اما برای ما نه؟و باید از همان دین پیروی کنیم؟ اما اون چیزی که این دین رو از این دو نقص هم مبرا میکنه اینه که خود این دین به صراحت تمام میگه احکام دین با توجه به مکان و زمان و مقتضیات زندگی بشر اگر با عقل در تناقض قرار بگیره تغییر میکنه و هیچ استثنایی رو برای هیچ حکم و دستوری قرار نمیده. پس با این تبصره این دین کامله و من با عقل خودم میتونم بگم چند همسری از نظر اسلام مجاز شمرده میشه چون در دنیای عرب دینی که چند همسری رو به چالش بکشه مشروعیت نداره. پس وقتی اینکار در دنیای امروز خشونت و اجهاف در حقوق زن به شمار میاد دیگه نیازی نیست من در این مورد خاص از همون حکمی پیروی کنم که مردمان و اقوامی در کره زمین بنا به مقتضیات خودشون 1400 سال پیش اون رو اجرا میکردن. از این حیث هم بگم که اینها فقط برداشت های شخصی بنده است و هیچ عنادی با تفکر و طرز فکر دیگران ندارم. این نکته که شما عنوان کردی به نظر من این دین رو از این دو نقص و نقص های دیگرش مبرا نمیکنه.این نکته فقط حرص رو نشون میده که در اینده هم میخواد وجود داشته باشه.هرچند اگرم همچین چیزی باشه باید فردی این تغییرات رو وضع کنه که عاری از اشتباه باشه،فردی که برگزیده باشه و از طرف الله باشه که همچین کسی هم نیست. با این تبصره این دین نه تنها کا مل نمیشه بلکه نقص دیگری بهش اضافه میشه و منم با عقل خودم میگم چند همسری از نظر اسلام مجازه اما از نظر اخلاق کار اشتباهی است.یه صحبتی که ابوالفضل جان اینجا و در این باره با شخص خود شما دارم اینه که در تاپیک عدالت الهی فرمودین اخلاق مطلق هست.چه اخلاق مطلقی که در جامعه ی عرب چند همسری رو مجاز میشمره؟ایا این نمیشه همون استفاده ی ابزاری از صفات اخلاقی که من گفتم؟استفاده ای که دین میکنه.مگه اینکه از نظر شما چند همسری کار درستی باشه.شما گفتید اخلاق مطلق هست.پس چه در زمان اعراب جاهلیت چه برای محمد چه برای من بشر قرن 21 چه در کره ی مریخ کار ناپسندی است.مگه اینکه بخواین بگین اخلاق نسبی است. و در اخر ایای فکر نمیکنی خشونت و اجهاف در برابر زن در دنیای امروز نتیجه ی ان 1400 سال پیش و بیشتر از ان است؟چرا اینجوری به قضیه فکر نمیکنی؟ ابوالفضل جان قبلا هم گفتم.حتما نیاز نیست که افرادی از طرف خداوند نازل بشند.معجزه حتما نیاز نیست.فرابشری حتما نیاز نیست. 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ متوجهم عزیز ولی اینا همش مثال بود....راه کار چیه؟؟علت کجاست/؟؟کی و یا چی اینقدر اون دختر رو عقده ای و عصبی کرده ؟؟ دختر یا پسری که زرنگ باشه وقتی امکان ازدواج و تشکیل خانواده نیست و سن هم از یه حدی رفت بالاتر دیگه رودربایستی با خودشو میذاره کنار و یه پارتنر برای خودش پیدا میکنه نه اینکه 40 سالش بشه هنوز تو تخیلش از اون کارا کنه اخه چقدر به این مخ فشار میشه اورد والا بلا طبیعیش برای انسان لازمه گور بابای این فرهنگ مزخرف کرده طرف زیر فشار شهوت فقط میتونه ازدواج کنه بعد که چشاشو وا میکنه میبینه عجب کاریکرده اخه کجای دنیا اینجورین بابا من کاری به اروپا و غرب ندارم همین خاور دور رو ملاحظه بکنید لا اله الا الله خدایا توبه 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ دختر یا پسری که زرنگ باشهوقتی امکان ازدواج و تشکیل خانواده نیست و سن هم از یه حدی رفت بالاتر دیگه رودربایستی با خودشو میذاره کنار و یه پارتنر برای خودش پیدا میکنه نه اینکه 40 سالش بشه هنوز تو تخیلش از اون کارا کنه اخه چقدر به این مخ فشار میشه اورد والا بلا طبیعیش برای انسان لازمه گور بابای این فرهنگ مزخرف کرده طرف زیر فشار شهوت فقط میتونه ازدواج کنه بعد که چشاشو وا میکنه میبینه عجب کاریکرده اخه کجای دنیا اینجورین بابا من کاری به اروپا و غرب ندارم همین خاور دور رو ملاحظه بکنید لا اله الا الله خدایا توبه پارتنر ؟؟؟ اونم ایران؟؟کجا زندگی میکنی هوتن جان؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خوب یه سوالی دارم از اقایون چرا وقتی موقع ازدواج خانوما ازتون بخوان اون 5الی 6 حقی که می تونن بگیرن که شما هم اونو دارین فقط به خانومتون هم میدین که یکیش حق طلاق هست اکثرن از زیرش در میرن؟ ازدواج در اسلام حق زن: مهریه حق مرد: همینایی که گفتی اگه روش اسلام رو دوست نداریم میتونیم به قانون هر کشوری که خواستید رجوع کنید این جزء منشور حقوق بشر هست مثلا میتونید برید سفارت فرانسه و با قانون فرانسه ازدواج کنید و حقوق همان قانون هم بر شما لازم میشه بحث حقوقی کردم خواهشا برداشت احساسی نکنند دوستان 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ پارتنر ؟؟؟ اونم ایران؟؟کجا زندگی میکنی هوتن جان؟؟؟ بابا فراوون هستند که اینجوری هستند بنده تقریبا تو نصف شهرای ایران زندگی کردم 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ پارتنر ؟؟؟ اونم ایران؟؟کجا زندگی میکنی هوتن جان؟؟؟ اری در ایران میباشد.ما دیده ایم. فکر کردی من اومدم اونجا قراره خودم تنها زندگی کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ اری در ایران میباشد.ما دیده ایم. فکر کردی من اومدم اونجا قراره خودم تنها زندگی کنم؟ تازه اگه واقعا دوطرف انسان باشند و انصاف بدهند شاید یه روزی که تونستن ازدواج هم بکنن 3 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ازدواج در اسلامحق زن: مهریه حق مرد: همینایی که گفتی اگه روش اسلام رو دوست نداریم میتونیم به قانون هر کشوری که خواستید رجوع کنید این جزء منشور حقوق بشر هست مثلا میتونید برید سفارت فرانسه و با قانون فرانسه ازدواج کنید و حقوق همان قانون هم بر شما لازم میشه بحث حقوقی کردم خواهشا برداشت احساسی نکنند دوستان نگاه کنین ما ایرانی ها تابعیت ایرانی داریم و هر جا زندگی کنیم یازم تابعیت ایرانی داریم پس بر این اساس 5 مسئله هست که هر کجا باشی به تابعیتت برمیگرده که جزو مسائله شخصی به حساب ماد یکیش همین طلاق و ازدواج و... هست که بر اساس قوانین جایی که تابعیتش رو داری عمل میشه من اینو از یک حقوق دان پرسیدم ولی غیر از این جواب من این نبود 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ بابا فراوون هستند که اینجوری هستند بنده تقریبا تو نصف شهرای ایران زندگی کردم ولی من تو همین تهرانش ادماییی و دیدم که چنان تو حرف زدن شعار میدن و ظاهرشون و که ببینی میگی وای عجب ادم روشن فکر و منطقی ایه! چهار بار که پای صحبتش میشینی میفهمی اون شناختی که اول ازش به دست اورده بودی با حقیقتش خیلی فرق داره فقط بلده درباره دیگران تز بده درباره خودش که بخواد عمل کنه جور دیگه ای عمل میکنه! وقتی نظراش و درباره دیگران میبینی میگی عجب...جامعمون چه پیشرفتی کرده ! مردممون دارن رشد میکنن کم کم ....بعد میبینی ای بابا ...پس واسه خودش چرا اونجوری کرد؟!!به خودش که میرسه چرا نظرش چیزای دیگه میشه! من که به این نتیجه رسیدم که مردممون خیلی پیچیده ان...خیلی....و اتفاقا همین فروما خیلی بیشتر باعث شد که به این نتیجه برسم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده