Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ باسلام یه سوال هست که چند وقی هست ذهن منو به خودش مشغول کرده ! و اون اینه که چرا خیلی از ماها از اجرای قانون فراری هستیم و باید یه زوری بالا سرمون باشه ! ( البته بماند که اینجا اون قانون گذارشم قانون شکنی میکنه !) بر فرض مثال در مورد قوانین راهنمایی رانندگی خیلی از ماها سعی میکنیم از اجرای بعضی از قوانین طفره بریم و باید پلیس بالاسرمون باشه تا قانون رو اجرا کنیم ! به نظر شما آیا ما ایرانیا روحیه قانون ستیزی داریم ؟!؟! اگر داریم چرا این گونه ست ؟!؟! 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ ما روحیه قانون ستیزی نداریم..... از بچگی درک نکردیم قانون یعنی چی. چون هموراه یکسری قوانینی اطراف ما بوده که مارو تحقیر میکرده،بهمون توهین میشده در پوششمون دخالت میشده و....... چون قانون های مختلفی از بچگی تو سر ما زده، امروز دهن کجی به هر قانونی ، مبارزه با همون عُقده های کودکی و نوجوانی ماست که ناشی از سرکوب شخصیتی با قانون هایی ضد کرامت انسانی است. 11 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ اشتباه از قانون هایی بوده که رعایت نکردن آنها برد انسان ها بوده نه رعایت کردن اون ها! حتی این قضیه تعمیم پیدا کرده به قانون های خوب! 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ من خودم بشخصه همیشه سعی می کنم قوانین رو رعایت کنم ولی گاهی مجبور می شم که خلاف قانون عمل کنم مثلا یه بار تو ایستگاه اتوبوس ماشین رو پارک کردم چون کار فوق ضروری داشتم و افسرم از شانسم پیدا شد و از شانس بهترم اینکه یکم چونه زدم باهاش و جریمم نکرد :lol: بعضی جاها که قانون رو پایمال میشه می تونم بگم از روی اجباره ولی در کنار اینها یه سری ادم هستن که به طور طبیعی سادیسم دارن و از نادیده گرفتن قانون لذت هم می برن خوب اینم به خاطر، عقده های درونی و شخصیت تحقیر شده اونها و تاثیر مشکلات زندگی و خانواده بر اونا و انتخاب این راه برای تخلیه روانی و اعصاب 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ چون چیزی به نام "قانون همه شمول" در تاریخ ایران سابقه ندارد و همیشه شخص حاکم بوده و نه قانون. چه در حکومت چه در زندگی یعنی در واقع ما با وظایفمون زندگی نمیکنیم. ما با قدرت اعمال عقیده مون زندگی می کنیم. و هرجا که بتونیم راه راحت تر رو انتخاب کنیم، همون راه رو میریم. 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ اگه بخواي قانون رو رعايت كني از بقيه عقب ميفتي بعد بهت انگ دسپاچلفتي و بي عرضگي هم ميزنن پس بهتر همون اول دنبال پارتي و زير سبيلي باشي و قانون رو يه جوري دور بزني البته ميدونم هر كسي به خودش اجازه همچين كارهايي رو نميده اما براي پيشرفت تو كار بايد خودخواه باشي متاسفانه وگرنه اونهايي كه براي قانون جامعه دل سوزندن حسابي هم سوزندن الان جاشون مشخصه 6 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ اگه بخواي قانون رو رعايت كني از بقيه عقب ميفتي بعد بهت انگ دسپاچلفتي و بي عرضگي هم ميزنن پس بهتر همون اول دنبال پارتي و زير سبيلي باشي و قانون رو يه جوري دور بزني البته ميدونم هر كسي به خودش اجازه همچين كارهايي رو نميده اما براي پيشرفت تو كار بايد خودخواه باشي متاسفانه وگرنه اونهايي براي قانون جامعه دل سوزندن حسابي هم سوزندن الان جاشون مشخصه پس چرا مردمان کشورای اروپایی که قانون رو درست رعایت میکنن از بقیه عقب نمی افتن ؟!؟! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ پس چرا مردمان کشورای اروپایی که قانون رو درست رعایت میکنن از بقیه عقب نمی افتن ؟!؟! دو تا مسئله اس یکی پیشرفت توی زمانه یکی پیشرفت موقته و به علت تفکر کوته مدت حاکم بر ذهن ایرانی ها انتخاب راحت ترین راه همیشه دلچسبه به خاطر همین قانون شکنی یه نوع زرنگی به حساب میاد. بچه زرنگ بودن یه افتخاره! در صورتی که بچه زرنگ بودن توی طول زمان نشون دهنده خنگیه! 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ پس چرا مردمان کشورای اروپایی که قانون رو درست رعایت میکنن از بقیه عقب نمی افتن ؟!؟! اونها هم خون دل خوردن اينجوري نبوده كه شب بخوابن صب بيدارن شن تا تو ، يه كشور با دمكراسي كامل و قانون مند هستند !!! فعلا كه بعضيا نميخوان جا بيفته خود ملت هم رغبتي ندارن چون مي بنن بي فايده اس 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ چر ایرانی ها روحیه ی قانون ستیزی دارند ؟!؟!!؟! چون ما فک میکنیم قانون گذار خنگ بود و هرکی قانون رو بپیچونه باهوش تره 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ایرانی ها قانون ستیز نیستند... ما قوانین درستی نداریم... و اون چیزهایی هم که به نام قانون به خورد ما میدند تنها روش هایی هستند که توسط سردمداران برای فشار برمردم بنا گذاشته شدند... متاسفانه وقتی در جامعه ای چنین قوانینی وجود داشته باشه کسانی برنده هستند که بتونند بدون اینکه ضرر زیادی بکنند اونها رو بشکنند و ازشون بگذرند... این در هر جامعه ای که حکومتی دیکتاتوری و توتالیتر داره به وجود میاد... در نهایت تبدیل به یک نوع شخصیت میشه که در افراد اون جامعه وجود داره... میبینیم که در جامعه ای مثل جامعه ی خودمون که برای نزدیک به 100 سال هست که توسط دیکتاتور ها اداره میشده افراد حتی توان رعایت ساده ترین قوانین رو مثل قوانین راهنمایی و رانندگی ندارند... همچنین میشه گفت این رفتار نوعی مبارزه ی مدنی هم هست... گرچه چون در ناخودآگاه افراد شکل گرفته منطقی و کارساز نیست... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ دو تا مسئله اسیکی پیشرفت توی زمانه یکی پیشرفت موقته و به علت تفکر کوته مدت حاکم بر ذهن ایرانی ها انتخاب راحت ترین راه همیشه دلچسبه به خاطر همین قانون شکنی یه نوع زرنگی به حساب میاد. بچه زرنگ بودن یه افتخاره! در صورتی که بچه زرنگ بودن توی طول زمان نشون دهنده خنگیه! دقیقا... کاری که ملت ما انجام میدند از دست دادن سود دراز مدت در مقابل به دست آوردن اندک سودی در کوتاه مدت هست... همچنین دلیل دیگری که این مردم ازش بی خبر هستند مسئله ی سودگرایی هست... تنها راه پیشرفت در یک جامعه همکاری و پایبندی به قوانین به طور کامل هست... تنها در این حالت میشه بیشترین سود ممکن رو به دست آورد... نه برای عده ی کمی بلکه برای همه ی افراد جامعه... یادم میاد توی همین انجمن بود که یکی از دوستان که یادم نیست کی بودند میگفت استاد دانشگاهشون در یک موردی بهشون گفته بود دلیل اینکه ایرانی ها به قوانین احترام نمیزارند و مردم کشور های پیشرفته برعکس ما خیلی براساس قوانین عمل می کنند این هست که ایرانی باهوش هستند و مردم اون کشور ها به اندازه ی ما باهوش نیستند... من واقعا متاسفم برای این استاد و برای دانشجوهاش... متاسفانه مردم ایران باهوش تر از مردم کشور های دیگه نیستند (این هم مثل هنر نزد ایرانیان است و بس یک حرف بی معناست)... یک تحقیق نشون میده که متوسط ضریب هوشی افراد در آسیا 102 و در اروپا 98 هست... اگر فرض بگیریم که نتایج این تحقیق درست هست و در مورد ما ملت ایران هم صدق میکنه پس مشخص میشه که تفاوت چندانی بین ما و اروپایی ها نیست (آمریکا هم فکر نمیکنم تفاوت چندانی از نظر آماری داشته باشه)... پس مسئله ی هوش ما کلا بی معناست... البته نیازی به این آمار ها برای مشخص کردن نادرستی این برداشت و طرز تفکر نیست... همونطور که در همین پست گفتم روش های پیشرفت و راه های درست اون مشخص هستند و ما از اونها پی روی نمیکنیم... متاسفانه ملت ما ملتی نادان با سطح فکر خیلی پایین هستند که فقط نوک بینیشون رو میبینند... مردم ما اونطور که فکر میکنند "بچه زرنگ" نیستند... اکثریت مردم ما برعکس نادان و بی سواد هستند... هر فردی که از نظر فکری کمی پیشرفت کرده باشه به خوبی درک میکنه که سود و پیشرفت در زندگی فردی در گروی سود جامعه هست و تنها زمانی میتونیم به پیشرفت واقعی برسیم که عمل ما در نهایت باعث پیشرفت جامعه بشه... در یک جامعه ی امروزی تنها چیزی که ساختار جامعه رو به هم نگه میداره قوانین هستند... بدون قوانین نه پیشرفتی وجود داره و نه سودی... چه از نظر فردی و چه اجتماعی... در نهایت هر فرد مجبوره برای یک سود کوتاه مدت و کوچک بزرگترین ضرر ها رو به دیگر افراد جامعه و در عمل به اصل ساختار جامعه بزنه... البته این نه تنها در جامعه ی ما بلکه در بیشتر جوامع جهان سومی دیده میشه... 4 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من ضعف در کنترل اجرای قانون باعث فرار ما از قانون میشه، مثلاً یک راننده بدون این که کسی او را جریمه کنه از خیابان یک طرفه یا اینکه از چراغ قرمز عبور می کنه ، این امر باعث میشه که این شخص این عمل را تکرار کنه چرا که هیچ جریمه یا تنبیهی براش وجود نداره بلکه این عمل پیامدهای مثبتی برای خود فرد داره همونطور که دوستان هم گفتند بعضی افراد قانون گذار را قبول ندارند یا اینکه قانون رو به نفع خود نمی بینند که به نظر من این موضوع تو ایران خیلی صدق می کند چرا که نهادهای سیاسی در ایران از مشروعیت چندانی برخوردار نیستند و همانطور که waffen گفتند و این قانون شکنی رو می توان یک جور اعتراض در نظر گرفت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده