رفتن به مطلب

تعداد خانم ها چند برابر آقایون ؟؟؟؟!!!!

Artaria

ارسال های توصیه شده

کوفت:w000:، خو فک میکردم ترکیب میشن دیگه :texc5lhcbtrocnmvtp8

خوب باحال گفتی :4chsmu1:

من تنظیم یه نمره از تو بیشتر شدم ولی اینو میدونستم...

فکر کنم گیرت فقط تو همون یه نمره بود :4chsmu1:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه سوال:

اینجا زنگ تفریح نداره؟؟؟:ws37:

همه جا زنگ تفریح داره، راحت باش :whistle:

نیاز به توضیح نیست مشخصه texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

:lol:

مجردی بهتره که

آره :girl_blush2:

خوب باحال گفتی :4chsmu1:

من تنظیم یه نمره از تو بیشتر شدم ولی اینو میدونستم...

فکر کنم گیرت فقط تو همون یه نمره بود :4chsmu1:

آره فقط همینو بیشتر از من میدونستی :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 2
لینک به دیدگاه
توضیح بدم؟ :ws3: جنابعالی هر روز (اگه اشتباه نکنم ) 1 میلیون اسپرم تولید میکنی ، و هر زن هر ماه 1 تخمک ، بعد از این چندین میلیون اسپرم فقط یکیش به درون تخمک نفوذ میکنه و بعد بلافاصله جداره تخمک سفت میشه و مانع از نفوذ بقیه اسپرما میشه و این میشه یک سلول و اینا و نی نی به دنیا میاد ، به همین دلیل روانشناسا میگن هروقت احساس پوچی کردین به این فکر بکنین که این شما بودین که از بین چند میلیون اسپرم به تخمک راه پیدا کردین :ws3::ws3:

خیلی مختصر و مفید توضیح دادید فقط یه نکته اینکه کل تخمکهای یک خانم هنگام تولد به صورت نابالغ در تخمدانها وجود دارند، بعد از رسیدن به سن بلوغ در هر ماه یک تخمک بالغ شده و وارد رحم میشود.

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر منم نهاد خانواده از هم پاشیده میشه و ازدواج ور میفته. آخوند هر کاری هم کنه نمیتونه مانع این اتفاق بشه چون فکر نمیکنم خانمی حاضر بشه مثل خانمهای صدر اسلام زندگی کنه و دیگه هدف زندگیه یک خانم داشتن شوهر نیست.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگر 4 مرد حاضر باشند شوهر 1 زن شوند ، زن ها هم حاضر میشوند :hanghead:

کاملا موافقم .....

یک زن نمیتونه 4 تا شوهر داشته باشه، دلیلشم بر اساس دینی یا از رو تعصب و ... نیس، خیلی ساده است، گذشته از غیرت و تعصبات مردانه، نمیشه فهمید بچه واس کیه

لان توی تبت زنا میتونن چن تا شوهر داشته باشن ....کاملا عرفه ....

غیرت و تعصبات مردانه هنجار هایی هستن که در طول زمان خود ما ایجادشون کردیم و در طول زمان هم میشه از بین بره ، مثل بعضی فرهنگ های غربی یا تو همین ایران باستان که ازدواج با محارم مرسوم بوده

پدر بچه هم از آزمایش dna میشه مشخص کرد

:icon_gol:

با این حرفتم کاملا موافقم....ا

چرا مردا فک میکنن که غیرت و تعصب فقط برای مردا آفریده شده و زنا از این حس بویی نبردن!

همون قدر که یه مرد براش مهمه که همسرش فقط مال خودش باشه در مورد زنا هم همینجوریه....هیچ زنی نیست که دوست داشته باشه شوهرش و با نفر دیگه ای تقسیم کنه....

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...