رفتن به مطلب

كمبود مواد نشاسته ای در رژیم غذایی باعث ریزش مو می شود


ارسال های توصیه شده

یك متخصص تغذیه گفت: مواد نشاسته ای همچون نان و غلات حاوی مواد معدنی و انواع ویتامین ها هستند و كمبود این مواد در رژیم های غذایی موجب ریزش مو می شود.

 

دكتر احمد رضا درستی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشكی تهران، مواد نشاسته ای را اصلی ترین گروه هرم غذایی دانست و تاکید کرد: تمام افراد ملزم به استفاده از این مواد در رژیم غذایی روزانه خود هستند.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران افزود: مواد نشاسته ای شامل نان، برنج، ماكارونی، جو، سیب زمینی غنی از انرژی، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

 

این متخصص تغذیه ریزش مو را از عوارض ناشی از رژیم های غذایی سخت و کمبود مواد معدنی ویتامین ها دانست و گفت: این مشکل بر اثر حذف مواد نشاسته ای و عدم مصرف برنج، نان و غلات ایجاد می شود.

 

دكتر درستی حداقل مواد نشاسته ای مورد نیاز بدن در طی روز را ۵ تا ۱۱ سهم عنوان کرد و افزود: این میزان بر اساس نیاز و سن افراد متفاوت است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: افرادی كه تمایلی به افزایش وزن نداشته و فعالیت بدنی زیادی ندارند، مصرف ۵ سهم كفایت می كند كه این مقدار شامل دو برش نان در وعده صبح، ۵ تا ۶ قاشق غذا خوری برنج هنگام ظهر و شب نیز دو برش نان است که هر برش باید به اندازه یك كف دست بدون انگشتان باشد.

 

دكتر درستی در پایان با اشاره به اندازه های یک وعده غذایی کامل خاطرنشان كرد: افراد باید روزانه ۳ تا ۵ واحد سبزیجات هر واحد به اندازه یك بشقاب كوچک ۲ تا ۴ واحد میوه، ۳ تكه گوشت و ۳ واحد لبنیات مصرف كنند.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...