arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ [/url] سایت گل- کریستیانورونالدو بعد از تبریک گفتن به لیونل مسی به خاطر فتح بهترین بازیکن یوفا در سال جاری میلادی، به تمجید از ستاره آرژانتینی بارسلونا پرداخت رونالدو مسی را این طور توصیف کرد:« مسی در این روزها، بهترین است. او شخصیت خاص خودش را دارد و من هم شخصیت خاص خودم را دارم. مسی سبک و شیوه بازی خاص خودش را دارد و من هم سبک مخصوص خودم را. من در تیم بزرگی بازی می کنم، دقیقا مثل مسی. ما از هر نظر با هم متفاوتیم.» با این وجود رونالدو با یادآوری لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته به این نکته اشاره کرد که رئال مادرید با بی عدالتی حذف شد:« رئال مادرید بهترین تیم دنیاست.همه ما می دانیم که آن اتفاقاتی که سال گذشته رخ داد ، به چه دلیلی رخ داد. ما با ناعدالتی از لیگ قهرمانان اروپا حذف شدیم ولی از همه این مسائل باید درس گرفت.» به شخصه از این حرکت کریس خوشم اومد! اینم جواب اونهایی که می گن این بازیگن اخلاق نداره و مغروره! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ مسی اگر بازیکن بود، تو آرژانتین میتونست یک حرکتی انجام بده..... تو بارسلونا هافبک های قدرتمند اسپانیا مرتبا تغذیه اش میکنن و او هم گل میزنه. مسی کجا و مارادونا کجا !!!!! 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ مسی اگر بازیکن بود، تو آرژانتین میتونست یک حرکتی انجام بده..... تو بارسلونا هافبک های قدرتمند اسپانیا مرتبا تغذیه اش میکنن و او هم گل میزنه. مسی کجا و مارادونا کجا !!!!! منم با حرفات موافقم اسی. البته در اینکه مسی تکنیکی ترین بازیکن حال حاضر دنیاست شکی نیست! اما تا حالا ندیدم جایی, که کسی به این نکته دقت کرده باشه که قد رونالدو از مسی خیلی بلند تره! بازیکنای بلند قد به خاطر فیزیکشون سخت تر می تونن از سد مدافع عبور کنن! و اینکه رونالدو از جهاتی از مسی بهتره ,هم شوتاش بهتره,هم می تونه با سر گل بزنه و هم قدرت بدنیش بسیار زیاده 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ منم با حرفات موافقم اسی. البته در اینکه مسی تکنیکی ترین بازیکن حال حاضر دنیاست شکی نیست! اما تا حالا ندیدم جایی, که کسی به این نکته دقت کرده باشه که قد رونالدو از مسی خیلی بلند تره! بازیکنای بلند قد به خاطر فیزیکشون سخت تر می تونن از سد مدافع عبور کنن! و اینکه رونالدو از جهاتی از مسی بهتره ,هم شوتاش بهتره,هم می تونه با سر گل بزنه و هم قدرت بدنیش بسیار زیاده نمیدونم خودت هم فوتبال بازی میکنی یا نه. اگر بازی کردی باشی، میبینی اونهایی که فدشون کوتاهه و مخصوصا بچه ها، خیلی راحت میتونن دریبلت کنن و از کنارت رد بشن،حتی آدم یک کم براش سخته جلوشون بایسته. مسی فقط تکنیک ریز توی محوطه جریمه داره، نمیتونه برای یک تیم به تنهایی ستاره باشه. عجیبه، تو ارژانتین اینقدر معمولی بازی میکنه. :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ نمیدونم خودت هم فوتبال بازی میکنی یا نه.اگر بازی کردی باشی، میبینی اونهایی که فدشون کوتاهه و مخصوصا بچه ها، خیلی راحت میتونن دریبلت کنن و از کنارت رد بشن،حتی آدم یک کم براش سخته جلوشون بایسته. مسی فقط تکنیک ریز توی محوطه جریمه داره، نمیتونه برای یک تیم به تنهایی ستاره باشه. عجیبه، تو ارژانتین اینقدر معمولی بازی میکنه. :icon_pf (34): خوب منم که همینو گفته بودم! آره دقیقا,همینطوره! به خاطر همینه که رونالدو به نظر من! لااقل اگه بهترین نباشه,اما کاملترین بازیکن دنیاست 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ نيازي به تذكر اين رونالدوي سوسول نيست ... مسي رقيب نداره :biggrin: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده