رفتن به مطلب

شما هم مردار خوارید؟

Abolfazl_r

شما هم مردار خوارید؟  

40 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما هم مردار خوارید؟

ارسال های توصیه شده

آخوند انقدر پررو ندیده بودم. :icon_razz:

اصلا چی شد قرار بود واسه من تاپیک بزنی؟ :w000:

اتفاقا دیروز کلی دنبال مطلب گشتم و شروع کردم به نوشتن....

دیدم دارم همه چیز را زیر سوال میبرم، کلا بیخیال شدم.

ما را با مومنین و مومنات در نیانداز بابا..... :sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 95
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اتفاقا دیروز کلی دنبال مطلب گشتم و شروع کردم به نوشتن....

دیدم دارم همه چیز را زیر سوال میبرم، کلا بیخیال شدم.

ما را با مومنین و مومنات در نیانداز بابا..... :sigh:

خوب تو بخش طلایی میزدی دیگه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

بخش طلایی فعلا بازدید کننده خاصی نداره.....

وضعیتش درست شد، حتما اینکارو میکنم. :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
کسی اون حرف من رو جدی نگرفت در حالی که تو یه دوره ای دانشمندان روی این قضیه تحقیق کردن... :ws37:

حالا گیاه خواری بکن انرژیتم هدر نده... :4chsmu1:

من با اینکه گوشت خوارم دارم اون انرژی رو...گیاه خوار بشم ببین چی میشه! :ffuzma2nlljlasbauln

نه!فقط نیمه گیاهخوارا (semi-vegeterian)هستن که آبزیان و مرغ هم میخورن.وگرنه اکثرشون ماهی و میگو رو هم حذف کردن از برنامه شون.

یعنی واقعا موقع غذا خوردن انقدر حسابگرین؟دارم میگم لذت خوردن این چیزا.ترجیح نمیدم ولی ازهله هوله هم نمیتونم بگذرم. 19.gif(میدونم خوب نیستا!!!!)

راستی امروز یه جا شنیدم کسانی که گوشتخوارن نسبت به گیاهخوارا قصی القلب ترن.صحتشو نمیدونم!

پس من میرم نیمه گیاه خوار میشم...نمیتونم ماهی رو از زنجیره ی غذاییم حذف کنم! :ws3:

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

بخش طلایی فعلا بازدید کننده خاصی نداره.....

وضعیتش درست شد، حتما اینکارو میکنم. :a030:

آقا جون...چرا اینقد میزنید تو سر و کله ی هم؟ :vahidrk:

ماهی خوبه...شما هم بیاید مث من نیمه گیاه خوار بشید دیگه...چه کاریه!:ws3:

اسپم هم نکنید.....:vahidrk:

لینک به دیدگاه

به قول معروف ادم گشنه سنگ هم می خوره

با این گرونی گوشت و مرغ بعید نیست گیاه خوار شیم

الانم که به شدت دارن گوشت قرمز رو می کوبن تازگیا می گن لبنیات و شیر گرفته شده از گاو هم ضرر داره شیر سویا بخورید

:banel_smiley_4: کلا ما تعیین کننده نیستم شرایط کلی جامعه اس که این عادت های غذایی رو به وجود می یاره

کافیه مثلا یه رستوران از یه نوع ماهی مثلا میگو انواع غذا ها رو با دستور پخت جدید عرضه کنه کم کم پر میشه و همه یاد میگیرن خلاصه میشیم مصرف کننده میگو

الانم فست فودها یه همچین جایگاهی دارن

• Like 8
لینک به دیدگاه
اینجا یه سوال پیش میاد...میشه تخم مرغ و شیر هم خورد؟

تو اینا که خونی باقی نمیمونه! :JC_thinking:

درضمن...ماهی ها بیشتر خونشون تو قسمت مغز و ستون فقراتشونه....یعنی خوردن اونا مشکلی نداره؟

گیاهخواران به چند دسته تقسیم میشن.

از ویکی برات میذارم کاملتره توضیحاتش:

گیاهخوارن بر اساس نوع طرز فکر و هدفشان از گیاهخواری به دستهای مختلفی تقسیم میشوند.

• وگن (vegan): یک روش تغذیه و زندگی است که هدف آن حذف هر نوع محصول حیوانی چه در غذا و چه در مواد مصرفی است. مهمترین دلایل وگان (وگن) شدن افراد (کسانی که به وگنیسم اعتقاد دارند) مسائل اخلاقی یا رعایت حقوق حیوانات، حفاظت از محیط زیست، حفظ سلامتی، مسائل معنوی یا مذهبی است. بسیاری از افراد وگان با پرورش صنعتی حیوانات و آزمایش روی حیوانات مخالفت می‌کنند.از مهمترین محصولات حیوانی که پاک گیاه خواران (وگن‌ها) از مصرفشان خودداری می‌کنند می‌توان انواع گوشت (گوشت قرمز، مرغ، آبزیان، ماکیان و...)، لبنیات، تخم‌مرغ، عسل، ابریشم، چرم، خز، و... را نام برد و نیز محصولاتی که در آنها از فرآورده‌های حیوانی (مانند ژلاتین) استفاده شده است.
  • خام‌گیاه‌خوار (Raw veganism): در این روش تغذیه گوشت و لبنیات و فرآورده‌های آن و تخم مرغ به هیچ نوع و صورتی مصرف نمی‌شود.خام گیاهخواران از مواد محرکه مانند قهوه، چای، الکل، یا سیگار خوداری می‌کنند و آنها را به کار نمی‌برند، غذاهای آن‌ها شامل انواع میوه جات، سبزیجات و یا سالادها، آجیل و خشکبار مانند گردو، پسته، فندق، بادام، کنجد و انواع جوانه‌ها از قبیل جوانه گندم، عدس، ماش، نخود، سویا و مواد قندی نظیر عسل، کشمش، خرما، انجیر و شکر قهوه‌ای و غیره‌است که به صورت خام و طبیعی مصرف می‌نمایند که می‌توان آن‌ها را به صورت غذاهای ترکیبی در آورد و مورد مصرف قرار داد.
  • شیر گیاه خوار (lacto-vegetarian): گیاه خوارانی که انوع گوشت (گوشت قرمز، مرغ، آبزیان، ماکیان و...) و تخم مرغ مصرف نمی کنند اما لبنیات مصرف می کنند.
  • زرده گیاه خوار (Ovo vegetarian): گیاه خوارانی که انوع گوشت (گوشت قرمز، مرغ، آبزیان، ماکیان و...) و لبنیات مصرف نمی کنند اما تخم مرغ مصرف می کنند.
  • شیر زرده گیاه خوار (Ovo-lacto vegetarian): گیاه خوارانی که انوع گوشت (گوشت قرمز، مرغ، آبزیان، ماکیان و...) مصرف نمی کنند اما تخم مرغ و لبنیات مصرف می کنند.
  • نیمه گیاه خوار (semi-vegetarian): گیاه خوارانی که گوشت قرمز مصرف نمی کنند اما از گوشت مرغ و ماهی استفاده می کنند.

• Like 5
لینک به دیدگاه
گیاهخواران به چند دسته تقسیم میشن.

از ویکی برات میذارم کاملتره توضیحاتش:

گیاهخوارن بر اساس نوع طرز فکر و هدفشان از گیاهخواری به دستهای مختلفی تقسیم میشوند.

• وگن (vegan): یک روش تغذیه و زندگی است که هدف آن حذف هر نوع محصول حیوانی چه در غذا و چه در مواد مصرفی است. مهمترین دلایل وگان (وگن) شدن افراد (کسانی که به وگنیسم اعتقاد دارند) مسائل اخلاقی یا رعایت حقوق حیوانات، حفاظت از محیط زیست، حفظ سلامتی، مسائل معنوی یا مذهبی است. بسیاری از افراد وگان با پرورش صنعتی حیوانات و آزمایش روی حیوانات مخالفت می‌کنند.از مهمترین محصولات حیوانی که پاک گیاه خواران (وگن‌ها) از مصرفشان خودداری می‌کنند می‌توان انواع گوشت (گوشت قرمز، مرغ، آبزیان، ماکیان و...)، لبنیات، تخم‌مرغ، عسل، ابریشم، چرم، خز، و... را نام برد و نیز محصولاتی که در آنها از فرآورده‌های حیوانی (مانند ژلاتین) استفاده شده است.
  • خام‌گیاه‌خوار (Raw veganism): در این روش تغذیه گوشت و لبنیات و فرآورده‌های آن و تخم مرغ به هیچ نوع و صورتی مصرف نمی‌شود.خام گیاهخواران از مواد محرکه مانند قهوه، چای، الکل، یا سیگار خوداری می‌کنند و آنها را به کار نمی‌برند، غذاهای آن‌ها شامل انواع میوه جات، سبزیجات و یا سالادها، آجیل و خشکبار مانند گردو، پسته، فندق، بادام، کنجد و انواع جوانه‌ها از قبیل جوانه گندم، عدس، ماش، نخود، سویا و مواد قندی نظیر عسل، کشمش، خرما، انجیر و شکر قهوه‌ای و غیره‌است که به صورت خام و طبیعی مصرف می‌نمایند که می‌توان آن‌ها را به صورت غذاهای ترکیبی در آورد و مورد مصرف قرار داد.
  • شیر گیاه خوار (lacto-vegetarian): گیاه خوارانی که انوع گوشت (گوشت قرمز، مرغ، آبزیان، ماکیان و...) و تخم مرغ مصرف نمی کنند اما لبنیات مصرف می کنند.
  • زرده گیاه خوار (Ovo vegetarian): گیاه خوارانی که انوع گوشت (گوشت قرمز، مرغ، آبزیان، ماکیان و...) و لبنیات مصرف نمی کنند اما تخم مرغ مصرف می کنند.
  • شیر زرده گیاه خوار (Ovo-lacto vegetarian): گیاه خوارانی که انوع گوشت (گوشت قرمز، مرغ، آبزیان، ماکیان و...) مصرف نمی کنند اما تخم مرغ و لبنیات مصرف می کنند.
  • نیمه گیاه خوار (semi-vegetarian): گیاه خوارانی که گوشت قرمز مصرف نمی کنند اما از گوشت مرغ و ماهی استفاده می کنند.

فرناز جان من یه جا خوندم عسل هم چون جزء فراورده های حیوانی به حساب میاد مصرف نمیشه. ولی من عسل خیلی دوست دارم. :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
فرناز جان من یه جا خوندم عسل هم چون جزء فراورده های حیوانی به حساب میاد مصرف نمیشه. ولی من عسل خیلی دوست دارم. :icon_pf (34):

بابا اینهمه گروه...حتماً که نبایدعضو گروه اول شی...من فک کنم جزء گروه آخرم!:ws3:

گوشت خوشمزه ست...من از گیاهان خوشم نمیاد طعمشون اصلا خوب نیست!!!:ws37:

مردار خوار....:vahidrk:

لینک به دیدگاه

ما هم گیاه میخوریم و هم حیوان، خوردن بعضی از حیوان ها بسیار لذت بخش و مفید می باشد، بدن ما به هر دوی آنها در حد اعتدال نیاز می دارد .

• Like 3
لینک به دیدگاه
بابا اینهمه گروه...حتماً که نبایدعضو گروه اول شی...من فک کنم جزء گروه آخرم!:ws3:

مردار خوار....:vahidrk:

خوب باید از پایین شروع کنی بری بالا دیگه. تا هرجا که در توانت هست برسی هم خوبه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

ابوالفضل بیا پیش خودم، بریم یک کباب بناب مشتی بزنیم تو رگ با دوغ چرب آبعلی.... :ws37:

من الان تو گوی جهان نمای خودم، آینده تو را در طبیعت و گیاهخواری دیدم.

این هم عکست:

n5ra3v4kyx2axz9ftm5.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه
ابوالفضل بیا پیش خودم، بریم یک کباب بناب مشتی بزنیم تو رگ با دوغ چرب آبعلی....

:84eb3ampc0vsywihe0i

این هم عکست:

:w888:

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
ابوالفضل بیا پیش خودم، بریم یک کباب بناب مشتی بزنیم تو رگ با دوغ چرب آبعلی.... :ws37:

این هم عکست:

n5ra3v4kyx2axz9ftm5.jpg

اسی به قول پیانیست....تمومش کن!!! :icon_pf (34):

ببین چه ریختی شدی؟

fat-guy.jpg

لینک به دیدگاه

ببینید دوستان اصلا متوجه نمیشم چرا وقتی بحث گیاهخواری پیش میاد همه جبهه میگیرن.

اکثرا هم جبهه گیری از سمت گوشتخواران پیش میاد.

همونطور که نوشتم گیاهخواری به چند دسته تقسیم میشه.

هر کسی بسته به میل و ذائقه و از همه مهمتر طرز تفکر و اعتقادش زندگی میکنه و تغذیه میکنه.

مثل این میمونه که مثلا یه چینی بیاد به زور و انواع و برهان بخواد ثابت کنه چرا سوپ سوسک نمیخورید.

از نظر پزشکی ثابت شده ماسک سوسک برای پوست صورت خیلی خوبه ولی من بمیرم اینکارو نمیکنم...چرا؟ ....چون ذائقم نمیپذیره این مورد رو.

اگر بخاطر اینهمه سلیقه و دلایل و برهان نبود همۀ گیاهخواران باید مثل هم میبودن.

با این حال من اجداد و نیکان خودمون رو میگم....همونطور که اسی عزیز گفتن باید در هر چیز تعادل داشت و میانه رو بود....اجداد ما نود درصد غذاشون گیاهی بوده و در ماه شاید یک بار یا دوباره از گوشت حیواناتی که خودشون در باغچه و مزرعه و مراتع پرورش داده بودند استفاده میکردن.یعنی یک گوشت سالم بدون هورمون و مریضی.

این یعنی تعادل.

اگر ما امکان این رو داشتیم که اینکار رو بکنیم هیچ اشکالی هم نداشت.

متاسفانه امروزه ما اکثرا هر روز از گوشت استفاده میکنیم....خیلی ها هستن غذای بدون گوشت رو غذا حساب نمیکنن و احساس سیری نمیکنن.

گیاهخواری تاثیرات خیلی خوبی روی بدن داره...حداقل اینکه من خودم تجربه کردم.از نظر سلامتی یک تعادل بسیار زیادی در بدن بوجود میاد...سیستم ایمنی بدن رو بالا میبره...مثلا من تو اون مدت که گیاهخوار بودم اصلا سرما نخوردم. از نظر گرمی و سردی بدن من سرد بود ....به حدی که یک عدد خیار میخوردم سردیم میکرد و باید حتما چای نبات میخوردم تا حالم خوب میشد....ولی بعد از چند ماه گیاهخواری سردی و گرمی بدنم به تعادل رسید.

الان هم میگم گیاهخوار مطلق نیستم ولی سعی میکنم گوشت به تعادل بخورم نه هر روز و گوشت تکه ای داخل برنج و خورشت رو اصلا نمیتونم بخورم

یه مورد دیگه اینکه اکثرا فکر میکنن باید سبزی و میوه خام خورد...در صورتیکه وقتی در انجمن گیاهخواران حضور پیدا میکنید میبینید چه غذاهای متنوعی هست که میتونه جایگزین گوشت بشه.

مثلا من خودم انواع قیمه و قورمه سبزی و ماکارونی و لازانیا و کتلت و کوفته و غیره رو درست میکردم هیچ فرقی با غذای گوشتی نداشت که خیلی ها تو مهمونی تعجب میکردن وقتی متوجه میشدن بدون گوشت درست شده.

• Like 6
لینک به دیدگاه
ببینید دوستان اصلا متوجه نمیشم چرا وقتی بحث گیاهخواری پیش میاد همه جبهه میگیرن.

اکثرا هم جبهه گیری از سمت گوشتخواران پیش میاد.

همونطور که نوشتم گیاهخواری به چند دسته تقسیم میشه.

هر کسی بسته به میل و ذائقه و از همه مهمتر طرز تفکر و اعتقادش زندگی میکنه و تغذیه میکنه.

مثل این میمونه که مثلا یه چینی بیاد به زور و انواع و برهان بخواد ثابت کنه چرا سوپ سوسک نمیخورید.

از نظر پزشکی ثابت شده ماسک سوسک برای پوست صورت خیلی خوبه ولی من بمیرم اینکارو نمیکنم...چرا؟ ....چون ذائقم نمیپذیره این مورد رو.

اگر بخاطر اینهمه سلیقه و دلایل و برهان نبود همۀ گیاهخواران باید مثل هم میبودن.

با این حال من اجداد و نیکان خودمون رو میگم....همونطور که اسی عزیز گفتن باید در هر چیز تعادل داشت و میانه رو بود....اجداد ما نود درصد غذاشون گیاهی بوده و در ماه شاید یک بار یا دوباره از گوشت حیواناتی که خودشون در باغچه و مزرعه و مراتع پرورش داده بودند استفاده میکردن.یعنی یک گوشت سالم بدون هورمون و مریضی.

این یعنی تعادل.

اگر ما امکان این رو داشتیم که اینکار رو بکنیم هیچ اشکالی هم نداشت.

متاسفانه امروزه ما اکثرا هر روز از گوشت استفاده میکنیم....خیلی ها هستن غذای بدون گوشت رو غذا حساب نمیکنن و احساس سیری نمیکنن.

گیاهخواری تاثیرات خیلی خوبی روی بدن داره...حداقل اینکه من خودم تجربه کردم.از نظر سلامتی یک تعادل بسیار زیادی در بدن بوجود میاد...سیستم ایمنی بدن رو بالا میبره...مثلا من تو اون مدت که گیاهخوار بودم اصلا سرما نخوردم. از نظر گرمی و سردی بدن من سرد بود ....به حدی که یک عدد خیار میخوردم سردیم میکرد و باید حتما چای نبات میخوردم تا حالم خوب میشد....ولی بعد از چند ماه گیاهخواری سردی و گرمی بدنم به تعادل رسید.

الان هم میگم گیاهخوار مطلق نیستم ولی سعی میکنم گوشت به تعادل بخورم نه هر روز و گوشت تکه ای داخل برنج و خورشت رو اصلا نمیتونم بخورم

یه مورد دیگه اینکه اکثرا فکر میکنن باید سبزی و میوه خام خورد...در صورتیکه وقتی در انجمن گیاهخواران حضور پیدا میکنید میبینید چه غذاهای متنوعی هست که میتونه جایگزین گوشت بشه.

مثلا من خودم انواع قیمه و قورمه سبزی و ماکارونی و لازانیا و کتلت و کوفته و غیره رو درست میکردم هیچ فرقی با غذای گوشتی نداشت که خیلی ها تو مهمونی تعجب میکردن وقتی متوجه میشدن بدون گوشت درست شده.

ای ول. :ws50:

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
فرناز جان این انجمن گیاهخواری سایتی چیزی داره که بدی به ما بیشتر اشنا بشیم؟

.شاید ماهم مشتاق شدیم:ws37:

من تو فکرشم که یه تاپیک تو بخش آشپزخونه نواندیشان بزنم تا بچه ها غذاهای سبزشون رو اونجا به هم یاد بدن...موافقید؟

بزنم تاپیکو؟ :ws3:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...