رفتن به مطلب

شما هم مردار خوارید؟

Abolfazl_r

شما هم مردار خوارید؟  

40 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما هم مردار خوارید؟

ارسال های توصیه شده

توی اون تاپیک میمون ها توضیح دادیم کامل.

الان لینکش را نیافتم بذارم، اما میتونی با تاثیر آتش بر جهش ژنتیکی انسان، مطالب زیادی در گوگل پیدا کنی.

انسان از ابتدا مثل گوسفند طبق قوانین طبیعت گیاهخوار بوده، اما انسان تنها موجودی است که به طور آگاهانه توانسته سیستم غذایی خودش را تغییر بده.

همین امر به مرور زمان سبب به وجود آمدن اندیشه و تفکر در او برای شکار شده و ادامه ماجرا......

به هر حال، در زمان حاضر، حذف کامل یک چیز از زنجیره غذایی به هیچ وجه کار درستی نیست.

اسی جان صحت این مطالب به طور قطع تایید نشده و همش در حد فرضیه است. بعدم اینکه من همینطوری از روی شکم تصمیم نگرفتم که گوشت رو از زنجیره غذاییم حذف کنم. حتما دلایل زیادی وجود داشته تا بپذیرم که انسان موجودی گیاهخواره و باید گیاهخواری کنه. طبیعت بدنی هر موجودی برای تناول یک نوع جیره غذایی تنظیم شده. شما یک گوشتخوار به من نشون بده که نتونه غذاشو به صورت خام بخوره. شما خودت چرا نمیتونی گوشت رو خام بخوری؟ چرا باید حتما با هزار مدل ادویه و ترفند گوشت رو قابل خوردن کنی؟

ضمنا چرا انسان دندان تیز و برنده ای برای تکه کردن گوشت خام نداره؟

چرا چنگال تیزی برای شکار کردن نداره؟

طول روده همه حیوانات گوشتخوار به تناسب اینکه گوشت زودتر از نباتات فاسد میشه کوتاهتر از حیوانات گیاخواره تا بتونه زودتر دفع کنه و از تولید سموم داخل بدن جلوگیری بشه.

همه حیوانات گوشتخوار آنزیمهایی در سیستم گوارششون دارن که گوشت رو به راحتی هضم میکنن ولی سیستم گوارش انسان فاقد این آنزیم هاست.

از طرفی بدن انسان به شکل خاصیه که مناسب برای بالا رفتن از درختانه. چنانچکه یه فیل یا گاو و کفتار و سگ و شیر نمیتونن از درخت بالا برن. و حالت انگشتان دست و شکل بدن مناسب برای چیدن میوه هاست و شکل دندان ها و سیستم گوارش متناسب با هضم میوه ها. پس انسان در واقع یک موجود میوه خواره.

البته دلایل بسیار زیادی دیگری هم وجود داره که اگه دوست داشتی بازم میتونم بگم و اگه خواستی منبع معرفی میکنم. :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 95
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

طبیعت بدنی هر موجودی برای تناول یک نوع جیره غذایی تنظیم شده. شما یک گوشتخوار به من نشون بده که نتونه غذاشو به صورت خام بخوره. شما خودت چرا نمیتونی گوشت رو خام بخوری؟ چرا باید حتما با هزار مدل ادویه و ترفند گوشت رو قابل خوردن کنی؟

ضمنا چرا انسان دندان تیز و برنده ای برای تکه کردن گوشت خام نداره؟

چرا چنگال تیزی برای شکار کردن نداره؟

ببینید، آدم که نمیتونه بسیاری از چیزها را همانطور که از طبیعت به دست میاره بخوره، همانطور که گوشت را نمیشه خام خورد، گندم و سیب زمینی را هم نمیشه خام خورد !!

اصلا بزرگترین فرق انسان یا سایر حیوانات همینه که در غذای خودش، تغییراتی ایجاد میکنه که براش احساس لذت هم بکنه.

مثلا کله پاچه و خوردن زبان و بناگوش فوق العاده لذت بخشه ولی خوب زیادیش مضر است.

امروز باید ببینیم کدام دسته از انسان ها عمر بیشتری دارند، الگوی غذایی اونها را بهترین معرفی کنیم.

مردم ژاپن طولانی ترین عمرها را دارند، گوشت قرمز در غذاشون خیلی کمه اما گوشت نهنگ ، هشت پا و ماهی را به عنوان یکی از رموز سلامتی خودشان میدانند.

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببینید، آدم که نمیتونه بسیاری از چیزها را همانطور که از طبیعت به دست میاره بخوره، همانطور که گوشت را نمیشه خام خورد، گندم و سیب زمینی را هم نمیشه خام خورد !!

اصلا بزرگترین فرق انسان یا سایر حیوانات همینه که در غذای خودش، تغییراتی ایجاد میکنه که براش احساس لذت هم بکنه.

مثلا کله پاچه و خوردن زبان و بناگوش فوق العاده لذت بخشه ولی خوب زیادیش مضر است.

امروز باید ببینیم کدام دسته از انسان ها عمر بیشتری دارند، الگوی غذایی اونها را بهترین معرفی کنیم.

مردم ژاپن طولانی ترین عمرها را دارند، گوشت قرمز در غذاشون خیلی کمه اما گوشت نهنگ ، هشت پا و ماهی را به عنوان یکی از رموز سلامتی خودشان میدانند.

ما هم نگفتیم همه مثل عصر حجر زندگی کنن. بله انسان کاری میکنه که احساس لذت بکنه. سیگار و تریاک و هروئین هم با توجه به تکامل انسان و برای لذت انسان ساخته شده. حالا شما بیای بگی سیگار کمش ضرر نداره مثل اینه که بیای بگی کله پاچه کمش ضرر نداره. این جمله غلطه. چیز مضر به هر حال مضره. ولی وقتی کمتر مصرف بشه ضرر کمتری هم وارد میکنه. ولی دیدی کسی بگه خوردن زیاد سیب ضرر داره؟ مثلا شما هر روز کله پاچه بخوری سر سال به هزار جور مرض و بیماری گرفتار میشی. ولی با خوردن روزانه کدام یک از نباتات به بیماری های از اون دست مبتلا میشی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

چیز مضر به هر حال مضره. ولی وقتی کمتر مصرف بشه ضرر کمتری هم وارد میکنه. ولی دیدی کسی بگه خوردن زیاد سیب ضرر داره؟ مثلا شما هر روز کله پاچه بخوری سر سال به هزار جور مرض و بیماری گرفتار میشی. ولی با خوردن روزانه کدام یک از نباتات به بیماری های از اون دست مبتلا میشی؟

از اون حرف ها زدیا.......

میدونی بسیاری از میوه ها دارای قندی هستند که بسیار برای سلامتی مضره؟

نشاسته زیادی چه قدر میتونه به بدن آسیب بزنه؟

قسمت اعظم بیماری قند و یا کبد به خاطر مصرف یکسری از همین گیاهان دارای قند است.

میگویند هر کس خربزه بخورد،پای لرزش هم میشیند، نه هرکس ماهی بخورد.

اما ماهی تا حالا حتی یک ضرر هم براش پیدا نکردن.

ماهی به تنهایی از اکثر گیاهان،نه تنها سودش بیشتره بلکه ضررش به مراتب کمتره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
از اون حرف ها زدیا.......

میدونی بسیاری از میوه ها دارای قندی هستند که بسیار برای سلامتی مضره؟

نشاسته زیادی چه قدر میتونه به بدن آسیب بزنه؟

قسمت اعظم بیماری قند و یا کبد به خاطر مصرف یکسری از همین گیاهان دارای قند است.

میگویند هر کس خربزه بخورد،پای لرزش هم میشیند، نه هرکس ماهی بخورد.

اما ماهی تا حالا حتی یک ضرر هم براش پیدا نکردن.

ماهی به تنهایی از اکثر گیاهان،نه تنها سودش بیشتره بلکه ضررش به مراتب کمتره.

برو بابا تو یک مردار خوار کچل هستی! :w00:

انقدر این اجساد رو بخور تا یه مریضی بگیری. اونوقت میفهمی من چی میگم کچل. :biggrin:

مضرترین میوه ها از کم ضرر ترین گوشت ها سالمتره.

ضمنا کدوم میوه نشاسته زیاد داره؟

بعدم اینکه شما ماهی رو حتی به صورت کبابی یا آبپز هم که مصرف کنی کلی ضرر داره. میگی نه؟

برات تحقیق میکنم و به صورت جامع دلیل میارم. اوکی؟

ولی یک چیز دیگر هم بگم. شما اگر خودت نخوای کاری رو انجام بدی قوی ترین نیروهای بشری و فرابشری هم نمیتونن متقاعدت کنن که گیاهخوار بشی. تصمیمش رو خودت باید بگیری. تا فردا هم دلیل بیارم قبول نخواهی کرد. غیر از اینه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

برات تحقیق میکنم و به صورت جامع دلیل میارم. اوکی؟

ولی یک چیز دیگر هم بگم. شما اگر خودت نخوای کاری رو انجام بدی قوی ترین نیروهای بشری و فرابشری هم نمیتونن متقاعدت کنن که گیاهخوار بشی. تصمیمش رو خودت باید بگیری. تا فردا هم دلیل بیارم قبول نخواهی کرد. غیر از اینه؟

از نظر من افراط و تفریط در هیچ کاری درست نیست.

همه چیز باید به اندازه باشه.....

شما چندتا موز پشت سر هم بخور، یا دو تا خربزه بخور ببین چه حسی بهت دست میده.

در اینکه گیاهان برای سلامتی مفیدند، جای هیچ تردیدی نیست اما نه هر گیاهی و فقط گیاه.

چیزهایی مانند امگا3 برای بدن واجبه و باید از ماهی و تخم مرغ تامینش کنی یا ویتامین d

اگر در منابع ویتامین ها و پروتئین های لازم برای بدن سرچ کنید و نتیجه اش را اینجا بذارین، فکر کنم خیلی چیزها دستگیرمون میشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
از نظر من افراط و تفریط در هیچ کاری درست نیست.

همه چیز باید به اندازه باشه.....

شما چندتا موز پشت سر هم بخور، یا دو تا خربزه بخور ببین چه حسی بهت دست میده.

در اینکه گیاهان برای سلامتی مفیدند، جای هیچ تردیدی نیست اما نه هر گیاهی و فقط گیاه.

چیزهایی مانند امگا3 برای بدن واجبه و باید از ماهی و تخم مرغ تامینش کنی یا ویتامین d

اگر در منابع ویتامین ها و پروتئین های لازم برای بدن سرچ کنید و نتیجه اش را اینجا بذارین، فکر کنم خیلی چیزها دستگیرمون میشه.

باشه. شما درست میگید. ولی شما یک وعده از کله پاچه رو روزانه با یک وعده که شامل میوه های ثابتی هست مقایسه کنید. کدوم ضرر داره؟

اکثر ویتامین ها و مواد لازم برای بدن توسط گیاهان هم تامین میشه. اینو هم میتونید تو این کتاب بخونید.

http://www.noandishaan.com/forums/group.php?do=discuss&group=&discussionid=393

• Like 3
لینک به دیدگاه
باشه. شما درست میگید. ولی شما یک وعده از کله پاچه رو روزانه با یک وعده که شامل میوه های ثابتی هست مقایسه کنید. کدوم ضرر داره؟

اکثر ویتامین ها و مواد لازم برای بدن توسط گیاهان هم تامین میشه. اینو هم میتونید تو این کتاب بخونید.

http://www.noandishaan.com/forums/group.php?do=discuss&group=&discussionid=393

کله پاچه را به عنوان یک مثال مطرح کردیم که بگیم، زیاده روی در هر چیزی ضرر بخشه، اما یک مقدار کمش میتونه لذت بخش باشه، من کجا گفتم مرتبا کله پاچه بخورین...... :banel_smiley_4:

این یک مثال از خواص بی نظیر ماهی که هیچ گیاهی قادر به جبران آن نیست:

ماهی منبع خوبی برای پروتئین بدن می باشد که براحتی قابل هضم و جذب در بدن است.

ماهی حاوی ویتامین های گروه ب می باشد که موجب سلامت سیستم عصبی بدن می شوند.

ماهی منبع خوبی از روی مورد نیاز بدن می باشد روی در رشد جسمانی تأثیر فراوان می گذارد کمبود روی در دوران بلوغ کوتاهی قد و تأخیر بلوغ جنسی را به همراه دارد.

ماهی منبع خوبی از منیزیم است که موجب حفظ فعالیت نرمال ماهیچه و عصب، ضربان منظم قلب و استحكام استخوانها می شود.

همچنین منیزیم در متابولیسم انرژی بدن ، کاهش فشار خون، جلوگیری از حملات قلبی و ثابت نگه داشتن قند خون نقش مهمی دارد.

ماهی منبع خوبی از آهن است که در خون سازی، مقاومت بدن در مقابل میکروبها و جلوگیری از خستگی مفرط و ضعف عمومی موثر می باشد.

بر اساس تحقیقات علمی اخیر پایین آوردن فشارخون با اسید چرب امگا 3 در ارتباط است و بررسی های انجام شده نشان می دهد كه كمبود امگا 3 موجب افزایش فشار خون می گردد و افزایش فشار خون خطر ابتلاء به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد.

امگا3 در کاهش تری گلیسرید خون نقش مهمی را ایفا می کند. مصرف ماهی در پیشگیری و کنترل دیابت موثر است.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

من این هشدار را به همه در همه زمینه ها میدم.

در هیچ زمینه ای اسیر افراط و تفریط نشوید که مبلغان افراط و تفریط ها در دنیا زیادند. :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
کله پاچه را به عنوان یک مثال مطرح کردیم که بگیم، زیاده روی در هر چیزی ضرر بخشه، اما یک مقدار کمش میتونه لذت بخش باشه، من کجا گفتم مرتبا کله پاچه بخورین...... :banel_smiley_4:

این یک مثال از خواص بی نظیر ماهی که هیچ گیاهی قادر به جبران آن نیست:

ماهی منبع خوبی برای پروتئین بدن می باشد که براحتی قابل هضم و جذب در بدن است.

ماهی حاوی ویتامین های گروه ب می باشد که موجب سلامت سیستم عصبی بدن می شوند.

ماهی منبع خوبی از روی مورد نیاز بدن می باشد روی در رشد جسمانی تأثیر فراوان می گذارد کمبود روی در دوران بلوغ کوتاهی قد و تأخیر بلوغ جنسی را به همراه دارد.

ماهی منبع خوبی از منیزیم است که موجب حفظ فعالیت نرمال ماهیچه و عصب، ضربان منظم قلب و استحكام استخوانها می شود.

همچنین منیزیم در متابولیسم انرژی بدن ، کاهش فشار خون، جلوگیری از حملات قلبی و ثابت نگه داشتن قند خون نقش مهمی دارد.

ماهی منبع خوبی از آهن است که در خون سازی، مقاومت بدن در مقابل میکروبها و جلوگیری از خستگی مفرط و ضعف عمومی موثر می باشد.

بر اساس تحقیقات علمی اخیر پایین آوردن فشارخون با اسید چرب امگا 3 در ارتباط است و بررسی های انجام شده نشان می دهد كه كمبود امگا 3 موجب افزایش فشار خون می گردد و افزایش فشار خون خطر ابتلاء به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد.

امگا3 در کاهش تری گلیسرید خون نقش مهمی را ایفا می کند. مصرف ماهی در پیشگیری و کنترل دیابت موثر است.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

من این هشدار را به همه در همه زمینه ها میدم.

در هیچ زمینه ای اسیر افراط و تفریط نشوید که مبلغان افراط و تفریط ها در دنیا زیادند. :a030:

من نمیگم ماهی مطلقا بده و متوجه این اصرار شما هم نمیشم که چرا میخواید بگید ماهی از مادر مهربون هم مفیدتره. ولی کلی دلیل علمی هست که نسبت به گیاهان مصرف خود همون ماهی هم به واسطه گوشت بودنش مضراتی رو برای بدن داره. در صورتی که از گشوت قرمز به مراتب کم ضررتره و دارای فوائد زیادی هم هست. ولی برای تناول انسان نیست.

• Like 2
لینک به دیدگاه

من نميتونم فقط سبزيجات بخورم اصلا حال نميكنم

اما داداشه من 4ماهه داره غذاي آب پز ميخوره البته درسته ربطي به گياه خوار يا گوشت خوار بودن نداره اما همينكه چربي رو از برنامه غذاييش حذفيده خيلي خوبه و خيلي غذاي سالميه

اما من به شخصه نه ميتونم گوشتو از برنامه غذاييم بردارم نه اينكه آب پز خور بشم

• Like 4
لینک به دیدگاه
من نمیگم ماهی مطلقا بده و متوجه این اصرار شما هم نمیشم که چرا میخواید بگید ماهی از مادر مهربون هم مفیدتره. ولی کلی دلیل علمی هست که نسبت به گیاهان مصرف خود همون ماهی هم به واسطه گوشت بودنش مضراتی رو برای بدن داره. در صورتی که از گشوت قرمز به مراتب کم ضررتره و دارای فوائد زیادی هم هست. ولی برای تناول انسان نیست.

ما هم مشکلمون با همین قسمت آخر جمله شماست.

بر چه اساسی میگین، برای تناول انسان مناسب نیست؟

در صورتی میتونین این ادعا را داشته باشین که اکثر متخصصان تغذیه رای به حذف کامل گوشتها از غذاها بدن،بنده که جایی اینو نشنیدم.

و یا مثلا بگین فلان قومیت در اثر گیاهخواری مطلق عمر بیشتری دارند.

این دفاع از یک چیز به طور مطلق مثل دفاع از تشنگی در ماه رمضونه که متاسفانه پشتوانه اش مغلطه خوابیده.

• Like 3
لینک به دیدگاه
ما هم مشکلمون با همین قسمت آخر جمله شماست.

بر چه اساسی میگین، برای تناول انسان مناسب نیست؟

در صورتی میتونین این ادعا را داشته باشین که اکثر متخصصان تغذیه رای به حذف کامل گوشتها از غذاها بدن،بنده که جایی اینو نشنیدم.

و یا مثلا بگین فلان قومیت در اثر گیاهخواری مطلق عمر بیشتری دارند.

این دفاع از یک چیز به طور مطلق مثل دفاع از تشنگی در ماه رمضونه که متاسفانه پشتوانه اش مغلطه خوابیده.

مطلق نیست. چون ما چاقو زیر گلوی کسی نزاشتیم که بگیم حتما باید ممنوع باشه. بر اثر دانسته های علمی میگیم برای تناول انسان نیست. هزار و یک دلیل هم داره. در خیلی از جوامع بشری برای کلیه تولیدات غذایی یک علائمی روی بسته بندی ها وجود داره مبنی بر اینکه اون محصول از منابع حیوانی تهیه شده یا غیر حیوانی. ولی هیچ جا کسی زور نکرده که حتما باید گیاهخوار باشید یا گوشتخوار. و اکثر متخصصان تغذیه خودشون گوشت خوار هستن بنابراین رای خاصی مبنی بر این موضوع وجود نداره. ولی یافته های بسیار زیادی وجود داره که مصرف گوشت ها برای طول عمر و سلامتی انسان مضره و همچنین متوجه شدن علل بروز خشونت ها و درنده خویی انسان ناشی از مصرف گوشت میباشد که در طبیعت برای اون قوانینی دال بر مصرف گوشت وضع نشده. ضمن اینکه بسیار از انسان های بزرگ گیاهخوار بوده و هستند و نتیاج های علمی نشان دهنده اینه که مصرف گوشت ها انسان رو از ذات انسانی خودش دور میکنه و در واقع این تغییر یا به تعبیر شما جهش ژنتیکی در تغذیه جز بروز برخی بیماری ها منجر به ارتقا هیچ چیز در مورد انسان نشده است.

پس اصرار شما برای گوشتخوار بودن انسان علارغم همه دلایلی که مبنی بر گوشتخوار نبودن انسان آوردم چیه؟ لذت بردن؟ انسان از استعمال قلیان میوه ای هم لذت میبره. اما قلیان میوه ای که باعث لذت بردن میشه هم مفیده؟ یا تریاک هم باعث لذت انسان میشه و هم کلی برای افراد سالخورده و بیمار به عنوان یک دارو مفیده. ولی صرفا میشه گفت مصرف تریاک مفیده؟

و مثال های بسیار دیگر و البته در مثال جای مناقشه نیست.

و البته مصرف گوشت با دلایل علمی باعث کوتاهتر شدن طول عمر میشود و گیاهخواری به افزایش طول عمر کمک میکند.

• Like 2
لینک به دیدگاه

پس اصرار شما برای گوشتخوار بودن انسان علارغم همه دلایلی که مبنی بر گوشتخوار نبودن انسان آوردم چیه؟

لذت بردن؟ انسان از استعمال قلیان میوه ای هم لذت میبره. اما قلیان میوه ای که باعث لذت بردن میشه هم مفیده؟ یا تریاک هم باعث لذت انسان میشه و هم کلی برای افراد سالخورده و بیمار به عنوان یک دارو مفیده. ولی صرفا میشه گفت مصرف تریاک مفیده؟

و مثال های بسیار دیگر و البته در مثال جای مناقشه نیست.

و البته مصرف گوشت با دلایل علمی باعث کوتاهتر شدن طول عمر میشود و گیاهخواری به افزایش طول عمر کمک میکند.

بنده اصراری بر گوشتخوار بودن ندارم،بلکه گوشت و مخصوصا گوشت سفید را یکی از ضروریات تغذیه میدونم.

اتفاقا در خانواده ما متخصص تغذیه زیاد است و با خیلی هاشون هم سر این قضیه صحبت داشتم.این دلایلی که شما مطرح کردین از سوی گیاهخواران مطرح شده دقیقا مانند مثال روزه که مسلمانان ادعا میکنند برای سلامتی مفیده.

قلیان و تریاک و.... مصرف کمش هم مضره، هیچ منفعت خاصی برای قلیان شمرده نشده !!!

بحث اجبار و زور هم نیست، وقتی برای مثال ماهی اینهمه برای بدن سود داره، دلیلی نداره بنده کنارش بذارم.

باز هم تاکید میکنم، شما میگین گیاهخواری مطلق سبب افزایش طول عمر میشه، در حالیکه مردمی از منطقه ای خاص را مثال نمیزنین که گیاهخوارند و عمر طولانی هم دارند.

در ضمن گیاهخوار بودن ربطی به خشن نبودن نداره، گاوهای وحشی دست کمی از سایر موجودات گوشتخوار ندارند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
باز هم تاکید میکنم، شما میگین گیاهخواری مطلق سبب افزایش طول عمر میشه، در حالیکه مردمی از منطقه ای خاص را مثال نمیزنین که گیاهخوارند و عمر طولانی هم دارند.

برای اینکه منطقه خاصی در دنیا وجود نداره که همه گیاهخوار باشن ولی انسان های زیادی در طول تاریخ به عمرهای طولانی دست پیدا کردن.

در ضمن گیاهخوار بودن ربطی به خشن نبودن نداره، گاوهای وحشی دست کمی از سایر موجودات گوشتخوار ندارند.

شما یک گاو رو که برای دفاع از جون خودش و دور کردن دشمن حمله میکنه با یک شیر نر که برای غذا خوردن خون میریزه در یک زمره قرار میدی؟

همه حیوانات گیاهخوار هم یک سیستم دفاعی دارن. ولی آیا درنده هستن؟ اصلا قابل مقایسه هست؟

یا یک گرگ که طبق طبیعتش برای تفریح خون 50 تا گوسفند رو میریزه با گاو در یک درجه قرار میگیرن؟

من اصراری بر گیاهخوار بودن شما ندارم ولی اگر بخوام کپی پیست کنم مدرک بر طولانی تر بودن عمر گیاخوارن زیاد هست. به عنوان نمونه توجه بفرمایید:

گیاه‌خواران همواره شهرت دارند به اینکه رژیم غذایی سالم‌تری نسبت به دیگران دارند و طولانی‌تر زندگی می‌کنند. اما بنا بر پژوهش‌های مختلف در این زمینه، دلیل عمر طولانی‌ گیاه‌خواران تنها از رژیم غذائی آنها نشأت نمی‌گیرد.

افراد گیاه‌خوار به این می‌بالند که رژیم غذایی سالم‌تری نسبت به دیگران دارند. تحقیقات پیشین در این زمینه هم نشان می‌دادند که پرهیز از خوردن گوشت کلید داشتن زندگی‌ای طولانی است.

البته این، حقیقت دارد. به طور مثال به دلیل پرهیز از مصرف فراورده‌های حیوانی، سطح کلسترول خون افراد گیاه‌خوار پائین‌است و این امر آنها را از ابتلا به بیماری‌هایی مانند فشار خون، انسداد عروق و بیماری‌های قلبی مصون نگه می‌دارد. از طرفی دیگر کمبود چربی در رژیم غذایی گیاه‌خواری از چاقی و بالا رفتن چربی خون نیز جلوگیری می‌کند. اما اینجا این پرسش پیش می‌آید که آیا سالم‌تر بودن گیاه‌خواران نسبت به افرادی که در رژیم غذایی خود از خوردن گوشت صرف نظر نمی‌کنند، تنها به دلیل گیاه‌خوار بودن آنها است؟

بررسی ۱۲ ساله رژیم غذایی مبتنی بر گیاه‌خواری

مرکز تحقیقاتی بیماری‌های سرطانی در آلمان به مدت ۱۲ سال تغذیه شماری از گیاه‌خواران را زیر نظر داشته است. در میان این افراد انواع مختلف گیاه‌خواران حضور داشته‌اند، از جمله کسانی که از تمام فراورده‌های گوشتی حتی تخم‌مرغ، شیر و عسل پرهیز می‌کنند و همینطور کسانی که رژیم غذایی میانه‌رو دارند و گاهی گوشت مصرف می‌کنند.

نتیجه این پژوهش کاملا روشن بود: میزان مرگ و میر افراد گیاه‌خوار بین زنان ۳۰ درصد و بین مردان ۵۰ درصد کمتر از افراد بوده که رژیم غدایی عادی داشته‌اند.

• Like 3
لینک به دیدگاه

برای اینکه منطقه خاصی در دنیا وجود نداره که همه گیاهخوار باشن ولی انسان های زیادی در طول تاریخ به عمرهای طولانی دست پیدا کردن.

شما یک گاو رو که برای دفاع از جون خودش و دور کردن دشمن حمله میکنه با یک شیر نر که برای غذا خوردن خون میریزه در یک زمره قرار میدی؟

همه حیوانات گیاهخوار هم یک سیستم دفاعی دارن. ولی آیا درنده هستن؟ اصلا قابل مقایسه هست؟

یا یک گرگ که طبق طبیعتش برای تفریح خون 50 تا گوسفند رو میریزه با گاو در یک درجه قرار میگیرن؟

اولا گیاهخواران توحششون در راستای زندگی خودشونه، گوشتخواران هم در راستای زندگی خودشون، گاو و گوزن و ...برای پیدا کردن جفت همدیگه را در تا سر حد کشت میزنند و گوشتخوار برای غذا حمله میکنه.

در بین جانواران هم بیشتر عمر را نه گیاهخواران دارند نه گوشتخوران،بلکه کلاغ و لاک پشت بیشترین عمر را دارند.

کلا به هیچ وجه نمیشه هیچ دو موجودی را با هم مقایسه کرد.

مگه کبوتر چه قدر با کلاغ تفاوت داره، که عمرشون اینقدر فرق میکنه؟

اینکه آدم چون شبیه میمونه و میمون گیاهخواره و سیستم بدن ما هم صرفا گیاهخوار باید باشه، طبیعی به نظر نمیاد.

در ضمن با این حرف ها کل ادیان را هم زیر سوال میبرین، که دعوت به قربانی کردن.

یعنی نا آگاهی اونیکه شماها معتقدین خداست از بهترین تغذیه برای آدم ها.....

• Like 4
لینک به دیدگاه
اولا گیاهخواران توحششون در راستای زندگی خودشونه، گوشتخواران هم در راستای زندگی خودشون، گاو و گوزن و ...برای پیدا کردن جفت همدیگه را در تا سر حد کشت میزنند و گوشتخوار برای غذا حمله میکنه.

در بین جانواران هم بیشتر عمر را نه گیاهخواران دارند نه گوشتخوران،بلکه کلاغ و لاک پشت بیشترین عمر را دارند.

کلا به هیچ وجه نمیشه هیچ دو موجودی را با هم مقایسه کرد.

مگه کبوتر چه قدر با کلاغ تفاوت داره، که عمرشون اینقدر فرق میکنه؟

اینکه آدم چون شبیه میمونه و میمون گیاهخواره و سیستم بدن ما هم صرفا گیاهخوار باید باشه، طبیعی به نظر نمیاد.

در ضمن با این حرف ها کل ادیان را هم زیر سوال میبرین، که دعوت به قربانی کردن.

یعنی نا آگاهی اونیکه شماها معتقدین خداست از بهترین تغذیه برای آدم ها.....

آقا آتش بس. :icon_pf (34):

متاسفانه شما بدون توجه به حرفای من هرچیزی رو دستاویز اثبات ادعاتون میکنید. از دین گرفته تا مسابقات گاو بازی. من تا اینجا کلی دلیل آوردم ولی شما همش مثال میزنید. شما گوشت بخور ما هم گیاه میخوریم اگه عمری باشه. :a030:

من کجا اومدم دو جانور مختلف در طول عمر رو مقایسه کنم؟

نتیجه پژوهش بر روی انسانهای گیاهخوار و گوشت خوار بود که منجر به افزایش عمر گیاهخوارها شده. یعنی همون چیزی که شما گیر داده بودی. بعد میگی مقایسه کبوتر و کلاغ در طول عمر درست نیست؟ :w00:

دوما چند درصد از گیاهخواران برای زندگی خودشون درنده هستن؟

چند درصد گوشتخوارن؟ همشون. منم میگم در راستای زندگی گوشتخواری درنده خویی لازمه و با گوشتخوار شدن انسان درنده خویی هم همراهش میاد. اینم دلایل علمی داره. با توجه به موادی که گوشت در بدن آدم تولید میکنه.

بعدم اینکه حرف از طبیعی بودن زدید. کدومش غیر طبیعیه؟ اینکه انسان بدون نیاز به ابزار بتونه غذای خودش رو از طبیعت تامین کنه یا اونی که با هزار شگرد مختلف از پرنده های آسمان گرفته تا موجودات اعماق دریا رو با ترفند های مختلف قابل خوردن کنه؟

آخر همه این حرفا من اصلا راجع به مذهب حرفی زدم؟ شما که اصلا خودت به هیچ مذهبی پایبند نیستی چرا برای اثبات مدعای خودت مذهب رو دستاویز میکنی؟

:w000:

دیگه از من نقل قول نگیر میام اون امامه ات رو تیکه تیکه میکنما! :brodkavelarg:

• Like 3
لینک به دیدگاه

آخر همه این حرفا من اصلا راجع به مذهب حرفی زدم؟ شما که اصلا خودت به هیچ مذهبی پایبند نیستی چرا برای اثبات مدعای خودت مذهب رو دستاویز میکنی؟

دیگه از من نقل قول نگیر میام اون امامه ات رو تیکه تیکه میکنما! :brodkavelarg:

کوفت........ :zadan:

اینهمه سوال از من میکنی،بعدا میگی نقل قول از من نگیر.... :zadan:

باید بتونی گیاهخواری را با توجه به ادیان هم توجیهش کنی. :zadan:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کوفت........ :zadan:

اینهمه سوال از من میکنی،بعدا میگی نقل قول از من نگیر.... :zadan:

باید بتونی گیاهخواری را با توجه به ادیان هم توجیهش کنی. :zadan:

آخوند انقدر پررو ندیده بودم. :icon_razz:

اصلا چی شد قرار بود واسه من تاپیک بزنی؟ :w000:

• Like 1