رفتن به مطلب

شما هم مردار خوارید؟

Abolfazl_r

شما هم مردار خوارید؟  

40 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما هم مردار خوارید؟

ارسال های توصیه شده

سلام.

از اینکه اجساد حیوانات رو میخورم حس زیاد خوبی ندارم. چند سال پیش حدود یک ماه گیاهخواری رو تجربه کردم و شاهد تغییرات فیزیولوژیک خوبی در بدنم بودم. خواب بهتری داشتم. سبک و سر و حال بودم. احساس میکردم صبورتر شدم و اون پرخاشگری که همیشه موجب آزار دیگران میشد رو در وجودم کم کردم. حالا شاید تلقین بوده ولی قطعا تاثیراتی رو هم به همراه داشته. البته چون تصمیم جدی نداشتم بیشتر خام خواری کردم. ولی متاسفانه به خاطر شرایط کاری و زندگی نتونستم ادامه بدم و دوباره به خوردن اجساد حیوانات رو آوردم.:icon_pf (34):

ولی اگه بشه میخوام دوباره شروع کنم و این بار با اراده قوی و به طور جدی! :a030:

حالا میخوام ببینم کسی تو این فروم گیاهخوار هست تا تجربه هاشو در اختیار ما قرار بده. یا اصلا کسی پیدا میشه که دوست داشته باشه گیاهخواری کنه تا با هم این نهضت رو شروع کنیم؟

و اگه نظری پیرامون این موضوع دارید ارائه بفرمایید. :ws37:

اینم تاپیک امین در خصوص غذاهای گیاهخوارن: انواع غذاهای گیاه خواران http://noandishaan.com/forums/showthread.php?p=707404#post707404

اینم لینک دانلود یه کتاب در این زمینه. http://www.noandishaan.com/forums/group.php?do=discuss&group=&discussionid=393

• Like 42
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 95
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

amin 202 مهمان

منم خیلی علاقه دارم به خوام گیاه خواری...ولی یجورایی نمیشه...چون برنامه ی غذایی درست و حسابی گیرم نمیاد!

یه مدت ادامه دادم و بعد که رفتم باشگاه بدنم نکشید ولش کردم...

از طرفی والدینم هم می خوان که گیاه خوار بشیم...چون دوتاشونم درصد اوره و چربی خون بالایی دارن.

افرادی هم هستن که گیاه خوارن...تو این گروه میتونی پیداشون کنی:

socialgroupicon_97_1303309900.gif

Green Health

لینک به دیدگاه
منم خیلی علاقه دارم به خوام گیاه خواری...ولی یجورایی نمیشه...چون برنامه ی غذایی درست و حسابی گیرم نمیاد!

یه مدت ادامه دادم و بعد که رفتم باشگاه بدنم نکشید ولش کردم...

از طرفی والدینم هم می خوان که گیاه خوار بشیم...چون دوتاشونم درصد اوره و چربی خون بالایی دارن.

افرادی هم هستن که گیاه خوارن...تو این گروه میتونی پیداشون کنی:

socialgroupicon_97_1303309900.gif

green health

مرسی امین جان. مشکل بزرگتر اینه که وقتی به مهمانی میری یا در موقعیتی قرار میگیری که مجبور میشی عنوان کنی گیاهخواری همه یه جوری با آدم برخورد میکنن.

راستی کتابی هم که آپ کردی خیلی با ارزشه. دستت درد نکنه. :a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
مرسی امین جان. مشکل بزرگتر اینه که وقتی به مهمانی میری یا در موقعیتی قرار میگیری که مجبور میشی عنوان کنی گیاهخواری همه یه جوری با آدم برخورد میکنن.

راستی کتابی هم که آپ کردی خیلی با ارزشه. دستت درد نکنه. :a030:

من که تا میتونم تو فامیل سعی میکنم ترویجش بدم...چون هرکی وارد این رژیم غذایی شده ، به سرعت وزنش کاهش پیدا کرده و چربی های اضافیش آب شده!

فقط تنها نقطه ضعفم همین غذاهاییه که درست میکنن...

اگر غذاهایی با ارزش غذایی و میزان پروتئین و کلسیم و فسفر غذاهایی گوشتی تهیه بشه، مردم دلیلی برای گوشت خوار بودن پیدا نمیکنن! :JC_thinking:

خواهش میشه....:a030:

خواستی لینکشو بذار تو پست اولت!

لینک به دیدگاه
من که تا میتونم تو فامیل سعی میکنم ترویجش بدم...چون هرکی وارد این رژیم غذایی شده ، به سرعت وزنش کاهش پیدا کرده و چربی های اضافیش آب شده!

فقط تنها نقطه ضعفم همین غذاهاییه که درست میکنن...

اگر غذاهایی با ارزش غذایی و میزان پروتئین و کلسیم و فسفر غذاهایی گوشتی تهیه بشه، مردم دلیلی برای گوشت خوار بودن پیدا نمیکنن! :JC_thinking:

خواهش میشه....:a030:

خواستی لینکشو بذار تو پست اولت!

باشه. حتما. :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

گیاهخوار شدن اصلا مشکل نیست...بشرطی که توی خانواده هم این تئوری رو بپذیرن که گیاهخواری برای بدن مفیده و در این رابطه کمک کنند.

من حدود یکسال گیاهخوار بودم. مشکلی نداشتم تا اینکه رفتم سر کار ... روزها که از سر کار میومدم خونه و خسته بودم، غذای خانواده گوشتی بود...من مجبور میشدم یا خودم چیزی درست کنم یا اکثر اوقات نون پنیر بخورم. :ws37: این بود که کم کم بعد از دو سه ماه مقاومت یواش یواش قدرت بدنیم کم شد تا جایی که مجبور شدم یواش یواش به سمت غذای خانواده بیام. با این حال باز هم رعایت میکنم. هنوزم که هنوزه نمیتونم گوشت تیکه ای بخورم.

اوایل سخت بود و چون عضو انجمن حمایت از حیوانات شده بودم مجبور بودم مقاومت کنم ولی کم کم به جایی رسیدم که غیرارادی دیگه میلی به غذاهای گوشتی نداشتم...تو مهمونیها هم مشکلی نداشتم ولی گاهی سخت میشد.... اولا یه عده بودن که همیشه تیکه مینداختن و با یه حالت تمسخر صحبت میکردن که سعی میکردم اصلا با اون دسته وارد صحبت نشم و یه عده بودن که نقش دکتر و پزشک دلسوز رو بازی میکردن با اونها هم صحبت آنچنانی نمیکردم و همیشه حرفهاشون رو تایید میکردم ولی باز هم به کار خودم ادامه میدادم :ws3: یه مشکل دیگه که داشتم اوایل این بود که از غذاهای رنگ و وارنگ فقط برنج و سالاد و ماست رو میتونستم بخورم.

ولی بعد از چند ماه وقتی تمام فامیل پذیرفتن من گیاهخوار هستم، زمانی که ما رو دعوت میکردن یه غذای مخصوص برای من درست میکردن :ws3:.... انواع کشک بادمجون و غذاهای با سویا.

• Like 15
لینک به دیدگاه

آخه نمیشه که گوشت را به طور کامل کنار گذاشت.

مخصوصا گوشت سفید مثل ماهی و میگو و ....... فوق العاده برای سلامتی مفیدند.

گوشت قرمز هم به مقدار کم به نظر من نیازه.

من که به هیچ وجه نمیتنوم گوشت را از برنامه غذایی حذف کنم.

ما تو خانواده مان، شام را به طور کامل گیاهی کردیم، اما برای ناهار معمولا مرغ یا گوشت هست.

به نظر من ترک یک چیزی به طور مطلق صحیح نیست.

• Like 21
لینک به دیدگاه

به نظرم اسم مُردار خواری اصلا جالب نیست......

چون گیاهان هم دارای حیات هستند،وقتی اونها را مصرف میکنید، در واقع حیاتشون را گرفتین و گیاه مُرده را میخورین.

شاید تنها فرق گیاهان با حیوانات این است که موقع از بین رفتن حیاتشون، از خودشان عکس العمل های یکسانی نشان نمیدن.

وگرنه قانون طبیعت است که باید :

حیات چیزهایی را بگیری تا حیات خودت حفظ شود.

• Like 21
لینک به دیدگاه

من یه مدت سعی کردم گوشت رو کمتر کنم به دلیل تغییر خلقو خو ولی خب در خانواده جا نیفتاده بود خیلی نمیشد رعایت کرد :icon_redface:

در هر صورت گوشت خصوصا گوشت سفید لازمه :icon_redface:

• Like 10
لینک به دیدگاه

یکی از دلایل اینکه میگن مردار بدلیل خونی هست که در گوشتها باقی میمونه و در واقع تبدیل به مردار میشه.

برای گیاه خوار شدن دلایل بسیار زیاده.

یکی از بزرگترین دلایلش کمک به محیط زیسته.

مخصوصا در سالهای اخیر که یخ های قطب جنوب شروع به آّب شدن کردن، همین گیاهخوار شدن میتونه کمک بزرگی باشه.

از نظر فیزیولوژی بدنی هم دستگاه گوارش انسانها گیاه خوار هست.

بدلیل طولانی بودن دستگاه گوارش باید غذاهایی مصرف بشه که در ساعتهایی که در داخل بدن هست تبدیل به عفونت نشه.

گوشت رو شما چند ساعت خارج از یخچال قرار بدید بوی بسیار نامطبوعی میگیره و محل انواع میکروب و عفونت میشه.

در صورتیکه این فساد در گیاهان کمتر رخ میده.

ضمن اینکه یکی از منفورترین موردی که باعث میشه خیلی از گوشتخواران تبدیل به گیاهخوار بشن، کشتارگاه هاست.

وضعیت نامناسب نگه داری دام و طیور. وضعیت رقت بار کشتن حیوانات.و انواع و اقسام داروها و هورمونها و بیماریهایی که از طریق گوشت وارد بدن ما میشه.

:ws37:

• Like 11
لینک به دیدگاه

من یه مدت گیاه خواری میکردم تابستون پارسال بود... با اینکه اضافه وزن نداشتم ده کیلو هم کم کردم در عرض یه ماه... من عاشق سبزی و میوه ام.... اصلا یه مدت اگه استفاده نکنم کلافه و پژمرده و بی حوصله میشم... ولی نمیشه گفت گوشت اصلا استفاده نمیکنم... خب اگه تو غذا باشه خوشم نمیاد سوا کنم بزارم گوشه بشقابم... میخورم ولی کم میخورم!

• Like 14
لینک به دیدگاه

از نظر فیزیولوژی بدنی هم دستگاه گوارش انسانها گیاه خوار هست.

بدلیل طولانی بودن دستگاه گوارش باید غذاهایی مصرف بشه که در ساعتهایی که در داخل بدن هست تبدیل به عفونت نشه.

اما میدونستین جهش ژنتیکی انسان زمانی شروع شد که انسان توانست گوشت را روی آتش کباب کند و سیستم غذایی اش را تغییر داد؟

در واقع موجودات گیاهخوار، معمولا خنگ تر از موجودات گوشتخوار هستند، البته استثنا هم داریم.

چون جانور گوشتخوار برای به دست آوردن غذا مجبوره نقشه بکشه و دام پهن کنه و ....

اما جانور گیاهخوار فقط سرشو میندازه پایین و بسم الله......

• Like 16
لینک به دیدگاه

کار راحتی نیست ولی اگه بتونی این کار رو بکنی میتونی به چیزای عجیبی برسی! میتونی انرژیتو تحت کنترل خودت بگیری و به هر کس و هرچیزی که بخوای انرزی ساطع کنی

حالا نری مرتاض بشی... :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه

گیاهخوار بودن با وجود تمام محاسنش مشکلاتی هم داره دیگه.

مثلا تنها منبع ید غذاهای دریاییه که اتفاقا واسه بدن خیلی لازمه.میشه با گیاهان دریایی جایگزینش کرد ولی خیلی در دسترس نیست.

یه چیز دیگه!شما میتونید از لذت خوردن غذاهایی مثل سوخاری یا جوجه کباب بگذرید؟؟؟؟ %282243%29.gif

مثلا برید فست فود پیتزا سبزیجات سفارش بدین؟واسه من یه کم سخته!!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

من از بچگی کلا گوشت نخوردم تا حالا کلا حالم بهم میزد میخوردم هر ترفندی رو من پیاده کردن که گوشت بخورم نشد که نشد

:a030:

متخصص تغذیه هم رفتم کلی هم استقبال کرد از گوشت نخوردنم

یعنی من فقط یک نفرم که کلاااااا گوشت نمیخوره تو باشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34):

• Like 9
لینک به دیدگاه

من از بچگی کلا گوشت نخوردم تا حالا کلا حالم بهم میزد میخوردم هر ترفندی رو من پیاده کردن که گوشت بخورم نشد که نشد

:a030:

اگه از بچگی کلا گوشت نخوردی پس از کجا میدونی بد مزه است و حال به هم زن؟ :JC_thinking:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ای آقا مگه میشه از زرشک پلو با مرغ گذشت

حتی اگر آن مرغ، جوجه ای باشه که خودت از وقتی جوجه طلایی است آنرا پرورش دادی و مرغش کردی؟ :sigh:

براتون احساس جانوران هنگام ذبح شدن، چه قدر اهمیت داره؟

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...