رفتن به مطلب

سرگردانی مجازی!

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

بازم سلام:JC_thinking:

خوبین؟

ببخشید من یه چند مدتی دچار یه مشکلی شدم .. میخواستم با کمک هم یه راه حلی براش پیدا کنیم

تو پروفایلت نگاه میکنی یهو میبینی کلی پیام توش نوشته و مربوط به یکیه که نمیشناسیش!:w58:

با یه کاربر جدید دیالوگ میکنی و خیلی رسمی صحبت میکنی ... بعد پیام میده چرا اینجوری برخورد میکنی!:w58:

میخواستم ببینم چه خبر شده که اینقدر نام کاربری هاتون رو عوض میکنید؟

خب فکر دیگران هم باشین .. همه که نمی تونن از حس چندم خودشون استفاده کنن و شما رو تشخیص هویت کنن..

من تو هفته ی گذشته با 4-5 مورد برخورد کردم ... این آخریه که یکی بود هر 3 دقیقه یه بار نام کاربریش عوض میشد:ws3:

چی کار کنیم ما ؟ ها؟

• Like 20
لینک به دیدگاه

سلام مهدی جان

درمورد تعویض نام های کاربری قوانین گویا وواضح اشاره به این دارن که تعویض نام کاربری درفاصله زمانی شش ماهه میسر هست ومطمئنا اگر لغزشی دراین مسئله بوده سهوی بوده وچون محدود به فقط دونفر هست این امکان لذا قابل اجتناب هم هست

درمورد ایینکه اسامی عوض میشن هم میتونید به تاپیکش مراجعه کنید واز اهم اخرین اخبار این کار با خبر باشید!

موفق باشیم:icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه
سلام مهدی جان

درمورد تعویض نام های کاربری قوانین گویا وواضح اشاره به این دارن که تعویض نام کاربری درفاصله زمانی شش ماهه میسر هست ومطمئنا اگر لغزشی دراین مسئله بوده سهوی بوده وچون محدود به فقط دونفر هست این امکان لذا قابل اجتناب هم هست

درمورد ایینکه اسامی عوض میشن هم میتونید به تاپیکش مراجعه کنید واز اهم اخرین اخبار این کار با خبر باشید!

داش اسپو کلا اگه ادم هویت مجازیش رو هی تغییر نده بهتره مثل خودت که همیشه اسپو بودی اینجوری خیلی بهتره:a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه
سلام مهدی جان

چطور میشه یه تاپیک 100 صفحه ای رو دنبال یه اسم کاربری گشت؟ :JC_thinking:

• Like 10
لینک به دیدگاه

من از همون اول بسم الله pesare irani بودم و هستم و خواهم بود :(87):

برا همین الان فسیل شدم روح شدم :cryingf:

انقدر سابقه دارم :w821:

فکر کنم 35000000000000000 سالی سن دارم من :biggrin:

• Like 4
لینک به دیدگاه
داش اسپو کلا اگه ادم هویت مجازیش رو هی تغییر نده بهتره مثل خودت که همیشه اسپو بودی اینجوری خیلی بهتره:a030:

خب دلایل متفاوتی برای این کار وجود داره وحید جان

قضیه مثل پنج انگشت دست میمونه!دی:

ممنون داداش:rose:

چطور میشه یه تاپیک 100 صفحه ای رو دنبال یه اسم کاربری گشت؟ :JC_thinking:

F3

:4chsmu1:

البته تستش نکردما داداش رضا

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 سال بعد...
  • اضافه کردن...