felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ خون مصنوعی همراش بکار ببر دواگلی مثلا :texc5lhcbtrocnmvtp8 خون باید واقعی باشه ... رنگش چشاتو خیره کنه ... وقتی نگاه کنی دیووونت کنه :lol: ... اون رنگ قرمز روی سمت چپ سینه ات منو یه جورایی به خودش جذب می کنه ... :thumbsdownsmiley: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ خون باید واقعی باشه ... رنگش چشاتو خیره کنه ... وقتی نگاه کنی دیووونت کنه :lol: ... اون رنگ قرمز روی سمت چپ سینه ات منو یه جورایی به خودش جذب می کنه ... :thumbsdownsmiley: من اصلا گروه خونم به شکنجه نمیخوره انگار فقط بلدم دست قطع کنم وپا وشکم بدرم و جمجمه اره کنم و همین چیزا ی ساده لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ وااااااااای :lol: .... عجب حالی داره .... با انبر دست لباشو بکنی ... :ydm47612zsesgift969 چه باسرعت حرکت میکنی هیچ نقطه ای رو نباید فراموش کرد!! بعد چشاش میریم سراغ مماغش!! سرش و خم میکنیم به عقب ی شیلنگ آب میگیریم رو صورتش انقد آب بره تو مماخش نتونه نفس بکشه!! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ من اصلا گروه خونم به شکنجه نمیخوره انگار فقط بلدم دست قطع کنم وپا وشکم بدرم و جمجمه اره کنم و همین چیزا ی ساده حالا چرا ترسیدی ... رنگ قرمز من رو دیووونه می کنه ... :thumbsdownsmiley: ... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ چه باسرعت حرکت میکنی هیچ نقطه ای رو نباید فراموش کرد!!بعد چشاش میریم سراغ مماغش!! سرش و خم میکنیم به عقب ی شیلنگ آب میگیریم رو صورتش انقد آب بره تو مماخش نتونه نفس بکشه!! :yes: ... تو می تونی فقط مواظب باش اول کاریر خفه نشه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ :yes: ... تو می تونی فقط مواظب باش اول کاریر خفه نشه :icon_pf (34): نه دیگه بعئ از دو دقیقه اول هر نیم دقیقه نفس شو چک میکنی اینجاس که به آدمی مثله هیملر نیازه !! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ نه دیگه بعئ از دو دقیقه اول هر نیم دقیقه نفس شو چک میکنی اینجاس که به آدمی مثله هیملر نیازه !! هیملر رفته گل بچینه ... ... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ هیملر رفته گل بچینه ... ... سریع پیداش کن وگرنه کاربر میمیره به ادامه شکنجه نمیرسه!!:biggrin: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ سریع پیداش کن وگرنه کاربر میمیره به ادامه شکنجه نمیرسه!!:biggrin: هیملر رفته گلاب بیاره ... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ هیملر رفته گلاب بیاره ... خب عزیزم میتونی بگی دیگه نیاد کاربر ملکوتش به اعلا پیوست!! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ خب عزیزم میتونی بگی دیگه نیاد کاربر ملکوتش به اعلا پیوست!! هیملر رفت اجازه پدرشو برا ازدواج با سامان بگیره ... ولی باباش قبول نکرد ... اونم به خاطر عشقش خودکشی کرد :thumbsdownsmiley: ... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ هیملر رفت اجازه پدرشو برا ازدواج با سامان بگیره ... ولی باباش قبول نکرد ... اونم به خاطر عشقش خودکشی کرد :thumbsdownsmiley: ... ماموریت بعدی کی باشه؟؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ ماموریت بعدی کی باشه؟؟:JC_thinking: ابوالفضل آر ... لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ ما هنوز نپیوسته ایم نه به اعلا نه به سفلی :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ ما هنوز نپیوسته ایم نه به اعلا نه به سفلی :texc5lhcbtrocnmvtp8 ای بابا ... تو هنوز زنده ای ... ... آخر شکست عشقی خودکشیه ... می دونم می خوای خودتو بکشی ... اما قبلش بزار یه چیزی بگم اینکه لااقل بزا ما بکشیمت ... که خونت فواره بزنه بخندیم ... :biggrin: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ ابوالفضل آر ... من انگیزه ای ندارم شوما بفرماهیدد! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ اسی یک بار شکنجه شد ... اگر خیلی مشتاقی خودت تنهایی شکنجه ش کن ... از طرف ما هم دو دانه از موهای کله اش را بکن ... یه بار کمه دوباره دوباره یه بار فایده نداره!!:biggrin: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ یه بار کمه دوباره دوباره یه بار فایده نداره!!:biggrin: آخه به تو هم می گن زن :vahidrk: ... کسی آخه شووووورشو شکنجه می کنه :vahidrk: ... تو غذاش سم بریز تا ملت راحت شه :biggrin: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ آخه به تو هم می گن زن :vahidrk: ... کسی آخه شووووورشو شکنجه می کنه :vahidrk: ... تو غذاش سم بریز تا ملت راحت شه :biggrin: منو به زور شوهر دادن!!:ydm47612zsesgift969 اگه بدونی چقد منو اذیت میکنه!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میره پاتایا!!! میخواد هوو بیاره سرم!!! چرا حق منو ازش نمیگیری؟!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ منو به زور شوهر دادن!!:ydm47612zsesgift969 اگه بدونی چقد منو اذیت میکنه!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میره پاتایا!!! میخواد هوو بیاره سرم!!! چرا حق منو ازش نمیگیری؟!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :vahidrk: ... این چوب واسه اون مردک ... اگه سرت هوو بیاره خینش رو از تو رگاش با جارو برقی می کشم بیرون :thumbsdownsmiley: ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده