goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ این تاپیک اطاق عمل های کوچیک نداره .. مجبوریم ..ببخشید راحت باشین! من که مشکل ندارم ولی اول تاپیک ی +18 بزنین دیگه ماهرخم راه ندین خوب نیس واسش:lol: هر وقت شناسنامه نشون داد بعد اجازه ورود بدین بهش :biggrin: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ راحت باشین!من که مشکل ندارم ولی اول تاپیک ی +18 بزنین دیگه ماهرخم راه ندین خوب نیس واسش:lol: هر وقت شناسنامه نشون داد بعد اجازه ورود بدین بهش :biggrin: اگهی های تجارتی از نواندیشان تی وی لطفا نزد ما بیایید ما با روش مدرن شما را شکنجه میدهیم قیمت مناسب درمان تضمین شده از وبسایت ما هم بازدید کنید >>>>>>تصویر: چگونه یک ناخن را میکشیم ادامه ی برنامه :ws47: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ شما همین جور ادامه بدید ... ببینم امشب چند تا تلفات می دین لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ راحت باشین!من که مشکل ندارم ولی اول تاپیک ی +18 بزنین دیگه ماهرخم راه ندین خوب نیس واسش:lol: هر وقت شناسنامه نشون داد بعد اجازه ورود بدین بهش :biggrin: بی خیال سن وسال مگه این تلویزیون های ماهواره ای رو ندیدی وسط برنامه کودک تبلیغ یه دفعه ................................... تبلیغ میکنند _( ............................. ) پارازیت پخش شد :biggrin: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ببندینش به صندلی و آب جوش چیکه چیکه بزارید که بچه توی سرش دیوانه میشه طرف........ یا ببندینش به صلیب و با میخ دست و پاشو بکوبین به تخته مثل عیسی و با این زنجیر هایی که خار داره محکم بزنید به کمرش و بکشید عقب بعد که همه بدنش زخم شد توی یه اتاق ببریدش که دماش بالا باشه و به عرق بیوفته تا تمام بدنش بسوزه لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ببندینش به صندلی و آب جوش چیکه چیکه بزارید که بچه توی سرش دیوانه میشه طرف........ یا ببندینش به صلیب و با میخ دست و پاشو بکوبین به تخته مثل عیسی و با این زنجیر هایی که خار داره محکم بزنید به کمرش و بکشید عقب بعد که همه بدنش زخم شد توی یه اتاق ببریدش که دماش بالا باشه و به عرق بیوفته تا تمام بدنش بسوزه تازگیا فیلم مسیح و دیدی؟؟ خب واسه همینه میگم مهمه +18 تاثیر بد میزاره رو روحیه کودکان سایه چطوره؟؟ لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ تازگیا فیلم مسیح و دیدی؟؟خب واسه همینه میگم مهمه +18 تاثیر بد میزاره رو روحیه کودکان سایه چطوره؟؟ سایه کیه دیگه:vahidrk: می خوای سایه رو شکنجش کنیم؟؟؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ببندینش به صندلی و آب جوش چیکه چیکه بزارید که بچه توی سرش دیوانه میشه طرف........ یا ببندینش به صلیب و با میخ دست و پاشو بکوبین به تخته مثل عیسی و با این زنجیر هایی که خار داره محکم بزنید به کمرش و بکشید عقب بعد که همه بدنش زخم شد توی یه اتاق ببریدش که دماش بالا باشه و به عرق بیوفته تا تمام بدنش بسوزه ا داداش فکر کنم این ماهرخ همه این روش ها رو امتحان کرده .. باید چیز های دیگه بهش یاد بدی :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ سایه کیه دیگه:vahidrk:می خوای سایه رو شکنجش کنیم؟؟؟:JC_thinking: من چه بدونم؟:vahidrk:ازتو باید پرسید؟:vahidrk: نه خیر تورو باید شکنجه بدیم اعتراف کنی سایه کیه!!:vahidrk: هیملر آماده ای؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از کجا شروع کنیم؟ موهاش خوبه؟؟؟:biggrin: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ا داداش فکر کنم این ماهرخ همه این روش ها رو امتحان کرده .. باید چیز های دیگه بهش یاد بدی :texc5lhcbtrocnmvtp8 باید یه روش یادش بدیم که خین فواره بزنه ماهرخ اینجوری دوست داره :JC_thinking: من میگم یه لوله بزنیم تو قلبش بعد توی اون لوله اسید بریزیمچطوره؟ لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من چه بدونم؟:vahidrk:ازتو باید پرسید؟:vahidrk:نه خیر تورو باید شکنجه بدیم اعتراف کنی سایه کیه!!:vahidrk: هیملر آماده ای؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از کجا شروع کنیم؟ موهاش خوبه؟؟؟:biggrin: آره موهام خوبه سلام میرسونه:lol: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ یه مشت روانی ریختن اینجا :biggrin: ... باید بندازیم تو لونه مورچه های گوشت خوار و بعد صدای جیغشو شو بشنویم و کیف کنیم :lol: ... آی بخندیم ... البته قبلش باید یک رگی پایین گردن و بالای سینه هست رو ببریم که خون فواره بزنه بعد بندازیمش تو لونه :girl_blush2: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ :jawdrop: :ws36: :ws36: .... می گم استاد بازم از این آموزش های حکیمانه به ما بده ... در فرصت مناسب حتما فرزندم:texc5lhcbtrocnmvtp8 قصابخانه نو اندیشان :vahidrk: میخوای نفر بعدی خودت باشی:vahidrk: من یادد بدم ؟؟؟ :lol: بشین سرجات بچه:biggrin: تیغه غضروفی بین دو سوراخ بینی رو با یه انبر میگری و فشار میدی .. خوبه ؟ خشن:viannen_38: جراحی بینی بدون بیهوشی انجام بدین بهتره!! نه جراحی چشم بدون بیهوشی هیجانش بیشتره:biggrin: ای بدک نبود ... یه چیزی بگو که یهو خون فواره بزنه ... ... بعد همه جا پر از خون بشه ... رگشو بزنیم ببندینش به صندلی و آب جوش چیکه چیکه بزارید که بچه توی سرش دیوانه میشه طرف........ یا ببندینش به صلیب و با میخ دست و پاشو بکوبین به تخته مثل عیسی و با این زنجیر هایی که خار داره محکم بزنید به کمرش و بکشید عقب بعد که همه بدنش زخم شد توی یه اتاق ببریدش که دماش بالا باشه و به عرق بیوفته تا تمام بدنش بسوزه بعد با ابجوش بشوریمش:lol: باید یه روش یادش بدیم که خین فواره بزنه ماهرخ اینجوری دوست داره :JC_thinking: من میگم یه لوله بزنیم تو قلبش بعد توی اون لوله اسید بریزیمچطوره؟ میخوای این کارو واسه خودت بکنیم:53tnkbetm2eof1u84pj لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ میخوای این کارو واسه خودت بکنیم:53tnkbetm2eof1u84pj :w888: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ باید یه روش یادش بدیم که خین فواره بزنه ماهرخ اینجوری دوست داره :JC_thinking: من میگم یه لوله بزنیم تو قلبش بعد توی اون لوله اسید بریزیمچطوره؟ نه این جوری فورا میمیره اینکه نشد شکنجه !!! یه عقرب بفرستی توی گوشش بیشتر حال میده لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ فواره ی خوووووووووووون :brodkavelarg: آروم باش ... بیا با هم بزنیم لت و پارش کنیم :banel_smiley_90: ... لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ فواره ی خوووووووووووون :vahidrk: آروم باش ... بیا با هم بزنیم لت و پارش کنیم :banel_smiley_90: ... اره دارم فک میکنم بد نیس نفر بعدی این ناصح باشه:viannen_38: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده