farid civil 156 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ اینم کاره شوما دارید میکنید:icon_razz: مملکته داریم؟ لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ عالم محضر خداست، در محضر خدا معصیت نکنید. ماهرخ666 (ره) لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ همه چی شام کله پاچه مدیراست.... :(87): لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ هر کی دوس داری؟ یا هر کی می خوای سر به تنش نباشه.... :evilsmile: الان آزادی اعلام شده.... حمید سی اف دی اونو حتما مد نظر قرار بده! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ حمید سی اف دی اونو حتما مد نظر قرار بده! ایشان را حتما مورد اجابت قرار خواهیم داد باشد که بر ما خوش بگذرد.... :w330: لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ ایشان را حتما مورد اجابت قرار خواهیم داد باشد که بر ما خوش بگذرد.... :w330: پس برو تو کارش منم برم کارد سلاخیمو بیارم! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ HaMiD.CFD درسته الان ولی بگی که اومد.... لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ ماهرخ بیا یکی رو شکنجه کن حال کنیم. :biggrin: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ ماهرخ بیا یکی رو شکنجه کن حال کنیم. :biggrin: یعنی گور کن تاپیک به معنای کلمه خوب :JC_thinking:... من یک مدیر تو ذهنم هست که یه بار شکنجه شده دوباره شکنجه بشه ... :girl_blush2: ... لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ یعنی گور کن تاپیک به معنای کلمه خوب :JC_thinking:... من یک مدیر تو ذهنم هست که یه بار شکنجه شده دوباره شکنجه بشه ... :girl_blush2: ... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ باشه بابا ... باشه ... خواستم اذیت کنم ... ام.عارف خوبه ... بزنم دهن مهنشو بیاریم پایین لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ باشه بابا ... باشه ... خواستم اذیت کنم ... ام.عارف خوبه ... بزنم دهن مهنشو بیاریم پایین آخ آخ... اون نماینده ی خدا بر روی انجمنه. نمیشه باش شوخی کرد. لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ آخ آخ...اون نماینده ی خدا بر روی انجمنه. نمیشه باش شوخی کرد. جدی وای بر من ... عجب سویی دادم پس ... گند زدم ... فک کنم تا چند روز دیگه اخراجم ... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ اسی رو شکنجه کنید:lol: اسی یک بار شکنجه شد ... اگر خیلی مشتاقی خودت تنهایی شکنجه ش کن ... از طرف ما هم دو دانه از موهای کله اش را بکن ... لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ یعنی گور کن تاپیک به معنای کلمه خوب :JC_thinking:... من یک مدیر تو ذهنم هست که یه بار شکنجه شده دوباره شکنجه بشه ... :girl_blush2: ... من نیز موافق ماهرخ بگیرش:gnugghender: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من نیز موافق ماهرخ بگیرش:gnugghender: بگیرمش چه کارش کنم ... من قصد ازدواج ندارم بچه جان ... لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ بگیرمش چه کارش کنم ... :icon_pf (34): من قصد ازدواج ندارم بچه جان ... :icon_pf (34): :vahidrk::vahidrk: عجب ذهن منحرفی داری بچه! شکنجه گر باید در عزم خود راسخ باشد.:thumbsdownsmiley: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ :vahidrk::vahidrk:عجب ذهن منحرفی داری بچه! شکنجه گر باید در عزم خود راسخ باشد.:thumbsdownsmiley: ... من سست عنصرم ... نوترون رو یه بار قبلا نفله کردیم ... چیزی ازش نمونده ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده