omid vakili 6395 ارسال شده در 5 آذر، 2011 این بیچاره ها رو به چه جرمی اینجوری شکنجه میکنید؟ بجای شکنجه نمیشه زندانیشون کنید؟!!!!!!!!!!!
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 این بیچاره ها رو به چه جرمی اینجوری شکنجه میکنید؟بجای شکنجه نمیشه زندانیشون کنید؟!!!!!!!!!!! به جرم حذف اسپم های بچه های نواندیش به جرم مدیر بودن به جرم بی گناهی و............... باید فقط شکنجه بشن و نابود.......:14k8gag: نگران نباش شما هم در لیست سیاه ما هستید...... برید خودتونو گرم کنید که زود نوبتتون می شه
omid vakili 6395 ارسال شده در 5 آذر، 2011 به جرم حذف اسپم های بچه های نواندیش به جرم مدیر بودن به جرم بی گناهی و............... باید فقط شکنجه بشن و نابود.......:14k8gag: نگران نباش شما هم در لیست سیاه ما هستید...... برید خودتونو گرم کنید که زود نوبتتون می شه میخواید من رو شکنجه کنید :w00: مگه کسی میتونه؟
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 سلامتا حالا چند نفر رو شکنجه دادین؟ تا حالا دو نفر نوترون یا همون عابدی و afa
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 آذر، 2011 بچه ها اسی رو بیخیال بشید اسی حقش نیست اصلا هیچ کس حقش نیست اسی از مدیرای خوبه عابدی و آفا هم بودن
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 میخواید من رو شکنجه کنید :w00: مگه کسی میتونه؟ می شود و می توانیم از قدیم گفتن خواستن توانستن است تازه همه بچه های نواندیش ها میان برای همراهی ما :14k8gag:
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 آقای محمد مدیر تالار مهندسی شیمی شما را من تازه زیارت می کنم خوش اومدی باید روی نامزد بودن شما هم فک کرد :texc5lhcbtrocnmvtp8
محمــد 4415 ارسال شده در 5 آذر، 2011 آقای محمد مدیر تالار مهندسی شیمی شما را من تازه زیارت می کنم خوش اومدی باید روی نامزد بودن شما هم فک کرد :texc5lhcbtrocnmvtp8 ممنون من خودم نامزد دارم
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 ممنون من خودم نامزد دارم اشکال نداره از قدیم گفتن زن دوم از اوجب واجباته :yes:
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 من نمیخوام شکنجه شم پس ترجیح میدم شکنجه بدم:hapydancsmil: آفرین دخمل خوب آماده باش که فردا اسی رو میاریم رو تخت شکنجه :14k8gag:
s_solhjou 1598 ارسال شده در 5 آذر، 2011 آفرین دخمل خوب آماده باش که فردا اسی رو میاریم رو تخت شکنجه :14k8gag: آاااخ جووووووون:w42:
omid vakili 6395 ارسال شده در 5 آذر، 2011 می شود و می توانیم از قدیم گفتن خواستن توانستن است تازه همه بچه های نواندیش ها میان برای همراهی ما :14k8gag: آره قدیمیا راست گفتن: خواستن توانستن است اما من میخوام که شکنجه نشم و شما رو شکنجه کنم و چون میخوام میتونم هم خوت و هم دوست شکنجه گرت رو میکشم و حق عابدی و آفا رو ازتون میگیرم. فعلاً برم خودم رو برای مبارزه با شما و گروه مدافعتون آماده کنم.
s_solhjou 1598 ارسال شده در 5 آذر، 2011 آره قدیمیا راست گفتن: خواستن توانستن است اما من میخوام که شکنجه نشم و شما رو شکنجه کنم و چون میخوام میتونم هم خوت و هم دوست شکنجه گرت رو میکشم و حق عابدی و آفا رو ازتون میگیرم. فعلاً برم خودم رو برای مبارزه با شما و گروه مدافعتون آماده کنم. من کدوم ور برم شکنجه نشم؟
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 آره قدیمیا راست گفتن: خواستن توانستن است اما من میخوام که شکنجه نشم و شما رو شکنجه کنم و چون میخوام میتونم هم خوت و هم دوست شکنجه گرت رو میکشم و حق عابدی و آفا رو ازتون میگیرم. فعلاً برم خودم رو برای مبارزه با شما و گروه مدافعتون آماده کنم. باشه برو ما و گروهمون آماده ایم پیش به سوی خون و خونریزی :167:
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 من کدوم ور برم شکنجه نشم؟ عدیدم بیا اینجا وکیلی فقط مدیران و داره ولی ما بچه های نواندیش رو اگه به تعداد صفحه ها نگاه کنی می بینی که ما بیشتریم بیا....بیا...........بیا......................بیا....................................بیا :14k8gag:
ارسال های توصیه شده