omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ این بیچاره ها رو به چه جرمی اینجوری شکنجه میکنید؟ بجای شکنجه نمیشه زندانیشون کنید؟!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ این بیچاره ها رو به چه جرمی اینجوری شکنجه میکنید؟بجای شکنجه نمیشه زندانیشون کنید؟!!!!!!!!!!! به جرم حذف اسپم های بچه های نواندیش به جرم مدیر بودن به جرم بی گناهی و............... باید فقط شکنجه بشن و نابود.......:14k8gag: نگران نباش شما هم در لیست سیاه ما هستید...... برید خودتونو گرم کنید که زود نوبتتون می شه لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ سلام تا حالا چند نفر رو شکنجه دادین؟ لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ به جرم حذف اسپم های بچه های نواندیش به جرم مدیر بودن به جرم بی گناهی و............... باید فقط شکنجه بشن و نابود.......:14k8gag: نگران نباش شما هم در لیست سیاه ما هستید...... برید خودتونو گرم کنید که زود نوبتتون می شه میخواید من رو شکنجه کنید :w00: مگه کسی میتونه؟ لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ سلامتا حالا چند نفر رو شکنجه دادین؟ تا حالا دو نفر نوترون یا همون عابدی و afa لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها اسی رو بیخیال بشید اسی حقش نیست اصلا هیچ کس حقش نیست اسی از مدیرای خوبه عابدی و آفا هم بودن لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ میخواید من رو شکنجه کنید :w00: مگه کسی میتونه؟ می شود و می توانیم از قدیم گفتن خواستن توانستن است تازه همه بچه های نواندیش ها میان برای همراهی ما :14k8gag: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ آقای محمد مدیر تالار مهندسی شیمی شما را من تازه زیارت می کنم خوش اومدی باید روی نامزد بودن شما هم فک کرد :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ آقای محمد مدیر تالار مهندسی شیمی شما را من تازه زیارت می کنم خوش اومدی باید روی نامزد بودن شما هم فک کرد :texc5lhcbtrocnmvtp8 ممنون من خودم نامزد دارم لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ من نمیخوام شکنجه شم پس ترجیح میدم شکنجه بدم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون من خودم نامزد دارم اشکال نداره از قدیم گفتن زن دوم از اوجب واجباته :yes: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ من نمیخوام شکنجه شم پس ترجیح میدم شکنجه بدم:hapydancsmil: آفرین دخمل خوب آماده باش که فردا اسی رو میاریم رو تخت شکنجه :14k8gag: لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ آفرین دخمل خوب آماده باش که فردا اسی رو میاریم رو تخت شکنجه :14k8gag: آاااخ جووووووون:w42: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ امید وکیلی تو چی نامزد داری؟ لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ می شود و می توانیم از قدیم گفتن خواستن توانستن است تازه همه بچه های نواندیش ها میان برای همراهی ما :14k8gag: آره قدیمیا راست گفتن: خواستن توانستن است اما من میخوام که شکنجه نشم و شما رو شکنجه کنم و چون میخوام میتونم هم خوت و هم دوست شکنجه گرت رو میکشم و حق عابدی و آفا رو ازتون میگیرم. فعلاً برم خودم رو برای مبارزه با شما و گروه مدافعتون آماده کنم. لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ آره قدیمیا راست گفتن: خواستن توانستن است اما من میخوام که شکنجه نشم و شما رو شکنجه کنم و چون میخوام میتونم هم خوت و هم دوست شکنجه گرت رو میکشم و حق عابدی و آفا رو ازتون میگیرم. فعلاً برم خودم رو برای مبارزه با شما و گروه مدافعتون آماده کنم. من کدوم ور برم شکنجه نشم؟ لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ آره قدیمیا راست گفتن: خواستن توانستن است اما من میخوام که شکنجه نشم و شما رو شکنجه کنم و چون میخوام میتونم هم خوت و هم دوست شکنجه گرت رو میکشم و حق عابدی و آفا رو ازتون میگیرم. فعلاً برم خودم رو برای مبارزه با شما و گروه مدافعتون آماده کنم. باشه برو ما و گروهمون آماده ایم پیش به سوی خون و خونریزی :167: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ من کدوم ور برم شکنجه نشم؟ عدیدم بیا اینجا وکیلی فقط مدیران و داره ولی ما بچه های نواندیش رو اگه به تعداد صفحه ها نگاه کنی می بینی که ما بیشتریم بیا....بیا...........بیا......................بیا....................................بیا :14k8gag: لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ من کدوم ور برم شکنجه نشم؟ هر ور که قویتره!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده