afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ جرات دارین بیان جلو ................... میرم لالا:bigbed: نگهبان میذارم واسه خودم لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من از این طنابا می ندازم دور گردنش بعد با اسبی که سوارم دونبال خودم می کشم فرض کن تو اون گونی سفیده ای افا اینم داش ناصح خودمونه در حال تیراندازی به آفا لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من از این طنابا می ندازم دور گردنش بعد با اسبی که سوارم دونبال خودم می کشم فرض کن تو اون گونی سفیده ای افا :ws47: گونی سوراخه چیزی گذاشتم تو گونی تیر به هدف نمیخوره:2eaoapgxehimkak1y7e لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اینا رو چی می گی تو جرئت داری بیا جلو لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ نخیر زنده ام ، شما باور نداری که تونستم فرار کنم چرا نمی خوای باور کنی مرحوم شدی جسدتو خودم دادم به کوسه ها :evilsmile: جرات دارین بیان جلو ................... میرم لالا:bigbed: نگهبان میذارم واسه خودم یا علی اوومدیم لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اینم عکس آفا از لحظه ای که گلوله می خوره تو کلش روحش شاد و یادش گرامی لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اینم عکس آفا از لحظه ای که گلوله می خوره تو کلش روحش شاد و یادش گرامی خدا رحمتش کنه دختری بدی نبود:elivg5ddfqdy8k5mocf:ws28: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خدا رحمتش کنه دختری بدی نبود:elivg5ddfqdy8k5mocf:ws28: اره کلا خوب مقاومت کرد با اینکه می دونست بی فایدست :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ می دونی عطا با همین اسلحه ای که تو دست آواتارم هست زدمش نوشنه گیری رو داشتی کاکو صاف تو مخش لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اره کلا خوب مقاومت کرد با اینکه می دونست بی فایدست :girl_in_dreams: اره نسبت به نورتون بیشتر مقاومت کرد اما زود ترم مرحوم شد:evilsmile: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ می دونی عطا با همین اسلحه ای که تو دست آواتارم هست زدمش نوشنه گیری رو داشتی کاکو صاف تو مخش دستت درست جلو چشات جون داد؟ یا بدون درد مرحوم شد:ffuzma2nlljlasbauln لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اره نسبت به نورتون بیشتر مقاومت کرد اما زود ترم مرحوم شد:evilsmile: نوترون که خیلی پوس کلفت بود همچین به دنیا چسیده بود که انگار به عقدش درآوردنش :14k8gag: این کاکو آفا عمرش به دنیا نبود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دستت درست جلو چشات جون داد؟ یا بدون درد مرحوم شد:ffuzma2nlljlasbauln اره جلوی من جون کند صحنه خشایندی بود کلی هم درد کشید اینم آخرین وصیتش بود : ای ماهرخ بدان و آگاه باش، من که مردم بعد از من عطا می شود مدیر تالار خانوده ای ماهرخ بدان و آگاه باش، من که مردم بعد از من تمام اموالم از آن تو ای ماهرخ بدان و آگاه باش.... وسط حرفش گفتم : اَه بمیر دیگه دادا بعد یه تیر زدم تو قلبش و یکم دور خودش پیچید بعد مرد. لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اره جلوی من جون کند صحنه خشایندی بود کلی هم درد کشید اینم آخرین وصیتش بود : ای ماهرخ بدان و آگاه باش، من که مردم بعد از من عطا می شود مدیر تالار خانوده ای ماهرخ بدان و آگاه باش، من که مردم بعد از من تمام اموالم از آن تو ای ماهرخ بدان و آگاه باش.... وسط حرفش گفتم : اَه بمیر دیگه دادا بعد یه تیر زدم تو قلبش و یکم دور خودش پیچید بعد مرد. :ws28::ws28::6snuiio5gm0n52hzey4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دادا عجب امروز خون به پا کردیم نه............ :lol: لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ سلااام منم اومدم مظلوم تر از آفا گیر نیوردین شکنجه کنید آفا تو بهبود زندگی هممون نقش داشته این همه تاپیک خانوادگی زده باید نازش کنید نه شکنجه! البته اینا حقایقی بود که نادیده می گیرمش :persiana__hahaha: تا می تونم تاپیک برقی تو بخش خانواده می زنم و تو بخش خانواده اسپم می کنم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خدایش رحمت کند خیلی مقاومت کرد ولی جان به جان آفرین تسلیم کرد لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اوه اوه آفا اگه بفهمه وجودتو حذف می کنه چه برسه به اسپم هات کاکو لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ می شه جنازه یا روحشم شکنجه کرد........ لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من اصلا دل پری از آفا جون ندارم آفا تا حالا هیچ وقت اسپم های منو از یک کنار درو نکرده انتخاب شدنش هم کاملا اتفاقی بود هیچ قصد و نیتی در کار نبود ها گفتم همه بدونن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده