ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ می گم عطا باهاش روبوسی هم کن بعد لوپشو یه گاز محکم بگیر:14k8gag: اخه لپشو گاز بگیرم که میمره من نمی خوام بمیره می خوام زجر بکشه:gnugghender::gnugghender: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اره ماهرانه عمل کردی .............. ولی من از زیر شکنجه فرار کردم :shad: کف اتاق پر از خرده شیشه است نمی تونی فرار کنی کاری نکن تادون پشت پاتو ببرم که نتونی قدم برداریا آروم بشین زیر همون آب واست بهتره لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اها گرفتمت :gnugghender:فک میکنی میتونی به همین راحتی در بری الان می بندمت به صندلی برقی یه ذره برق میدم بهت بعد میندازمت تو اب بعد یه برق 10000 ولتی میزارم تو اب حالشو ببری:evilsmile::evilsmile: حواست نبود ......سیمو از برق کشیدم .............. :shad: تو اب لذت داره .............. عجب برقی لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ حواست نبود ......سیمو از برق کشیدم .............. :shad: تو اب لذت داره .............. عجب برقی 4 تا برق وصل کردم برای احتیاط که یکیش کار نکرد اوون یکیا کار کنن:gnugghender::evilsmile: چرا مو هات فشن شدن لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ کف اتاق پر از خرده شیشه است نمی تونی فرار کنی کاری نکن تادون پشت پاتو ببرم که نتونی قدم برداریا آروم بشین زیر همون آب واست بهتره کفش اهنی به پا کردم ...فک کردی لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خوب واسه شکنجه آفا جون اول موهاشو به شکل مزحک و تمسخرانه می تراشیم بعد در یک سلول فوق متعفن دفن می کنیم بعد خودکار در گوش هایش فرو می کنیم بعد که یکم زیاد اونجا بود می بریمش توی یه قفس داغ بعد کف پاهاشو قلقلک می دیم بعد ناخن هاشو با انبر دست می کشیم بعد مجبورش می کنیم تا ناخن هاش که با مقدار گوشت هم همراه هست رو بخوره و اگه نخور می ندازیم توی یه سلط زباله بزرگه پر از زباله لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ کفش اهنی به پا کردم ...فک کردی اهن که رساناست باید چوبی پات میکردی:evilsmile: برای احتیاط یه سیم کوچولو ام به کفشات وصل کرده بودم:evilsmile::evilsmile: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ 4 تا برق وصل کردم برای احتیاط که یکیش کار نکرد اوون یکیا کار کنن:gnugghender:چرا مو هات فشن شدن کنتور قطعه ......... با اداره برق هماهنگ کردم وقت نکردم شونه کنم :2eaoapgxehimkak1y7e لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خوب واسه شکنجه آفا جون اول موهاشو به شکل مزحک و تمسخرانه می تراشیم بعد در یک سلول فوق متعفن دفن می کنیم بعد خودکار در گوش هایش فرو می کنیم بعد که یکم زیاد اونجا بود می بریمش توی یه قفس داغ بعد کف پاهاشو قلقلک می دیم بعد ناخن هاشو با انبر دست می کشیم بعد مجبورش می کنیم تا ناخن هاش که با مقدار گوشت هم همراه هست رو بخوره و اگه نخور می ندازیم توی یه سلط زباله بزرگه پر از زباله چه خشنی !!! اگه گیرم اوردی بعد فک کن چیکار کنی اهن که رساناست باید چوبی پات میکردی برای احتیاط یه سیم کوچولو ام به کفشات وصل کرده بودم کفش ها واسه خورده شیشه ها بود .............اقا برق قطعه یارانه شو پرداختی ؟ لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ کنتور قطعه ......... با اداره برق هماهنگ کردم وقت نکردم شونه کنم :2eaoapgxehimkak1y7e ما خودمون ژنراتور داریم برق تولید می کنیم برق اظطراری داریم مجرما اوونجا پدال می زنن برق تولید میشه دیگه یارانه ام نمی دیم:evilsmile: چه خشنی !!! اگه گیرم اوردی بعد فک کن چیکار کنی کفش ها واسه خورده شیشه ها بود .............اقا برق قطعه یارانه شو پرداختی ؟ برق ما اتمیه با اداره ی برق کاری نداریم:gnugghender::evilsmile: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خوب ظاهرا اینجوری فایده نداره..... آفا رو همین جوری که داره فرار میکنه با تیر میزنیم پاهاشو آبکش میکنیم لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ کنتور قطعه ......... با اداره برق هماهنگ کردم وقت نکردم شونه کنم :2eaoapgxehimkak1y7e من با اداره برق قبل تو هماهنگ کردم که به حرفات گوش ندن دیر جنبیدی دادا براق داریم لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خوب ظاهرا اینجوری فایده نداره..... آفا رو همین جوری که داره فرار میکنه با تیر میزنیم پاهاشو آبکش میکنیم هادی اگه باز در رفت که بعید میدونم به من بگو جلو در با دوشگا نشستم تا اوومد ابکشش میکنم:evilsmile: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ ما خودمون ژنراتور داریم برق تولید می کنیم برق اظطراری داریم مجرما اوونجا پدال می زنن برق تولید میشه دیگه یارانه ام نمی دیم:evilsmile: برق ما اتمیه با اداره ی برق کاری نداریم:gnugghender::evilsmile: پس سیستم برقتون کلا مشکل داره .............. یا من برقم نمیگیره لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خوب ظاهرا اینجوری فایده نداره..... آفا رو همین جوری که داره فرار میکنه با تیر میزنیم پاهاشو آبکش میکنیم لباس زرهی پوشیدم لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من از این طنابا می ندازم دور گردنش بعد با اسبی که سوارم دونبال خودم می کشم فرض کن تو اون گونی سفیده ای افا اینم داش ناصح خودمونه در حال تیراندازی به آفا لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من از این طنابا می ندازم دور گردنش بعد با اسبی که سوارم دونبال خودم می کشم فرض کن تو اون گونی سفیده ای افا اینم داش ناصح خودمونه در حال تیراندازی به آفا سلاحت قلابیه .....دیده نمیشه :wavesmile: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ پس سیستم برقتون کلا مشکل داره .............. یا من برقم نمیگیره به احتماله قوی مرحوم شدی :evilsmile: روحته که چیزی حس نمی کنه جسدتو ته استخر ندیدی که جزقاله شده :evilsmile: لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ به احتماله قوی مرحوم شدی روحته که چیزی حس نمی کنه جسدتو ته استخر ندیدی که جزقاله شده نخیر زنده ام ، شما باور نداری که تونستم فرار کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده