ata2009 348 ارسال شده در 5 آذر، 2011 می گم عطا باهاش روبوسی هم کن بعد لوپشو یه گاز محکم بگیر:14k8gag: اخه لپشو گاز بگیرم که میمره من نمی خوام بمیره می خوام زجر بکشه:gnugghender::gnugghender:
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 آذر، 2011 اره ماهرانه عمل کردی .............. ولی من از زیر شکنجه فرار کردم :shad: کف اتاق پر از خرده شیشه است نمی تونی فرار کنی کاری نکن تادون پشت پاتو ببرم که نتونی قدم برداریا آروم بشین زیر همون آب واست بهتره
afa 18504 ارسال شده در 5 آذر، 2011 اها گرفتمت :gnugghender:فک میکنی میتونی به همین راحتی در بری الان می بندمت به صندلی برقی یه ذره برق میدم بهت بعد میندازمت تو اب بعد یه برق 10000 ولتی میزارم تو اب حالشو ببری:evilsmile::evilsmile: حواست نبود ......سیمو از برق کشیدم .............. :shad: تو اب لذت داره .............. عجب برقی
ata2009 348 ارسال شده در 5 آذر، 2011 حواست نبود ......سیمو از برق کشیدم .............. :shad: تو اب لذت داره .............. عجب برقی 4 تا برق وصل کردم برای احتیاط که یکیش کار نکرد اوون یکیا کار کنن:gnugghender::evilsmile: چرا مو هات فشن شدن
afa 18504 ارسال شده در 5 آذر، 2011 کف اتاق پر از خرده شیشه است نمی تونی فرار کنی کاری نکن تادون پشت پاتو ببرم که نتونی قدم برداریا آروم بشین زیر همون آب واست بهتره کفش اهنی به پا کردم ...فک کردی
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 خوب واسه شکنجه آفا جون اول موهاشو به شکل مزحک و تمسخرانه می تراشیم بعد در یک سلول فوق متعفن دفن می کنیم بعد خودکار در گوش هایش فرو می کنیم بعد که یکم زیاد اونجا بود می بریمش توی یه قفس داغ بعد کف پاهاشو قلقلک می دیم بعد ناخن هاشو با انبر دست می کشیم بعد مجبورش می کنیم تا ناخن هاش که با مقدار گوشت هم همراه هست رو بخوره و اگه نخور می ندازیم توی یه سلط زباله بزرگه پر از زباله
ata2009 348 ارسال شده در 5 آذر، 2011 کفش اهنی به پا کردم ...فک کردی اهن که رساناست باید چوبی پات میکردی:evilsmile: برای احتیاط یه سیم کوچولو ام به کفشات وصل کرده بودم:evilsmile::evilsmile:
afa 18504 ارسال شده در 5 آذر، 2011 4 تا برق وصل کردم برای احتیاط که یکیش کار نکرد اوون یکیا کار کنن:gnugghender:چرا مو هات فشن شدن کنتور قطعه ......... با اداره برق هماهنگ کردم وقت نکردم شونه کنم :2eaoapgxehimkak1y7e
afa 18504 ارسال شده در 5 آذر، 2011 خوب واسه شکنجه آفا جون اول موهاشو به شکل مزحک و تمسخرانه می تراشیم بعد در یک سلول فوق متعفن دفن می کنیم بعد خودکار در گوش هایش فرو می کنیم بعد که یکم زیاد اونجا بود می بریمش توی یه قفس داغ بعد کف پاهاشو قلقلک می دیم بعد ناخن هاشو با انبر دست می کشیم بعد مجبورش می کنیم تا ناخن هاش که با مقدار گوشت هم همراه هست رو بخوره و اگه نخور می ندازیم توی یه سلط زباله بزرگه پر از زباله چه خشنی !!! اگه گیرم اوردی بعد فک کن چیکار کنی اهن که رساناست باید چوبی پات میکردی برای احتیاط یه سیم کوچولو ام به کفشات وصل کرده بودم کفش ها واسه خورده شیشه ها بود .............اقا برق قطعه یارانه شو پرداختی ؟
ata2009 348 ارسال شده در 5 آذر، 2011 کنتور قطعه ......... با اداره برق هماهنگ کردم وقت نکردم شونه کنم :2eaoapgxehimkak1y7e ما خودمون ژنراتور داریم برق تولید می کنیم برق اظطراری داریم مجرما اوونجا پدال می زنن برق تولید میشه دیگه یارانه ام نمی دیم:evilsmile: چه خشنی !!! اگه گیرم اوردی بعد فک کن چیکار کنی کفش ها واسه خورده شیشه ها بود .............اقا برق قطعه یارانه شو پرداختی ؟ برق ما اتمیه با اداره ی برق کاری نداریم:gnugghender::evilsmile:
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 آذر، 2011 خوب ظاهرا اینجوری فایده نداره..... آفا رو همین جوری که داره فرار میکنه با تیر میزنیم پاهاشو آبکش میکنیم
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 کنتور قطعه ......... با اداره برق هماهنگ کردم وقت نکردم شونه کنم :2eaoapgxehimkak1y7e من با اداره برق قبل تو هماهنگ کردم که به حرفات گوش ندن دیر جنبیدی دادا براق داریم
ata2009 348 ارسال شده در 5 آذر، 2011 خوب ظاهرا اینجوری فایده نداره..... آفا رو همین جوری که داره فرار میکنه با تیر میزنیم پاهاشو آبکش میکنیم هادی اگه باز در رفت که بعید میدونم به من بگو جلو در با دوشگا نشستم تا اوومد ابکشش میکنم:evilsmile:
afa 18504 ارسال شده در 5 آذر، 2011 ما خودمون ژنراتور داریم برق تولید می کنیم برق اظطراری داریم مجرما اوونجا پدال می زنن برق تولید میشه دیگه یارانه ام نمی دیم:evilsmile: برق ما اتمیه با اداره ی برق کاری نداریم:gnugghender::evilsmile: پس سیستم برقتون کلا مشکل داره .............. یا من برقم نمیگیره
afa 18504 ارسال شده در 5 آذر، 2011 خوب ظاهرا اینجوری فایده نداره..... آفا رو همین جوری که داره فرار میکنه با تیر میزنیم پاهاشو آبکش میکنیم لباس زرهی پوشیدم
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 من از این طنابا می ندازم دور گردنش بعد با اسبی که سوارم دونبال خودم می کشم فرض کن تو اون گونی سفیده ای افا اینم داش ناصح خودمونه در حال تیراندازی به آفا
afa 18504 ارسال شده در 5 آذر، 2011 من از این طنابا می ندازم دور گردنش بعد با اسبی که سوارم دونبال خودم می کشم فرض کن تو اون گونی سفیده ای افا اینم داش ناصح خودمونه در حال تیراندازی به آفا سلاحت قلابیه .....دیده نمیشه :wavesmile:
ata2009 348 ارسال شده در 5 آذر، 2011 پس سیستم برقتون کلا مشکل داره .............. یا من برقم نمیگیره به احتماله قوی مرحوم شدی :evilsmile: روحته که چیزی حس نمی کنه جسدتو ته استخر ندیدی که جزقاله شده :evilsmile:
afa 18504 ارسال شده در 5 آذر، 2011 به احتماله قوی مرحوم شدی روحته که چیزی حس نمی کنه جسدتو ته استخر ندیدی که جزقاله شده نخیر زنده ام ، شما باور نداری که تونستم فرار کنم
ارسال های توصیه شده