رفتن به مطلب

سوال از کسایی که متاهل هستن

Lord Kevinz

ارسال های توصیه شده

سلام

سلام

زندگی متاهلی چه جوری هست؟

خب هر کسی یه نوع زندگی رو تجربه میکنه بستگی داره به خودت و طرفت و شرایط زندگیتون از لحاظ مالی و پایبندی به اصول اخلاقی...اما در کل زندگی متاهلی خیلییی مسئولیت داره قبل از اینکه بخوای ازدواج کنی باید ببینی توانایی قبول مسئولیت رو داری ؟ توانایی مستقل شدن از لحاظ مالی و عاطفی رو چطور ؟

شخصیت و رفتار بعد از زندگی مجردی چه قدر تغییر میکنه؟

منظورت بعد از زندگی متاهلی هست ؟زیاد تغییر نمیکنه... فقط ممکنه یه سری خصوصیات رفتاری طرفین روی هم اثر بذاره

آیا واقعا ازدواج مسئله ی دشوار هست؟

بستگی داره چطور بهش نگاه کنه اگر پیچیده بهش نگاه کنی برات سخت میشه اما اگر سعی کنی با دید درست و منطقی بررسیش کنی دشوار نیست...

آیا ازدواج واقعا فقط برای 5 سال اول خوبه و بعدش پشیمونی داره؟

نهههه ! چرا پشیمونی ؟؟ اگر طرفت رو درست انتخاب کرده باشی و خودت هم یه شریک خوب براش باشی زندگیتون سال به سال بهتر و محبتتون به هم بیشتر میشه...باید از همون اول خودت باشی صادق و بی شیله پیله...اگر از همون اول آشنایی، رفتارشون بر پایه صداقت نباشه و طرفین خود واقعیشون رو نشون ندن و بخوان واسه هم کلاس بذارن و دروغ بگن که معلومه به همون 5 سال هم نمیکشه ! " خشت اول چون نهد معمار کج ، تا ثریا میرود دیوار کج "

منظورم از این سوال اینه که میخوام بدونم که یه پسر چه جوری باید در کنار یه دختر زندگی کنه؟

یه زندگی شاد و با نشاط وقتی اتفاق میافته که واقعا طرفتو دوست داشته باشی یعنی از ناراحتیش ناراحت بشی از شادیش خوشحال...احترام خودش و خانواده اش رو نگه داری...بهش آزادی بدی و محدودش نکنی باهاش کاملا صادق باشی راحت حرفاتو بهش بزنی و حتما باهاش مشورت کنی...و در کل هرجوری که دوست داری اون با تو رفتار کنه پس تو هم با اون همونطوری رفتار کن...

خب من خودم مجردم و مواردی رو که گفتم با توجه به زندگی متاهلی اطرافیان و اطلاعات خودم از جاهای مختلف بود...امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

• Like 4
لینک به دیدگاه
پس عوض شدن رفتار 100 درصد هست.

نهههه ! شاید کمتر از 20 درصد باشه ! مگه میشه یه نفر بیست و اندی سال رفتارش یه جور باشه و بعد چند سال رفتارش 100 درصد عوض بشه ؟؟؟؟ من که ندیدم !:w58:

خیلیا این حرف رو بهم زدن که بعد از چند سال عشق از بین میره و ترس از طلاق هست که دو طرف رو پیش هم نگه میداره .

اونی که میگن مطمئن باش عشق نبوده ! وگرنه عشق واقعی هیچ وقت از بین نمیره !

میگن با این دخترایی که توی این دوره زمونه هست شاید بین هر 100 تا دختر یکی درست باشه. آیا واقعا دخترا اینقدر...؟؟؟164.gif

عجب ! :banel_smiley_4: تا منظورشون از درستی چی باشه !

این قضیه در مورد بعضی دخترا و پسرا صدق میکنه نه همشون ! نباید نظر کلی داد ! وقتی ملاک های خودت رو داری و یه شناخت کامل از خودت ! و با دید درست و سنجیده طرفتو انتخاب کنی پس نباید از این بابت نگران باشی...

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظرم اولین کاری که باید انجام بدی خووودت بشناسی نیازهات و هدفهات مشخص کنی اگه رفتاری تو خودت هست که دوست نداری باااشه مثله لج بازی برطرف کنی بعد

حالا باید ببینی چه خصوصیاتی از طرفت انتظار داری داشته باشه .وقتی خودت بشناسی راحت تر میتونی بفهمی شریکت چه خصوصیاتی باید داشته باشه.

عجله هم نکن حالا تا 25 سالگیت وقت زیاد فعلا رو خودت کار کن !

:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
زندگی متاهلی چه جوری هست؟

باید ببینی توانایی قبول مسئولیت رو داری ؟ توانایی مستقل شدن از لحاظ مالی و عاطفی رو چطور ؟

الان هیچی معلوم نیست ، ولی از لحاظ مادی مشکلی نیست ، فقط اون مسئولیته سخته ، طرفی که میخوام باهاش باشم مطمئنا بالای 23 سال سن داره و درک خودش باید بالا باشه ، زندگی مگه همش مگه قراره گردن یکی از افراد خانواده باشه که سخت میشه مسئولیت هااا؟؟

عاطفی ، مطمئنم توی هرچی موفق نباشم توی این یکی موفق میشم اگه طرفم آدم باشه!!!

شخصیت و رفتار بعد از زندگی مجردی چه قدر تغییر میکنه؟

منظورت بعد از زندگی متاهلی هست ؟زیاد تغییر نمیکنه... فقط ممکنه یه سری خصوصیات رفتاری طرفین روی هم اثر بذاره

اهوووووم ، خب یه سری رفتارا هست که من بین دوستای مجردم دیدم و الان که ازدواج کردن واقعا اون رفتار از بین رفتن و عوض شدن. البته اونی که چند ساله از ازدواجش گذشته بازم کم کم داره اون رفتارش رو پیدا میکنه.اینم به خاطر اینه که شاید زنش براش دیگه مهم نیست و همش توی جمع دوستانش روزش رو میگذرونه!!

آیا واقعا ازدواج مسئله ی دشوار هست؟

بستگی داره چطور بهش نگاه کنه اگر پیچیده بهش نگاه کنی برات سخت میشه اما اگر سعی کنی با دید درست و منطقی بررسیش کنی دشوار نیست...

قبول ، یه سری خواسته ها هم طرفین دارن که اون سختش میکنه ، دید خانواده ی عروس بهت و تفکراتی که شاید ندونسته انجام میشه.

خواسته هایی که خانواده ی عروس دارن ، حرفی که خانواده ی خودم میزنن (( مثلا تا خونه نگرفتی ، ماشین نگرفتی ، مدرک تحصیلی خرکی نگرفتی حق اینکه به ازدواج فکر کنی رو نداری !!)) اینا سختش میکنن. ولی یکی نیست به خانواده ی عروس و خانواده ی خودم بگه که اون پسری که توی سن 25 سالگی اینا رو بدست اورده باشه آیا راه بدست اوردن اینا درست بوده؟؟؟ من فکر نکنم از راه درست بشه به این امکانات توی سنی به این پایینی رسید!

انتخاب طرف خودش 1000 تا دردسر داره (( + نظر و خواسته ی خانواده )) ، به فرض یکی پیدا بشه خوب و خانوادمم موافقت کنن ، بعد میری خاستگاری میبینی یه داداش داره معتاد که از وجود همچین پسری همه بی خبر بودن ، این همه پرسش ، جستوجو ، این همه از بین رفتن زمان و صحبت کردن با دختر ، همش از بین میره! این مشکلات هست که ذهن رو درگیر میکنه.چه خواسته یا چه نا خواسته اگه از این مشکلات گیرت بیافتن همه چیز میپره یا اون چیزی که میخوای دیگه بهش نمیرسی. پس فکر کنم ازدواج سخته :5c6ipag2mnshmsf5ju3

آیا ازدواج واقعا فقط برای 5 سال اول خوبه و بعدش پشیمونی داره؟

نهههه ! چرا پشیمونی ؟؟ اگر طرفت رو درست انتخاب کرده باشی و خودت هم یه شریک خوب براش باشی زندگیتون سال به سال بهتر و محبتتون به هم بیشتر میشه...باید از همون اول خودت باشی صادق و بی شیله پیله...اگر از همون اول آشنایی، رفتارشون بر پایه صداقت نباشه و طرفین خود واقعیشون رو نشون ندن و بخوان واسه هم کلاس بذارن و دروغ بگن که معلومه به همون 5 سال هم نمیکشه !

ممنونم ، کاملا باهات موافقم :a030:

منظورم از این سوال اینه که میخوام بدونم که یه پسر چه جوری باید در کنار یه دختر زندگی کنه؟

یه زندگی شاد و با نشاط وقتی اتفاق میافته که واقعا طرفتو دوست داشته باشی یعنی از ناراحتیش ناراحت بشی از شادیش خوشحال...احترام خودش و خانواده اش رو نگه داری...بهش آزادی بدی و محدودش نکنی باهاش کاملا صادق باشی راحت حرفاتو بهش بزنی و حتما باهاش مشورت کنی...و در کل هرجوری که دوست داری اون با تو رفتار کنه پس تو هم با اون همونطوری رفتار کن...

از ناراحتیش ناراحت بشم یا سعی کنم ناراحتیش رو از بین ببرم و شادش کنم؟؟؟ اگه دوطرف توی زندگی ناراحت باشن که زندگی غم کامل میشه.این که نمیشه :ydm47612zsesgift969 حتی اگه دوتامون هم ناراحتی مشترکی داشتیم بهتره یکیمون ناراحتی رو کنار بذاره و اون یکی رو دل داری بده تا زندگی غم نبینه.

احترام درست ، اینم یکی از مسائلی که دیدم ، یه دعوای معمولی بین یه زن شوهر تازه ازدواج کرده دیدم ، دوتاشون خانواده ی هم رو....:icon_razz:

آزادی ، خییییییییییلی باهات موافقم ، این رو هیچ موقع ازش نمیگیرم :ws43: محدودیت چرا یکم قرار میگیره ، مثل اینکه نمیذارم تنها بره جایی و یه سری موارد دیگه (( ایا این مورد هم زن رو ناراحت میکنه؟؟ ))

پس عوض شدن رفتار 100 درصد هست.

نهههه ! شاید کمتر از 20 درصد باشه ! مگه میشه یه نفر بیست و اندی سال رفتارش یه جور باشه و بعد چند سال رفتارش 100 درصد عوض بشه ؟؟؟؟ من که ندیدم !

نه نه ، منظورم به نوع رفتار نبود ، منظورم این بود که 100 درصد حتمی هست که رفتار عوض میشه دیگه که نظر همه + بود.

حالا چه میزانش عوض میشه ، اینو باید طرفم بگه که از چند درصد رفتارم خوشش میاد و چند درصد رو دوست نداره که اون قسمت هایی رو که دوست نداره عوضش کنم.:ws37:

خیلیا این حرف رو بهم زدن که بعد از چند سال عشق از بین میره و ترس از طلاق هست که دو طرف رو پیش هم نگه میداره .

اونی که میگن مطمئن باش عشق نبوده ! وگرنه عشق واقعی هیچ وقت از بین نمیره !

عشق واقعی!! واقعا کسی هست توی این دوره که عاشق واقعی باشه؟؟؟

عاشق واقعی حاضره برای چند روز از طرفش دور باشه؟؟ یا صداشو نشنوه؟؟؟ من خودم تحملش رو ندارم :whistle: ((حالا نزنید منو بعدش بگین بعدا میفهمی که در چه خریتی بودی:5c6ipag2mnshmsf5ju3))

میگن با این دخترایی که توی این دوره زمونه هست شاید بین هر 100 تا دختر یکی درست باشه. آیا واقعا دخترا اینقدر...؟؟؟

عجب ! تا منظورشون از درستی چی باشه !

این قضیه در مورد بعضی دخترا و پسرا صدق میکنه نه همشون ! نباید نظر کلی داد ! وقتی ملاک های خودت رو داری و یه شناخت کامل از خودت ! و با دید درست و سنجیده طرفتو انتخاب کنی پس نباید از این بابت نگران باشی...

درست ، من به درست چیزایی میگم که شاید خیلی از آقا پسرا نظرشون این باشه که من دیگه خیلی گیرم!!! (( ابرو برداشتن ، آرایش کردن ، موهای دست و پا رو زدن ، طرز صحبت کردن ، فورم نگاه کردن و.... ))

خب من خودم مجردم و مواردی رو که گفتم با توجه به زندگی متاهلی اطرافیان و اطلاعات خودم از جاهای مختلف بود...امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
مرسی مرسی آجی جان ، خیلی به دردم میخورن حتما ، یه دنیا مرسی ازت.
  • Like 2
لینک به دیدگاه
به نظرم اولین کاری که باید انجام بدی خووودت بشناسی نیازهات و هدفهات مشخص کنی اگه رفتاری تو خودت هست که دوست نداری باااشه مثله لج بازی برطرف کنی بعد

حالا باید ببینی چه خصوصیاتی از طرفت انتظار داری داشته باشه .وقتی خودت بشناسی راحت تر میتونی بفهمی شریکت چه خصوصیاتی باید داشته باشه.

عجله هم نکن حالا تا 25 سالگیت وقت زیاد فعلا رو خودت کار کن !

:ws37:

ببخشید ولی تو خودت رو کامل میشناسی؟؟

لج بازیم یکم سرم رو خورده ، نمیخوام اگه ازدواج کردم برای کسی دردسر یا غم یا مشکلی ایجاد کنه.

چشم ، سعی در از بین بردن لج بازیم دارم.ولی یه مشکل دیگه هم دارم ، غرور زیاد ، این غرورم حتی باعث شده که یه سری از دوستام ازم دور بشن

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببخشید ولی تو خودت رو کامل میشناسی؟؟

لج بازیم یکم سرم رو خورده ، نمیخوام اگه ازدواج کردم برای کسی دردسر یا غم یا مشکلی ایجاد کنه.

چشم ، سعی در از بین بردن لج بازیم دارم.ولی یه مشکل دیگه هم دارم ، غرور زیاد ، این غرورم حتی باعث شده که یه سری از دوستام ازم دور بشن

من از تو بزرگ ترم بعد دخترها هم زود به بلوغ فکری میرسن.اره خوب تا جایی ک تونستم سعی کردم خودمو بشناسم هدفمم تعیین کنم و بدونم ک همسرم باید چه ویژگی هایی داشته باشه حداقل 80 درصدشو داشته باشه.:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
از ناراحتیش ناراحت بشم یا سعی کنم ناراحتیش رو از بین ببرم و شادش کنم؟؟؟ اگه دوطرف توی زندگی ناراحت باشن که زندگی غم کامل میشه.این که نمیشه ydm47612zsesgift969k.gif حتی اگه دوتامون هم ناراحتی مشترکی داشتیم بهتره یکیمون ناراحتی رو کنار بذاره و اون یکی رو دل داری بده تا زندگی غم نبینه.

نگرفتی منظورمو ! :banel_smiley_4:

در مرحله اول مسلما وقتی ببینی خانومت ناراحته تو هم ناراحت میشی و بعد سعی میکنی ناراحتیش رو از بین ببری و شادش کنی...

محدودیت چرا یکم قرار میگیره ، مثل اینکه نمیذارم تنها بره جایی و یه سری موارد دیگه (( ایا این مورد هم زن رو ناراحت میکنه؟؟ ))

چرا تنها جایی نره ؟ از لحاظ نبود امنیت در جامعه یا نداشتن اعتماد به همسرت ؟

اگر از لحاظ امنیتی هست که میتونی براش ماشین بخری یا با آزانس بره و بیاد !

بله که ناراحت میکنه ! :banel_smiley_4:

عشق واقعی!! واقعا کسی هست توی این دوره که عاشق واقعی باشه؟؟؟

عاشق واقعی حاضره برای چند روز از طرفش دور باشه؟؟ یا صداشو نشنوه؟؟؟ من خودم تحملش رو ندارم :whistle:))

تعدادشون کمه ولی هنوز هستن....:ws37:

((حالا نزدید منو بعدش بگین بعدا میفهمی که در چه خریتی بودی5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

:ws47:

درست ، من به درست چیزایی میگم که شاید خیلی از آقا پسرا نظرشون این باشه که من دیگه خیلی گیرم!!! (( ابرو برداشتن ، آرایش کردن ، موهای دست و پا رو زدن ، طرز صحبت کردن ، فورم نگاه کردن و.... ))

این کارها رو انجام بدن یا ندن ؟ :JC_thinking:

مرسی مرسی آجی جان ، خیلی به دردم میخورن حتما ، یه دنیا مرسی ازت.

خواهش میکنم :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من از تو بزرگ ترم بعد دخترها هم زود به بلوغ فکری میرسن.اره خوب تا جایی ک تونستم سعی کردم خودمو بشناسم هدفمم تعیین کنم و بدونم ک همسرم باید چه ویژگی هایی داشته باشه حداقل 80 درصدشو داشته باشه.:ws37:

دختره 26 سالشه اندازه ی یه شتر مرغ حالیش نیست ، فقط سن هیکل زیاد کرده ، از زندگی چیزی حالیش نمیشه ، دخترا بعضیاشون خدا اصلا بهشون بلوغ فکری نمیده:biggrin: خدا رو شکر که تو تونستی خودت رو تا حدودی بشناسی ، والا من از اول عمرم به فکر شناخت خودم نبودم و همیشه تفکراتم رو بابت ماشین یا چیزای مسخره گذاشتم. به همین دلیله که از لحاظ شناخت خودم از دنیا عقبم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3

همسر مورد علاقه ی من هیچ موقع پیاد نمیشه ، پس مجبورم انتخاب های داشته باشم که زیاد مورد علاقم نیست. :whistle:

60 درصدش اخلاق هست که پیدا میشه ، 40 درصد مشخصات ظاهری که اون هیچ موقع پیدا نمیشه (( اون چیزی که من میخوام ))

• Like 1
لینک به دیدگاه
نگرفتی منظورمو ! :banel_smiley_4:

در مرحله اول مسلما وقتی ببینی خانومت ناراحته تو هم ناراحت میشی و بعد سعی میکنی ناراحتیش رو از بین ببری و شادش کنی...

اها اینجوری منظورته خب همون اول اینو میگفتی که دیگه هنگ نکنم :biggrin:

چرا تنها جایی نره ؟ از لحاظ نبود امنیت در جامعه یا نداشتن اعتماد به همسرت ؟

اگر از لحاظ امنیتی هست که میتونی براش ماشین بخری یا با آزانس بره و بیاد !

بله که ناراحت میکنه ! :banel_smiley_4:

منظورم به امنیت هست ، بابا یک هفته در میون دارن دوستام رو خفت میکنن ، میزننشون میفرستن میرن بیمارستان ، الان یکی از دوستام بیمارستان بستریه ، یکی با چاقو زده داغونش کرده ، حالا اینا فقط برای دزدین گوشی این همه صدمه دیدن ، ماجرای تجاوز هم که کم دیگه توی اخبارها شنیده نمیشه ، پس باید مراقبش باشم. پسرای حروم زاده هم زیاد شدن که تا یه زن تنها میبینن شروع میکنن به اذیت کردن ، پس مراقبش باید باشم.

همیشه به زنم اعتماد خواهم داشت.:ws43:

به آژانس هم نمیشه اعتماد کرد ، راننده هاشون بعضیاشون نگاهشون.... :whistle:

منظورم اینا بود ، یعنی هواشو داشته باشم ناراحت میشه؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3

تعدادشون کمه ولی هنوز هستن....:ws37:

ندیدم!!! :no:

همه عشقایی هم که شب دختره برای پسره نمیخوابه ، یا پسره برای دختره نمیخوابه (( قبل از ازدواج )) هم دروغه ، چون بعد از 3 سال از ازدواج مثل موش گربه میافتن به جون همدیگه.:ws43:

:ws47:

الان به اشتباه تایپی من خندیدی؟ :sorry:

از هولم اینقدر تند میزنم روی کیبورد که یکی در میون کلمات جا میونن، ببخشید دیگه خیلی غلط تایپی از خودم به جا میذارم.:sad0:

این کارها رو انجام بدن یا ندن ؟ :JC_thinking:

از دختری که این کارا رو انجام میده خوشم نمیاد

خواهش میکنم :icon_gol:

:2rqfst4:

لینک به دیدگاه
ااااااااااااااااا چقدر جواب دادناااااااااااااااااااااا :ydm47612zsesgift969

دست گل همتون درد نکنه ، انشالله بتونم جبران کنم :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوشم نمیاد از اونا

حالا چرا اسی آقا؟

با این شرایطی که شما گفتید تو حوزه شاید این دختر پیدا بشه اونم شاید

اسی دستش تو این کار خودشون از عالمان ربانی انجمن هستن:girl_yes2:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...