رفتن به مطلب

تصور کن

El Roman

ارسال های توصیه شده

[FLASH=

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
]
[/FLASH]

Imagine there's no Heaven

It's easy if you try

No hell below us

Above us only sky

Imagine all the people

Living for today

Imagine there's no countries

It isn't hard to do

Nothing to kill or die for

And no religion too

Imagine all the people

Living life in peace

You may say that I'm a dreamer

But I'm not the only one

I hope someday you'll join us

And the world will be as one

Imagine no possessions

I wonder if you can

No need for greed or hunger

A brotherhood of man

Imagine all the people

Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer

But I'm not the only one

I hope someday you'll join us

And the world will live as one

[FLASH=

]
[/FLASH]

تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته

جهانی که هر انسانی تو اون خوشبخته خوشبخته

جهانی که تو اون پول و نژاد و قدرت ارزش نیست

جواب هم‌صدایی‌ها پلیس زد شورش نیست

نه بمب هسته‌ای داره، نه بمب‌افکن نه خمپاره

دیگه هیچ بچه‌ای پاشو روی مین جا نمی‌زاره

همه آزاده آزادن، همه بی‌درد بی‌دردن

تو روزنامه نمی‌خونی، نهنگا خودکشی کردن

جهانی را تصور کن، بدون نفرت و باروت

بدون ظلم خود کامه، بدون وحشت و تابوت

جهانی را تصور کن، پر از لبخند و آزادی

لبالب از گل و بوسه، پر از تکرار آبادی

تصور کن اگه حتی تصور کردنش جرمه

اگه با بردن اسمش گلو پر میشه از سرمه

تصور کن جهانی را که توش زندان یه افسانه‌س

تمام جنگای دنیا، شدن مشمول آتش‌بس

کسی آقای عالم نیست، برابر با هم‌اند مردم

دیگه سهم هر انسان تن هر دونه‌ی گندم

بدون مرزو محدوده، وطن یعنی همه دنیا

تصور کن تو می‌تونی بشی تعبیر این رویا

کاش میشد حتی تصورش کرد

• Like 25
لینک به دیدگاه

مانیفیست جان لنون

شاهکاره این ترانه

تکفیر به دلیل گفتن ساده ترین حقایق

کشته شدن درملا عام به دست یه ادم روانی ومتعصب

قبلا همینو منم زده بودم ولی به هرحال خوندنش همیشه روشنی بخش ذهنه!

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...
  • 1 سال بعد...

تا چشم به عنوان تاپیک خورد قبل از این که تاپیک رو باز کنم همین ترانه رو زمزمه کردم ...

کلاً ترانه های سیاوش همشون پر مغزن !!:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تا چشم به عنوان تاپیک خورد قبل از این که تاپیک رو باز کنم همین ترانه رو زمزمه کردم ...

کلاً ترانه های سیاوش همشون پر مغزن !!:w16:

ترانه ی جان لنون هست ها...

جان لنون همیشه ترانه هاش پر مغز بوده...

آقای قمیشی فقط زحمت ترجمه ی شعر رو کشیدند و البته یک سری از پیام های اصلی شعر رو هم سانسور کردند که نکنه یک وقت به کسی بر بخوره...

• Like 1
لینک به دیدگاه

شاید بهترین ترانه ی جان لنون باشه...

جان لنون بیشتر از اینکه خواننده باشه یک visionary بوده به نظر من...

چقدر بد که اگر رویاهای جان لنون روزی هم به واقعیت بپیونده ما اینجا نخواهیم بود که ببینیم...

عجیب اینجاست که دوستانی رو میشناسم که "جهان وطن" بودن رو بد میدونند و "وطن پرستی" رو خوب... این هم یکی از شگفتی های جهان هست...

این هم خیلی زیباست که یکی از رویاهای جان لنون جهانی بی خدا بوده... :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ترانه ی جان لنون هست ها...

جان لنون همیشه ترانه هاش پر مغز بوده...

آقای قمیشی فقط زحمت ترجمه ی شعر رو کشیدند و البته یک سری از پیام های اصلی شعر رو هم سانسور کردند که نکنه یک وقت به کسی بر بخوره...

جدی ؟ من نمیدونستم ! شرمنده

ولی در کل بسیار زیباست مر30 :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کاش میشد حتی تصورش کرد

ای بابا... وقتی آدم ها میتونند موجودی رو تصور کنند که هم زمان هم "وجود" نداره و هم وجود داره و بی نهایت قدرتمند هست و بی نهایت توانا هست و بی نهایت دانا هست و خارج از زمان و مکان هست و غیر ممکن ها رو ممکن میکنه و همه چیز و همه کس رو به وجود آورده و همه چیز رو میدونه و همه چیز رو میبینه و یه جای خیلی خوشگل و یه جای خیلی زشت درست کرده و بعدا که ما مردیم میریم اونجا که بهمون کلی حال بده یا کلی حالمون رو بگیره دیگه تصور کردن همچین چیزی که کاری نداره... تخیلات بشر بسیار قدرتمند هست... اصلا شک نکن...

دلیل اینکه انسان چنین چیزی رو تصور نمی کنه در حقیقت این هست که ذهنش همیشه خیلی مشغول خیال بافی و فکر کردن در مورد همون موجودی هست که این بالا گفتم... وقتی ملت درگیر این تخیلات باشند دیگه جایی برای فکر کردن در مورد این چیزها نمیمونه...

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوستانی که از این آهنگ خوششون میاد حتما آهنگ working class hero رو هم گوش بدند...

این آهنگ بی نهایت زیباست... واقعا بی نهایت... اولین آهنگی بود که از جان لنون شنیدم...

instant karma و mind games هم خیلی قشنگ هستند...

strawberry fields هم خیلی خوبه... :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شاید بهترین ترانه ی جان لنون باشه...

جان لنون بیشتر از اینکه خواننده باشه یک visionary بوده به نظر من...

چقدر بد که اگر رویاهای جان لنون روزی هم به واقعیت بپیونده ما اینجا نخواهیم بود که ببینیم...

عجیب اینجاست که دوستانی رو میشناسم که "جهان وطن" بودن رو بد میدونند و "وطن پرستی" رو خوب... این هم یکی از شگفتی های جهان هست...

این هم خیلی زیباست که یکی از رویاهای جان لنون جهانی بی خدا بوده... :w16:

ای بابا... وقتی آدم ها میتونند موجودی رو تصور کنند که هم زمان هم "وجود" نداره و هم وجود داره و بی نهایت قدرتمند هست و بی نهایت توانا هست و بی نهایت دانا هست و خارج از زمان و مکان هست و غیر ممکن ها رو ممکن میکنه و همه چیز و همه کس رو به وجود آورده و همه چیز رو میدونه و همه چیز رو میبینه و یه جای خیلی خوشگل و یه جای خیلی زشت درست کرده و بعدا که ما مردیم میریم اونجا که بهمون کلی حال بده یا کلی حالمون رو بگیره دیگه تصور کردن همچین چیزی که کاری نداره... تخیلات بشر بسیار قدرتمند هست... اصلا شک نکن...

دلیل اینکه انسان چنین چیزی رو تصور نمی کنه در حقیقت این هست که ذهنش همیشه خیلی مشغول خیال بافی و فکر کردن در مورد همون موجودی هست که این بالا گفتم... وقتی ملت درگیر این تخیلات باشند دیگه جایی برای فکر کردن در مورد این چیزها نمیمونه...

بنا بر روایاتی محبوب ترین آهنگ پاپ تاریخ هست و قطعا جزو 5 تای اول هست

من نمیتونم تصور کنم جهانی که تو اون همه یک "باوری" رو دارند حالا "هرچی" که آیا اون جهان زیبا و رویایی خواهد بو یا کسل کننده :ws38:

با موجودی به اسم خدا کاری ندارم شاید به زندگی بعضیا یه شکلی میده باید قبول کنیم آتیست بودن برای خیلی ها سخت و غیرقابل تحمل هست و بی خدا احساس پوچی میکنن ولی چیزی که من نمیتونم هضمش کنم"دین" هست! میخوام جهانی بدون دین و بدون مرز و بدون تبعیض تصور کنم ولی نمیشه:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اکثر واژه های پرطمطراق همدیگه رو نقض میکنند

برابری عدالت رو نفی میکنه و بالعکس

آزادی زیبایی رو و ...

هیچ کس نیست که از برتری بدش بیاد

همه واژه ها نسبیند و هیچ وقت اینایی که این یارو تصور کرده به جز کنسرتش جای دیگری نمیتونی ببینی ....البته همینم کافی بوده گویا برا آخر هفته پر در و دافش:دی

چه خوش گفت آن بیل گیتس پاکزاد ...که رحمت بر آن مایکرو سافت شاخ باد

تو این دنیا عدالتی وجود نداره و نباید باشه

جایگاه خودتونو پیدا کنید و از برتری های خودتون لذت ببرید

• Like 3
لینک به دیدگاه
اکثر واژه های پرطمطراق همدیگه رو نقض میکنند

برابری عدالت رو نفی میکنه و بالعکس

آزادی زیبایی رو و ...

هیچ کس نیست که از برتری بدش بیاد

همه واژه ها نسبیند و هیچ وقت اینایی که این یارو تصور کرده به جز کنسرتش جای دیگری نمیتونی ببینی ....البته همینم کافی بوده گویا برا آخر هفته پر در و دافش:دی

چه خوش گفت آن بیل گیتس پاکزاد ...که رحمت بر آن مایکرو سافت شاخ باد

تو این دنیا عدالتی وجود نداره و نباید باشه

جایگاه خودتونو پیدا کنید و از برتری های خودتون لذت ببرید

پس اونی که قمه میزاره رو خرخرت و جیباتو خالی میکنه از از برتریش استفاده کرده؟:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پس اونی که قمه میزاره رو خرخرت و جیباتو خالی میکنه از از برتریش استفاده کرده؟:banel_smiley_4:

دو حالت داره:یا شما کارمندی زندگی میکنید و یکی بدبخت تر از خودت میاد زور گیری....که اگه دفاع شخصی(برتری) بلد باشی یه ضربه بر آنجا و الفرار ... نه اگه هیچ پ خ ی نیستیم بهتره مثل بچه عادم هفتاد تومن رو بدیم و اونم بره یه کیلو پسته بخره حال کنه با فلاکتاش

یا اینکه جیب شما اگه واقعا انقدر ارزش داره که به جونتون بیارزه بهتره بادیگارد داشته باشید (من هیکل خوبی دارم میتونم خدمت کنم بهت:دی) لایک اوری فیمیس پیپل

• Like 2
لینک به دیدگاه
دو حالت داره:یا شما کارمندی زندگی میکنید و یکی بدبخت تر از خودت میاد زور گیری....که اگه دفاع شخصی(برتری) بلد باشی یه ضربه بر آنجا و الفرار ... نه اگه هیچ پ خ ی نیستیم بهتره مثل بچه عادم هفتاد تومن رو بدیم و اونم بره یه کیلو پسته بخره حال کنه با فلاکتاش

یا اینکه جیب شما اگه واقعا انقدر ارزش داره که به جونتون بیارزه بهتره بادیگارد داشته باشید (من هیکل خوبی دارم میتونم خدمت کنم بهت:دی) لایک اوری فیمیس پیپل

جواب من نبود این که :ws3:

یکی ۲ برابر گنده تر از تو باشه جیباتو خالی کنه ناراحت نمیشی و میگی برتر بود نوش جونش؟:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...