H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ اون آیکونو میزنم اینجوری میشه: چرا نیوفتاد ؟:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ چرا نیوفتاد ؟:icon_pf (34): حتماً همون کدی که نشون میده رو کپی میکنی میزنی لینک عکس امضات پریده هرطوری شده برو از یه جا دیگه اون شکلکو گیر بیار :vahidrk: سوژه خنده باحالی بود 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سلام.... میخواستم ببینم میشه پست اول تاپیکی رو عوض کرد؟؟؟ینی یجورایی خودم بشم استارتر و اونی که استارتر بوده پستش بشه،پست اول؟؟ یه راه داره. اینکه با نیت اسم خودت و خلوص دل به اسم استارتر نگاه کنی اونوقت استارتر همه تاپیکا رو خودت می بینی 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ یه راه داره.اینکه با نیت اسم خودت و خلوص دل به اسم استارتر نگاه کنی اونوقت استارتر همه تاپیکا رو خودت می بینی نه آخه بعضی تاپیکا کاربر تاژه وارد اومده یه درخواستی کرده و متن درخواست با عنوان تاپیک همخونی نداره....و همین تاپیک یجورایی مرجع شده و این اذیتم میکنه...... 4 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان ... چجوری میشه به کامپیوتر یا لپ تاپ رمز داد تا هیچکی بجز من نره تو کامپیوترم....؟؟؟ اگه میشه تصویری جوابمو بدین ... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان ... چجوری میشه به کامپیوتر یا لپ تاپ رمز داد تا هیچکی بجز من نره تو کامپیوترم....؟؟؟ اگه میشه تصویری جوابمو بدین ... سوالای عمومی کامپیوتری رو اگه تو تاپیک زیر بپرسی، بچه ها فکر کنم بهتر و سریعتر بتونن جواب بدنا http://www.noandishaan.com/forums/newpostinthread1538.html 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ سلام یه سوال دارم سایز تصویر مناسب برا اینکه از صفحه بیرون نزنه، چقدر خوبه؟ سایز تصویرای من768*1024 هست بعد یه چیز دیگه الان یه عکس آپلود کردم تو نواندیشان اما معلوم نیست چی بهم داده!!! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ سلامیه سوال دارم سایز تصویر مناسب برا اینکه از صفحه بیرون نزنه، چقدر خوبه؟ سایز تصویرای من768*1024 هست بعد یه چیز دیگه الان یه عکس آپلود کردم تو نواندیشان اما معلوم نیست چی بهم داده!!! تا جایی که میدونم عکسای بزرگ رو خودش تا یه اندازه مشخص کوچیک میکنه ها که کلیک کنی روش بزرگشو نشون میده تو کجا این عکسو گذاشتین؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ تا جایی که میدونم عکسای بزرگ رو خودش تا یه اندازه مشخص کوچیک میکنه ها که کلیک کنی روش بزرگشو نشون میده تو کجا این عکسو گذاشتین؟ مهندس جان حل شد! اینم تاپیکش: http://www.noandishaan.com/forums/thread115373-9.html#post1273588 3 لینک به دیدگاه
mahsa.a.j 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ با سلام میشه در مورد گزینه های اشتراک یه کم توضیح بدید؟ 1. مشترک نمیشوم 2. اشتراک بدون خبرنامه توسط ایمیل 3. خبرنامه ی ماهیانه به وسیله ی ایمیل 4. خبرنامه روزانه به وسیله ی ایمیل 5. خبرنامه ی هفتگی به وسیله ی ایمیل مثلا من یه سوال میپرسم تو یه تایپیک میخوام هر وقت کسی بهم جواب داد بلافاصله به وسیله ی میل به من اطلاع داده بشه باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟ گزینه ی 4 ؟ با تشکر 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ با سلام میشه در مورد گزینه های اشتراک یه کم توضیح بدید؟ 1. مشترک نمیشوم 2. اشتراک بدون خبرنامه توسط ایمیل 3. خبرنامه ی ماهیانه به وسیله ی ایمیل 4. خبرنامه روزانه به وسیله ی ایمیل 5. خبرنامه ی هفتگی به وسیله ی ایمیل مثلا من یه سوال میپرسم تو یه تایپیک میخوام هر وقت کسی بهم جواب داد بلافاصله به وسیله ی میل به من اطلاع داده بشه باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟ گزینه ی 4 ؟ با تشکر سلام دوست عزیز، بله همون گزینه 4رو بزنید 4 لینک به دیدگاه
mahsa.a.j 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوست عزیز، بله همون گزینه 4رو بزنید ممنون یه سوال دیگه؟ خبرنامه یعنی فقط اگه به پستت جواب بدن برات میل میاد دیگه؟ برای چیزای دیگه که میل نمیاد؟ مثلا یه خبر مهم تو انجمن یا به روز شدن انجمن یا مثلا هر روز خلاصه ای از اتفاقاتی که تو انجمن افتاده که برامون نمیاد؟ 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ ممنون یه سوال دیگه؟ خبرنامه یعنی فقط اگه به پستت جواب بدن برات میل میاد دیگه؟ برای چیزای دیگه که میل نمیاد؟ مثلا یه خبر مهم تو انجمن یا به روز شدن انجمن یا مثلا هر روز خلاصه ای از اتفاقاتی که تو انجمن افتاده که برامون نمیاد؟ بستگی داره در حال حاضر همون آیتم اولی که گفتی میاد ایتم های دیگه توسط ایمیل گروهی و بعدا به صورت اسم اس فعال خواهد شد 3 لینک به دیدگاه
dalya 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ علت استفاده از H2so4 در ازمایش گراویمتری چیست؟ لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سوالی که از ابتدای عضویت در ذهنم است: در کنترل پنل، اطلاعات کاربر، قسمت رشته تحصیلی، درج شده که مهندسی It و فناوری اطلاعات. یعنی هم IT که خودش به معنی فناوری اطلاعات است ذکر شده و هم فناوری اطلاعات. این مسئله علت به خصوصی دارد؟ در غیر این صورت آیا امکان اصلاحش هست؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سوالی که از ابتدای عضویت در ذهنم است: در کنترل پنل، اطلاعات کاربر، قسمت رشته تحصیلی، درج شده که مهندسی It و فناوری اطلاعات. یعنی هم IT که خودش به معنی فناوری اطلاعات است ذکر شده و هم فناوری اطلاعات. این مسئله علت به خصوصی دارد؟ در غیر این صورت آیا امکان اصلاحش هست؟ دلیل خاصی نداره و اصلاح شد 2 لینک به دیدگاه
بهار1990 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ سلام امکانش هست که اطلاعات فرم رزومه رو اصلاح کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ سلام امکانش هست که اطلاعات فرم رزومه رو اصلاح کرد؟ سلام دوست عزیز نه متأسفانه امکان اصلاحش نیست بعد از ارسال. اما اگه خواستین می تونین فرمو یه بار دیگه بفرستین، جدیدترین فرم ارسالی ملاک قرار میگیره. چون قطعاً شرایط و سوابق هرکسی با گذشت زمان فرق میکنه و شاید رزومش جدید بشه. 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ سلام من الان یه مدتی میام نگا میکنم یشتر مدیران با اسم فامیل خودشونو گذاشتن این جریان خاصی داره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دلیل قانع کننده ای دارد؟اگه بله، ممنون میشم بگید!!!! 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ سلام من الان یه مدتی میام نگا میکنم یشتر مدیران با اسم فامیل خودشونو گذاشتن این جریان خاصی داره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دلیل قانع کننده ای دارد؟اگه بله، ممنون میشم بگید!!!! سلام، دوست عزیز به لینک زیر مراجعه کنید [h=3]خبر: تغییر نام کاربری به نام اصلی[/h] 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده