رفتن به مطلب

پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن

ارسال های توصیه شده

با برنامه دانلود منجر هم میشه،برنامه عالی هستش، به راحتی میشه فایل های ویدویی داخل نت رو در کامپیوترتون ذخیره کنید:a030:
ممنونم setare.blue .... شما این برنامه ها رو واسه دانلود ندارین بذارین ؟؟؟ و همینطور آموزش کار باهاشونو ....
  • Like 5
لینک به دیدگاه

درود ...

از صبح جز با ***** شکن نمیتونم بیام نواندیشان بعدم با فیلی میام هی پرت میشم بیرون ...

پلیز راهنمایم کنید

فک کنم جای سوالم اینجا بود تو قسمت مشکلات کامپیوتری فرستادم

:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
و اینکه شما این نرم افزارارو واسه دانلود داری بذاری ؟؟؟

تشکر elahe.elahe2 .... این نرم افزارها کجای دسکتاپ هستن ؟؟؟؟ شما کار باهاشونو بلدی؟؟؟؟ اگه بلدی و اگه امکان داره , تصویریشو بذارین... ممنونم....

لینک دانلود

dl.downloadha.com/Adel/1389/06/File/TechSmith.Camtasia.Studio.v7.1.0%20%5Bwww.Downloadha.COm%5D.zip

پسورد فایل:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

نه متاسفانه چون دانلودش زمان بره من رو سیستم ندارمش.

• Like 5
لینک به دیدگاه
لینک دانلودdl.downloadha.com/Adel/1389/06/File/TechSmith.Camtasia.Studio.v7.1.0%20%5Bwww.Downloadha.COm%5D.zipپسورد فایل:
نه متاسفانه چون دانلودش زمان بره من رو سیستم ندارمش.
این نرم افزارا رو بیرون دارن ؟؟؟؟؟ بعدش من اگه بخوام پسورد ایمیلم رو عوض کنم باید چیکار کنم ......؟؟؟؟؟
  • Like 3
لینک به دیدگاه

این نرم افزارا رو بیرون دارن ؟؟؟؟؟ بعدش من اگه بخوام پسورد ایمیلم رو عوض کنم باید چیکار کنم ......؟؟؟؟؟

میتونین از بعضی از کافی نتی ها نرم افزاری ها تهیه کنین...

وارد یاهو ایمیلتون بشین --->اون بالا کنار اسمتون فلش رو بزنین و از اونجا گزینهAccount info رو انتخاب کن (اگه اونجا نبود اول وارد پروفایل یاهو بشین بعد...)

اکانت اینفو رو ک زدین دوباره ازتون پسورد میخواد...رمزتونو بزنین و وارد شین

ی پنجره باز میکنه ک از اونجا تو قسمت

[h=4]Sign-In and Security رو گزینه Change your password کلیک و رمزتون رو عوض کنین

[/h]

• Like 5
لینک به دیدگاه
ممنونم setare.blue .... شما این برنامه ها رو واسه دانلود ندارین بذارین ؟؟؟ و همینطور آموزش کار باهاشونو ....

این لینک دانلودشه:

آموزشای مختلفی تو سایت هست به نظرم این دو تا سایت خوب توضیح دادن:

آموزش کار با نرم افزار اینترنت دانلود منیجر( Internet Download Manager)

(این تصویراش پریده)

آموزش تصویری کار با نرم افزار دانلود منیجر internet download manager

تو این انجمن هم حتما باید عضو بشین

................................

اما اگر شما سرعت نتتون کمه ، بهتره پک برنامه های کاربردی رو بخرین، بسته به تعداد برنامه ها و شرکت مورد نظر قیمتاشون تعریف شده...:a030::ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
این لینک دانلودشه:http://www.downloadha.com/1392/03/%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AC%D8%B1-internet-download-manager-6-15-15-final/آموزشای مختلفی تو سایت هست به نظرم این دو تا سایت خوب توضیح دادن:آموزش کار با نرم افزار اینترنت دانلود منیجر( Internet Download Manager)
(این تصویراش پریده)آموزش تصویری کار با نرم افزار دانلود منیجر internet download manager
این انجمن هم حتما باید عضو بشین................................اما اگر شما سرعت نتتون کمه ، بهتره پک برنامه های کاربردی رو بخرین، بسته به تعداد برنامه ها و شرکت مورد نظر قیمتاشون تعریف شده...:a030::ws37:
ممنونم خیلی ... این برنامه برای فیلم هایی که قابلیت دانلود ندارن اما میخوام توی کامپیوترم نمایشش بدیمه دیگه ؟؟؟؟
  • Like 3
لینک به دیدگاه
ممنونم خیلی ... این برنامه برای فیلم هایی که قابلیت دانلود ندارن اما میخوام توی کامپیوترم نمایشش بدیمه دیگه ؟؟؟؟

بله:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این لینک دانلودشه:http://www.downloadha.com/1392/03/%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AC%D8%B1-internet-download-manager-6-15-15-final/آموزشای مختلفی تو سایت هست به نظرم این دو تا سایت خوب توضیح دادن:آموزش کار با نرم افزار اینترنت دانلود منیجر( Internet Download Manager)
(این تصویراش پریده)آموزش تصویری کار با نرم افزار دانلود منیجر internet download manager
این انجمن هم حتما باید عضو بشین................................اما اگر شما سرعت نتتون کمه ، بهتره پک برنامه های کاربردی رو بخرین، بسته به تعداد برنامه ها و شرکت مورد نظر قیمتاشون تعریف شده...:a030::ws37:
خیلی ممنونم ازتون ... اگه امکان داره آموزش کار با نرم افزار اینترنت دانلود منیجر بذارین آخه عکساشو نشون نمیده .... دانلودش کردم ... مگه دانلود منیجر فقط واسه دانلود نیستش اما من برای ذخیره کردن فیلمایی رو که دانلود نمیشن میخواستم ....؟؟؟؟؟
  • Like 1
لینک به دیدگاه
مشکلم حل شد setare.blue عزیز.... و از اینکه این نرم افزار خوب رو بهم معرفی کردین خیلی خیلی سپاسگذارم عزیز ...
  • Like 4
لینک به دیدگاه
دقیقا چه اتفاقی برای امضای من افتاده ؟!!!!:w58:

امضا رو خرزوخان برد :whistle:

شاید لینک شکلکه از کار افتاده باشه :ws52:

تو ویرایش امضا اون آیکن A که سمت راست بالای ادیتور هست رو بزن که به صورت کد نشون بده، ببین کد لینکی چیزی هست، یا کلاً پاکه پاکه؟ :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

وارد یاهو ایمیلتون بشین --->اون بالا کنار اسمتون فلش رو بزنین و از اونجا گزینهAccount info رو انتخاب کن (اگه اونجا نبود اول وارد پروفایل یاهو بشین بعد...)

اکانت اینفو رو ک زدین دوباره ازتون پسورد میخواد...رمزتونو بزنین و وارد شین

ی پنجره باز میکنه ک از اونجا تو قسمت

Sign-In and Security رو گزینه Change your password کلیک و رمزتون رو عوض کنین

دوستان کسی میدونه چجوری میشه پسورد ایمیل رو تغییر داد؟؟؟؟

جوابتونو ک صفحه قبل داده بودم!!!:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام....

میخواستم ببینم میشه پست اول تاپیکی رو عوض کرد؟؟؟ینی یجورایی خودم بشم استارتر و اونی که استارتر بوده پستش بشه،پست اول؟؟

نُچ :ws37:

چون بر اساس زمانی، پست اول زودتر از پست شما زده شده hanghead.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
امضا رو خرزوخان برد :whistle:

شاید لینک شکلکه از کار افتاده باشه :ws52:

تو ویرایش امضا اون آیکن A که سمت راست بالای ادیتور هست رو بزن که به صورت کد نشون بده، ببین کد لینکی چیزی هست، یا کلاً پاکه پاکه؟ :ws3:

اون آیکونو میزنم اینجوری میشه:

52.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...