Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پایین پایین سایت، زیر بنر سمت راست یه فیلد هست واسه انتخاب زبان بذار روی زبان فارسی (Persian) درست میشه. 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من تازه متوجه شدم ویرایش مطلب خودت بعد یه مدت دیگه از دست خودت خارج میشه:jawdrop: آخه اینکار یعنی چه؟ مثلا من میخوام لینک دانلود مطلبمو بعدها اصلاح کنم محمد پاسخگو باش 4 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من دیروز تو بخش مشکلات کامپیوتر یه پاسخ فرستادم که نوشت پاسخ شما بعد از تایید توسط مدیرای محترم ارسال میشه. جدا از اینکه یه جوری شدم !! ولی هنوز هم مطلبه ارسال نشده. چقد طول میکشه مدیرای انجمن به این بزرگی یه پست رو چک کنن که خلاف شرع نباشه ؟ 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من تازه متوجه شدم ویرایش مطلب خودت بعد یه مدت دیگه از دست خودت خارج میشه:jawdrop: آخه اینکار یعنی چه؟ مثلا من میخوام لینک دانلود مطلبمو بعدها اصلاح کنم محمد پاسخگو باش این امکان خیلی وقته گرفته شده، اگر اشتباه نکنم،2سالی هست، به دلیل سواستفاده ای که قبلا صورت گفته شده و مشکلاتی که در بر داشته ،این اقدام صورت گرفته. حتی مدیران هم این امکان رو جز تالار مدیریتی خودشون ندارن،میتونین متنی رو که میخواین اصلاح بشه یا حذف بشه ،به مدیران تالار یا مدیران ارشد بسپرین تا براتون اصلاح کنند. من دیروز تو بخش مشکلات کامپیوتر یه پاسخ فرستادم که نوشت پاسخ شما بعد از تایید توسط مدیرای محترم ارسال میشه. جدا از اینکه یه جوری شدم !! ولی هنوز هم مطلبه ارسال نشده. چقد طول میکشه مدیرای انجمن به این بزرگی یه پست رو چک کنن که خلاف شرع نباشه ؟ حتما بخشی از تالار بوده که باید تائید میشده!! البته واسه این تاپیک این مورد نبوده ،تاحالا که اینجوری نشده بوده؟ تائید شد،پست 3616 تاپیک سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را اینجا مطرح کنید 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این امکان خیلی وقته گرفته شده، اگر اشتباه نکنم،2سالی هست، به دلیل سواستفاده ای که قبلا صورت گفته شده و مشکلاتی که در بر داشته ،این اقدام صورت گرفته.حتی مدیران هم این امکان رو جز تالار مدیریتی خودشون ندارن،میتونین متنی رو که میخواین اصلاح بشه یا حذف بشه ،به مدیران تالار یا مدیران ارشد بسپرین تا براتون اصلاح کنند. مرسی از جواب ولی میشه بگین چه سو استفاده ای میشه از ویرایش مطلب کرد؟ آخه هر کی ویرایش کنه که مشخصه و زیر مطلب مینویسه که در این تاریخ ویرایش شده 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی از جواب ولی میشه بگین چه سو استفاده ای میشه از ویرایش مطلب کرد؟ آخه هر کی ویرایش کنه که مشخصه و زیر مطلب مینویسه که در این تاریخ ویرایش شده بله ، درسته، اما این مسائله تو یه مقطع زمانی تصمیم مدیریت بوده و تا به الان هم نظر به باقی موندش هستش....... 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بله ، درسته، اما این مسائله تو یه مقطع زمانی تصمیم مدیریت بوده و تا به الان هم نظر به باقی موندش هستش....... بله درسته ولی هر تصمیمی همیشه درست نیست و در مرور زمان نیاز به اصلاح و یا تغییر داره مثل همین تصمیم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من دیروز تو بخش مشکلات کامپیوتر یه پاسخ فرستادم که نوشت پاسخ شما بعد از تایید توسط مدیرای محترم ارسال میشه. جدا از اینکه یه جوری شدم !! ولی هنوز هم مطلبه ارسال نشده. چقد طول میکشه مدیرای انجمن به این بزرگی یه پست رو چک کنن که خلاف شرع نباشه ؟ تو تکمیل صحبتای ستاره، احتمالاً وقتی اون پست رو زدی تعداد پستات زیر 10تا بوده و کاربر تازه وارد بودی و به احتمال زیاد هم با فیل شکن اومده بودی انجمن. واسه همین سیستم امنیتی انجمن جلوی نمایش پستت رو گرفته. این واسه جلوگیری از پست های ربات های هکر تو انجمن هست که تا حدی جلوشونو میگیره. مرسی از جواب ولی میشه بگین چه سو استفاده ای میشه از ویرایش مطلب کرد؟ آخه هر کی ویرایش کنه که مشخصه و زیر مطلب مینویسه که در این تاریخ ویرایش شده درسته میزنه ویرایش شده توسط .... اما مثلاً تاپیکی که واسه 6ماه پیشه و اینطور ویرایش بشه. تا آپدیت نشه کسی متوجه نمیشه که اون پست اصلاً ویرایش شده. 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درسته میزنه ویرایش شده توسط .... اما مثلاً تاپیکی که واسه 6ماه پیشه و اینطور ویرایش بشه. تا آپدیت نشه کسی متوجه نمیشه که اون پست اصلاً ویرایش شده. ممد من که ملتفت نشدم 2 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ توی قسمت تنظیمات اختصاصی پروفایل تماس ها با دوستان چه فرقی میکنه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ توی قسمت تنظیمات اختصاصی پروفایل تماس ها با دوستان چه فرقی میکنه ؟ من اینو نمیدونم و فرقشو نفهمیدم درست حسابی بخوام توضیح بدم ولی فکر کنم اینطور باشه که دوستان یعنی اینکه هم اون شخص تو ادلیست تو هست و هم تو توی ادلیست اون. ولی تماس ها می تونه یه طرفه هم باشه. یعنی اسم اون شخص تو ادلیستت باشه ولی اسم تو توی ادلیست اون نباشه و حذف شده باشه. البته فکر کنم اینطوریه. اگه کسی بهتر میدونه بگه. 4 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اینو نمیدونم و فرقشو نفهمیدم درست حسابی بخوام توضیح بدم ولی فکر کنم اینطور باشه که دوستان یعنی اینکه هم اون شخص تو ادلیست تو هست و هم تو توی ادلیست اون. ولی تماس ها می تونه یه طرفه هم باشه. یعنی اسم اون شخص تو ادلیستت باشه ولی اسم تو توی ادلیست اون نباشه و حذف شده باشه. البته فکر کنم اینطوریه. اگه کسی بهتر میدونه بگه. مرسی در واقع تفاوت چندانی ندارن! درسته؟ ممکنه تو اون قسمت گزینه هیچ کس رو هم قرار بدین؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی در واقع تفاوت چندانی ندارن! درسته؟ ممکنه تو اون قسمت گزینه هیچ کس رو هم قرار بدین؟ آره زیاد فرق نداره. محدود کردن از اونجا کلاً زیاد موثر نیستا. از اینجا محدود کنین بهتره اگه میخواین: http://www.noandishaan.com/forums/profile.php?do=editoptions 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام تو قسمت جهت اطلاع شما برام زده:1 پیغام های شخصی خوانده نشده. ولی وقتی میزنم هیچ پیغامی رو نشون نمیده.. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامتو قسمت جهت اطلاع شما برام زده:1 پیغام های شخصی خوانده نشده. ولی وقتی میزنم هیچ پیغامی رو نشون نمیده.. بعضی وقتا قاطی میکنه و خودشم درست میشه تو کنترل پنل که امتیازای دریافتی هم نشون میده، تو اونجا هم پیغام خصوصی رو نشون نمیده؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعضی وقتا قاطی میکنه و خودشم درست میشه تو کنترل پنل که امتیازای دریافتی هم نشون میده، تو اونجا هم پیغام خصوصی رو نشون نمیده؟ رفتم اخرین پیام خصوصی رو ک خونده بودم رو پاکیدم..درس شد 4 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان .... عکس رو چجوری میشه گذاشت تو تاپیک یا ... ؟؟؟؟ و اینکه نحوه ی آپلود کردن فیلم و عکس چجوریه ؟؟؟؟ اگه میشه تصویری بهم یاد بدین .... ممنون ... 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان .... عکس رو چجوری میشه گذاشت تو تاپیک یا ... ؟؟؟؟ و اینکه نحوه ی آپلود کردن فیلم و عکس چجوریه ؟؟؟؟ اگه میشه تصویری بهم یاد بدین .... ممنون ... سلام. دقیقا بالای صفحه ی اصلی انجمن چند تا گزینه وجود داره که یکیش آپلود سنتز نواندیشانه. اینم لینکشه http://www.noandishaan.com/upload/ از قسمت choose file فایلی که میخوای آپلود کنی رو انتخاب میکنی و بعد شروع آپلود میزنی. بعد از آپلود عکس، میتونی عکس رو هر جا که خواستی کپی کنی. 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان .... عکس رو چجوری میشه گذاشت تو تاپیک یا ... ؟؟؟؟ و اینکه نحوه ی آپلود کردن فیلم و عکس چجوریه ؟؟؟؟ اگه میشه تصویری بهم یاد بدین .... ممنون ... سلام. نحوه آپلود عکس رو که دوستان گفتن که اگه خواستین تو لینک زیر هم به صورت تصویری توضیح داده شده: http://www.noandishaan.com/forums/thread103931.html قابلیت آپلود فیلم نیست فعلاً. در مورد آپلود فایل هم تو لینک زیر توضیح داده شده: http://www.noandishaan.com/forums/thread2119-2.html 4 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام. نحوه آپلود عکس رو که دوستان گفتن که اگه خواستین تو لینک زیر هم به صورت تصویری توضیح داده شده:http://www.noandishaan.com/forums/thread103931.html قابلیت آپلود فیلم نیست فعلاً.در مورد آپلود فایل هم تو لینک زیر توضیح داده شده:http://www.noandishaan.com/forums/thread2119-2.html سلام.دقیقا بالای صفحه ی اصلی انجمن چند تا گزینه وجود داره که یکیش آپلود سنتز نواندیشانه.اینم لینکشه http://www.noandishaan.com/upload/از قسمت choose file فایلی که میخوای آپلود کنی رو انتخاب میکنی و بعد شروع آپلود میزنی.بعد از آپلود عکس، میتونی عکس رو هر جا که خواستی کپی کنی.ممنونم از شما دوستان خوبم ... داداش محمد عزیز مثله اینکه بعلت سرعت کم اینترنتا اون کادری رو گفتین نمایش داده نمیشه ... یا لااقل واسه ی من نمایش داده نمیشه ... چیکار کنم که عکس هم بذارم تو پستام....؟؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده