.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ درود. پیغامای عمومیِ من کجان؟ چرا نیستن؟ :179: همه پاک شدن برای همه این اتفاق افتاده 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ همه پاک شدنبرای همه این اتفاق افتاده سپاس. مگه کاربرای فعال هوای همو داشته باشن، نه؟ :(87): همه موارد امضاتون شامل حال من میشه جز چهارمی. :girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ چرا وقتی من فروم رو با گوگل باز میکنم، راست چین میشه کل مطالب و لاگین هم نمیتوونم بکنم؟ با اپرا درسته. 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ حداقل یه بار به منم میگفتین شاید همه اون کتابارو داشتم ولینکارو اصلاح میکردم خبتو اون تالار اکثرا خودم پست میزارم و بیشتر لینکاراهم سعی کردم اصلاحشون کنم تا مشکلی پیش نیاد یه نکته ای هم خدمت همه مدیرا عرض کنم هرچند قبلا تو تالار مدیرا نوشته بودم موقعی که یه کار اصلاحی انجام میشه وتاپیکی حذف میشه یا منتقل میشه انتقال رو دائم انجام بدین چون باقی موندن لینکا صورت خوشی به تالار نمیده در هرصورت لطفا برگردونین خودم درستش میکنم سلام، لینکو من زمان گذاشتم واسش ، فکر کنم1 ساعت بود .....بعدش دیگه جاش نمیموند،فقط واسه اینکه بدونید..... بچه ها گزارش کرده بودند...... به هرحال ممنون از پیگیریتون..... موضوع برگردانده شده====> خلاصه کتب مدیریتی 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ سپاس. مگه کاربرای فعال هوای همو داشته باشن، نه؟ :(87):همه موارد امضاتون شامل حال من میشه جز چهارمی. :girl_yes2: خواهش میکنم آره خب ما باید هوای همو داشته باشیم دیگه ولی چهارمی هم در من صدق میکنه در ضمن من پیغامامو میخوام آره دوست عزیز 1دورانی بود سر اینکه پیغاما پاک شد هرکسی خاطره هایی داشت با اونا ولی اتفاقیه که افتاده فرد خاصی هم مقصر نیست این نیز گذشت... فدای سر همه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ چرا وقتی من فروم رو با گوگل باز میکنم، راست چین میشه کل مطالب و لاگین هم نمیتوونم بکنم؟ با اپرا درسته. یعنی چی راست چیش میشه کل مطالب. مطالب که کلاً حالت عادیش راست چین هست 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی چی راست چیش میشه کل مطالب.مطالب که کلاً حالت عادیش راست چین هست یعنی اینجوری میشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی اینجوری میشه اها. اگه فقط با گوگل کروم اینطوریه، یه بار کشش رو خالی کن. 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ ممد تو فایرفاکس میخوای پست بذاری نه میشه شکلک گذاشت نه متن رو بزرگ کوچیک کردن (اون جعبه ابزار نوشتن نیستش)متوجه شدی کدومو میگم ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ ممد تو فایرفاکس میخوای پست بذاری نه میشه شکلک گذاشت نه متن رو بزرگ کوچیک کردن (اون جعبه ابزار نوشتن نیستش)متوجه شدی کدومو میگم ؟ از آخرین ورژن فایرفاکس استفاده میکنی اینطوریه؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ از آخرین ورژن فایرفاکس استفاده میکنی اینطوریه؟ بله ورژن 18.0.2 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ اینم نمونه ی ازمایش ....... http://www.noandishaan.com/upload/images/5h59undvrb9v5yweent1.jpg 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ ممد من کَشِ مرورگرام همشون خراب شده الان باید چیکار کنم دخیخا؟ 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ ممد من کَشِ مرورگرام همشون خراب شده الان باید چیکار کنم دخیخا؟ من نمایندگیشو می شناسم تعمیرات کَش پس از فروش 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ سلام خدمت مدیران محترم سایت راستش من اکثر اوقات به دلیل دسترسی نداشتن به اینترنت کامپیوتر با موبایل و نرم افزار های جاوا (اپرا مینی) میام انجمن.ولی نمیتونم توی کادرهای مخصوص نوشتار , مثلا برای ارسال پست جدید و یا ارسال موضوع جدید , چیزی بنویسم.می خواستم خواهش کنم اگه این مشکل حل شدنیه حلش کنید. ممنون 4 لینک به دیدگاه
katty 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام من مبلغ اشتراک در عضویت طلایی رو پرداخت کردم چطور میتونم عضویت رو فعال کنم و از مطالب سایت استفاده کنم 2 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ چرا پیغام بازدید کننده های من نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟:w000::w000: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ منم این مشکلو دارم xperia x8 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده