رفتن به مطلب

پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن

ارسال های توصیه شده

سلاممم

امروز صبح که اومدم انجمن میخواستم تو پروف دوستام پیغام بزارم نشد حتی از مشاهده مکالمات هم امتحان کردم بازم نشد با چند تا مرورگرم امتحان کردم نشد پیغام بزارم :hanghead:

لطفا مشکل منو حل کنید:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلاممم

امروز صبح که اومدم انجمن میخواستم تو پروف دوستام پیغام بزارم نشد حتی از مشاهده مکالمات هم امتحان کردم بازم نشد با چند تا مرورگرم امتحان کردم نشد پیغام بزارم :hanghead:

لطفا مشکل منو حل کنید:icon_gol:

یعنی الانم نمیشه؟

چه مشکلی داره؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
بله الانم نمیشه:hanghead:

نمیدونم مشکلش چیه!!!

اصلا قفل میشه نمیزاره چیزی تایپ کنم!!!

بعضی وقتا اینجوری میشه.

اون موقع ها یه رفرش کن.

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام، منم این مشکلو دارم ولی حادتر، تنها کاری که میتونم انجام بدم تشکر زدن پای پست بقیه ست.:banel_smiley_4:

با اکسپلور میام میشه ولی بیچاره میکنه تا صفحه رو عوض کنی:4564:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام، منم این مشکلو دارم ولی حادتر، تنها کاری که میتونم انجام بدم تشکر زدن پای پست بقیه ست.:banel_smiley_4:

با اکسپلور میام میشه ولی بیچاره میکنه تا صفحه رو عوض کنی:4564:

علیک منم از صبح هر کار می کردم نمیتونستم پیغام بزارم اومدم خونه درست شد:w58::ws3:

اوخی اشکال نداره ه ه :there:

• Like 5
لینک به دیدگاه

همه پیام خصوصی هایی که تو این یه ماهه نمیومد به ایمیلم امشب همشون یه جا اومدن:icon_pf (34):

فکر کنم چیزی تو لوله گیر کرده بود:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من نمی تونم با copy/paste عکس بذارم تو یه تاپیک .

پس چطوری از کامپیوتر خودم عکس بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با کپی پیست کلا نمیتونی عکس بذاری باید یه جا عکست رو آپلود کنی

این آدرس آپلود سنتر نواندیشان: http://www.noandishaan.com/upload/

choose file رو میزنی و عکست رو انتخاب میکنی و شروع آپلود رو میزنی وقتی تموم شد اون آدرسی که نوشته " لینک مستقیم برای انجمن ها " رو کپی میکنی تو تاپیک ... بعد ارسال پست عکست تو پستت هست

(محمد منو ببخش:sad0:)

• Like 6
لینک به دیدگاه
از آپلود سنتر هم نمیشه چون آپلود از آدرسش قطعهههههههههههههههههههههههه.

آپلود سنتر سایت وصله و هیچ مشکلی نداره

اگر از سایت نتونستی سایت های زیادی برای آپلود عکس وجود داره که میتونی از اونام استفاده کنی:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
از آپلود سنتر هم نمیشه چون آپلود از آدرسش قطعهههههههههههههههههههههههه.

آره آپلود از آدرسش خرابه ولی ریدایرکت میشه به آدرس قبلیه آپلود سنتر

اگه ریدایرکت نشد این آدرسشه:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

این آپلود از آدرسش کار میکنه :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه

نمیدونم فایرفاکسم از دیشب چش شده برای ارسال پست، متنی رو که مینویسم، اینتر میزنم بره سر خط ولی وقتی ارسال میکن جمله ها پشت هم ردیف میشن از اسمایل ها هم نمیتونم استفاده کنم میدونید مشکل چیه؟ :(

• Like 3
لینک به دیدگاه
نمیدونم فایرفاکسم از دیشب چش شده برای ارسال پست، متنی رو که مینویسم، اینتر میزنم بره سر خط ولی وقتی ارسال میکن جمله ها پشت هم ردیف میشن از اسمایل ها هم نمیتونم استفاده کنم میدونید مشکل چیه؟ :(

از گوگل کروم استفاده کن با انجمن سازگار تره:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
از گوگل کروم استفاده کن با انجمن سازگار تره:w16:
آخه یهویی از دیشب اینطوری شد مشکلی نداشتم من با فایر فاکس راحت ترم یه راه دیگه بگید :(
  • Like 3
لینک به دیدگاه
آخه یهویی از دیشب اینطوری شد مشکلی نداشتم من با فایر فاکس راحت ترم یه راه دیگه بگید :(

ادیتور کامل لود میشه؟ وقتی ارسال پاسخ رو میزنی، فقط یه کادر سفید نشون میده یا عادی شکلکا و .... رو هم نشون میده؟

اگه فقط کادر سفید باشه یعنی ادیتور کامل لود نمیشه. باید صفحاتی از انجمن که میتونی توش بنویسی رو ببندی و فقط یه صفحشو باز کنی یا رفرش کنی. معمولاً بیشتر به خاطر سرعت هست که کامل لود نمیشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
ادیتور کامل لود میشه؟ وقتی ارسال پاسخ رو میزنی، فقط یه کادر سفید نشون میده یا عادی شکلکا و .... رو هم نشون میده؟ اگه فقط کادر سفید باشه یعنی ادیتور کامل لود نمیشه. باید صفحاتی از انجمن که میتونی توش بنویسی رو ببندی و فقط یه صفحشو باز کنی یا رفرش کنی. معمولاً بیشتر به خاطر سرعت هست که کامل لود نمیشه.
نه کامل لود میشه ولی رو شکلک کلیک میکنم نمیزنه، ارسال پاسخ سریع هم که میزنم به جای اینکه اون پایین بیاد، اون صفحه پیشرفته باز میشه. اگه درست نمیشه همون کروم و نصب میکنم...
  • Like 3
لینک به دیدگاه
نه کامل لود میشه ولی رو شکلک کلیک میکنم نمیزنه، ارسال پاسخ سریع هم که میزنم به جای اینکه اون پایین بیاد، اون صفحه پیشرفته باز میشه. اگه درست نمیشه همون کروم و نصب میکنم...

آخرین نسخه فایرفاکس رو استفاده میکنید دیگه؟ اگه با آخرین نسخه فایرفاکس این مشکل رو دارین، کروم رو نصب کنید.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...