setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ تالار مناسبتا قضیش جداست...منظورم به اون تالار نیست.........بالاخره ملت ذوق دارن تولدو همو تبریک بگن هیچ اشکالی هم نداره تالارای تخصصی (فنی ها ) هم معمولا رعایت میکنن. منظورم تالارای به غیر فنی هست. ببینید اینی که شما میگی شخصا بگم دعوت نکن چاره نیست.........یه موقع یکی فکر میکنه درست نیست اینو بگه اما خوشش هم نمیاد به هر مسابقه و برنامه و .....دعوت بشه تالار موسیقی و مسابقه اهنگ شناسی هم جزو تالارای عمومی و غیر فنیه........اما مدیرش این موضوع رو رعایت میکنه........ای کاش بقیه هم این لطف رو بکنن صحبت های شما کاملا درسته......... یه مدت یه ابتکاری یکی از دوستان به خرج داد ، و تو تالار های تخصصی یک تاپیک زد،اعلام کزد هرکسی که تو این مباحث میخواد شرکت کنه تشکر بزنه تا ماهم فقط به این دوستان لینک ارسال کنیم......... اما حقیقتا کار دشواریه،بسیاری از دوستان جدید هم شاکی میشن که چرا فقط برخی از افراد رو به تاپیک ها دعوت میکنین........... چاره ای نیست جز اینکه اعلام کنید، اینم از عیب هایی هستش که نمیشه رفع کرد،چون باز هم سوتفاهم رخ میده.......بارها بارها دوستان به من اعلام کردن،شما مارو دعوت نکردید،ما نباید میومدین،حالا چه به شوخی یا جدی........... :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ صحبت های شما کاملا درسته......... یه مدت یه ابتکاری یکی از دوستان به خرج داد ، و تو تالار های تخصصی یک تاپیک زد،اعلام کزد هرکسی که تو این مباحث میخواد شرکت کنه تشکر بزنه تا ماهم فقط به این دوستان لینک ارسال کنیم......... اما حقیقتا کار دشواریه،بسیاری از دوستان جدید هم شاکی میشن که چرا فقط برخی از افراد رو به تاپیک ها دعوت میکنین........... چاره ای نیست جز اینکه اعلام کنید، اینم از عیب هایی هستش که نمیشه رفع کرد،چون باز هم سوتفاهم رخ میده.......بارها بارها دوستان به من اعلام کردن،شما مارو دعوت نکردید،ما نباید میومدین،حالا چه به شوخی یا جدی........... :icon_gol: کار خیلی سختی هم نیست البته آره یادمه اتفاقا میخواستم همون رو هم بگم. فک کنم eder منظورت هست که اون تاپیک ها رو می زد. دقیقا این کار رو کرد به خاطر فرهنگ غلط دعوت کردن تو اون بازه زمانی که امکان دعوت مستقیم از کاربر ها وجود داشت که باعث شده بود خیلی ها به طور کل این سیستم رو غیر فعال کنن تا با هیچ دعوتی روبرو نشن ( این اشتباه اون موقع با اون سیستم هم انجام میشد که البته دوست به نسبت تازه واردمون اون موقع حضور نداشتن و در جریان نبودن! برای همین موضوع رو شخصی میکنن و میگن که درباره شما رعایت میشه! ) به هر حال کار سختی نیست و میشه حداقل در مورد افرادی که تشکر میزنن موضوع رو رعایت کرد و برای کاربرای جدیدالعضو باقی دعوت ها رو فرستاد. اما خب به هر حال همیشه اگه صلاح دیده شه کاری انجام نشه ، انجام نمیشه دیگه در هر صورت مرسی از پاسخ گوییت ستاره جان:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ ببینید دوست عزیز من موضوع رو شخصیی نمیکنم و نکردم! منم فقط یک عضوی از اعضاء روابط عمومی هستم که فقط به وظایفی که بر عهده گروه (روابط عمومی ) هست عمل میکنم! بر اساس سلیقه شخصی خودم عمل نکردم که انتقاداتش به شخص بنده برگرده و بخوام شخصی برخورد کنم قبل از محمد هم من پستتونو دیدم و ترجیخ دادم ایشون جواب بدن، چون به من ارتباطی نداشت! من به شما حق میدم و برای خواسته تون احترام قایل هستم و چون متوجه شدم ظاهرا انتقادتون فقط به روابط عمومی برمیگرده و از طرفی فعلا تا اینجا تنها کسی هستید که لطف کردید و مارو در جریان انتقادتون قرار دادین؛ وظیفه دونستم مطمئنتون کنم که دیگه از جانب روابط عمومی هیچ گونه تبلیغ و دعوتنامه ای دریافت نخواهید کرد. و خوشحال میشیم اگه بقیه دوستانی هم که تمایلی به دریافت دعوتنامه ندارن مث شما اعلام کنن. کار مام راحت تر میشه 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ ببینید دوست عزیز من موضوع رو شخصیی نمیکنم و نکردم! منم فقط یک عضوی از اعضاء روابط عمومی هستم که فقط به وظایفی که بر عهده گروه (روابط عمومی ) هست عمل میکنم!بر اساس سلیقه شخصی خودم عمل نکردم که انتقاداتش به شخص بنده برگرده و بخوام شخصی برخورد کنم قبل از محمد هم من پستتونو دیدم و ترجیخ دادم ایشون جواب بدن، چون به من ارتباطی نداشت! من به شما حق میدم و برای خواسته تون احترام قایل هستم و چون متوجه شدم ظاهرا انتقادتون فقط به روابط عمومی برمیگرده و از طرفی فعلا تا اینجا تنها کسی هستید که لطف کردید و مارو در جریان انتقادتون قرار دادین؛ وظیفه دونستم مطمئنتون کنم که دیگه از جانب روابط عمومی هیچ گونه تبلیغ و دعوتنامه ای دریافت نخواهید کرد. و خوشحال میشیم اگه بقیه دوستانی هم که تمایلی به دریافت دعوتنامه ندارن مث شما اعلام کنن. کار مام راحت تر میشه والا بلا به پیر به پیغمبر به هر کی قبول داری !! من اصلا منظورم فقط روابط عمومی نبود و از کجا این رو متوجه شدید نمیدونم ! من مخاطبم فقط شما بودی که جواب هر پست من رو میدید... دقیقا همین طوره که گفتید.....این موضوعی بود که دیشب به ذهنم رسید و محل مطرح کردنش هم تو انجمن تاپیکی هست که از قضا در دفتر مدیریت انجمن واقع شده!! و گرنه جواب سوال من رو باید مسئول و تصمیم گیرندش بده که داد و بحث هم تموم شد..........دلیلی نداره تک تک افرادی که دعوت کاربرا رو انجام میدن بیان نقل قول بگیرن که از این به بعد دیگه شما رو دعوت نمی کنیم ! اگر دنبال راحتی کار بودید ، چه کاری بود اصن :-" کسایی بودن و هستن که مسئولیت های خیلی سنگین تری رو برای برخی تالارها به عهده گرفته بودن اما از این بیان استفاده نکردن !! بهتون توصیه دوستانه میکنم این انشا رو دیگه به کار نبرید !! لطفا بحث رو همین جا تموم کنید و دیگه به این پست جواب ندید. ممنون 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ مد انجمن جن داره :4564::4564: دندون تیز کرده برا من روح :4564: نیم ساعت بدون این که به نت وصل باشم چرخیدم اونم فقط نواندیشان دیدم چرا بقیه سایت ها باز نمیشن نگو نت ام قطع بوده نیم ساعت ت ت ت ت ت تت گشتم من امنیت جانی ندارم اینجااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ روابط عمومی قلب انجمنه چه شما و چه مدیرای روابط عمومی تو تالارها خوب برخورد بشه، بازخوردش جذب کاربر هست بد برخورد بشه، قطعا دفع کاربر جواب ساده این سوال این بود اسمتون از لیست روابط عمومی حذف شد، از باقی لیست ها هم باید شخصا اعلام کنید. این جمله "کار ما راحت تر می شه" مفهومش اینه که شما کاربر محترم، هر چی کمتر اینجا بپلکید، بهتر ! چه منظورتون این بود و چه نبود، بیانش اشتباه بود. برخی از کاربران حاضر در اینجا از ابتدا با انجمن بودن، و همچنان فعالن و برای انجمن اهمیت دارن این بیان شما به راحتی حکم خروجشون رو می زنه کاربران جدید الورود بماند ! اهمیت جایگاهی رو که دارید درک کنید، وظیفه ای رو که به عهده گرفتید، به دور از هر گونه شوخی، خیلی جدی قلمداد کنید. موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ سلام صفحه Activity رو یه معرفی می کنید لطفا ؟! اطلاع از تاپیک ها و یا پست ها که دوستانم می زنن، شاید بتونه مفید باشه، ولی من علاقه ای ندارم از پیغام هایی که دوستانم در پروفایل همدیگه می زارن مطلع باشم ! همچنین به موازاتش همه در جریان پیغام های من قرار بگیرن ! ممنون 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ سلام صفحه Activity رو یه معرفی می کنید لطفا ؟! اطلاع از تاپیک ها و یا پست ها که دوستانم می زنن، شاید بتونه مفید باشه، ولی من علاقه ای ندارم از پیغام هایی که دوستانم در پروفایل همدیگه می زارن مطلع باشم ! همچنین به موازاتش همه در جریان پیغام های من قرار بگیرن ! ممنون سلام. خب تو ورژن جدید انجمن، این یکی از قابلیت های پیشفرضش هستش. اولش پیشفرض اینطور بود که پیغامای بازدیدکننده و همه چی رو نشون میداد. اما الان محدود شده به پست ها و تاپیک و پیغامایی که تو گروه های دسته جمعی گذاشته میشه. یه سری نقص های دیگه هم هست که ایشالا کم کم برطرف میشه. اگه کسی چیزی دید اطلاع بده. فعلاً مسئله عدم اطلاع رسانی از امتیاز یا تشکر دریافت شده هستش که به دنبالشم ببینم چرا این مشکل هست. 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ سلام. این گزینه جدیدی که تحت عنوان فعالیت کاربر تو پروفایل ها گذاشته شده برای همه ی بچه ها انگلیسی نوشته شده اما برای من فارسیه! خواستم سوال کنم دلیل این موضوع همون خاص بودن منه یا چیزه دیگه ایه؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ سلام.این گزینه جدیدی که تحت عنوان فعالیت کاربر تو پروفایل ها گذاشته شده برای همه ی بچه ها انگلیسی نوشته شده اما برای من فارسیه! خواستم سوال کنم دلیل این موضوع همون خاص بودن منه یا چیزه دیگه ایه؟ همون دیگه! خاصی خاص واسه خودت اینجوری نمایش میده، دیگران انگلیسی میبینن منم فکر میکردم خاصم فکر کنم کلا فارسی شد 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ سلام.خب تو ورژن جدید انجمن، این یکی از قابلیت های پیشفرضش هستش. اولش پیشفرض اینطور بود که پیغامای بازدیدکننده و همه چی رو نشون میداد. اما الان محدود شده به پست ها و تاپیک و پیغامایی که تو گروه های دسته جمعی گذاشته میشه. یه سری نقص های دیگه هم هست که ایشالا کم کم برطرف میشه. اگه کسی چیزی دید اطلاع بده. فعلاً مسئله عدم اطلاع رسانی از امتیاز یا تشکر دریافت شده هستش که به دنبالشم ببینم چرا این مشکل هست. activity رو میشه کاملا غیرفعال کرد. توی مهندسان هم زمانی گذاشتن و خیلیا اعتراض کردند و غیرفعال شد، چون چیز بی معنی هست فعالیت دیگران. تشکر هم همونطور که گفتین دیده نمیشه + امتیازات جدید، که این رو هم تونسته بودن درست کنن. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ سلام.این گزینه جدیدی که تحت عنوان فعالیت کاربر تو پروفایل ها گذاشته شده برای همه ی بچه ها انگلیسی نوشته شده اما برای من فارسیه! خواستم سوال کنم دلیل این موضوع همون خاص بودن منه یا چیزه دیگه ایه؟ درست شد. activity رو میشه کاملا غیرفعال کرد.توی مهندسان هم زمانی گذاشتن و خیلیا اعتراض کردند و غیرفعال شد، چون چیز بی معنی هست فعالیت دیگران. تشکر هم همونطور که گفتین دیده نمیشه + امتیازات جدید، که این رو هم تونسته بودن درست کنن. ما الان با مهندسان دقیقاً چیکار داریم؟ مثل اینه که بگیم تو پرشین تولز یا مجید آنلاین یا ... هست، پس حتماً خوبه جاهای دیگه چه ربطی به اینجا داره؟ بله میشه غیرفعال کرد، ولی فعلاً ضرورتی واسه این قضیه نیست. واسه دیدن امتیازام میشه با همون هک قبلی درستش کرد. به دنبال اینیم بدون هک باشه. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ ما الان با مهندسان دقیقاً چیکار داریم؟ مثل اینه که بگیم تو پرشین تولز یا مجید آنلاین یا ... هست، پس حتماً خوبه جاهای دیگه چه ربطی به اینجا داره؟ بله میشه غیرفعال کرد، ولی فعلاً ضرورتی واسه این قضیه نیست. واسه دیدن امتیازام میشه با همون هک قبلی درستش کرد. به دنبال اینیم بدون هک باشه. از نظر سلیقه کاربرها منظورم بود نه کادر مدیریتی اونجا یا جاهای دیگه. چون یکجورایی نقض حریم شخصی به نظر میاد، که مدام فعالیت دیگران توی پروفایل دوستان نمایش داده بشه، ممکنه کسی بر فرض نخواد فعالیتش رو شخص یا اشخاص خاصی ببینن. یا برعکسش فعالیت اشخاص دیگر رو مدام نبینه وقتی به پروفایل یکی از دوستان میره. به نظرم اگه این رو حداقل اختیاریش کنین بهتر باشه. بازم خودتون میدونین. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ از نظر سلیقه کاربرها منظورم بود نه کادر مدیریتی اونجا یا جاهای دیگه. چون یکجورایی نقض حریم شخصی به نظر میاد، که مدام فعالیت دیگران توی پروفایل دوستان نمایش داده بشه، ممکنه کسی بر فرض نخواد فعالیتش رو شخص یا اشخاص خاصی ببینن. یا برعکسش فعالیت اشخاص دیگر رو مدام نبینه وقتی به پروفایل یکی از دوستان میره. به نظرم اگه این رو حداقل اختیاریش کنین بهتر باشه. بازم خودتون میدونین. خب مثلاً تو نمیخوای من پستاتو ببینم، تو اونجا نبینم. تو خود انجمن که می بینم الان اگه برم تو آخرین ارسالا و پستت رو ببینم حریمت رو نقض کردم؟ اینم مثل همونه. به نظرم از اون حساسیتای خاص عادت نداشتن باشه. چون چیز خاصی نداره. اون اولش که پیام بازدیدکننده و ... رو نشون میداد مشکل داشت. اما الان که محدود به پست و تاپیکاس، فکر نکنم حریم شخصی باشه یا مشکلی داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ این اخرین فعالیت چیه اضافه شده اخرین فعایت ت ت ت طرف هستش یا اخرین فعالیت خودم الان رفتم پروف یکی اخرین فعالیتش زدم تمام تاپیک هایی که من تو ده دقیقه پیش رفتم رو اونجا دیدم چطوره ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ این اخرین فعالیت چیه اضافه شده اخرین فعایت ت ت ت طرف هستش یا اخرین فعالیت خودم الان رفتم پروف یکی اخرین فعالیتش زدم تمام تاپیک هایی که من تو ده دقیقه پیش رفتم رو اونجا دیدم چطوره ؟؟ وقتی رو تب all هست کل پستا و تاپیکای کاربر و دوستاش که توش پست دادن رو نشون میده پستاشونو. رو اسم کاربر باشه، فقط فعالیت های خود کاربر و اگه رو دوستان باشه، فعالیت های دوستاش رو نشون میده. اشتراکم که فقط تو صفحه شخصی نشون میده واسه تاپیکایی که توش مشترک شدی. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ چه جالب شده ه ه فقط خدا کنه جنبه داشته باشن برو بچ مثل دعوت نشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ حداقل فاصله دو تا پست رو چقد در نظر گرفتی ی ی :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): چرا یه تاپیک نمیزنی تغییراتی که اعمال کردی رو توش اعلام کنی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ حداقل فاصله دو تا پست رو چقد در نظر گرفتی ی ی :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): چرا یه تاپیک نمیزنی تغییراتی که اعمال کردی رو توش اعلام کنی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تغییرات زیادی که نبوده. اگه به فاصله کمتر از 1 دقیقه دو پست پشت سر هم توسط یه نفر تو یه تاپیک زده بشه، دوتا پست با هم ادغام میشن. لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ اصلا وجودش چه کمکی میکنه؟ وقتی اینا هستن دیگه چه نیازی به این کار بود؟ جستجوی همه ارسال ها مشاهده تمام موضوعات آغاز شده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده