pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ ممد هک نقل قول رو درست نکردی از جونت سیر شدی 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام ...چطور میشه پستهای خودمون رو تو یه تاپیک مثلن 500 صفحه ایی سرچ کنیم ...طوری که همه پستهای ارسالیمون رو تو اون تاپیک نشون بده..؟؟.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام ...چطور میشه پستهای خودمون رو تو یه تاپیک مثلن 500 صفحه ایی سرچ کنیم ...طوری که همه پستهای ارسالیمون رو تو اون تاپیک نشون بده..؟؟.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 درود هدی جان در قسنت بالای تاپیک قسمتی وجود دارد به نام "جستجو در موضوع" در اون قسمت، گزینه ی "جستجوی پیشرفته" رو انتخاب کن. بعد در قسمت جستجو با نام کاربری، نام کاربری خودت رو وارد کن. 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ درود هدی جان در قسنت بالای تاپیک قسمتی وجود دارد به نام "جستجو در موضوع" در اون قسمت، گزینه ی "جستجوی پیشرفته" رو انتخاب کن. بعد در قسمت جستجو با نام کاربری، نام کاربری خودت رو وارد کن. مرسی...لطف کردید... 3 لینک به دیدگاه
علی آقا 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام.لطفا توضیح دهید مطالبی را که برای دانلود قرار دادید را چگونه باید دانلود کنم آخه هرچی روی گزینه دانلود کلیک میکنم یه صفحه حاوی ارور باز میکنه.با تشکر لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام.لطفا توضیح دهید مطالبی را که برای دانلود قرار دادید را چگونه باید دانلود کنم آخه هرچی روی گزینه دانلود کلیک میکنم یه صفحه حاوی ارور باز میکنه.با تشکر لینک مطلبی که میخواین دانلود کنین، نمیشه رو واسمون بذارین بررسی کنیم 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ سلام سلام در قسمت کنترل پنل.. ویرایش تنظیمات شخصی...ایمیل اطلاع رسانی هنگام دریافت پیغام خصوصی من گزینه شو فعال کردم اما وقتی پ.خ میاد اطلاع نمیده چه شده؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ چرا من نمیتونم از گزینه ی تشکر استفاده کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ سلام سلام در قسمت کنترل پنل.. ویرایش تنظیمات شخصی...ایمیل اطلاع رسانی هنگام دریافت پیغام خصوصی من گزینه شو فعال کردم اما وقتی پ.خ میاد اطلاع نمیده چه شده؟ ایمیلتو درست زدی؟ شاید به یه ایمیل دیگت میره ها چرا من نمیتونم از گزینه ی تشکر استفاده کنم؟ تو همه جای انجمن نمیتونی؟ بعضی از بخشا تشکر غیرفعاله 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ ایمیلتو درست زدی؟ شاید به یه ایمیل دیگت میره ها تو همه جای انجمن نمیتونی؟ بعضی از بخشا تشکر غیرفعاله راست گفتیا... حالا پسورد اون ایمیلم یادم نمیاد مرسی 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ ایمیلتو درست زدی؟ شاید به یه ایمیل دیگت میره ها تو همه جای انجمن نمیتونی؟ بعضی از بخشا تشکر غیرفعاله دقیقا تو اونجاهایی که فعاله نمیتونم...یعنی مثلا من اگه اینجا از شما تشکر کنم،گزینه ی تشکر رو میزنم ثبت میشه ولی وقتی صفحه رو عوض میکنم و دوباره برمیگردم اینجا میبینم ثبت نشده...این کار رو باید چند بار تکرار کنم تا ثبت شه... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ دقیقا تو اونجاهایی که فعاله نمیتونم...یعنی مثلا من اگه اینجا از شما تشکر کنم،گزینه ی تشکر رو میزنم ثبت میشه ولی وقتی صفحه رو عوض میکنم و دوباره برمیگردم اینجا میبینم ثبت نشده...این کار رو باید چند بار تکرار کنم تا ثبت شه... نمیدونم. شاید به خاطر کامل لود نشدن صفحه یا سرعت و اینا باشه. 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ نمیدونم. شاید به خاطر کامل لود نشدن صفحه یا سرعت و اینا باشه. نمیدونم شاید.ولی آخه چرا قبلا اینجوری نمیشد... باشه اشکال نداره... 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ باسلام من از چندروز پیش میرفتم آپلود سنتر هی نام کاربری و رمز عبور رو وارد میکردم هی میگفت چی میگــــــی؟؟؟ ما اصن همچین کاربری نداریم و وارنینگ و اینا هی من میگفتم بابا منم سپیده.ام تی...بازم حرف خودشو میزد تا دیشب دوباره با همون نام کاربری همون رمز قبلی و همون آدرس ایمیل ثبت نام کردم تازه گفت خوش اومدین (بعد این همه سال) ینی چی شد اکانت قبلیم کلا پاک شد رفت؟ ممد من عکسایی که آپ کرده بودم رو از تو میخوام ممد ممــــــــــــــــد 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ سلام اگه یه پیام خصوصی اشتباهی پاک شه امکان برگندوندنش هست دوباره؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ یکی دیگه از بچه هام چندوقت پیش بهم گفت. یه خرده اون لینکی که میرین رو دقت کنین لینک آپلودسنتر عوض شده. اون قبلی این بود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هنوز عکسا و اکانتا هست و پاک نمیشه. ولی از این به بعد دیگه از آپلودسنتر جدید استفاده کنید: www.noandishaan.com/upload 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ سلاماگه یه پیام خصوصی اشتباهی پاک شه امکان برگندوندنش هست دوباره؟ سلام نه. پیام خصوصی وقتی حذف بشه، حذف کامل میشه. 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید من یه سئوال دارم خوب چرا مطرح نمیکنین؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده