from_hell 10964 ارسال شده در 17 مهر، 2012 سلام ...چطور میشه پستهای خودمون رو تو یه تاپیک مثلن 500 صفحه ایی سرچ کنیم ...طوری که همه پستهای ارسالیمون رو تو اون تاپیک نشون بده..؟؟.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
Neutron 60966 ارسال شده در 17 مهر، 2012 سلام ...چطور میشه پستهای خودمون رو تو یه تاپیک مثلن 500 صفحه ایی سرچ کنیم ...طوری که همه پستهای ارسالیمون رو تو اون تاپیک نشون بده..؟؟.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 درود هدی جان در قسنت بالای تاپیک قسمتی وجود دارد به نام "جستجو در موضوع" در اون قسمت، گزینه ی "جستجوی پیشرفته" رو انتخاب کن. بعد در قسمت جستجو با نام کاربری، نام کاربری خودت رو وارد کن. 4
from_hell 10964 ارسال شده در 17 مهر، 2012 درود هدی جان در قسنت بالای تاپیک قسمتی وجود دارد به نام "جستجو در موضوع" در اون قسمت، گزینه ی "جستجوی پیشرفته" رو انتخاب کن. بعد در قسمت جستجو با نام کاربری، نام کاربری خودت رو وارد کن. مرسی...لطف کردید... 3
علی آقا 30 ارسال شده در 29 مهر، 2012 با سلام.لطفا توضیح دهید مطالبی را که برای دانلود قرار دادید را چگونه باید دانلود کنم آخه هرچی روی گزینه دانلود کلیک میکنم یه صفحه حاوی ارور باز میکنه.با تشکر
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 مهر، 2012 با سلام.لطفا توضیح دهید مطالبی را که برای دانلود قرار دادید را چگونه باید دانلود کنم آخه هرچی روی گزینه دانلود کلیک میکنم یه صفحه حاوی ارور باز میکنه.با تشکر لینک مطلبی که میخواین دانلود کنین، نمیشه رو واسمون بذارین بررسی کنیم 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 29 مهر، 2012 سلام سلام در قسمت کنترل پنل.. ویرایش تنظیمات شخصی...ایمیل اطلاع رسانی هنگام دریافت پیغام خصوصی من گزینه شو فعال کردم اما وقتی پ.خ میاد اطلاع نمیده چه شده؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 مهر، 2012 سلام سلام در قسمت کنترل پنل.. ویرایش تنظیمات شخصی...ایمیل اطلاع رسانی هنگام دریافت پیغام خصوصی من گزینه شو فعال کردم اما وقتی پ.خ میاد اطلاع نمیده چه شده؟ ایمیلتو درست زدی؟ شاید به یه ایمیل دیگت میره ها چرا من نمیتونم از گزینه ی تشکر استفاده کنم؟ تو همه جای انجمن نمیتونی؟ بعضی از بخشا تشکر غیرفعاله 3
Matin H-d 18145 ارسال شده در 29 مهر، 2012 ایمیلتو درست زدی؟ شاید به یه ایمیل دیگت میره ها تو همه جای انجمن نمیتونی؟ بعضی از بخشا تشکر غیرفعاله راست گفتیا... حالا پسورد اون ایمیلم یادم نمیاد مرسی 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 30 مهر، 2012 ایمیلتو درست زدی؟ شاید به یه ایمیل دیگت میره ها تو همه جای انجمن نمیتونی؟ بعضی از بخشا تشکر غیرفعاله دقیقا تو اونجاهایی که فعاله نمیتونم...یعنی مثلا من اگه اینجا از شما تشکر کنم،گزینه ی تشکر رو میزنم ثبت میشه ولی وقتی صفحه رو عوض میکنم و دوباره برمیگردم اینجا میبینم ثبت نشده...این کار رو باید چند بار تکرار کنم تا ثبت شه... 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 مهر، 2012 دقیقا تو اونجاهایی که فعاله نمیتونم...یعنی مثلا من اگه اینجا از شما تشکر کنم،گزینه ی تشکر رو میزنم ثبت میشه ولی وقتی صفحه رو عوض میکنم و دوباره برمیگردم اینجا میبینم ثبت نشده...این کار رو باید چند بار تکرار کنم تا ثبت شه... نمیدونم. شاید به خاطر کامل لود نشدن صفحه یا سرعت و اینا باشه. 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 30 مهر، 2012 نمیدونم. شاید به خاطر کامل لود نشدن صفحه یا سرعت و اینا باشه. نمیدونم شاید.ولی آخه چرا قبلا اینجوری نمیشد... باشه اشکال نداره... 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 2 آبان، 2012 باسلام من از چندروز پیش میرفتم آپلود سنتر هی نام کاربری و رمز عبور رو وارد میکردم هی میگفت چی میگــــــی؟؟؟ ما اصن همچین کاربری نداریم و وارنینگ و اینا هی من میگفتم بابا منم سپیده.ام تی...بازم حرف خودشو میزد تا دیشب دوباره با همون نام کاربری همون رمز قبلی و همون آدرس ایمیل ثبت نام کردم تازه گفت خوش اومدین (بعد این همه سال) ینی چی شد اکانت قبلیم کلا پاک شد رفت؟ ممد من عکسایی که آپ کرده بودم رو از تو میخوام ممد ممــــــــــــــــد 3
سیندخت 18786 ارسال شده در 2 آبان، 2012 سلام اگه یه پیام خصوصی اشتباهی پاک شه امکان برگندوندنش هست دوباره؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 آبان، 2012 یکی دیگه از بچه هام چندوقت پیش بهم گفت. یه خرده اون لینکی که میرین رو دقت کنین لینک آپلودسنتر عوض شده. اون قبلی این بود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هنوز عکسا و اکانتا هست و پاک نمیشه. ولی از این به بعد دیگه از آپلودسنتر جدید استفاده کنید: www.noandishaan.com/upload 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 آبان، 2012 سلاماگه یه پیام خصوصی اشتباهی پاک شه امکان برگندوندنش هست دوباره؟ سلام نه. پیام خصوصی وقتی حذف بشه، حذف کامل میشه. 2
ارسال های توصیه شده