Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همینطوری الکی که نبوده. مجبور شدیم اینجا گفتیم: http://www.noandishaan.com/forums/thread84524.html 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا مهدی رو محروم کردین؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرسی درست شد. اومدیم عنوان برداریم کلاً زدیم چشوچالو کور کردیم 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرسی درست شد.اومدیم عنوان برداریم کلاً زدیم چشوچالو کور کردیم ممد خدا بهت رحم کرداااا 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام اپلود سنتر انجمن قابلیت این رو داره که لینک یه عکس رو بدیم بهش اون عکس رو از سرور انجمن اپلود میشه اصلا همچین قایلیتی وجود داره که مثلا یه فایل در 4 شر باشه ادرسش رو بدیم به اپلود سنتری بعد اون اون ادرس فایل رو از سرور خودش بده 1 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام... بالای صفحه من توی قسمت جهت اطلاع شما هر موقع میام پیغام خوانده نشده دارم...... راخش چیه که نرمال بشه؟باید یه پیغام بازدید کننده رو حذف کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام...بالای صفحه من توی قسمت جهت اطلاع شما هر موقع میام پیغام خوانده نشده دارم...... راخش چیه که نرمال بشه؟باید یه پیغام بازدید کننده رو حذف کنم؟ میشه به صورت عکسی مثل این نمونه نشون بدین؟ در پیغام خصوصیاتون رو نگاه کنین ببینین پیامی رو جا ننداختین؟ درصورتی که پیامی خوانده نشده باشه به این صورت مشاهده میشه نشانه دیگر پیام خوانده نشده این آیکون است . 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ موقع ارسال تاپیک جدید با تایپ موضوع خودش اتوماتیک موضوع رو چک میکرد موضاعات مشابه رو میاورد امکانش برداشته شده؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام اپلود سنتر انجمن قابلیت این رو داره که لینک یه عکس رو بدیم بهش اون عکس رو از سرور انجمن اپلود میشه اصلا همچین قایلیتی وجود داره که مثلا یه فایل در 4 شر باشه ادرسش رو بدیم به اپلود سنتری بعد اون اون ادرس فایل رو از سرور خودش بده فقط عکس میشه. عکسی را برای آپلود انتخاب کنید - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موقع ارسال تاپیک جدید با تایپ موضوع خودش اتوماتیک موضوع رو چک میکرد موضاعات مشابه رو میاوردامکانش برداشته شده؟ آره هکش برداشته شده. 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام مطلبی رو آپ میکنم.برای اینکه بخوام با هر اسمی که دلم میخواد لینک بدم باید چیکار کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام مطلبی رو آپ میکنم.برای اینکه بخوام با هر اسمی که دلم میخواد لینک بدم باید چیکار کنم؟ اول اسم دلخواه رو بنویسین و بعدش انتخابش کنین و با آیکن لینک دادن، لینک بدین 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره هکش برداشته شده. لازم بود برداشته شه؟ خیلی به درد بخور بود 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ لازم بود برداشته شه؟ خیلی به درد بخور بود چون به صورت هک نصب میشد، بهتر بود برداشته بشه، چون خیلی ضرورت نداشت. الان مطالب مشابه رو پایین هر تاپیک نشون میده که این دیگه بدون نیاز به هک هستش. اگه پیغام رو دیدین و هنوزم هست، از صفحه پروفایلتون حذف کنید پیغامای اخیر رو. بعضی وقتا و اون شماره پیغام نخونده اونجا میمونه. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فقط عکس میشه. آره هکش برداشته شده. کور شدم رفته :icon_pf (34): خو الان میخوام یه کاری کنم تالار برق دیگه کسی لینکی میزاره برا دانلود لینک بیگانه نباشه که فردا یا لینکه پاک شه یا شیلتر بشه چیکار میشه کرد برا همچین فکری ؟؟ میخوام رو سرور انجمن باشن لینک ها میگی عکس میشه چطوری 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واسه لینکای عمومی فایلا نمیشه. فقط میتونی عکسی که تو یه آدرس دیگه هست رو آدرسش رو اینجا وارد کنی و از اون آدرس داخل آپلودسنتر آپلودش کنی. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه قرار باشه همه لینکا و فایلا رو سرور آپلود بشن و از رو سرور خونده بشن که میترکه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واسه لینکای عمومی فایلا نمیشه.فقط میتونی عکسی که تو یه آدرس دیگه هست رو آدرسش رو اینجا وارد کنی و از اون آدرس داخل آپلودسنتر آپلودش کنی. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه قرار باشه همه لینکا و فایلا رو سرور آپلود بشن و از رو سرور خونده بشن که میترکه خو الان من میتونم چیکار کنم نمی خوام یه فایل رو دانلود کنم دوباره باز اپ کنم یه راه پیشنهاد بدید اخه 1.5 گیگ ترافیک در ماه جای این کار ها رو میزاره برا ادم که دانلود بدش اپلود کنه 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ راه حل ساده همونه که محمد گفت،اما این راه حل زمانی مناسبه که تعدادپیغام های بازدیدکنندگان صفحه شما کم باشه....... اشتباهی رخ نداده،لااقل من اینطور حس میکنم،برای من هم بارها این اتفاق رخ داده، در پروفایلم همش حس میکردم پیغام خوانده شده،اما هم در قسمت جهت اطلاع شما و هم در کنترل پنل یک پیغام خوانده نشده وجود داشت. اما با این راه ها حل ها تونستم اثرش رو بردارم، 1. برین تو کنترل پنل شما ،اونجا پیغام خوانده نشدرو نشون میده،بعد ببینین پیغام مورد نظر ماله چه کسیه،روی اسم مورد نظر کلیک میکنید ،وقتی داخل پروفایل فرد موردنظر رفتین View Conversations رو بزنین ،پیغام مورد نظری که درکنترل پنل دیدین رو در اینجا هم مشاهده میکنین. و به همین راحتی مشکل حل میشه اما توجه به تاریخ ارسال پیغام بسیار مهمه...... 2. زمانی پیش میاد که پروفایل فرد مورد نظر بستس تنها راهه حل توجه به تاریخ پیغام مورد نظر هستش،و طبق اون تاریخ صفحات پیغام بازدیدکنندگان خود را مشاهده کنین،مطمئنا راحتر به پیغام مورد نظر دست پیدا میکنید. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده