Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 22 تیر، 2012 همینطوری الکی که نبوده. مجبور شدیم اینجا گفتیم: http://www.noandishaan.com/forums/thread84524.html 5
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 7 مرداد، 2012 مرسی درست شد. اومدیم عنوان برداریم کلاً زدیم چشوچالو کور کردیم 5
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 7 مرداد، 2012 مرسی درست شد.اومدیم عنوان برداریم کلاً زدیم چشوچالو کور کردیم ممد خدا بهت رحم کرداااا 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 مرداد، 2012 سلام اپلود سنتر انجمن قابلیت این رو داره که لینک یه عکس رو بدیم بهش اون عکس رو از سرور انجمن اپلود میشه اصلا همچین قایلیتی وجود داره که مثلا یه فایل در 4 شر باشه ادرسش رو بدیم به اپلود سنتری بعد اون اون ادرس فایل رو از سرور خودش بده 1
~ Reza ~ 418 ارسال شده در 11 مرداد، 2012 سلام... بالای صفحه من توی قسمت جهت اطلاع شما هر موقع میام پیغام خوانده نشده دارم...... راخش چیه که نرمال بشه؟باید یه پیغام بازدید کننده رو حذف کنم؟ 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 11 مرداد، 2012 سلام...بالای صفحه من توی قسمت جهت اطلاع شما هر موقع میام پیغام خوانده نشده دارم...... راخش چیه که نرمال بشه؟باید یه پیغام بازدید کننده رو حذف کنم؟ میشه به صورت عکسی مثل این نمونه نشون بدین؟ در پیغام خصوصیاتون رو نگاه کنین ببینین پیامی رو جا ننداختین؟ درصورتی که پیامی خوانده نشده باشه به این صورت مشاهده میشه نشانه دیگر پیام خوانده نشده این آیکون است . 2
سیندخت 18786 ارسال شده در 11 مرداد، 2012 موقع ارسال تاپیک جدید با تایپ موضوع خودش اتوماتیک موضوع رو چک میکرد موضاعات مشابه رو میاورد امکانش برداشته شده؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 سلام اپلود سنتر انجمن قابلیت این رو داره که لینک یه عکس رو بدیم بهش اون عکس رو از سرور انجمن اپلود میشه اصلا همچین قایلیتی وجود داره که مثلا یه فایل در 4 شر باشه ادرسش رو بدیم به اپلود سنتری بعد اون اون ادرس فایل رو از سرور خودش بده فقط عکس میشه. عکسی را برای آپلود انتخاب کنید - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موقع ارسال تاپیک جدید با تایپ موضوع خودش اتوماتیک موضوع رو چک میکرد موضاعات مشابه رو میاوردامکانش برداشته شده؟ آره هکش برداشته شده. 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 سلام مطلبی رو آپ میکنم.برای اینکه بخوام با هر اسمی که دلم میخواد لینک بدم باید چیکار کنم؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 سلام مطلبی رو آپ میکنم.برای اینکه بخوام با هر اسمی که دلم میخواد لینک بدم باید چیکار کنم؟ اول اسم دلخواه رو بنویسین و بعدش انتخابش کنین و با آیکن لینک دادن، لینک بدین 2
سیندخت 18786 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 آره هکش برداشته شده. لازم بود برداشته شه؟ خیلی به درد بخور بود 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 لازم بود برداشته شه؟ خیلی به درد بخور بود چون به صورت هک نصب میشد، بهتر بود برداشته بشه، چون خیلی ضرورت نداشت. الان مطالب مشابه رو پایین هر تاپیک نشون میده که این دیگه بدون نیاز به هک هستش. اگه پیغام رو دیدین و هنوزم هست، از صفحه پروفایلتون حذف کنید پیغامای اخیر رو. بعضی وقتا و اون شماره پیغام نخونده اونجا میمونه. 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 فقط عکس میشه. آره هکش برداشته شده. کور شدم رفته :icon_pf (34): خو الان میخوام یه کاری کنم تالار برق دیگه کسی لینکی میزاره برا دانلود لینک بیگانه نباشه که فردا یا لینکه پاک شه یا شیلتر بشه چیکار میشه کرد برا همچین فکری ؟؟ میخوام رو سرور انجمن باشن لینک ها میگی عکس میشه چطوری 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 واسه لینکای عمومی فایلا نمیشه. فقط میتونی عکسی که تو یه آدرس دیگه هست رو آدرسش رو اینجا وارد کنی و از اون آدرس داخل آپلودسنتر آپلودش کنی. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه قرار باشه همه لینکا و فایلا رو سرور آپلود بشن و از رو سرور خونده بشن که میترکه 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 واسه لینکای عمومی فایلا نمیشه.فقط میتونی عکسی که تو یه آدرس دیگه هست رو آدرسش رو اینجا وارد کنی و از اون آدرس داخل آپلودسنتر آپلودش کنی. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه قرار باشه همه لینکا و فایلا رو سرور آپلود بشن و از رو سرور خونده بشن که میترکه خو الان من میتونم چیکار کنم نمی خوام یه فایل رو دانلود کنم دوباره باز اپ کنم یه راه پیشنهاد بدید اخه 1.5 گیگ ترافیک در ماه جای این کار ها رو میزاره برا ادم که دانلود بدش اپلود کنه 1
setare.blue 23086 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 راه حل ساده همونه که محمد گفت،اما این راه حل زمانی مناسبه که تعدادپیغام های بازدیدکنندگان صفحه شما کم باشه....... اشتباهی رخ نداده،لااقل من اینطور حس میکنم،برای من هم بارها این اتفاق رخ داده، در پروفایلم همش حس میکردم پیغام خوانده شده،اما هم در قسمت جهت اطلاع شما و هم در کنترل پنل یک پیغام خوانده نشده وجود داشت. اما با این راه ها حل ها تونستم اثرش رو بردارم، 1. برین تو کنترل پنل شما ،اونجا پیغام خوانده نشدرو نشون میده،بعد ببینین پیغام مورد نظر ماله چه کسیه،روی اسم مورد نظر کلیک میکنید ،وقتی داخل پروفایل فرد موردنظر رفتین View Conversations رو بزنین ،پیغام مورد نظری که درکنترل پنل دیدین رو در اینجا هم مشاهده میکنین. و به همین راحتی مشکل حل میشه اما توجه به تاریخ ارسال پیغام بسیار مهمه...... 2. زمانی پیش میاد که پروفایل فرد مورد نظر بستس تنها راهه حل توجه به تاریخ پیغام مورد نظر هستش،و طبق اون تاریخ صفحات پیغام بازدیدکنندگان خود را مشاهده کنین،مطمئنا راحتر به پیغام مورد نظر دست پیدا میکنید. 4
ارسال های توصیه شده