pari daryayi 22938 ارسال شده در 5 آذر، 2011 این دوتارو خیلی دوست دارم ولی فرصت استفادش کم پیش میاد ولی اینارو زیاد استفاده میکنم بانویی با صبری زیاد و نگاهی گیرا:(87): خوش قلب و مهربان:ha5t4lmd53df3cpu2lq درونگرا آرام و صبور و صادق :626gdau: :girl_angel: :music: خوبه دیگه خیلی خلاصه کردماااااااااااااااااا:hapydancsmil: شیطونی مهربون برونگرا و فعال با دلی بی ریا هر دوره عوض میشه....در حال حاضر:(50)::heartshape2: این یکی همیشه ثابته این یکی پارتیش کلفته هر چی خودش دوست داره حساب کنید حساب ما می شه مهربان دوست داشتنی و شیرین به شیرینی یه هندواانه سرخ ?=:vahidrk:+:icon_pf (17):+ دوستی وفادار اهل شیطنت و شوخی اون هم شوخی های کلفت:persiana__hahaha: 15
pari daryayi 22938 ارسال شده در 5 آذر، 2011 این ثابته!:girl_in_dreams: زیاد استفاده می کنم :girl_blush2::JC_thinking::there::banel_smiley_52::mrsbeasley::rose: اینارو هم خیلی دوست دارم! شما خودتون و نامتون کلا شخصیت نشانه! به این معنی صلح جو! عههه دکترمونم اومده که معرفی می کنم اندیشه آرام انجمن!:persiana__hahaha: :girl_yes2::girl_blush2: بانویی با سیاست که بسیام خانووووووم است آخه من 4 تا شکلک میدوستم! پس 4 تا میزارم! :دییییی ------------------------------------------ من اینارو هم بعد اینا دوس دارم! :62izy85: :hrqr6zeqheyjho1f9mx درونگرا معمولا ساکت و آروم با افکاری تنها برای خودش (چی گفتم الان؟:th_scratchhead:) 13
alimec 23102 ارسال شده در 5 آذر، 2011 نمی دونم چرا این خانم دکتر دریایی ما رو تحویل نمی گیرن: برا من لطفا 1
pari daryayi 22938 ارسال شده در 5 آذر، 2011 دوستان تفسیر های متخصصانه رو بعد از اتمام جلسه ای که با مریم بانو می ذاریم به ترتیب ارسال پست ها نقل قول می گیرم (باورکنید:lol:) باور کنید ارجحیت زنبیل های خودتون ببخشید اصلاح می کنم پست های خودتونه:(87): 5
El Roman 31720 ارسال شده در 5 آذر، 2011 (70٪):icon_pf (44):(10٪)(20٪) اعداد داخل پرانتز نشان دهنده علاقه نام برده به شکلک ها میباشد از شکلک به دلیل گره خوردن با جان و روانمان در طول سالیان دراز صرفه نظر گشته است 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 5 آذر، 2011 عزیزم شما بیش فعالی نداری؟ این چه وضعیتیه آخه؟؟ کلا ناراحت نمی شی تو زندگیت؟ یعنی اصلا این شکلی نمی شی ؟ منو نیگاه : این طوری شی ؟ اگه بخوام فقط از رو این شکلکا بگم ای کاش بتونی ان روحیه خوب و مثبتت رو به بقیه هم انتقال بدی. بازم فقط از روی شکلکا بگم آدمایی مثل تو متاسفانه کمن نوووووووووووووچ :w330: اینم دوست داشتم! خیلی بده؟ اخم در زندگی شما موجود نمی باشد لذا شما شخصیتی برونگرا فعال و در عین حال دلی نازک و مهربان دارید :Laie_28: یچیزایی هس که خواستی خصوصی میگم برات واسه پیشرفتت در مراحل بعد زندگی کاریت خیلی خوبه!!:4chsmu1: 1
سمندون 19437 ارسال شده در 5 آذر، 2011 یه پست اسپم گونه : چرا اینقد اکثرا به این مسائل تحیل روانشناسی در مورد خودمون یا تاپیک های شخصیت شناسیو تست خود شناسی یا این قبیل مسائل علاقه داریم ؟:w127: 2
سمندون 19437 ارسال شده در 5 آذر، 2011 آهان... خب تحلیل شخصیت هم مثل فال میمونه دیگه! کلا چرندی بیش نیست. سخت نگیر... آره دیگه بعد جالبه اکثرا هم رو این چیزا خیلیییییییی وقت میذاریم . غافل از اینکه بابا خودمون باید بشینیم در مورد خودمون فک کنیم .......(خودمم علاقه دارم ها :4chsmu1:) بعد جالبه باز اکثریت هم میگن اینا واسه سرگرمی هست و جالبه چه تایم زیادی رو این تیریپ سرگرمی ها میذاریم و چه تایم کمی رو فکر کردن در مورد خودمون 5
s_solhjou 1598 ارسال شده در 5 آذر، 2011 شما خودتون و نامتون کلا شخصیت نشانه! به این معنی صلح جو! یه کم بیشتر توضیح میدادی دیگه این و که همیشه میشنوم:cry2: :girl_in_dreams::rose: :biggrin::lol: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 آذر، 2011 میگما خوب شد گفتی فقط سه تا شکلک، وگرنه همه، همه شکلکارو می انتخابیدن! :persiana__hahaha: 1
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 5 آذر، 2011 این تاپیک شما 3 تا از شکلکهایی که خیلی دوست دارید و بیشتر ازشون استفاده میکنید این چند تا رو بیشتر استفاده میکنم :wubpink: ولی اینار رو بیشتر دوست دارم :shad: :babygirl: 4
alimec 23102 ارسال شده در 5 آذر، 2011 این چند تا رو بیشتر استفاده میکنم :wubpink:ولی اینار رو بیشتر دوست دارم :shad: :babygirl: اوه اوه اعلام خطر می کنم من! خطر شخصیت دوگانه ولی یه نتیجه ی دیگه هم میشه گرفت: عکاس خووبی هستین شما 3
pari daryayi 22938 ارسال شده در 6 آذر، 2011 :w00::167:..... كلا شكلك دوست دارم ولي اينا رو بيشتر.... خب به نظرم شما فردی میانگرا شوخ و تا حدودی زود دم می کشید(جوش میارین!) :persiana__hahaha: اوخییییی چه درونگرای لطیفی!! عین اسمت می مونی :wubpink::4chsmu1: :w00: بازم هست.....:shame: خب درونگرا تا حدودی منفعل دل نازک و حساس به نظر می رسی :(50): :w330: :banel_smiley_52: متنظر تحلیل دادا؟ چشمانی پر از شیطنت دارد اما ذاتش این نیست برونگرایی را دوست دارد :icon_pf (34): اینا رو خیلی دوست دارم : :w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:dancegirl2::mrsbeasley: به تحلیلین خوشحال می شم. دخمل خوش برخورد و مهربونیه تو دلش زیاد حرص می خوره ولی به روی کسی نمیاره:persiana__hahaha: تذکر! در این تاپیک هر پست بدون شکلک برای تفسیر اسپم تلقی شده و شام شب پری های دریا و دوستانش است:evilsmile: 10
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 6 آذر، 2011 اينا رو دوست دارم :girl_yes2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v از اينا هم زياد استفاده ميكنم لطفا تحليل منو جدي بگيريد مورد اورژانسيه!! 4
pianist 31129 مالک ارسال شده در 6 آذر، 2011 خب بعد از اینکه همه دوستان تحلیل شدن نوبت سیندخت و پری هست که تحلیل بشن! پس سیندخت و پری دریایی در آخر شکلکهای خودشون رو میگذارند و توسط پیانیست تحلیل شخصیت میشن... 9
zahra22 19501 ارسال شده در 9 آذر، 2011 به علت تحلیل نشدن شکلک های من ...... اینجانب دچار سرخوردگی و افسردگی حاد شده... :164: :w821: 4
ارسال های توصیه شده