Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2011 درود از اسم تاپيك معلومه ديگه مربوط به چيه خب حالا كه تالار عمران دا ره يه شكل منظمي به خودش ميگره لازم ه كه فعاليت ها هم منظمتر بشه براي همين از امروز از دوستان خوبم مي خوام در ضورت امكان بر نامه حضور و يا مرخصي خودشون د ر همين تاپيك اعلام كنند توجه : همه كاربران تالار مهندسي عمران مي بايست حضور يا عدم حضور خودشون در همين تاپيك مشخص كنند ( از مدير تالار تا كاربر تالار ) .. ..... 6 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2011 ايده ايجاد اين تاپيك از پيغام شيرين ( m_shirin) براي من تو ذهنم ايجاد شد و گفتم كه بد نباشه چنين تاپيكي هم داشته باشيم تا كاربران ميز ان حضو ر و يا عدم حضورشون اينجا اعلام كنند تا بشه برنامه ريزي ها با نظم بهتري جلو بره اينم متن پيام m_shirin هست كه براي من فرستاد سلام.می خواستم بگم که من هفته ی دیگه کلا نیستم مسافرتم.ببخشید که نمی تونم بیام پست بذارم و تو کلاس باشم! ممنون از شيرين عزيز كه باعث شد اين تاپيك شكل بگير ه :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2011 دوستان خود من هم فعلا تا اطلاع ثانوي دسترسيم به نت فقط ا ز 10 شب به بعد هست ولي سعي مي كنم بزودي به وضعيت عادي برگردم 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2011 من هستم ولی در رفت وامدم دیه فعلا تا یه مدتی حضور پررنگ فک نکنم داشته باشم:icon_pf (34): مدتشم شاید مثلا 10 روز حدااقل:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2012 من میخوام نباشم.....ولی نمی شه و کماکان هستم 1 لینک به دیدگاه
hosseini68 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 منم از 7 تا 13 شب میتونم بیام. البته تا حالا که تو این مدت کسی رو اینجا ندیدم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده