Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ درود از اسم تاپيك معلومه ديگه مربوط به چيه خب حالا كه تالار عمران دا ره يه شكل منظمي به خودش ميگره لازم ه كه فعاليت ها هم منظمتر بشه براي همين از امروز از دوستان خوبم مي خوام در ضورت امكان بر نامه حضور و يا مرخصي خودشون د ر همين تاپيك اعلام كنند توجه : همه كاربران تالار مهندسي عمران مي بايست حضور يا عدم حضور خودشون در همين تاپيك مشخص كنند ( از مدير تالار تا كاربر تالار ) .. ..... 6 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ ايده ايجاد اين تاپيك از پيغام شيرين ( m_shirin) براي من تو ذهنم ايجاد شد و گفتم كه بد نباشه چنين تاپيكي هم داشته باشيم تا كاربران ميز ان حضو ر و يا عدم حضورشون اينجا اعلام كنند تا بشه برنامه ريزي ها با نظم بهتري جلو بره اينم متن پيام m_shirin هست كه براي من فرستاد سلام.می خواستم بگم که من هفته ی دیگه کلا نیستم مسافرتم.ببخشید که نمی تونم بیام پست بذارم و تو کلاس باشم! ممنون از شيرين عزيز كه باعث شد اين تاپيك شكل بگير ه :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان خود من هم فعلا تا اطلاع ثانوي دسترسيم به نت فقط ا ز 10 شب به بعد هست ولي سعي مي كنم بزودي به وضعيت عادي برگردم 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من هستم ولی در رفت وامدم دیه فعلا تا یه مدتی حضور پررنگ فک نکنم داشته باشم:icon_pf (34): مدتشم شاید مثلا 10 روز حدااقل:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ من میخوام نباشم.....ولی نمی شه و کماکان هستم 1 لینک به دیدگاه
hosseini68 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ منم از 7 تا 13 شب میتونم بیام. البته تا حالا که تو این مدت کسی رو اینجا ندیدم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده