FrnzT 18194 ارسال شده در 5 آذر، 2011 نه تو گرافيستي خودت!! بايد معلم شي نه دانش اموز!! فتوشاپ یه دنیای بی نهایته. خود سازنده هاش به نکاتی بر میخورن که گاهی میمونن چرا اونطوری میشه :biggrin: بهدشم من میشم مبصر :biggrin: 6
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 8 آذر، 2011 خفن پايه هستم اسم منم بنويسين به خاطر خفن بودن کلاس از پذیرفتن شما معذورین با تشکر :biggrin: 3
ashegh20 1559 ارسال شده در 9 آذر، 2011 خانوم معلم شما از کدوم نسخه فتوشاپ استفاده میکنین؟ راستی دیزاین رو هم یاد میدین؟ 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 9 آذر، 2011 خانوم معلم شما از کدوم نسخه فتوشاپ استفاده میکنین؟ راستی دیزاین رو هم یاد میدین؟ خانم معلم به روز از ورژن CS5 استفاده میکنن :biggrin::biggrin::biggrin: 4
Nightingale 10531 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2011 خانوم معلم شما از کدوم نسخه فتوشاپ استفاده میکنین؟ راستی دیزاین رو هم یاد میدین؟ من از آخرین ورژنش استفاده میکنم همون Cs5 به صورت پروژه ای در سایت هستش آموزش هایی بیشتر کلیات در مورد دیزاینو به همرا یک پروژه ساده توضیح میدم اجازه!!؟منم هستم فقط کلاسا کی قراره شروع بشن؟ بله بله خوش آمدید از همین امروز رسما شروع شد :texc5lhcbtrocnmvtp8 اینم لینکش مهم :نظرسنجی: آموزش: کلاس مجازی آموزش مقدماتی فتوشاپ - جلسه اول 15
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 11 آذر، 2011 اوا چه شلوغ شد من اول گفتم نیمکت جلوئی مال منه ها زنبیل گذاشتم :icon_razz: برو اون ور تر منم جا شم :icon_pf (17): من می شینم ته کلاس:14k8gag: اگه ماش فوت کنی جلو به خانم معلم میگم خانم معلم به روز از ورژن CS5 استفاده میکنن :biggrin::biggrin::biggrin: مگه تو زبون خانوم معلمی :vahidrk: 2
ارسال های توصیه شده