FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ نه تو گرافيستي خودت!! بايد معلم شي نه دانش اموز!! فتوشاپ یه دنیای بی نهایته. خود سازنده هاش به نکاتی بر میخورن که گاهی میمونن چرا اونطوری میشه :biggrin: بهدشم من میشم مبصر :biggrin: 6 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اسم من یادت نره :80x7izu87acutttcy9t 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خفن پايه هستم اسم منم بنويسين 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ خفن پايه هستم اسم منم بنويسين به خاطر خفن بودن کلاس از پذیرفتن شما معذورین با تشکر :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ خانوم معلم شما از کدوم نسخه فتوشاپ استفاده میکنین؟ راستی دیزاین رو هم یاد میدین؟ 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ خانوم معلم شما از کدوم نسخه فتوشاپ استفاده میکنین؟ راستی دیزاین رو هم یاد میدین؟ خانم معلم به روز از ورژن CS5 استفاده میکنن :biggrin::biggrin::biggrin: 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ اجازه!!؟ منم هستم فقط کلاسا کی قراره شروع بشن؟ 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خانوم معلم شما از کدوم نسخه فتوشاپ استفاده میکنین؟ راستی دیزاین رو هم یاد میدین؟ من از آخرین ورژنش استفاده میکنم همون Cs5 به صورت پروژه ای در سایت هستش آموزش هایی بیشتر کلیات در مورد دیزاینو به همرا یک پروژه ساده توضیح میدم اجازه!!؟منم هستم فقط کلاسا کی قراره شروع بشن؟ بله بله خوش آمدید از همین امروز رسما شروع شد :texc5lhcbtrocnmvtp8 اینم لینکش مهم :نظرسنجی: آموزش: کلاس مجازی آموزش مقدماتی فتوشاپ - جلسه اول 15 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ اوا چه شلوغ شد من اول گفتم نیمکت جلوئی مال منه ها زنبیل گذاشتم :icon_razz: برو اون ور تر منم جا شم :icon_pf (17): من می شینم ته کلاس:14k8gag: اگه ماش فوت کنی جلو به خانم معلم میگم خانم معلم به روز از ورژن CS5 استفاده میکنن :biggrin::biggrin::biggrin: مگه تو زبون خانوم معلمی :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ مگه تو زبون خانوم معلمی من دستیارشم :167: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده