EVF 5465 ارسال شده در 1 آذر، 2011 سلام دوستان کسی جزوه طراحی اجزاء 2 دکتر شریعت پناهی رو نداره؟؟ من تو نت چرخی زدم اما نیافتم. 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 2 آذر، 2011 سلام دوستانکسی جزوه طراحی اجزاء 2 دکتر شریعت پناهی رو نداره؟؟ من تو نت چرخی زدم اما نیافتم. درود... من سال گذشته کل نت رو گشتم...این جزوه به اشتراک گذاشته نشده... 1
EVF 5465 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2011 درود...من سال گذشته کل نت رو گشتم...این جزوه به اشتراک گذاشته نشده... :girl_in_dreams: 1
just work 12354 ارسال شده در 2 آذر، 2011 حالا چی هست این جزوه ؟ خوب جزوه ی پروفسور پورسینا رو بخونید ... از بزرگان دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت مدیره شرکت بین المللی فولاد تکنیک 2
EVF 5465 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2011 حالا چی هست این جزوه ؟ خوب جزوه ی پروفسور پورسینا رو بخونید ... از بزرگان دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت مدیره شرکت بین المللی فولاد تکنیک برای خودم نمیخوام یکی از دوستام میخواد برای ارشد بخونه گفت میگن این جزوه خوبه...هرچی گشتم پیدا نکردم! یکی بیاد این بزاره 3
EVF 5465 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2011 باید بیاد دانشکده فنی از یکی از بچه ها بگیره کوپی بزنه..... دانشگاه تهران؟ 1
ارسال های توصیه شده