Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ قدیمی تریناش هم مربوط میشه به 4 میلیون سال پیش. ويژگى هاى قديمى ترين نمونه هاى به دست آمده از انسان نشانگر آن است كه انسان هاى اوليه در مقايسه با انسان هاى امروزى داراى قدى كوتاه تر، جمجمه اى كوچك تر و آرواره هاى قوى با ۳۲ دندان كه تركيب دندان ها بيشتر به گياه خوارى تمايل نشان مى دهد و همچنين دست هايى اندكى بلندتر هستند كه نمونه مشخص آندو اسكلت معروفى است كه در دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۹۰ از دره لفارس در كشور فعلى اتيوپى به دست آمده است كه يكى دختر ۱۸ ساله اى با نام لوسى و ديگرى راميدو يك پسر بالغ بوده كه مطالعات انجام شده روى اين دو اسكلت نشان داده است اين نمونه ها كه قدمت بين ۴ ميليون سال را داشته اند اولاً روى دو پا راه مى رفته اند، دست ها و پا هايشان كاملاً شبيه انسان هاى امروزى و اندازه قدشان حدود يك متر و بيست سانتى متر بوده و گنجايش جمجمه آنها حدود ۵۰۰ سانتى مترمكعب (يك سوم انسان هاى امروزى) تعيين شده است و زيستگاه اين نمونه ها جنگل هاى آفريقاى شرقى است كه در حال حاضر كشور هاى اتيوپى، كنيا و تانزانيا را دربرمى گيرند. در واقع كشف لوسى و راميدو در اين منطقه از جهان به عنوان قديمى ترين فسيل هاى شناخته شده اى كه مى توان آنها را به عنوان اجداد انسان هاى امروزى دانست باعث شده كه دانشمندان خاستگاه انسان را شرق آفريقا معرفى كنند. اما نبود عناصر فرهنگى تنها مشكلى است كه براى اثبات انسان بودن اين نمونه ها وجود دارد، به همين دليل براى زيست شناسان انسان بودن اين نمونه ها تاييد شده است ولى براى انسان شناسان فرهنگى اين نمونه ها هوموهابيليس ها، هومواركتوس ها، سنيانتروپ ها انسان نما ناميده مى شود. چقدر جالب.....مثلا ممکنه ادمای 100 میلیون سال دیگه دو متر و نیمی بشن؟؟ عابدی از چه کتابایی برای این پستها استفاده کردی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ چرااااا؟؟؟ . . من چپ دست بودم....معلم کلاس اولم ترکم داد.... چون اکثر وسائلی که انسان ها میسازند با راست دستها سازگاره. به خاطر همین چپ دست ها برای استفاده از ابزار آلات باید تلاش بیشتر بکنندو زحمت بیشتری بکشند. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ عابدی از چه کتابایی برای این پستها استفاده کردی؟؟ دیگه فامیل این بنده خدا رو هم تو سایت میگین. :icon_pf (34): یه سری از کتاب هایی که نوترون استفاده میکنه،به یک سبک خاصی معروفه به نام ت..... ت.... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر جالب.....مثلا ممکنه ادمای 100 میلیون سال دیگه دو متر و نیمی بشن؟؟ عابدی از چه کتابایی برای این پستها استفاده کردی؟؟ اینارو که از تاپیک میمون برهنه خودم استفاده کردم. اما اون کتابایی که دژاووشون رو تو پست اول گذاشتم واسه دانلود و مستند هایی که گذاشتم رو حتما ببینید. اون انسان با لاک و شاخک یه مقداری فانتزیه اما حداقلش اینه که تا 10 هزار سال آینده انگشت کوچیکه ی پامون حذف میشه. چون ازش هیچ استفاده نمیکنیم مثل اینکه. در واقع توی تکامل نسبت بین مغز و معده معکوسه. هرچی مغزت بزرگتر میشه معده ات کوچکتر و ضعیف تر. 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ چون اکثر وسائلی که انسان ها میسازند با راست دستها سازگاره.به خاطر همین چپ دست ها برای استفاده از ابزار آلات باید تلاش بیشتر بکنندو زحمت بیشتری بکشند. چه زحمتی رو از دوش من برداشت معلمم....:mornincoffee: شاید هم به خاطر استفاده بیشتر از نیمکره چپ بیشتر فشار میاد به مغز ....آخه نیمکره چپ وظیفه تحلیل و پردازش و تمرکزو درس خوندن و... رو داره.... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ دیگه فامیل این بنده خدا رو هم تو سایت میگین. :icon_pf (34): یه سری از کتاب هایی که نوترون استفاده میکنه،به یک سبک خاصی معروفه به نام ت..... ت.... :icon_pf (34): ت..... ت.... دیگه چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ نه من بدون هوش و جهان بینی هم فرض نکردم اما شما روند تکنولوژی رو چجوری پیش بینی میکنی؟؟اینه که از نظر من قابل پیش بینی نیست و از نظر شما میشه تخیلات فانتزی شاید واقعا درصدی از این تخیلات واقعا اتفاق بیفته آخه یکسری تغییرات واقعا توهمیه،تغییر در قد و رنگ پوست و . ممکنه. اما اینکه مثلا فرض کنیم،آدم یه دونه چشم هم وسط پیشونیش در بیاره یک چیز توهمیه. درسته آدم میتونه اقتدار خودش را بر خیلی چیزها برتری بده،اما به نظرم طبیعت هم اجازه تغییرات بیش از حد رو نمیده. 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ دیگه فامیل این بنده خدا رو هم تو سایت میگین. :icon_pf (34): یه سری از کتاب هایی که نوترون استفاده میکنه،به یک سبک خاصی معروفه به نام ت..... ت.... از بس بچه ها گفتن منم عادت کردم..مگه فقط من میگم بابا... اینارو که از تاپیک میمون برهنه خودم استفاده کردم.اما اون کتابایی که دژاووشون رو تو پست اول گذاشتم واسه دانلود و مستند هایی که گذاشتم رو حتما ببینید. اون انسان با لاک و شاخک یه مقداری فانتزیه اما حداقلش اینه که تا 10 هزار سال آینده انگشت کوچیکه ی پامون حذف میشه. چون ازش هیچ استفاده نمیکنیم مثل اینکه. در واقع توی تکامل نسبت بین مغز و معده معکوسه. هرچی مغزت بزرگتر میشه معده ات کوچکتر و ضعیف تر. خب اون تاپیک میمونت کجاست؟از چه کتابیه؟؟ چقدر جالب واقعا بخشایی از بدن که استفاده ندارن خذف میشه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ محیط...چرا چپ دست ها نسبت به راست دست ها عمر کمتری دارن؟ چون اکثر وسائلی که انسان ها میسازند با راست دستها سازگاره.به خاطر همین چپ دست ها برای استفاده از ابزار آلات باید تلاش بیشتر بکنندو زحمت بیشتری بکشند. وا این چه ربطی به کوتاه تر بودن عمرشون داره!!؟؟ چون تلاشه بیشتری میکنن زودتر میمیرن!!؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ وااین چه ربطی به کوتاه تر بودن عمرشون داره!!؟؟ چون تلاشه بیشتری میکنن زودتر میمیرن!!؟؟ زودتر فرسوده میشن خب......سلول هاشون عمر کوتاهتری پیدا میکنه 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ آخه یکسری تغییرات واقعا توهمیه،تغییر در قد و رنگ پوست و . ممکنه. اما اینکه مثلا فرض کنیم،آدم یه دونه چشم هم وسط پیشونیش در بیاره یک چیز توهمیه. درسته آدم میتونه اقتدار خودش را بر خیلی چیزها برتری بده،اما به نظرم طبیعت هم اجازه تغییرات بیش از حد رو نمیده. اسی تا حالا 5 انقراض بزرگ توی دنیا با تغییر شرایط رخ داده که اخرین همین انقراض دایناسورهای خودمون بوده 65 میلیون سال پیش. حالا من اگه بهت بگم توی دیرینه شناسی جدید پرندگان تکامل یافته دایناسورها هستند باورت میشه؟ "تحقیقاتی که حدود سال ۱۹۷۰ انجام شد نشان میدهد دایناسور ددپایان به احتمال زیاد اجداد پرندگان هستند؛ در واقع، بسیاری از دیرینشناسان پرندگان را مانند دایناسورهای بازمانده درنظر میگیرند و اعتقاد دارند دایناسورها و پرندگان باید با هم زیر یک ردهٔ زیستشناسی قرار داده شوند. امروزه ۱۰۰۰۰ گونه از پرندگان به این گروه تعلق دارند." حالا ددپایان چی هستن؟ دَدپایان (نام علمی: Theropoda) زیرراستهای از دایناسورهای گوشتخوار و دوپای آغازین از خانواده خزندهورکیان بودند. دوره شکوفایی جانورپایان میان دورهٔ تریاسه[۹] پسین (حدود ۲۲۰ میلیون سال پیش) تا اواخر دورهٔ کِرِتاسه (۶۵ میلیون سال پیش) بود با اینحال امروزه ۸۶۰۰ گونه از پرندگان به این گروه تعلق دارند! این یعنی دایناسورها اجداد پرنده هان! بعد بگو 100 میلیون سال دیگه آدم نمیتونه بال در بیاره. 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ از بس بچه ها گفتن منم عادت کردم..مگه فقط من میگم بابا... خب اون تاپیک میمونت کجاست؟از چه کتابیه؟؟ چقدر جالب واقعا بخشایی از بدن که استفاده ندارن خذف میشه؟؟؟ بله... تازه اضافه هم میشه. اینم میمون برهنه: میمون برهنه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ این یعنی دایناسورها اجداد پرنده هان! بعد بگو 100 میلیون سال دیگه آدم نمیتونه بال در بیاره. اتفاقا من این مستند دایناسور و پرنده را از شبکه national geographic نگاه کردم. دایناسورها مثل تیزارانوسوس و...... به پرنده تبدیل نشدن. بلکه دقیقا موجوداتی دارای پر ، اجداد این پرنده ها بودند که خودشان هم پرواز میکردند. یعنی شاکله اصلی کاملا حفظ شده،اما در جزئیات تغییر پیدا کرده. مثل فیل و ماموت،ماهیتشون یکیه،در جثه و چندتا چیز دیگه فرق دارند. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اسی تا حالا 5 انقراض بزرگ توی دنیا با تغییر شرایط رخ داده که اخرین همین انقراض دایناسورهای خودمون بوده 65 میلیون سال پیش. حالا من اگه بهت بگم توی دیرینه شناسی جدید پرندگان تکامل یافته دایناسورها هستند باورت میشه؟"تحقیقاتی که حدود سال ۱۹۷۰ انجام شد نشان میدهد دایناسور ددپایان به احتمال زیاد اجداد پرندگان هستند؛ در واقع، بسیاری از دیرینشناسان پرندگان را مانند دایناسورهای بازمانده درنظر میگیرند و اعتقاد دارند دایناسورها و پرندگان باید با هم زیر یک ردهٔ زیستشناسی قرار داده شوند. امروزه ۱۰۰۰۰ گونه از پرندگان به این گروه تعلق دارند." حالا ددپایان چی هستن؟ دَدپایان (نام علمی: Theropoda) زیرراستهای از دایناسورهای گوشتخوار و دوپای آغازین از خانواده خزندهورکیان بودند. دوره شکوفایی جانورپایان میان دورهٔ تریاسه[۹] پسین (حدود ۲۲۰ میلیون سال پیش) تا اواخر دورهٔ کِرِتاسه (۶۵ میلیون سال پیش) بود با اینحال امروزه ۸۶۰۰ گونه از پرندگان به این گروه تعلق دارند! این یعنی دایناسورها اجداد پرنده هان! بعد بگو 100 میلیون سال دیگه آدم نمیتونه بال در بیاره. :jawdrop::jawdrop::jawdrop: هی وای من :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):ت..... ت.... دیگه چیه؟ آقا دیدم خیلی گیر کردید سر این گفتم یه راهنمایی کوچولو بکنم و برم. منظور اسی کتابایی به سبک هری پاتره 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اتفاقا من این مستند دایناسور و پرنده را از شبکه national geographic نگاه کردم. دایناسورها مثل تیزارانوسوس و...... به پرنده تبدیل نشدن. بلکه دقیقا موجوداتی دارای پر ، اجداد این پرنده ها بودند که خودشان هم پرواز میکردند. یعنی شاکله اصلی کاملا حفظ شده،اما در جزئیات تغییر پیدا کرده. مثل فیل و ماموت،ماهیتشون یکیه،در جثه و چندتا چیز دیگه فرق دارند. مردحسابی دارم میگم ددپایان! میشه اینا: 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ بعد بگو 100 میلیون سال دیگه آدم نمیتونه بال در بیاره. نمیتونه حاضرم شرط ببندم انسان تو این همه مدت که تکامل یافت چیزی بهش اضافه نشد همون دوتا دست و پا یه کله رو داره اونوخت تو این مدت می خواد بال دربیاره!!؟؟ اتفاقا من این مستند دایناسور و پرنده را از شبکه national geographic نگاه کردم. دایناسورها مثل تیزارانوسوس و...... به پرنده تبدیل نشدن. بلکه دقیقا موجوداتی دارای پر ، اجداد این پرنده ها بودند که خودشان هم پرواز میکردند. یعنی شاکله اصلی کاملا حفظ شده،اما در جزئیات تغییر پیدا کرده. مثل فیل و ماموت،ماهیتشون یکیه،در جثه و چندتا چیز دیگه فرق دارند. منم با این نظر اسی کاملا موافقم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ آقا دیدم خیلی گیر کردید سر این گفتم یه راهنمایی کوچولو بکنم و برم.منظور اسی کتابایی به سبک هری پاتره بله بله فهمیدم از پست بعدیشون. :(87): 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ نمیتونهحاضرم شرط ببندم انسان تو این همه مدت که تکامل یافت چیزی بهش اضافه نشد همون دوتا دست و پا یه کله رو داره اونوخت تو این مدت می خواد بال دربیاره!!؟؟ منم با این نظر اسی کاملا موافقم سر چقدر شرط میبندی؟ :hrqr6zeqheyjho1f9mx 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ حالا ددپایان چی هستن؟ دَدپایان (نام علمی: Theropoda) زیرراستهای از دایناسورهای گوشتخوار و دوپای آغازین از خانواده خزندهورکیان بودند. دوره شکوفایی جانورپایان میان دورهٔ تریاسه[۹] پسین (حدود ۲۲۰ میلیون سال پیش) تا اواخر دورهٔ کِرِتاسه (۶۵ میلیون سال پیش) بود با اینحال امروزه ۸۶۰۰ گونه از پرندگان به این گروه تعلق دارند! درسته که میگی ددپایان!!! ولی پرندگان به این گروه تعلق دارن یا نه!!؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده