ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ تو دنیای مجازی نمیشه مرز بین واقعیت و شعار ادما رو تشخیص داد،معمولا ادما توش با دنیای واقعیشون متفاوتن...ما فقط تفکراتی رو ازشون میبینیم که شاید یه کمی هم با شعاراشون قاطی شده البته نمیگم این فضا رو دوست ندارم ....از اینکه دختر یا پسر بودن اینکه چن سالته و کجایی هستی تا حدودی توش به چشم نمیاد و ادم فارغ از همه اینا میتونه راحت باشه و احساس صمیمیت کنه برام خوشاینده ولی جدی گرفتنش....... خوب به همون اندازه محیط مجازی که الان برای من شده نیمه مجازی برام جدیه ... دوستای خوبی دارم که با بعضیاشون بیرونم در ارتباطم....از شادیشون شاد میشم و از ناراحتیشون ناراحت شاید یه روزی دیگه هیچ وقت نبینمشون یا باهاشون در ارتباط نباشم یا ارتباطم خیلی محدود بشه ولی الان قسمتی از دوستام هستن 6 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ آدمها توی این محیط تا حد زیادی میتونن فازغ از نگرانی ها بابت قضاوتهای دیگران به بیان افکارشون توی حیطه های مختلف بپردازن. این باعث میشه که ما فکر کنیم که شاید دنیای مجازی به خاطر این امتیازش نسبت به دنیای واقعیمون از این لحاظ حقیقی تره یا آدمها به خودشون و اونچه که هستن نزدیکترن. اما تجارب این چندساله به من نشون داده که وقتی توانایی این رو نداشته باشیم که به راحتی شخصیتی که اینجا داریم از خودمون نشون میدیم توی زندگی شخصیمون رفتار کنیم پس ما نمیتونیم اون آدم باشیم . حرفهای اینجا و افکار و نظرات هر کاربر وقتی نظر واقعی اون شخص باشه باعث میشه که همونجوری هم رفتار کنه. اگه رفتار نمیکنه پس نیست کسی که اینجا یه شخصیت خوب و روشنفکر و به تصویر بکشه اما توی زندگی شخصیش هنوز هم درگیر سنت باشه، هر چندتا دلیل هم واسه توجیه خودش داشته باشه به نطر من با همه اون آدمهای سنتی توی زندگیش تفاوتی نمیکنه این موضوع ابعاد خیلی مختلفی داره از جمله اینکه حتی توی برداشت ما از یه کاربر یا یه اسم یا هرچیزی که بر اساس برداشت ما از نوشته هاش هست انقدر میتونه تفاوت وجود داشته باشه(واسه هر کس با توجه به پیش زمینه های ذهنیش و نوع تحلیل و دریافتش از مطالب مختلفه) که ممکنه اون آدم نباشه حتی توی دنیای ذهنیش بخاطر همین اگه بخوام کلی بگم به نظر من اینجا صرفا یه محیط مجازی هست و هیچ حقیقتی توش نیست یا خیلی کمتر هست از این نظر 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ کسی که دنبال خیال و تصویر سازی باشه تو همون زندگی واقعی هم به مراتب و خیلی بیشتر خیالبافی و تصویر سازی میکنه فرقی نداره دنیای مجازی باشه یا واقعی... دنیای مجازی تصاویر از پشت کلمات و الفاظ شکل میگره تو دنیای واقعی تصویرها هزار و یک شکل دیگه داره از راه رفتن تا لحن حرف زدن و تن صدا و طرز پوشش و آرایش جهره...هست تا مدرک تحصیلی و کار و غیرو... ما هیچ وقت به واقعیت خودمون و ادمای دیگه کاری نداریم عاشق تصویر ها و خیالات مون بودیم و هستیم. 4 لینک به دیدگاه
Neda72 430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ﺩﺍﺭﯼ؟ ﺑﻠﻪ یاهو چی؟ ﺁﺭﻩ نیم باز؟ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﺍﺭﻡ وی چت؟ ﺑﻠﻪ اسکایپ ﭼﻄﻮﺭ؟ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﭼﯽ؟ ﻧﻪ ﻭﺍﻻ. ﺩﻣﺖ ﮔﺮﻡ ﻟﯿﻨﮑﺸﻮ ﻭﺍﺳﻢ ﻣﯿﻔﺮﺳﺘﯽ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده