* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آذر، 2011 فک کنم 2... درسته عزیزم؛ سوال بعد: ویلا روتوندا از آثار کدام معمار است؟
sam arch 55879 ارسال شده در 6 آذر، 2011 درسته عزیزم؛ سوال بعد: ویلا روتوندا از آثار کدام معمار است؟ آندرئا پالادیو اگه درست بود زحمت سوالو بکشین ونووس خانوم...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آذر، 2011 آندرئا پالادیو اگه درست بود زحمت سوالو بکشین ونووس خانوم... درسته؛ کدام هنرمند , تئوری معماری رنسانس را تنظیم و ارائه نمود؟
sam arch 55879 ارسال شده در 6 آذر، 2011 درسته؛ کدام هنرمند , تدوری معماری رنسانس را تنظیم و ارائه نمود؟ فيليپو برونلسکي
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آذر، 2011 ویتروویوس نبود؟ :JC_thinking: نه گلم , نبود؛ حدوادا معروفه ها راهنمایی : کلیسای سان آندره ئا ؛ از آثار این معماره دوره رنسانسه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آذر، 2011 درسته؛ کدام هنرمند , تئوری معماری رنسانس را تنظیم و ارائه نمود؟ آندره پالادیو؟ نه عزیزم, آندره پالادیو از معمارانه دوره رنسانس بود, اما تئوری معماری رنسانس رو تنظیم نکرده بود :flowerysmile: لئونه باتیستا آلبرتی کاملا درسته؛ آلبرتی ؛ نخستین معمار عصر رنسانس که با اعماق معماری روم باستان آشنا بود. مهمترین و نافذترین رسانه تئوریک آلبرتی به با آن که از رساله ویتروویوس ملهم بود؛ دارای مواد و موضوعات جدید و ابتکاری فراوانی است؛ او در این کتاب در واقع به تبیین و تئوریزه کردن معماری رنسانس پرداخت. سوال بعد رو بذارم یا میذارید؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آذر، 2011 شهر مهم دوره ماد ها که نظام طبقاتی در آن رعایت شده بود؟ هکمتانه؟
sam arch 55879 ارسال شده در 6 آذر، 2011 هکمتانه؟ در واقع اسم قدیمی تر همون جاست....یک اسم دیگه مد نظره.........یک سرچ دقیق تر داشته باشین...... چون اگه تو امتحان بیاد.....این نامی که مد نظره درسته..
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آذر، 2011 در واقع اسم قدیمی تر همون جاست....یک اسم دیگه مد نظره.........یک سرچ دقیق تر داشته باشین......چون اگه تو امتحان بیاد.....این نامی که مد نظره درسته.. اکباتان ؟
sam arch 55879 ارسال شده در 6 آذر، 2011 گزینه ای میکنم شهر مهم دوره ماد ها که نظام طبقاتی در آن رعایت شده بود؟ 1.هرودت 2.هگمنه 3.هرو 4.قلعه حسنلو § ساخت قلعه ای وسیع و محکم با حصارهای دفاعی متمرکز دور آن § 7 حصار به دور کاخ شاهی و خزاین آن § خانه های مردم : بیرون حصارها درسته...من زیاد مته به خشخاش گذاشتم.....ونووس خانوم سوال بعئی با شما...... آخه به خاطره همین 0.5 نمره کم کردن تو امتحان از من...... 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آذر، 2011 گزینه ای میکنمشهر مهم دوره ماد ها که نظام طبقاتی در آن رعایت شده بود؟ 1.هرودت 2.هگمنه 3.هرو 4.قلعه حسنلو § ساخت قلعه ای وسیع و محکم با حصارهای دفاعی متمرکز دور آن § 7 حصار به دور کاخ شاهی و خزاین آن § خانه های مردم : بیرون حصارها درسته...من زیاد مته به خشخاش گذاشتم.....ونووس خانوم سوال بعئی با شما...... آخه به خاطره همین 0.5 نمره کم کردن تو امتحان از من...... ممنون که جوابرو گفتید و توضیح دادید:icon_gol: سوال: 6 مورد از 10 مورداصول فکری و طراحی سبک های تک را بگویید منبع : کتاب مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب
sam arch 55879 ارسال شده در 7 آذر، 2011 سوال: 6 مورد از 10 مورداصول فکری و طراحی سبک های تک را بگویید منبع : کتاب مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب ۱٫ بینش پوزیتیویسم و خوشبینی به علم و پیشرفت علمی و تکنیکی؛ ۲٫ نمایش تکنولوژی به عنوان عصاره و دستاورد عصر جدید؛ ۳٫ نمایش پروسة ساخت؛ ۴٫ شفاف نمودن، لایه لایه کردن و نمایش حرکت در ساختمان؛ ۵٫ نمایش ساختار و اجزاء درون بنا در نمای ساختمان؛ ۶٫ استفاده از رنگهای روشن وساده؛ سوال مهمترین شهر دوره ساسانی که در میان آن آتشکده ای قرار داشته چه بوذ؟ 1
zahra22 19501 ارسال شده در 9 آذر، 2011 سوال مهمترین شهر دوره ساسانی که در میان آن آتشکده ای قرار داشته چه بوذ؟ شهر اردشیر خُوره 1
ارسال های توصیه شده