Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 کدام مسجد گوهرشاد ؟ اگر مسجد گوهرشاد هرات منظورتون هست 3 پوسته هست و اگر مسجد گوهرشاد مشهد منظورتون هست فکر کنم2 پوسته هست 1
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 گنبد مسجد گوهرشاد گنبد دو پوسته گسسته با پوشش بيرونى نار (پيازي) است. 1
*mini* 37778 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 کدام مسجد گوهرشاد ؟اگر مسجد گوهرشاد هرات منظورتون هست 3 پوسته هست و اگر مسجد گوهرشاد مشهد منظورتون هست فکر کنم2 پوسته هست بله مسجد گوهر شاد هرات..درسته 3
*pedram* 21266 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 سوال بعد رو من میپرسم.....با اجازه: در سیستم lsf اتصالات میتونن از چه نوعی باشن؟ 1)پیچ خودکار 2)جوش 3)پیچ خودکار و جوش 4)پیچ خودکار و جوش و پیچ و مهره 1
*mini* 37778 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 چرا مسجد ایاصوفیه دارای چندین مناره است؟ 1- برای رسیدن بهترِ صدای اذان 2- جزوی از نما بوده و کاربری خاصی نداره 3- مربوط به دوره ساخت آن است 4- دستور حکمران چنین بوده است 5
*mini* 37778 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 3؟؟؟؟ کدوم 3 دقیقا؟ بله درستِ یه تو ضیح هم بدم علت اینکه توو دوره های مختلف بناها مذهبی تک مناره یا چند مناره داشتیم به این علت بود که طبقِ دوره ای که ساخته میشد یه جور قانون برای مناره ها بوده..مثلا در زمان پیامبر تک مناره بوده...در دوره امویان یا بنی امیه (فکر میکنم!) مساجد سُنی دارای چندین مناره بودن و تا مدتها این امر باقی میموند....در کشورهای شیعه مذهب هم چند مناره ای داشتیم در بناها مثل بنای سلطانیه اما بیشتر مناره ها به صورت زوج بودند 5
*pedram* 21266 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 کدوم 3 دقیقا؟بله درستِ یه تو ضیح هم بدم علت اینکه توو دو ره های مختلف بناها مذهبی تک مناره یا چند مناره داشتین به این علت بد که طبقِ دوره ای که ساخته میشد یهک جور قانون برای مناره ها بوده..مثلا در زمان پیامبر تک مناره بوده...در دوره امویان یا بنی ایه (فکر میکنم!) مساجد سنی دارای چندین مناره بودن و تا مدتها این امر باقی میموند....کشور های مذهب شیعه هم چند مناره ای داشتیم در بناها مثل بنای سلطانیه اما بیشتر مناره ها به صورت زوج بودند من مسجدای ترکیه رو دیدم. 2-3 تا شون مثل سلیمانیه و سلیمیه خیلی خیلی شبیه همن اصن آدم هنگ میکنه. 6
*mini* 37778 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 من مسجدای ترکیه رو دیدم.2-3 تا شون مثل سلیمانیه و سلیمیه خیلی خیلی شبیه همن اصن آدم هنگ میکنه. دقیقا..به خصوص سلیمانیه و ایاصوفیه...از دور به شدت شبیه همن..توشون رو نمیدونم 5
*pedram* 21266 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 توشونم شبیه همه. چون معمارشون یه نفر بوده اینجوری شده. فک کنم کلا یه طرح داده از اون طرح 3-4 تا ساختن 5
.Apameh 25173 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 با اجازه پدرام من سوال بعدی رو میپرسم در اجرای دیوار چینی محوطه کدامیک از موارد زیر لازم به رعایت نیست؟؟ 1) حتما بند کشی گردد 2)حتما دارای پایه های تقویت شده باشد 3)حتما کرسی چینی عایق گردد 4)میتواند دارای ازاره آجری باشد 4
Saye Noori 10314 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 با اجازه پدرام من سوال بعدی رو میپرسم در اجرای دیوار چینی محوطه کدامیک از موارد زیر لازم به رعایت نیست؟؟ 1) حتما بند کشی گردد 2)حتما دارای پایه های تقویت شده باشد 3)حتما کرسی چینی عایق گردد 4)میتواند دارای ازاره آجری باشد گزینه 1................:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
ارسال های توصیه شده