Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ كانسپت تاج محل؟؟؟1)سوره بقره 2)حديث پيامبر درباره معراج 3)حديث امام علي دربارهحكومت 4)سوا العمران 3 میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ كانسپت تاج محل؟؟؟1)سوره بقره 2)حديث پيامبر درباره معراج 3)حديث امام علي دربارهحكومت 4)سوا العمران من اصلا این به گوشم نخورده بود اما با تحلیل مندرآوردی خودم میگم شاید 1 بشه ؟ آخه بقره معنیش میشه گاو و اونجا هم گاو جایگاه بالایی داره 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ والا تا حالا چیزایی که ما خوندیم درباره تاج محل به چیزی که اشاره نشده بود اینا بود.....2 نمیشه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنین جالبه ! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ كانسپت تاج محل؟؟؟1)سوره بقره 2)حديث پيامبر درباره معراج 3)حديث امام علي دربارهحكومت 4)سوا العمران 4؟ خیییر من اصلا این به گوشم نخورده بود اما با تحلیل مندرآوردی خودم میگم شاید 1 بشه ؟ آخه بقره معنیش میشه گاو و اونجا هم گاو جایگاه بالایی داره خیر والا تا حالا چیزایی که ما خوندیم درباره تاج محل به چیزی که اشاره نشده بود اینا بود.....2 نمیشه؟اینــــــــــــم دانلود کنین جالبه ! درسته ؛ 2 میشه لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ کدوم ماده مقاومت سیمان رو کم میکنه؟ C4AF(1 2) C3A 3) MgO 4) C3S 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ 3؟؟؟؟؟ زیادی آسون بود ..... بله.... 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ معماری معابد مصری از کدام نوع است؟؟ 1. رون گرا 2. داخلی 3.فضاسازی 4. محافظه کارانه 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ معماری معابد مصری از کدام نوع است؟؟ 1. رون گرا 2. داخلی 3.فضاسازی 4. محافظه کارانه گزینه 4؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ کدوم گزینه جز خصوصیات باغ های ژاپنی نیست؟ 1- استفاده از عناصر استعاری در فضا 2 تلفیق چشم اندازهای بکر با باغ های مصنوع 3- کادره کردن طبیعت با عناصر معماری 4-کوچک کردن اندازه ها 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ کدوم گزینه جز خصوصیات باغ های ژاپنی نیست؟1- استفاده از عناصر استعاری در فضا 2 تلفیق چشم اندازهای بکر با باغ های مصنوع 3- کادره کردن طبیعت با عناصر معماری 4-کوچک کردن اندازه ها گزینه 2 ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ درستههههه کدام یک آغاز گر معماری مدرن می باشد ؟ 1_استرلینگ 2_لوکوربوزیه 3_لویی کان 4_ماریو بوتا لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ کدام یک آغاز گر معماری مدرن می باشد ؟ 1_استرلینگ 2_لوکوربوزیه 3_لویی کان 4_ماریو بوتا لوکوربوزیه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ لوکوربوزیه؟؟؟ عههه؛آفرین ، درستههه لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ شیوه طاق زنی آتشکده نیاسر؟؟ 1- گهواره ای و رومی 2- رومی و ضربی 3- گهواره ای و ضربی 4- طاق اهنگ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ شیوه طاق زنی آتشکده نیاسر؟؟1- گهواره ای و رومی 2- رومی و ضربی 3- گهواره ای و ضربی 4- طاق اهنگ 3- گهواره ای و ضربی ? لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده