+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ سوال بعدی : مرکز گرایی با ساختار کدام کاربری منافات دارد ؟ 1) کاروانسرا 2) مدرسه 3) مسجد 4) مقبره منم فکر میکنم مدرسه درست باشه!!!! 5 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ سوال بعدی : مرکز گرایی با ساختار کدام کاربری منافات دارد ؟ 1) کاروانسرا 2) مدرسه 3) مسجد 4) مقبره گزینه4)مقبره 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ گزینه 3 (مسجد ) آفرین درسته 5 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ آفرین درسته لطفا منبع رو هم ذکر کنین... 5 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ هر چی فکر میکنم به این نتیجه میرسم که آقای پیرنیا گفتن مدرسه، مسجد و کاروانسرا جز بناهای دورنگران 5 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ هر چی فکر میکنم به این نتیجه میرسم که آقای پیرنیا گفتن مدرسه، مسجد و کاروانسرا جز بناهای دورنگران ووووووووووووووووووووو چه اشتباهی:icon_pf (34): مرکزگرایی کجا و درون گرایی کجا!!! واقعا که..یکی نیست بگه خب سوالو درست بخون....معلومه خوابم میاد:imoksmiley: 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ لطفا منبع رو هم ذکر کنین... راستش منبع دقیقش رو نمیدونم. از سوالات کنکور ارشد بود، که جواب صحیح مسجد ذکر شده. 4 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ راستش منبع دقیقش رو نمیدونم. از سوالات کنکور ارشد بود، که جواب صحیح مسجد ذکر شده. ممنون دوست عزیز..خودم متوجه اشتباهم شدم.. جواب مسجد هست چون جهت در مسجد به سمت محراب هست نه مرکز... (مرکز رو درونگرایی خونده بودم) 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ در مورد ساختمان هایی با پنجره های کوچک کدام فرم ساختمانی از لحاظ عدم جذب گرما در تابستان و عدم رفع گرما در زمستان بهینه است؟ 1.دایره 2.مربع 3.مستطیل به نسبت 1 به 2 4.فرم تاثیری ندارد 2 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ در مورد ساختمان هایی با پنجره های کوچک کدام فرم ساختمانی از لحاظ عدم جذب گرما در تابستان و عدم رفع گرما در زمستان بهینه است؟ 1.دایره 2.مربع 3.مستطیل به نسبت 1 به 2 4.فرم تاثیری ندارد 2.مربع 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ 2.مربع کاملا درسته توضیحات:پلان مربع بهترين فرم ساختمان محسوب مي شود زيرا با وجود بيشترين حجم، كمترين سطح خارجي را دارد. البته اين مسئله در مورد ساختمان هاي قدمي كه معمولاً پنجره هاي كوچكي دارند و به همين دليل مي توان نفوذ بسيار كم آفتاب به داخل آنهارا ناديده گرفت،صدق مي كند. اين مسئله در مورد ساختمان هاي امروزي كه داراي قسمت هاي شيشه خور بزرگي هستند صادق نيست. 3??????? نه عزیزم 5 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ * کدام دوره به عصر طلایی و شکوفایی احداث کاروان سراها معروف است؟ 1 . قاجاریه 2 . زندیه 3 . صفویه 4 . پهلوی 5 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ 3???? آفریـــــــــــــن درســــــــته 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ مساجد قرون اولیه بعد از اسلام با استفاده از چه الگویی ساخته شدند؟ 1- دو ایوانی 2- چهار ایوانی 3- چهار ایوانی گنبد دار 4- شبستانی 6 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ مساجد قرون اولیه بعد از اسلام با استفاده از چه الگویی ساخته شدند؟ 1- دو ایوانی 2- چهار ایوانی 3- چهار ایوانی گنبد دار 4- شبستانی شبستانی 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ كانسپت تاج محل؟؟؟ 1)سوره بقره 2)حديث پيامبر درباره معراج 3)حديث امام علي دربارهحكومت 4)سوا العمران لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده