JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام عذر میخوام همچین تاپیکی ایجاد کردم، یک تاپیک گویا در این زمینه مشاهده نکردم و از این بابت عذر میخوام در رابطه با مهندسی برق، توی پتروشیمی، یا پالایشگاهها اطلاعات میخواستم کارشون چیه، هدفشون، نحوه ارتباط با دیگر بخشها، چگونگی اجرا و هرچیزی که میدونین مهمه حداکثر 10 صفحه که البته بین 2 تا 5 صفحه نیز برای اینجانب کفایت میکنه و البته موضوع فارسی باشه، ممنون 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام عذر میخوام همچین تاپیکی ایجاد کردم، یک تاپیک گویا در این زمینه مشاهده نکردم و از این بابت عذر میخوام در رابطه با مهندسی برق، توی پتروشیمی، یا پالایشگاهها اطلاعات میخواستم کارشون چیه، هدفشون، نحوه ارتباط با دیگر بخشها، چگونگی اجرا و هرچیزی که میدونین مهمه حداکثر 10 صفحه که البته بین 2 تا 5 صفحه نیز برای اینجانب کفایت میکنه و البته موضوع فارسی باشه، ممنون سلام دوست عزیز:girlhi: تو تاپیک درخواست ها درخواست ها مطرح میشه در مورد مقاله ای که میخوای من در حال حاضر چیزی ندارم ولی برات میگردم . به بچه ها هم میگم .تا کی لازم داری ؟:w127: 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوست عزیز:girlhi:تو تاپیک درخواست ها درخواست ها مطرح میشه در مورد مقاله ای که میخوای من در حال حاضر چیزی ندارم ولی برات میگردم . به بچه ها هم میگم .تا کی لازم داری ؟:w127: سلام و ممنون پس منتظرم تا همین امروز فردا :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ :164:منم تو این ضمینه اطلاعاتی ندارم فکر کنم همون plc بشه بخش کنترل 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من که ندارم:ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ خوب دوستان کمک بیشتر نیاز دارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده