mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آدمهاي ساده را دوست دارم ... همان ها که بدي هيچ کس را باور ندارند. همان ها که براي همه لبخند دارند. همان ها که هميشه هستند، براي همه هستند. آدمهاي ساده را بايد مثل يک تابلوي نقاشي ساعتها تماشا کرد؛ عمرشان کوتاه است. بس که هر کسي از راه مي رسد يا ازشان سوء استفاده مي کند يا زمينشان ميزند يا درس ساده نبودن بهشان مي دهد. آدم هاي ساده را دوست دارم. بوي ناب “آدم” مي دهند ... هنوز آدم ساده پیدا میشه؟ تو اطرافتون پیدا میشه؟ 27 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ بس که هر کسي از راه مي رسد يا ازشان سوء استفاده مي کنديا زمينشان ميزند يا درس ساده نبودن بهشان مي دهد. :sigh: 8 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ آدمهاي ساده را دوست دارم ...همان ها که بدي هيچ کس را باور ندارند. همان ها که براي همه لبخند دارند. همان ها که هميشه هستند، براي همه هستند. آدمهاي ساده را بايد مثل يک تابلوي نقاشي ساعتها تماشا کرد؛ عمرشان کوتاه است. بس که هر کسي از راه مي رسد يا ازشان سوء استفاده مي کند يا زمينشان ميزند يا درس ساده نبودن بهشان مي دهد. آدم هاي ساده را دوست دارم. بوي ناب “آدم” مي دهند ... هنوز آدم ساده پیدا میشه؟ تو اطرافتون پیدا میشه؟ اره هنوز آدمهایی از این جنس اطرافمون هستن.... 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ آدم ساده فقط یه قربانیه! تنها گناهشم سادگیشه کی می دونه رنجی که یه آدم ساده می کشه چقدرررررررررررررررررر زیاده 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ آدمهای ساده معمولا محبوب نیستن. دیده نمیشن. دور و بر خودمون کلی آدم ساده هست. ولی در کانون توجه ما قرار نمیگیرن. تا اینکه یا از دنیا میرن یا دیگه ساده نیستن. 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ آدم های ساده متاسفانه فقط مورد سو استفاده اطرافیانشون هستند . 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ ممدجون اینجا دیگه فقط خط خطی هاشون موندن انگار! چشم بصیرت میخواد کشف ادمای ساده 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ آدمای ساده مال تو فیلماس. (تحت تاثیر فیلم "اینجا بدون من") 4 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ ممدجون اینجا دیگه فقط خط خطی هاشون موندن انگار!چشم بصیرت میخواد کشف ادمای ساده رفیــق پای درد دلم اگر بنشینی کاسه صبرت لبریز کاغذ حوصله ات مچاله و گوش های دلت زنگ می زند ... برای من شانه هایت و برای دلت دستمالی بیاور اگرخط خطی هایم خوانا باشند برایت احتمال گریستنمان بسیار است... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ اينكه ميگن فلاني شخصيت كاريزماتيك داره يعني چه ؟ ربطي به ساده بودن و ازاين حرفا داره ؟! 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ اينكه ميگن فلاني شخصيت كاريزماتيك داره يعني چه ؟ ربطي به ساده بودن و ازاين حرفا داره ؟! من شنیدم به افرادی که شخصیت نافذ و تاثیرگزاری دارن میگن. مثل برخی از رهبران سیاسی که توده های مردم رو تحت تاثیر قرار میدن به طوری که پیروی از دستورات اون شخص براشون مثل یه اعتقاد میشه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده