Valentina 13664 ارسال شده در 30 آبان، 2011 سلام [/url]دوستان..:icon_gol: اینم از سری پنجم مسابقه بهترین تصاویر مهندسی پزشکی... لطفا عکسهارو به صورت خصوصی بفرستین...:girl_in_dreams: تعداد به 10تا که رسید مسابقه رو شروع میکنیم...امیدوارم که برسه!! قوانینم میدونین دیگه نیاز به گفتن نیست... ممنون از شرکتتون.. 15
O-N 10553 ارسال شده در 30 آبان، 2011 باید ی تصویر پزشکی بفرسیم ؟!!یکم بیشتر توضیح میدی ..؟ سلام بايد تصوير مربوط به مهندسي پزشكي باشه. مسابقه هاي قبلي رو يه نگاه بندازين ميتونه كمك خوبي باشه تصاوير رو هم به صورت خصوصي براي ولنتينا بفرستين لطفا ممنون 4
st.saba 671 ارسال شده در 3 آذر، 2011 ااااااا مسابقهههه؟ خو چرا تبليغ نمي كنين؟ آدم از كجا بفهمه بياد شركت كنه؟ اين اوريون كوجاس؟ :icon_razz: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 3 آذر، 2011 من فرستادم ولی باز مشکل ارسال پست داشتم نشد ...الان دوباره میفرستم 2
Valentina 13664 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2011 من فرستادم ولی باز مشکل ارسال پست داشتم نشد ...الان دوباره میفرستم شبنم بانوووو.. نیومده هااا.. 2باره بفرست..:flowerysmile: 2
danijan 571 ارسال شده در 6 آذر، 2011 سلام دوستان..:icon_gol: اینم از سری پنجم مسابقه بهترین تصاویر مهندسی پزشکی... لطفا عکسهارو به صورت خصوصی بفرستین...:girl_in_dreams: تعداد به 10تا که رسید مسابقه رو شروع میکنیم...امیدوارم که برسه!! قوانینم میدونین دیگه نیاز به گفتن نیست... ممنون از شرکتتون.. خو من که هیچی بلد نیستم از این تصاویر.فری خودت ی چیز که میدوی برنده میشم از طرف من بذار 1
Valentina 13664 مالک ارسال شده در 6 آذر، 2011 خو من که هیچی بلد نیستم از این تصاویر.فری خودت ی چیز که میدوی برنده میشم از طرف من بذار خسته نشییی... 1
Valentina 13664 مالک ارسال شده در 7 آذر، 2011 2باره سلام.. ببخشید انقدر کند پیش میرم.. یذره سرم شلوخه.. ایشالله شنبه مسابقه رو با همین تعداد عکس برگذار میکنیم.. پس دوستان تا چمعه وقت دارین عکساتونو بفرستین.. ممنون..:flowerysmile:
ارسال های توصیه شده