EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ مواد لازم : آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوري پودرچيلي: يك قاشق غذاخوري آرد سفيد: 2 قاشق غذاخوري نمك: يكدوم قاشق مرباخوري فلفل سياه: يكچهارم قاشق مرباخوري سينه مرغ نصف شده: 4 قطعه دونيمه شده روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري گوجه فرنگي ريز خرد شده: 420 گرم گشنيز تازه ساطوري: 3 قاشق غذاخوري پياز خرد شده: يك عدد آبليمو: 2 قاشق غذاخوري فلفل تند بيدانه و ريز خرد شده: يك عدد روش تهیه : آرد ذرت، آرد سفيد، چيلي، نمك و فلفل را در پاكتي بريزيد و خوب مخلوط كنيد. مرغها را 2 مرتبه در پاكت بريزيد، پاكت را تكان دهيد تا كاملا به آرد آغشته شوند. سپس 8 تا 10 دقيقه مرغها را در روغن داغ سرخ كنيد به طوريكه 2طرف سينه مرغ سرخ شود. براي تهيه سالسا، گوجهفرنگي، پياز، گشنيز، آبليمو و فلفل تند را با هم مخلوط كنيد و مرغ را با اين مخلوط سرو كنيد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده