Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی رد شد؟؟؟:icon_pf (34): چون تعداد عکس ها زیاده نمیشه یکی یکی بفرستم تا بررسی بشن در آخر و بعد از مشورت با متین مشخص میشه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ مهلت ارسال تغییر نکرد؟:w14: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ تا الان 14 عکس فرستاده شده....عکس هایی که تایید بشن در مسابقه شرکت داده میشن .... خوب نمیشه با پخ بگین به کسایی که عکسشون تایید نشده که عکس دوباره بفرستن؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی دوست دارم شرکت کنم...فقط کاش مدتش تمدید بشه چون این یکی دو روزه وقت ندارم عکسامو بررسی کنم ببینم کدومو بفرستم 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ مهلت ارسال تغییر نکرد؟:w14: تا دوشنبه 14 شهریور خوب نمیشه با پخ بگین به کسایی که عکسشون تایید نشده که عکس دوباره بفرستن؟ انقدر کارهای سخت از من نخواه ، خو خسته میشم خیلی دوست دارم شرکت کنم...فقط کاش مدتش تمدید بشه چون این یکی دو روزه وقت ندارم عکسامو بررسی کنم ببینم کدومو بفرستم حالا تا دوشنبه ساعت 24 وقت هست...سعیتو بکن بفرستی 2 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من عکس خوشگل هنری دارم اما نمیدونم حرف واسه گفتن داره یانه! آخه عکسام کلا کم حرفن خووووب شاید روشون نشه حرف بزنن 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من عکس خوشگل هنری دارم اما نمیدونم حرف واسه گفتن داره یانه! آخه عکسام کلا کم حرفن خووووب شاید روشون نشه حرف بزنن خب اگر خوشگل و هنری هست بفرست دیگه حرفم نزنه اشکال نداره 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ تا امشب ساعت 24 میتونید عکس بفرستید 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ نظرسنجی یازدهمین مسابقه عکس با دوربین شخصی - موضوع آزاد! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده