Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ با منم میتونی مشورت کنی شاید شرکت کنم نخواستی شرکت کنی حتما بگو...شما و tulkas و sara_arch هم از صاحب نظرانید 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تکلیف عکس ما معلووم نشد؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ ooo نخواستی شرکت کنی حتما بگو...شما و tulkas و sara_arch هم از صاحب نظرانید مرسی نه بابا من نظرم کجا بود عکس هنری- اجتماعی - سیاسی میشه باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تکلیف عکس ما معلووم نشد؟ اندکی صبر .... ooo مرسی نه بابا من نظرم کجا بود عکس هنری- اجتماعی - سیاسی میشه باشه؟ بله میشه 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آزاد :biggrin::biggrin: بابا میدونم آزاد:167: دارم فکر میکنم :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ ارسال شد:biggrin: آواتارتو اگه ارسال میکردی من بهش رای میدادم 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آواتارتو اگه ارسال میکردی من بهش رای میدادم مرسی گلم،:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ برین کناااااااار.......:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ منم یه چیز چرتی فرستادم :biggrin: لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ عکس ها ی ارسالی میتونه هر موضوعی داشته باشه اما حتما حتما یه عکس خوب و هنری باشه، عکسی که حرفی برای گفتن داشته باشه...توجه : عکس ها بعد از بررسی در مسابقه شرکت داده میشن. دوستان عزیز لطفا در ارسال عکس به موارد بالا هم توجه کنید ! عکسی که برای مسابقه میفرستید باید از لحاظ موضوع ، رعایت اصول عکاسی ، جذب مخاطب و... غنی باشه... متاسفانه اکثر عکس های ارسالی فاقد شرایط شرکت در مسابقه هستند ! 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان عزیز لطفا در ارسال عکس به موارد بالا هم توجه کنید !عکسی که برای مسابقه میفرستید باید از لحاظ موضوع ، رعایت اصول عکاسی ، جذب مخاطب و... غنی باشه... متاسفانه اکثر عکس های ارسالی فاقد شرایط شرکت در مسابقه هستند ! اخه میدونی چیه همینایی که داریم مال قبل متاسفانه دوربین نداریم راستی من عکس یه پرنده دارم جز مسابقه میشه حساب کرد که بفرستمش :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان عزیز لطفا در ارسال عکس به موارد بالا هم توجه کنید !عکسی که برای مسابقه میفرستید باید از لحاظ موضوع ، رعایت اصول عکاسی ، جذب مخاطب و... غنی باشه... متاسفانه اکثر عکس های ارسالی فاقد شرایط شرکت در مسابقه هستند ! یعنی رد شد؟؟؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ تا الان 14 عکس فرستاده شده.... عکس هایی که تایید بشن در مسابقه شرکت داده میشن .... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده