Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 30 آبان، 2011 با منم میتونی مشورت کنی شاید شرکت کنم نخواستی شرکت کنی حتما بگو...شما و tulkas و sara_arch هم از صاحب نظرانید 4
El Roman 31720 ارسال شده در 30 آبان، 2011 ooo نخواستی شرکت کنی حتما بگو...شما و tulkas و sara_arch هم از صاحب نظرانید مرسی نه بابا من نظرم کجا بود عکس هنری- اجتماعی - سیاسی میشه باشه؟ 3
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 30 آبان، 2011 تکلیف عکس ما معلووم نشد؟ اندکی صبر .... ooo مرسی نه بابا من نظرم کجا بود عکس هنری- اجتماعی - سیاسی میشه باشه؟ بله میشه 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 30 آبان، 2011 آزاد :biggrin::biggrin: بابا میدونم آزاد:167: دارم فکر میکنم :biggrin: 2
El Roman 31720 ارسال شده در 30 آبان، 2011 ارسال شد:biggrin: آواتارتو اگه ارسال میکردی من بهش رای میدادم 2
shirin.agro 6340 ارسال شده در 30 آبان، 2011 آواتارتو اگه ارسال میکردی من بهش رای میدادم مرسی گلم،:girl_blush2: 2
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 1 آذر، 2011 عکس ها ی ارسالی میتونه هر موضوعی داشته باشه اما حتما حتما یه عکس خوب و هنری باشه، عکسی که حرفی برای گفتن داشته باشه...توجه : عکس ها بعد از بررسی در مسابقه شرکت داده میشن. دوستان عزیز لطفا در ارسال عکس به موارد بالا هم توجه کنید ! عکسی که برای مسابقه میفرستید باید از لحاظ موضوع ، رعایت اصول عکاسی ، جذب مخاطب و... غنی باشه... متاسفانه اکثر عکس های ارسالی فاقد شرایط شرکت در مسابقه هستند ! 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 آذر، 2011 دوستان عزیز لطفا در ارسال عکس به موارد بالا هم توجه کنید !عکسی که برای مسابقه میفرستید باید از لحاظ موضوع ، رعایت اصول عکاسی ، جذب مخاطب و... غنی باشه... متاسفانه اکثر عکس های ارسالی فاقد شرایط شرکت در مسابقه هستند ! اخه میدونی چیه همینایی که داریم مال قبل متاسفانه دوربین نداریم راستی من عکس یه پرنده دارم جز مسابقه میشه حساب کرد که بفرستمش :girl_in_dreams: 2
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 1 آذر، 2011 دوستان عزیز لطفا در ارسال عکس به موارد بالا هم توجه کنید !عکسی که برای مسابقه میفرستید باید از لحاظ موضوع ، رعایت اصول عکاسی ، جذب مخاطب و... غنی باشه... متاسفانه اکثر عکس های ارسالی فاقد شرایط شرکت در مسابقه هستند ! یعنی رد شد؟؟؟:icon_pf (34): 1
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2011 تا الان 14 عکس فرستاده شده.... عکس هایی که تایید بشن در مسابقه شرکت داده میشن .... 2
ارسال های توصیه شده