Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به همه ی دوستان گل نواندیش خُب طبق نظرسنجی انتخاب موضوع مسابقه عکاسی با دوربین شخصی موضوع یازدهمین دوره مسابقه عکس " موضوع آزاد " انتخاب شد... عکس ها ی ارسالی میتونه هر موضوعی داشته باشه اما حتما حتما یه عکس خوب و هنری باشه، عکسی که حرفی برای گفتن داشته باشه... توجه : عکس ها بعد از بررسی در مسابقه شرکت داده میشن. شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برای من بفرستید،حتما نام محل عکسبرداری رو بنویسید. 4-مهلت شرکت در مسابقه تا پایان روز دوشنبه 14 شهریور 90/06/14 میباشد. 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. جوایز مسابقه در صورت شرکت 10 نفر : نفر اول 100 امتیاز + مدال نفر دوم: 75 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز اگر شرکت کننده ها بالای 20 نفر بود: نفر اول: 300 امتیاز + مدال نفر دوم: 200 امتیاز نفر سوم: 150 امتیاز نفر چهارم: 100 امتیاز نفر پنجم: 50 امتیاز 44 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ هر موضوعی میشه باشه؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ افسانه خودت خواستیا ...... مجبورم برنده شم 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ عکس فرستادیم نمیدونم قبول شه یا نه!!! 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ هر موضوعی میشه باشه؟؟؟؟؟ موضوع آزاده فقط باید عکست خیلی خدا باشه هااااا افسانه خودت خواستیا ...... مجبورم برنده شم عمو شما عکس بفرست بقیه اش با من و عمه خانوم ! عکس فرستادیم نمیدونم قبول شه یا نه!!! تا الان 3 نفر عکس فرستادن بعد از مشورت بهشون اعلام میکنم که عکسشون قبوله یا نه 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ مهلت ارسال عکس خیلی کمه لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ تمدید میشه... فعلا نمیتونم ویرایش کنم پست طولانی هم نمیتونم بدم 4 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ این دفعه شاید من نتونم شرکت کنم................به دلیل دلایل امنیتی!!! 2 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من شرکت میکنم فقط اگه برنده شم مدالم چی میشه آخه یدونه که دارم 3 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من شرکت میکنم فقط اگه برنده شم مدالم چی میشه آخه یدونه که دارم این هم سوال مهمیه ها...! 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ خسته نباشید.چون گفتید موضوع ازاد ایا عکس از ادم هم جزوش هست؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من شرکت میکنم فقط اگه برنده شم مدالم چی میشه آخه یدونه که دارم برنده شدی مدالهات میشن دو تا خسته نباشید.چون گفتید موضوع ازاد ایا عکس از ادم هم جزوش هست؟ آره...موضوع آزاده دیگه هر چی میتونه باشه..... ولی عکس ها باید از لحاظ تکنیک ها و رعایت اصول عکاسی حرفی برای گفتن داشته باشن..... 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ برنده شدی مدالهات میشن دو تا آره...موضوع آزاده دیگه هر چی میتونه باشه..... ولی عکس ها باید از لحاظ تکنیک ها و رعایت اصول عکاسی حرفی برای گفتن داشته باشن..... یعنی چی تکنیک و رعایت اصول عکاسی؟یعنی مثلا شما میخوای بری از داداشت عکس بگیری از نیم ساعت قبل شاتر و باز میذاری؟ 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال دیگه.عکس رو پیغام خصوصی کنیم برای خودتون افسانه خانوم؟ 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی چی تکنیک و رعایت اصول عکاسی؟یعنی مثلا شما میخوای بری از داداشت عکس بگیری از نیم ساعت قبل شاتر و باز میذاری؟ هر نوع عکسی اصول خودش رو داره... برای موردی که شما گفتید خب بسته به شرایط مکان عکس برداری ، نور و ... البته دیگه نه نیم ساعت ! مثلا برای عکس پرتره این که فوکوس رو کجا تنظیم کنی(معمولن چشم ها) از نور خورشید یا فلش استفاده کنی یا نه و اگر استفاده کنی به چه صورت ...لنزت باز باشه و پس زمینه سوژه رو مات بگیری یا واضح و ..... 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال دیگه.عکس رو پیغام خصوصی کنیم برای خودتون افسانه خانوم؟ آره خصوصی برام بفرستید. 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ موضوع آزاده فقط باید عکست خیلی خدا باشه هااااا عمو شما عکس بفرست بقیه اش با من و عمه خانوم ! تا الان 3 نفر عکس فرستادن بعد از مشورت بهشون اعلام میکنم که عکسشون قبوله یا نه با کی مشورت می کنی؟ با خودت یا یکتا؟!!! 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ با کی مشورت می کنی؟با خودت یا یکتا؟!!! به به جناب کاپیتان . خوبید ؟ هم با خودم هم با همکارم هم با سایر صاحبنظران از جمله یکتا ! شما هم قرار شد شرکت کنید تو مسابقه هااااا 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ با منم میتونی مشورت کنی شاید شرکت کنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده