Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ آلرژی فصلی می تواند كابوسی واقعی برای افرادی باشد كه در فصول مختلف مثل بهار، تابستان و یا پاییز دچار واكنش های آلرژیك می شوند. به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» ایسنا، هر چند طبق آمار در حال حاضر ۴۰ میلیون آمریكایی به علائم آلرژی فصلی مبتلا هستند اما بسیاری از آنها نیز حتی پس از درمان، از عوارض جانبی داروهای آلرژی رنج می برند. پزشكان تاكید دارند كه می توان با چند اقدام طبیعی علائم آلرژی فصلی را كاهش و یا حتی بهبود داد و افراد مبتلا به حساسیت را از عوارض جانبی داروها خلاص كرد. به گزارش سایت اینترنتی كامن هلت، علائم آلرژی فصلی حاصل از واكنش دفاعی ناقص در سیستم ایمنی بدن است. یکی از شایع ترین حساسیت ها، آلرژی فصلی است. آلرژی فصلی یا به عبارت دقیق تر التهاب بینی ناشی از آلرژی، معمولا در بهار و تابستان بروز می كند و ناشی از انتشار گرده های گیاهی است. اما در فصل پاییز نیز بسیاری از افراد با این بیماری آزاردهنده مواجه می شوند. این بیماری ناشی از استنشاق گرده های گیاهی و نیز وارد شدن آن به داخل چشم است. زمان بروز علائم بیماری ممکن است از اوایل بهار تا اواخر تابستان بر حسب گرده گیاهی که به آن حساسیت دارید و زمان معین گرده افشانی آن گیاه، متفاوت باشد. معمولا یک زمینه وراثتی نیز ممكن است در مبتلایان وجود داشته باشد. افرادی كه به گرده های گیاهی آلرژی دارند، ممکن است همزمان به میوه ها و سبزیجات خاص و نیز بعضی از مغزهای خوراکی هم حساسیت داشته باشند یا به عبارتی، دچار آلرژی غذایی باشند. در این مطلب چند راهكار مهم و بویژه طبیعی برای كاهش علائم آلرژی فصلی توصیه شده است كه عبارتند از: همانطور كه عنوان شد، آلرژی حاصل یك واكنش معیوب و ناقص در سیستم ایمنی بدن است، بنابراین اولین قدم برای مقابله با این مشكل، بهبود عملكرد سیستم ایمنی است. گنجاندن مقادیر زیادی از آنتی اكسیدان ها مثل میوه ها، سبزیجات و چربی امگا ۳ به رژیم غذایی شما را تا حد زیادی به این هدف نزدیك می كند. به این ترتیب توصیه می شود كه یك رژیم غذایی مقوی و سالم را دنبال كنید. حتما از مكمل های طبیعی با طیف كامل و طبق تجویز پزشك برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود استفاده كنید. با افزایش مصرف موادغذایی ضد التهابی مثل روغن ماهی و میوه و سبزی از علائم التهابی آلرژی فصلی به میزان قابل توجهی بكاهید. از مواد غذایی و مكمل های حاوی فلاوونوئید بیشتر استفاده كنید. برای كاهش التهاب در بدن از مواد حاوی كاروتنوئید مثل اسفناج و سیب زمینی شیرین بیشتر مصرف كنید. حتما اسیدهای چرب امگا ۳ در فهرست غذایی روزانه خود بگنجانید. مصرف گوشت قرمز را كاهش دهید. از مواد هضم كننده طبیعی استفاده كنید. مبتلایان به آلرژی اغلب در هضم غذا دچار مشكل می شوند. با مصرف هضم كننده های طبیعی مثل مواد غذایی پروبیوتیك می توانید تا حد زیادی به این مشكل غلبه كنید. خوراكی هایی مثل قند و لبنیات را كه به آنها حساسیت دارید، شناسایی كرده و تا حد امكان از مصرف آنها پرهیز كنید. حتما روزانه ۳۰ دقیقه ورزش كنید. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده